sabah saat 8sularında çalan kapı ziline uyuz olarak yataktan kalktımkimoooo diye bi bagırdım
meger kargoymuşcerenin yatak kılıfı geldi ya saat 8 de ne işiniz var gidin önce işyerlerinin kargosunu dagıtın
ne güzel uyuyordukçocuklarda kalktı
kahvaltıdan sonra aşıya gittik:18:daha aşı vurulmadan çağla aglamaya başladıçok agladı umarım ateşi çıkmaz:18:
aralıgın 20 sinde tekrar gidecekmişizçocuk felci aşısının 2.dozu varmış hem cerene hem çağlaya
hani memleketimizdeki yabancı turistler varyaonlarda salgın varmı
neyse boyunada baktım çok şaşırdım 84 çıktıdoktorda 88 çıkmıştı hangisi dogru bilemedim
Maşallah bügün kalabalık ve konuşkanız ne güzel hep böyle olur topimiz inş ..
Bende önceden bakkala gittiğimde bile makyaj yapan bir tiptim ama mahir doğduktan sonra doğal takılıyorum her ne kadar oğlum tipimi kaydırmiş olsada öyle idare ediyorum ...özel günlerde artık yapıyorum birşeyler o sırada mahir uyaniksa vay Halim'e çünkü her gördüğünü ister hatta bir keresinde ruj verdim eline ne de olsa kapağını açamaz diye arkamı bir döndün Mahir'in her yerin pembe :))
CNm çok çok gelmiş olsun inş ateşi çıkmaz ..
Bugün oğlum biraz daha iyi ve azıcık yemesi düzeldi çok seviniyorum o iyi olunca meğer moralim iyi olması onunla doğru orantılı
Boy olayınıza istersen kendin bir ölç mezura ile biz bazen öyle yapıyoruz
çağlada rujun kapagını açıyo sonra yüzünü boyuyokaç tane rujumu mahvetti
bide dün gitmiş çantamın fermuarını açmış cüzdanımıda açmışiçinden para almış bende mutfakta yemek yapıyorum yanıma geldi''tukatukaaa''dedikızım evde tukatuka yok dedim sen git dışkapıyı aç tukatukaa almaya git tukatuka sakız demek:))
Allah tan kapının sesini duydum,baktım elinde para,sanırım bakkala tukatuka almaya gidiyodu
sakızçiğnemeyi çok seviyosonra işi bitince yere tükürüyo sonra benim çoraba yapışıyo
slm herkese dün aşımızı olduk tabi olurken ağladı ama çok şükür dün bişeyi yoktu.buda gitti kaldı 2 yaş aşısı:)
çağlada rujun kapagını açıyo sonra yüzünü boyuyokaç tane rujumu mahvetti
bide dün gitmiş çantamın fermuarını açmış cüzdanımıda açmışiçinden para almış bende mutfakta yemek yapıyorum yanıma geldi''tukatukaaa''dedikızım evde tukatuka yok dedim sen git dışkapıyı aç tukatukaa almaya git tukatuka sakız demek:))
Allah tan kapının sesini duydum,baktım elinde para,sanırım bakkala tukatuka almaya gidiyodu
sakızçiğnemeyi çok seviyosonra işi bitince yere tükürüyo sonra benim çoraba yapışıyo
Ayyy o günleri de görücez dimi:18:Ben çok large bi anne olamam sanırım:44mutlum 20 sene sonra hedefim torunumla oynamak:)) şaka bir yana benim adam emekli olmuş olursa evde birbirimizi yerken görüyorum kendimi:))) biliyorsunuz yaşlı ve emekli adam evde çok zor yani:)) izmirden fazla uzaklaşmadan küçük bir sahil kasabasında küçük bir tarlamın olduğu evde üniversitesinden tatile gelecek olan çocuklarımı heyecanla beklerken hayal ediyorum. bi bakmışın ece erkek arkadaşını tanıştırmaya getirecekmiş:)) benim x men kesin deliriyor olur o zaman:)) çok mu şey istedim acaba:)))
Ayy yerim ya bende yerim walla Çağlayıçağlada rujun kapagını açıyo sonra yüzünü boyuyokaç tane rujumu mahvetti
Ayy foto çekseydin MAhiri pembiş pembişMaşallah bügün kalabalık ve konuşkanız ne güzel hep böyle olur topimiz inş ..
Bende önceden bakkala gittiğimde bile makyaj yapan bir tiptim ama mahir doğduktan sonra doğal takılıyorum her ne kadar oğlum tipimi kaydırmiş olsada öyle idare ediyorum ...özel günlerde artık yapıyorum birşeyler o sırada mahir uyaniksa vay Halim'e çünkü her gördüğünü ister hatta bir keresinde ruj verdim eline ne de olsa kapağını açamaz diye arkamı bir döndün Mahir'in her yerin pembe :))
20 sene sonra ben Allah'ın rahmetine kavuşmuş ola bilirinde şimdi diyeceksiniz nerden geldi bu aklına amane yapayım Buda bir ihtimal dimi ..oğlum Üniversitesi okuyor olabilir veya bir İngiliz gaçı ilede birliktede olabilir neyse ben iyi düşünüyüm iyi olsun ..bugün nedense çok karamsarım ...
Canım benim yaa.. yerim ben onun takatuka çiğneyen ağzını :)
Ayyy o günleri de görücez dimi:18:Ben çok large bi anne olamam sanırım:44lur muyum acaba:44:bak şimdi merak ettim bu sorunun cevabı için 20 sene beklemem lazım dimi:44:Ama kızımla ilişkimin annemle benim gibi olmasını isterim Çok iyi anlaşırız Ben kurallarla büyütülen biri oldum hep,mesela arkadaşıma da giderdim ama saatli yazlıkta eğlenirdikte ama saatli Kimsede kalmazdım mazallah abisi erkek kardeşi falan olur hep arkadaşlarım bizde kalırdı ama kız anneleri biraz sayko oluyo galiba Babam ise sakindir,rahattır,eşimde rahattır despot değildir zaten evde ben varken kimin ne haddine
Yani birgün kızım eve erkek arkadaşını getirmek isterse o kişi sanırım eve giremezdışarda falan buluşuruz
ayyy neler saçmaladım ama silmicem saçmalıkta olsa okuyun yazdım o kadar
Ayy yerim ya bende yerim walla Çağlayı
Ayy foto çekseydin MAhiri pembiş pembişKuzuma bak neler yapıyomuş
20 sene sonra ben Allah'ın rahmetine kavuşmuş ola bilirinde şimdi diyeceksiniz nerden geldi bu aklına amane yapayım Buda bir ihtimal dimi ..oğlum Üniversitesi okuyor olabilir veya bir İngiliz gaçı ilede birliktede olabilir neyse ben iyi düşünüyüm iyi olsun ..bugün nedense çok karamsarım ...
Meleğiiiiimdeme öyle kötü şeyler bakiiim
Bi victoria gelinin olsa fena mı işteMahir'de bu asalet varken kraliyete damat bile gider valla,bende gelirim düğüne bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?