2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

sabah saat 8sularında çalan kapı ziline uyuz olarak yataktan kalktımkimoooo diye bi bagırdım
meger kargoymuşcerenin yatak kılıfı geldiya saat 8 de ne işiniz vargidin önce işyerlerinin kargosunu dagıtın
ne güzel uyuyordukçocuklarda kalktı
kahvaltıdan sonra aşıya gittik:18:daha aşı vurulmadan çağla aglamaya başladıçok agladıumarım ateşi çıkmaz:18:
aralıgın 20 sinde tekrar gidecekmişizçocuk felci aşısının 2.dozu varmışhem cerene hem çağlaya
hani memleketimizdeki yabancı turistler varyaonlarda salgın varmı
neyse boyunada baktım çok şaşırdım 84 çıktıdoktorda 88 çıkmıştıhangisi dogru bilemedim

Maşallah bügün kalabalık ve konuşkanız ne güzel hep böyle olur topimiz inş ..
Bende önceden bakkala gittiğimde bile makyaj yapan bir tiptim ama mahir doğduktan sonra doğal takılıyorum her ne kadar oğlum tipimi kaydırmiş olsada öyle idare ediyorum ...özel günlerde artık yapıyorum birşeyler o sırada mahir uyaniksa vay Halim'e çünkü her gördüğünü ister hatta bir keresinde ruj verdim eline ne de olsa kapağını açamaz diye arkamı bir döndün Mahir'in her yerin pembe :))

CNm çok çok geçmiş olsun inş ateşi çıkmaz ..
Bugün oğlum biraz daha iyi ve azıcık yemesi düzeldi çok seviniyorum o iyi olunca meğer moralim iyi olması onunla doğru orantılı
Boy olayınıza istersen kendin bir ölç mezura ile biz bazen öyle yapıyoruz

Son düzenleme:

çağlada rujun kapagını açıyo sonra yüzünü boyuyokaç tane rujumu mahvetti
bide dün gitmiş çantamın fermuarını açmış cüzdanımıda açmışiçinden para almış bende mutfakta yemek yapıyorum yanıma geldi''tukatukaaa''dedikızım evde tukatuka yok dedimsen git dışkapıyı aç tukatukaa almaya gittukatuka sakız demek:))
Allah tan kapının sesini duydum,baktım elinde para,sanırım bakkala tukatuka almaya gidiyodu
sakızçiğnemeyi çok seviyosonra işi bitince yere tükürüyosonra benim çoraba yapışıyo

sagol canım umarım ateşlenmez..
mahirin yemek yemesinede çok sevindimbende emzirirken çok geirliyodum çünkü çağla yemek yemedigi zaman başıma agrılar geçiyodu..aynen dedigin gibi onların iştehı yerinde olunca bizimde keyfimiz oluyo..
boyunu evde ölçtürmüyo ben mezureyi uzatıyorum o da çekiyo:)ama şöyle bir yöntem buldumbizim mutfak camını açtıgımda çağlanın kafası teget geçiyoyani çarpmıyo ama sıyırıyo,bi orayı ölçeyim bakayım kaç cm

Gönül sayfam gönder bana Facebook adresini özelden ben sana can veririm ..benimde her yerim yağ yaw şeker beni neyine dimi
Başka varsa Facebook adresi olan yollayın kaydediyim

Son düzenleme:

Bak sen hele yaramaza:)) alemler ya bunlar şimdiden tuykalata alma hevesinde vay ne bıdık
Aferin ama bu yaşta sakız çiğnemesi süper maşallah

slm herkese dün aşımızı olduk tabi olurken ağladı ama çok şükür dün bişeyi yoktu.buda gitti kaldı 2 yaş aşısı:)

20 sene sonra ben Allah'ın rahmetine kavuşmuş ola bilirinde şimdi diyeceksiniz nerden geldi bu aklına amane yapayım Buda bir ihtimal dimi ..oğlum Üniversitesi okuyor olabilir veya bir İngiliz gaçı ilede birliktede olabilir neyse ben iyi düşünüyüm iyi olsun ..bugün nedense çok karamsarım ...

Canım benim yaa.. yerim ben onun takatuka çiğneyen ağzını :)

Ayyy o günleri de görücez dimi:18:Ben çok large bi anne olamam sanırım:44lur muyum acaba:44:bak şimdi merak ettim bu sorunun cevabı için 20 sene beklemem lazım dimi:44:Ama kızımla ilişkimin annemle benim gibi olmasını isterimÇok iyi anlaşırızBen kurallarla büyütülen biri oldum hep,mesela arkadaşıma da giderdim ama saatli yazlıkta eğlenirdikte ama saatliKimsede kalmazdım mazallah abisi erkek kardeşi falan olurhep arkadaşlarım bizde kalırdıama kız anneleri biraz sayko oluyo galibaBabam ise sakindir,rahattır,eşimde rahattır despot değildir zaten evde ben varken kimin ne haddine
Yani birgün kızım eve erkek arkadaşını getirmek isterse o kişi sanırım eve giremezdışarda falan buluşuruz
ayyy neler saçmaladım ama silmicem saçmalıkta olsa okuyun yazdım o kadar

Ayy yerim ya bende yerim walla Çağlayı
Ayy foto çekseydin MAhiri pembiş pembişKuzuma bak neler yapıyomuş

Molaa ciktm.7000 sayfa wuuuuu kizlar okuyamiyorum 40 sayfa var yaaaaa...

Maşallah yazan arkidislerime.
Bu yoğunluk beni oldurur.yazack cok sey var ama zamqn yok yok iste.

Oysaki cok istiyorum ya bende katilmaliyim

Mutlu kaldgm yerde sen vadin kac kilo verdin
Diger kizlar spor nasıl gidiyor kim kac kilo verdi

Yaren nurun burnu akıyor dedim ya ertesi gun biseyi yoktu iyi yani kizim qma ben anlqmadm gitti

Dun asi oldk asi ile ilgili bir sorun yok

Iyiyiz biz kafam da cok dolu

Su benim dunyami izleyen var mi yazin bqkalim

Hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakin
Oldugunca takipteyimmm

çok güldüm
kız dur daha çok genciz:)ALLAH IM sen bize uzun ömürler ver yarabbim:)en azından 80 i görelim dimi:)
mahire dikkat etingiliz gacılarına güven olmaz
Canım benim yaa.. yerim ben onun takatuka çiğneyen ağzını :)

ye teyzesi ye:))eti senin kemigi benim:)

Valla o şokta resim çekmek gelmedi aklıma gelmedi vben Allah'tan ruj U yemedi diye sevinmiştim ama güzelim markalı ruj mef da oldu ...kırk yılda bir alırım oda mahir in heziminetine uğruyor böyle işte

Meleğiiiiimdeme öyle kötü şeyler bakiiim
Bi victoria gelinin olsa fena mı işte Mahir'de bu asalet varken kraliyete damat bile gider valla,bende gelirim düğüne bak

7000. sayfaya benda yazım bari:)) yemeğim yanarsa sizden bilirim:)) meleğim Allah hayırlı ömürler versin karamsar olma lütfen bak forum bile dolu bugün:)) mutlum senin neren despot anlamadım ben valla:)) ben tanımak isterim düşün şimdi zaman kötü diyoruz kim bilir 20 yıl sonra nasıl olacak. belki evime gelmez ama dışarıda görüşmek isterim. ecenin kesinlikle benim gibi bir gençliği olamaz çünkü eşimle babam zıt karakterler. ben dengelicem artık ortamı. aslında başımıza gelmeden bilemicez bu işleri şimdi kız kardeşime göre ben hitlerim:)) faceden bunun yaptıklarını ispiyonluyom diye beni eşimi arkadaşlarımı silmiş:)) geçen hafta doğumgünüydü whatsapa resim yüklemiş belli alemlerde hemen aradım anamı dedim böle böle:)) korkuyorum yanlış arkadaşlar ediiip ortamlara girecek diye bir de uzağım ya ben yakın olsam belki farklı olur.

Meleğiiiiimdeme öyle kötü şeyler bakiiim
Bi victoria gelinin olsa fena mı işte Mahir'de bu asalet varken kraliyete damat bile gider valla,bende gelirim düğüne bak

Olurmu ben Mahir'i sizin güzel kızlarınızdan biri ile baş göz etcem )yok öyle yabancı gaçi hem bizim kızlarımızın suyu mu çıktı yaw kaptırmam karızma oğlumu sonra karızmasını çizerler

Düğün dedinde inş âmin hepimizin çoçuklarının düğünlerini görür ve hep birlikte oluruz ..bana şimdiden heyecan bastı

bebeğim bu kapı açmayı öğrenmeleri kötü oldu ya( ben sokak kapımı hiç kitlemem anahtarla lojmandayız diye. şimdi kitliyom. birde eşime dedim banyoya girdiğinde arkadan kapıyı kitle ece seni basmasın mazallah:)) taka tukacımı da öp ayrıca benim için:))

bende bu aralar tatlıya taktım canım çok istiyor.şöyleki geçen yalancı ekmek kadayıfı yaptım tek sıra etimek şekeri karamelize ettim şerbeti döktüm renk aynı ekmek kadayıfı rengi üzerine cremole muzlu ve kremşanti yi karıştırıp çırptım üzerine bol cevizz mımm nefis oldu k.valimdemler gelicekti o gün onlara yaptım beyendiler bizde yapıyoz vb söylendi ama tarifini ver nasıl yapprın demedi kaynana işte en son rengi nasıl böyle oldu dedi dedim şekeri erttim hııhh bende zaten yanık tadı aıldım dedi yok artık dedim ya yakmadım ertip karamelize ettim.denedinizmi bilmiyorum ama şu klasik etimek tatlısı ben hep onu yapardım ama şekeri suda ertiir üzzerine muhaalebi üzerini çiko.sos hem ağır olurdu hem uğraştırırıdı muh.pişir sos pişir bu pratik hafifi lezzetli misafir tatlısı .
2 ci yine tatlım krizim tuttu geçen alt komşuda yedim yine ekmek kadayıfı oda çok güzel kek hamuru içine çekilmiş etimek karamelize şerbet üzerine kaymak yaptım küçük tepsi eşim nöbetçiydi sabah kadar 6-7 dilim yedimm değişik ayını hazır ekmek kadayııfı oldu
3.ccü krizm tuttu bu sefer aşure yaptım allah kabul etsin yaptığım gün 5 kase kadar yedim
şimdi oda bitti ve yeni krzim kapıda kekk yapasım var çünkü keke kadar şeker var evde :) yapsam yicem direniyorum
kriz sebebi regl miş ama geneli 1-2 ufak çikolatayla geçerdi bu ay gümbür gümbür geldi.arada komşulara gidip yediğim tatlılıları saymıyorum.
herkes makyaj vb bahsetmiş bende tatlı tarifi verdim değişik olsun :)
şaka bi yana bu 2 tairf favorim yapımı kolay yemesi olay isteyen olursa detaylı yazarım ben kaçar çorba yapıcam bide kızartma bide salata aslında talıda yapsam olurda bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…