Bilmem ki zahmet olmasın kardeşine CNm ..
Emzik bizde de aynı durumda ..uyuyacagi zaman mememe diye başlıyor hatta bir keresinde meme yok gitmiş dedim başladı ağlamaya ben köpek dişleri tamamlar tamamlamaz kesicem biraz ağlar ama ne yapayım kocaman adam oldu yakışmıyor ağzında meme ...
Aşk olsun canım ne zahmeti.. duymamış olayım.. Tam hangi tarihte geleceğini bilmiyorum ama sanırım 1 ay içinde gelecek yeniden.. ben sana 2 şişe gönderirim bitince yine haberleşiriz canım :)) Mahirime şifa olsun.. İnşallah faydasını görürsün.. Ben memnunum valla iştahını açtı.. Hem balığı da çok sık yediremiyordum böyle balık yağı ile onu da yedirmiş gibi oluyorum işte :))
Sagol CNm ..balık yağın bir markası varmı varsa bana yazabilirmisin ..umarım bizde de işe yarar..
Carlson balık yağı.. ben limonlusunu buldum ondan veriyorum.. birde portakallısı varmış onu bulamamıştım.. Sana da bulduğumdan gönderirim canım :)
Tamam CNm birde sizin Macar gelinizin Kaan'a aldığı kitapların isimlerini verebilirmisin bende mahir için almayı istiyorum ..aklında değilse şuan sonrada özelden gönderebilirmisin
Günaydın güzel anneler nasılsınız ? Ben iyi olmalı mıyım bilmiyorum çünkü hamileyim ! Dün öğrendim kızlar ya ve ben hala yusuf emreyi emziriyorum eşim de şok oldu beni suçladı neden ilaç kullanmadım diye sanki tek başıma yaptım çocuğu of offf yine başım sıkışinca soluğu burda aldım var mı benden başka hamile olan bayadır takip edemiyorum(
aaa ne güzel haber canım
eşin seni sucluyorda spermler sendenmi salgılanıyor
anlamıyorum olmus artık mutlu ol hayatım bakma eşine
rabbim kucagına almayı nasip eylesin
olacakla ölecegin önüne gecilmez hayırlı saglık evladın olur inş
Bütün sevgili canı deger öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım ..bizlerde yani tüm anne ve babalarda bir öğretmen olduğunu belirtmek istiyorum ..Rabbim bizlere doğru eğitim ve öğretim vermeyi nasip etsin inş.
Mayıs annelerimizden öğretmen arkadaşlarımıza Pınar'da ,ilkim ,ecesuelif ve eda ya ayrıca güzel dileklerimi yolluyorum bu sabır isteyen görevde başarılar dilerim
bende bendeeeee
basta BAŞÖĞRETMEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olmak üzere
öğretmenlik görevini hakkıyla yerine getiren tüm ÖĞRETMENLERİMİZİN bu günü ve tüm günleri kutlu olsun
herkese merhabacıklar:)) forumun sevgili öğretmen annelerinin öğretmenler günü kutlu olsun. geleceğin aydınlık nesilleri sizlere emanet.
ben olaya geç vakıf olmuş olucam ama yazmadan edemem chihiro popülist söylem yapıyor. bu kadar çok düşünüyorsa suriyelileri gönüllü olup yardıma gitsin onlara. ülkelerinde radikal islamcıları besleyerek iç savaş çıkardılar ki bunun arkasında kimin olduğu çok açık. oradan kaçan ailelerde erkekler çalışmadan yiyip içip geziyorlar tabi birde habire çocuk yapıyorlar, milletin karısına sarkıntılık yapıyorlar. ben şahsen çocuklar dışında hiçbirinin gözünün yaşına bakmam yollarım ülkelerine. zaten bu gidişle bizimde onlar gibi olacağımız günler de gelecek.
eşim nöbetçi ece ile bunalım takılıyoruz. ya ece hiç yapmadığı şeyi bu köpek dişlerinde yaptı ne varsa ağzına sokuyor ama öyle böyle değil mikrop kapacak bu gidişle siz de durumlar nasıl?
iyi olmana çok sevindim canımumarım mahirde en kısa sürede toparlanır..
bu arada bende ögretmenlerimizin dogum gününü kutlamak istiyorum,saat henüz 24:00 olmadı sanırım geç kalmış sayılmam
en başta BAŞÖGRETMEN ATATÜRK OLMAK üzere tüm ögretmen arkadaşlarımın ögretmenler günü kutlu olsun,,sizler başımızın tacısınız gelecek sizin ellerinizde..
melegim,ilkimcim,pınardacım,çiçekçiçegim,edaack ve diger tüm ögretmen arkadaşlarımı öpüyorum
iyiki varsınız
Nagehanım selam canım.. Seni verdiğin kilolardan ve azmin dolayı tebrik ediyorum.. Bu ne hırs bu ne şiddet bu ne celalYaren Nuruma da geçmiş olsun.. Sen yine de kontrollü davran bi doktora götür istersen.. Ama ben bişey çıkacağını tahmin etmiyorum.. Biraz bağışıklık sistemini güçlendirici şeylerle besle bir süre bakalım yine hastalanacak mı?
edaack: Canım tebrikler Allah tamamına erdirsin... Sağ salim kucağına almayı nasip etsin.. hiç telaşlanma senin de dediğin gibi bu sana bir hediye.. Ve sakın kendini üzüp bebeğine onu istemediğinizi hissettirme.. Onu çok sev :)) Emzirme konusunda bişey diyemiyeceğim ama sanırım Talay da hala emziriyordu
Meleğim: Mahirim iyiymiş çok sevindim.. Tatlım kardeşim bir ay kadar sonra TR ye gelecek ben sana gönderirim balık yağ.. Ok :)
Azraece: Ececeğimi yerim ben.. Ya bizim hem üst hem alttaki köpekler geldi çok şükür bir sıkıntı çekmedik.. Yada çektik de ben onların dişten olduğunu mu anlamadım?? Bilemedim şimdi.. Bizim de bir iki gündür burnumuz akıyor inşallah sadece akıntıyla kalır ilerlemez.. Tasiye ettiğin filmeleri zaman bulabilirsem izlemek isterim..
Şekersizim: Canım şu İstanbul kaçamaklarını bir hafta sonu gündüz de yap.. toplanalım görüşelim gerçi havalar da soğuyor artık bıdıklar hasta oluyorlar falan hepimizin bir araya toplanması zor olur ama biz yine de şansımızı zorlayalım.. Asi ruh Defnemi ısırırım ısırırım poposundan.. merak etme unutur o çığlık atmaları aynısı bizde de olmuştu.. 1-2 haftaya vazgeçti ondan.. Bizim ciddi şekilde emzikten vazgeçirmemiz gerekiyor.. Uykusu geldi mi meme memee diye mutlaka arıyor onu.. Nasıl vazgeçireceğim bilmiyorum
Herkese Günaydın.. Bir gün gecikmeli olacak ama Tüm öğretmenlerimizin Gününü kutluyorum..
Ülkemizin bulunduğu şartlardan feraha kavuşmasıi aydınlık bir gelecek için sizlere çok büyük görevler düştüğünü düşünüyorum.. Allah yardımcınız olsun yeni nesiller sizlere emanet ona göre :))
Hafta sonu kayınvalidem ve k.pederim geldiler Bursadan.. Kaanı özlemişler bol bol vakit geçirdiler beraber.. Ben de biraz yoruldum ama iyiyim.. Yine p.tesi ve ben bu işyerine hiç alışamadım yaa ayaklarım geri geri gidiyor( Off off şu aralık da geçsin de ondan sonra kararımı vereceğim..
Hepinize iyi haftalar diliyorum
Öptüm
Heeerkese harikamuhteşem dertsiz kedersiz çok güzel bir hafta diliyorum
Nasılsınız annekuşlar
Forumdaki güzel öğretmenleriminn gününü kutlarımDiğer fahri öğretmen annelerimizi de kutlarım
Herkesi kutlarım işteee insan ayırmayı sevmeyen bir yapım var
Ama edacıkı ayrıca kutlarımNe kadar güzel bir haber bu böyle Talayla ikinizi en verimli mayıs annesi seçtim
Darısı tüm isteyenlerin başına
Cuma akşamı Mira'yı avmye oyuncaklara bindirmeye götürdük eşimle,atlı karıncaya bindirdik,
bende saf gibi kızım dönüp yanıma gelince alkışşş yaptımsonraki dönüşte bi baktım benim alkış yapa yapa geliyor ellerini bırakmış Yüreğim ağzıma geldi,her hareketimi tekrarlıyor zillim:18:
haftasonumuz güzel geçtikızımla c.tesi temizlik yaptık,,hatta hava çok güzeldi bol bol balkonda aktivite yaptık
ben yıkadım kızım kuruladı balkonu,ben çamaşır astım kızım mandalları verdiD vitamini doldurduk üzerimize
Dünse eşimin çekirdek ailesi geldi kahvaltıyamalum geldilermi gitmek bilmiyorlar sevgi yumağı oluyoruz Neyseki bi kaynım akşam yemeğini dışarda yemeyi teklif edince çıktık evden burdan kaynıma teşekkür ederim
Kızım hasta mı değil mi anlamadım,akşamları öksürüyor ara ara burnu akıyor ama keyfi yerinde çok şükürsümükler de nazar boncuğu olsun dimi Burnu dolunca böcek böcek diye yanıma gelip haber veriyor ama çektirmiyor Şimdilik bal ve 1-2damla limonla devam ediyoruz,birde sabah sütü yerine 1 bardak mandalina&limon suyu içiriyorum 3gündür.
Dün gece saçına&saçımıza badem yağı ile maske yaptım belki biraz gürleşirAnnem ısrarla saç için de ciğer yedirmemi söylüyor ama bu aralar hep unutuyorum almayı A vitamini ve bol B12 için...Bu arada saçlarımız var tabi ama çok gür değil ve sarı ve kıvırcık Az yani
Havadisler şimdilik bu kadar
Günaydın güzel anneler nasılsınız ? Ben iyi olmalı mıyım bilmiyorum çünkü hamileyim ! Dün öğrendim kızlar ya ve ben hala yusuf emreyi emziriyorum eşim de şok oldu beni suçladı neden ilaç kullanmadım diye sanki tek başıma yaptım çocuğu of offf yine başım sıkışinca soluğu burda aldım var mı benden başka hamile olan bayadır takip edemiyorum(
selamgeç kaldım yemege misafirim geldi çok yorgunum hemen yatacam
yemeklerim tuzlu olmuştubiraz canım sıkıldı zaten gelen karı kocaydı bide işten geliyolar çok açlardı hepsini silip süpürdüler:)
anlatacak çok dedikodu var ama benim halim yok
edaack tebrik ediyorumrabbim sagsalim kucagına almayı nasip etsin
mutlucum canişkom ne güzel sevgi yumagı olmuşsunuz ne güzel kalabalık aile iyidirmiranında öksürügü ilerlemeden dursun inşallah.
ilkimcim evet ya ne çektim bu diştengece öyle bir agırdı ki off off sende kendini çok özletiyosun bu hiç hoşuma gitmiyo dostum daha çok gel besteyide çok özledik foto eklesene
melegim ben mahirin fotolarınımı kaçırdımnasılolur hemen bakmam lazım bazen okuyorum ama daha yazının sonuna gelinceye kadar herşeyi unutuyorum
başka kime yazacaktım:26:yorgunluguma verin unuttum
hepinizi öpüyorum
yarın aşimiz var:18:umarım çok aglamaz:18:
iyi geceler
Heeerkese harikamuhteşem dertsiz kedersiz çok güzel bir hafta diliyorum
Nasılsınız annekuşlar
Forumdaki güzel öğretmenleriminn gününü kutlarımDiğer fahri öğretmen annelerimizi de kutlarım
Herkesi kutlarım işteee insan ayırmayı sevmeyen bir yapım var
Ama edacıkı ayrıca kutlarımNe kadar güzel bir haber bu böyle Talayla ikinizi en verimli mayıs annesi seçtim
Darısı tüm isteyenlerin başına
Cuma akşamı Mira'yı avmye oyuncaklara bindirmeye götürdük eşimle,atlı karıncaya bindirdik,
bende saf gibi kızım dönüp yanıma gelince alkışşş yaptımsonraki dönüşte bi baktım benim alkış yapa yapa geliyor ellerini bırakmış Yüreğim ağzıma geldi,her hareketimi tekrarlıyor zillim:18:
haftasonumuz güzel geçtikızımla c.tesi temizlik yaptık,,hatta hava çok güzeldi bol bol balkonda aktivite yaptık
ben yıkadım kızım kuruladı balkonu,ben çamaşır astım kızım mandalları verdiD vitamini doldurduk üzerimize
Dünse eşimin çekirdek ailesi geldi kahvaltıyamalum geldilermi gitmek bilmiyorlar sevgi yumağı oluyoruz Neyseki bi kaynım akşam yemeğini dışarda yemeyi teklif edince çıktık evden burdan kaynıma teşekkür ederim
Kızım hasta mı değil mi anlamadım,akşamları öksürüyor ara ara burnu akıyor ama keyfi yerinde çok şükürsümükler de nazar boncuğu olsun dimi Burnu dolunca böcek böcek diye yanıma gelip haber veriyor ama çektirmiyor Şimdilik bal ve 1-2damla limonla devam ediyoruz,birde sabah sütü yerine 1 bardak mandalina&limon suyu içiriyorum 3gündür.
Dün gece saçına&saçımıza badem yağı ile maske yaptım belki biraz gürleşirAnnem ısrarla saç için de ciğer yedirmemi söylüyor ama bu aralar hep unutuyorum almayı A vitamini ve bol B12 için...Bu arada saçlarımız var tabi ama çok gür değil ve sarı ve kıvırcık Az yani
Havadisler şimdilik bu kadar
Canım çok teşekkürler ye teyzesi tam yemelikler zatenHepinize çok teşekkür ederim canlar çok fazla fırsatım olmuyo giremiyorum ama kalbim sizinle sizi seviyorum.
MUTLUCAN geçmiş olsun güzel gözlüme sümüklenmiş yerim ben onun sümüklü halini.
İnşallah canım hasta olmaz öksürmeye devam ediyor bende C vitamini vermeye devam ediyorum,kış gelince böyle oluyorMutlu CNm inş Miramız hastalanmıyordur ve çabucak öksürüğünden kurtulursunuz .mira çok hamarat ve çalışkan bir kiZce olucak o kesin baksana senin sağ kolun olmaya bile başlamış maşallah kıImıza :))
Herkese güzel sabahlar kızlarTopiiiiikkk kalk hava kapalı diye kendinizi uykuya değil yazmaya verin de hasret giderelim
mayıs güzelleri
Akşam spora gittim yine,cuma tartılıcam büyük gün yani:18:Bi Nagihan olamam ama birkaç kilo daha vermişimdir dimi kızlaaaarBu arada Nagişimi azminden dolayı tebrik ederim Darısı başıma,yani 4/1 azim olsa yeter bana
Akşam Mira'ya ananas yedireyim dedim,elma gibi doğradım koydum önüne1 parça yedi,yüzünü ekşitti, "değil" dedi
Ben "elma" diyorum, o "değil" diyorÇok hoşuma gitti Sabah uyanınca da bize "günaydın" diyor kendi dilinde Eee ne dicekti dimi Görmemişin kızı konuşmuş,tutmuş arkadaşlarıyla paylaşmış Çok hoşuma gidiyor napiiim yazıyorum bende size
18 yaşına gelince ona doğumgününde forumun linkini yollıcam Mira'yaSana günlük tuttum kızım diycem
Hadi kalkın ama:124:Bir:124:iki:124:bir:124:iki:124:vericez kiloları hadiiiii:124::124::124:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)
kocaman öpücükkkkkkkkkkkkkk sizeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Günaydın canım.. valla dediğin gibi bugün hava kapalı, soğuk, karanlık modum düşüktü ama şu canlı mesajdan sonra silkelendim kendime geldim.. Evet bence de bugün bol bol yazışalım.. Hadi bakalım... Hatta bir konu seçelim onun üzerinde sohbet edelim :))
Herkese günaydın
ben şimdi toplantıya giriyorum döndüğümde burda olun :)
kiss kiss kisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?