2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Aşk olsun canım ne zahmeti.. duymamış olayım.. Tam hangi tarihte geleceğini bilmiyorum ama sanırım 1 ay içinde gelecek yeniden.. ben sana 2 şişe gönderirim bitince yine haberleşiriz canım :)) Mahirime şifa olsun.. İnşallah faydasını görürsün.. Ben memnunum valla iştahını açtı.. Hem balığı da çok sık yediremiyordum böyle balık yağı ile onu da yedirmiş gibi oluyorum işte :))

Sagol CNm ..balık yağın bir markası varmı varsa bana yazabilirmisin ..umarım bizde de işe yarar..

Carlson balık yağı.. ben limonlusunu buldum ondan veriyorum.. birde portakallısı varmış onu bulamamıştım.. Sana da bulduğumdan gönderirim canım :)

Tamam CNm birde sizin Macar gelinizin Kaan'a aldığı kitapların isimlerini verebilirmisin bende mahir için almayı istiyorum ..aklında değilse şuan sonrada özelden gönderebilirmisin

Tamam CNm birde sizin Macar gelinizin Kaan'a aldığı kitapların isimlerini verebilirmisin bende mahir için almayı istiyorum ..aklında değilse şuan sonrada özelden gönderebilirmisin

Canım benim seve seve yazarım ama aklımda değil.. Akşam eve gittiğimde ben sana fotolarını çekerim gönderirim.. :)

SekersizYesilCay, mutlu_anne, Meleğim34, dilberege ve okuyup iyi dileklerde bulunup yazamayan herkese cok teşekkür ederim 2. Bi annelik serüveni beni bekliyo hatta az once 2014 temmuz annelerine yazdım :) oradan bir kac sayfa okuyunca duygulandim ilk heyecan bambaşka kese kalp atışı hepsi ayrı bi olay :) bakalım biz bugün keseyi gördük kalp atışını da duyarız inşallah fazla yazamasamda benim için çok kiymetlisiniz Mayıs anneleri. ..

aaa ne güzel haber canım
eşin seni sucluyorda spermler sendenmi salgılanıyor
anlamıyorum olmus artık mutlu ol hayatım bakma eşine
rabbim kucagına almayı nasip eylesin
olacakla ölecegin önüne gecilmez hayırlı saglık evladın olur inş

Teşekkür ederim beykozcum öyle valla o da kabullendi zaten yapacak bisey yok :)

bende bendeeeee
basta BAŞÖĞRETMEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olmak üzere
öğretmenlik görevini hakkıyla yerine getiren tüm ÖĞRETMENLERİMİZİN bu günü ve tüm günleri kutlu olsun

Hepinize çok teşekkür ederim canlar çok fazla fırsatım olmuyo giremiyorum ama kalbim sizinle sizi seviyorum.

MUTLUCAN geçmiş olsun güzel gözlüme sümüklenmiş yerim ben onun sümüklü halini.
BABYCEREN diş ağrısı gerçekten çok fena sana da geçmiş olsun canım ne çektin be şu dişlerden

Canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kavuşursun inşallah kuzuna eşine de Allah akıl fikir versin.

selamgeç kaldımyemege misafirim geldiçok yorgunum hemen yatacam
yemeklerim tuzlu olmuştubiraz canım sıkıldızaten gelen karı kocaydı bide işten geliyolar çok açlardı hepsini silip süpürdüler:)
anlatacak çok dedikodu var ama benim halim yok
edaack tebrik ediyorumrabbim sagsalim kucagına almayı nasip etsin
mutlucum canişkom ne güzel sevgi yumagı olmuşsunuz ne güzel kalabalık aile iyidirmiranında öksürügü ilerlemeden dursun inşallah.
ilkimcim evet ya ne çektim bu diştengece öyle bir agırdı ki off offsende kendini çok özletiyosunbu hiç hoşuma gitmiyo dostumdaha çok gelbesteyide çok özledik foto eklesene
melegim ben mahirin fotolarınımı kaçırdımnasılolur hemen bakmam lazımbazen okuyorum ama daha yazının sonuna gelinceye kadar herşeyi unutuyorum
başka kime yazacaktım:26:yorgunluguma verin unuttum
hepinizi öpüyorum
yarın aşimiz var:18:umarım çok aglamaz:18:
iyi geceler

Son düzenleme:

Aşınızı inş kolayca atlatırsınız geçmiş olsun ..
Benimde geçen pazar davetim vardı ama hasta olunca iptal ettik bu pazara ..Banada tuyolar lazım yemek olarak neler yapabilirim

Mutlu CNm inş Miramız hastalanmıyordur ve çabucak öksürüğünden kurtulursunuz .mira çok hamarat ve çalışkan bir kiZce olucak o kesin baksana senin sağ kolun olmaya bile başlamış maşallah kıImıza :))

Hepinize çok teşekkür ederim canlar çok fazla fırsatım olmuyo giremiyorum ama kalbim sizinle sizi seviyorum.
MUTLUCAN geçmiş olsun güzel gözlüme sümüklenmiş yerim ben onun sümüklü halini.
Canım çok teşekkürler ye teyzesi tam yemelikler zaten
İnşallah canım hasta olmaz öksürmeye devam ediyor bende C vitamini vermeye devam ediyorum,kış gelince böyle oluyor
Kendi kendimize ev işlerini oyun haline getiriyoruz bende karlı çıkıyorum arada
Ama yine de evdeki oyuncak dağınıklığı had safhadaSaldım çayıra mevlam kayıraNapayım,kızımın da yaşam alanına saygı duymak lazım dimi

Herkese güzel sabahlar kızlarTopiiiiikkk kalkhava kapalı diye kendinizi uykuya değil yazmaya verin de hasret giderelim
mayıs güzelleri
Akşam spora gittim yine,cuma tartılıcam büyük gün yani:18:Bi Nagihan olamam ama birkaç kilo daha vermişimdir dimi kızlaaaarBu arada Nagişimi azminden dolayı tebrik ederimDarısı başıma,yani 4/1 azim olsa yeter bana

Akşam Mira'ya ananas yedireyim dedim,elma gibi doğradım koydum önüne1 parça yedi,yüzünü ekşitti, "değil" dedi
Ben "elma" diyorum, o "değil" diyorÇok hoşuma gittiSabah uyanınca da bize "günaydın" diyor kendi dilindeEee ne dicekti dimiGörmemişin kızı konuşmuş,tutmuş arkadaşlarıyla paylaşmışÇok hoşuma gidiyor napiiim yazıyorum bende size
18 yaşına gelince ona doğumgününde forumun linkini yollıcam Mira'yaSana günlük tuttum kızım diycem

Hadi kalkın ama:124:Bir:124:iki:124:bir:124:iki:124:vericez kiloları hadiiiii:124::124::124:

Günaydın canım.. valla dediğin gibi bugün hava kapalı, soğuk, karanlık modum düşüktü ama şu canlı mesajdan sonra silkelendim kendime geldim.. Evet bence de bugün bol bol yazışalım.. Hadi bakalım... Hatta bir konu seçelim onun üzerinde sohbet edelim :))

Herkese günaydın

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)

kocaman öpücükkkkkkkkkkkkkk sizeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Dilbercan &Şekerli şekersiz siz yakın mı oturuyorsunuzHep beraber geliyorsunuz foruma
Günaydın kızlar
Hadi konu bulalım evet
Konusu olan var mıııııyoksa gidip başka topiklerden konu aramayalım yani
Dilber sen söyledin sen bulucan

Azraece canım sende konu komşu çokturBi el atıver konu bul sevaptır konuşucaz şurda
Sen sevmezsin hiç konuşmayı ama artık idare ediver

Ay bilemedim ki ne konuşsak..

Daha önce doğum hikayelerimizi, eşlerimizle tanışma hikayelerimizi anlatmıştık, düğün hazırlık sürecindeki sıkıntıları anlatmıştık.. Herkes en az bir kez kayınvalide dedikodusu yapmıştı.. Başka başkaa ay böyle bütün gün sıkılmadan hakkında yazacağımız bir şey olsun.. Sabırsızlıkla kim ne yazacak diye bekleyelim mesela

Dur aklıma gelmedi biraz daha düşüneyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…