bebeğim bu kapı açmayı öğrenmeleri kötü oldu yabebeğim bu kapı açmayı öğrenmeleri kötü oldu ya( ben sokak kapımı hiç kitlemem anahtarla lojmandayız diye. şimdi kitliyom. birde eşime dedim banyoya girdiğinde arkadan kapıyı kitle ece seni basmasın mazallah:)) taka tukacımı da öp ayrıca benim için:))
Bu ne şekerim ya mütemadiyen kriz halindesinbende bu aralar tatlıya taktım canım çok istiyor.şöyleki geçen yalancı ekmek kadayıfı yaptım tek sıra etimek şekeri karamelize ettim şerbeti döktüm renk aynı ekmek kadayıfı rengi üzerine cremole muzlu ve kremşanti yi karıştırıp çırptım üzerine bol cevizz mımm nefis oldu k.valimdemler gelicekti o gün onlara yaptım beyendiler bizde yapıyoz vb söylendi ama tarifini ver nasıl yapprın demedi kaynana işte en son rengi nasıl böyle oldu dedi dedim şekeri erttim hııhh bende zaten yanık tadı aıldım dedi yok artık dedim ya yakmadım ertip karamelize ettim.denedinizmi bilmiyorum ama şu klasik etimek tatlısı ben hep onu yapardım ama şekeri suda ertiir üzzerine muhaalebi üzerini çiko.sos hem ağır olurdu hem uğraştırırıdı muh.pişir sos pişir bu pratik hafifi lezzetli misafir tatlısı .
2 ci yine tatlım krizim tuttu geçen alt komşuda yedim yine ekmek kadayıfı oda çok güzel kek hamuru içine çekilmiş etimek karamelize şerbet üzerine kaymak yaptım küçük tepsi eşim nöbetçiydi sabah kadar 6-7 dilim yedimm değişik ayını hazır ekmek kadayııfı oldu
3.ccü krizm tuttu bu sefer aşure yaptım allah kabul etsin yaptığım gün 5 kase kadar yedim
şimdi oda bitti ve yeni krzim kapıda kekk yapasım var çünkü keke kadar şeker var evde :) yapsam yicem direniyorum
kriz sebebi regl miş ama geneli 1-2 ufak çikolatayla geçerdi bu ay gümbür gümbür geldi.arada komşulara gidip yediğim tatlılıları saymıyorum.
herkes makyaj vb bahsetmiş bende tatlı tarifi verdim değişik olsun :)
şaka bi yana bu 2 tairf favorim yapımı kolay yemesi olay isteyen olursa detaylı yazarım ben kaçar çorba yapıcam bide kızartma bide salata aslında talıda yapsam olurda bakalım :)
bende bu aralar tatlıya taktım canım çok istiyor.şöyleki geçen yalancı ekmek kadayıfı yaptım tek sıra etimek şekeri karamelize ettim şerbeti döktüm renk aynı ekmek kadayıfı rengi üzerine cremole muzlu ve kremşanti yi karıştırıp çırptım üzerine bol cevizz mımm nefis oldu k.valimdemler gelicekti o gün onlara yaptım beyendiler bizde yapıyoz vb söylendi ama tarifini ver nasıl yapprın demedi kaynana işte en son rengi nasıl böyle oldu dedi dedim şekeri erttim hııhh bende zaten yanık tadı aıldım dedi yok artık dedim ya yakmadım ertip karamelize ettim.denedinizmi bilmiyorum ama şu klasik etimek tatlısı ben hep onu yapardım ama şekeri suda ertiir üzzerine muhaalebi üzerini çiko.sos hem ağır olurdu hem uğraştırırıdı muh.pişir sos pişir bu pratik hafifi lezzetli misafir tatlısı .
2 ci yine tatlım krizim tuttu geçen alt komşuda yedim yine ekmek kadayıfı oda çok güzel kek hamuru içine çekilmiş etimek karamelize şerbet üzerine kaymak yaptım küçük tepsi eşim nöbetçiydi sabah kadar 6-7 dilim yedimm değişik ayını hazır ekmek kadayııfı oldu
3.ccü krizm tuttu bu sefer aşure yaptım allah kabul etsin yaptığım gün 5 kase kadar yedim
şimdi oda bitti ve yeni krzim kapıda kekk yapasım var çünkü keke kadar şeker var evde :) yapsam yicem direniyorum
kriz sebebi regl miş ama geneli 1-2 ufak çikolatayla geçerdi bu ay gümbür gümbür geldi.arada komşulara gidip yediğim tatlılıları saymıyorum.
herkes makyaj vb bahsetmiş bende tatlı tarifi verdim değişik olsun :)
şaka bi yana bu 2 tairf favorim yapımı kolay yemesi olay isteyen olursa detaylı yazarım ben kaçar çorba yapıcam bide kızartma bide salata aslında talıda yapsam olurda bakalım :)
:))bende dün şütlaç yaptım ayıptır söylemesi çok güzel olmuş hatta az evvel bir tas götürdüm bile:)) ben regl falan değilim ama hiç olmadık zamanda çekiyor CNm birşeyler ve yapıyorum hafta sonunda çığ börek yapmıştım eşimle beraber bir gün içinde sildik süpürdük :))oğlan hiç yemez kime çekti bu velet of
Şimdi benim CNm etimek tatlısında çekti hemen alayım tarifn pls
kendim ettim kendim buldum gül gibi pırasayı yaktım( sorumlusu uykusunun ortasında memeeee diye bağıran ecedir. gidip meme veresiye yandı dibi (
Of öğleden sonra seminer vardı yazamadım. Eve gelince de yemek vs bi de kuzuyla aktivite yaptık biraz. Uzun zamandır yapamıyoduk acısını çıkardık :) bi de öğretmenler gunu için bişey yapamamıştık. Kalpli sticker larımız vardı evde. Kuzum kalpleri yapıştırdı resim defterine ben de yazısını yazdım. Yarın öğretmenine vericez. (Anine ö.men) yicem ya cok fena oldu benim cadım. Renkleri öğrenmiş. Sarı kırmızı mavi yeşil pembe ve moru gösteriyor nerde dediğimizde.
Azraece nasıl ablasın kızım yaa.. İspikçi :) ben olsam ben de silerim seni faceten :)
Aklımı mı okuyosun kızım yaa ... Bugun dilbere söylediğim aklımda proje var dediğim şey buydu. Kreş değil ama oyun evi be parti organizasyonu yapacağım bi yer açmak istiyorum. Arastırıyorum bakalım inşallah hayırlısı olurafferin defnoşuma bence siz defnoşla bir kreş açın bak öğretmenin hazır bile:)) uzak olmasan ispiyonlamam da annemler bilsin ne haltlar karıştırdığını işte:))
Of öğleden sonra seminer vardı yazamadım. Eve gelince de yemek vs bi de kuzuyla aktivite yaptık biraz. Uzun zamandır yapamıyoduk acısını çıkardık :) bi de öğretmenler gunu için bişey yapamamıştık. Kalpli sticker larımız vardı evde. Kuzum kalpleri yapıştırdı resim defterine ben de yazısını yazdım. Yarın öğretmenine vericez. (Anine ö.men) yicem ya cok fena oldu benim cadım. Renkleri öğrenmiş. Sarı kırmızı mavi yeşil pembe ve moru gösteriyor nerde dediğimizde.
Azraece nasıl ablasın kızım yaa.. İspikçi :) ben olsam ben de silerim seni faceten :)
Aklımı mı okuyosun kızım yaa ... Bugun dilbere söylediğim aklımda proje var dediğim şey buydu. Kreş değil ama oyun evi be parti organizasyonu yapacağım bi yer açmak istiyorum. Arastırıyorum bakalım inşallah hayırlısı olur
Maşallah Defnoşumuza çok akıllı bıdık bu yaşta renkleri gösterebilmesi olağanüstü ..
Düşündüğün proje çok güzel inş gerçekleştirebilirsin..
inşallah yeşilçayım Allah gönlüne göre verir bende çok duyuyorum parti evleri çok moda. bence başarırsın arkandayız:))
çok güldüm
kız dur daha çok genciz:)ALLAH IM sen bize uzun ömürler ver yarabbim:)en azından 80 i görelim dimi:)
mahire dikkat etingiliz gacılarına güven olmaz
ye teyzesi ye:))eti senin kemigi benim:)
şekersiz valla proje harikabiraz bilgi versene benimde paraya ihtiyacım var iş lazım iş
bi bakrsın bende yaparım:)sence yaparmıyım:26:çok para gidermigitsin canım ne yapalım
sen anlat bakalım
dilberege canım sen neden işten ayrılmak istiyosun:44:neden alışamadın söyle bakıyımbiri canınımı sıkıyo
azraece kız pis ispiyoncusen hiç genç olmadınmı o günleri ne çabuk unuttun aferim canım iyi yapmışsın şahsen bende ispiyonlardım:)yemegide yakmışsın bu kaçıncı ama ecenin canı süt çekmiş canı sagolsun dimi:)
şu istanbulda buluşacak bayanlar ne zaman buluşuyonuz söyliyin bakıyımbi bakarsınız bende gelirim çok ciddiyim
bizim burdabiçocuk alerji uzmanı bulamadık valla siniroldum alacam cereni başbaşa istanbula gelecezeşim git dedi
çağlayada 2 gün eşim baksın ne olacak
bi bakalım özel uçagımı ayarlayabilirsem yakında ordayım
kız sen beni nasıl buldunbabcim seni faceden buldum hatay güzeli yazdım sen cıktın
bak bak iltifata bakkk
Demek istanbula gideceksin ben olmayan bir şehirde ne yapacaksın kibeni bekle de öyle gel benim enişte var doktor yardımcı olur hem :)) şaka bir yana ama bencede en iyi doktor nerde ise oraya gitmen iyi olucaktır ..Çağlayın seve seve alir bakarım anne si bana yolla mektupla )
bir kaç gün önce tvde bir doktoru dinledim çok canım sıkıldıya benmi çok abartıyorum bu alerjiyi bilmiyorum ama çok kafama takılıyo en çok canımı sıkanda şu ki bazı doktorlar buna astım diyo yani ceren 3 yaşına kadar hiç hastanan biçocuk degildi:44:
ben çağlayı dogurdum cerende okula başladı işte o zamandan beridir çok hastalanıyoyani 1 yıldır grip dışında bir hastalık geçirmemişti nerden çıktı bu alerji 6-7 yaşında kendiliginden geçme ihtimali var ama geçmesse ergenligi beklemek gerekiyomuş ya ondada geçmesse aslında kesin çözüm var o da aşı tedavisi,yüzde 90 iyleşme ihtimali varmış..
ya ben dedigim gibi çok kafama taktım çok üzülüyorum yani eger astım degilse bile ilerde astım olacak
ailemizde hiç yoknerden geldi bu illet başımıza
bide şöyle birşey okudum sizlerlede paylaşayım:mesela doktor antibiyotik verdi dediki 10 gün kullanacak,ben şöyle yapıyodum ilk 3-4 gün veriyodum sonra iyleşti gibime geliyodu antibiyotik vermeyi bırakıyodumbu çok yalnışmış vücut tam iyleşemedigi için o mikrop dahada dirençleşiyomuş:44:bazen çocugumuzu korumaya çalışırken ona zarar veriyomuşuz farkında olmadan
kahrolsun cahillik
kendimi çok suçluyorumbunun sebebi benmiyim diye kendimi yiyorum
moralim çok bozukeşime göre çok büyütüyorum ama elimde degil
Detayları oluşturuyorum kafamda yavas yavas. Yazarım sanaşekersiz valla proje harikabiraz bilgi versene benimde paraya ihtiyacım var iş lazım iş
bi bakrsın bende yaparım:)sence yaparmıyım:26:çok para gidermigitsin canım ne yapalım
sen anlat bakalım
dilberege canım sen neden işten ayrılmak istiyosun:44:neden alışamadın söyle bakıyımbiri canınımı sıkıyo
azraece kız pis ispiyoncusen hiç genç olmadınmı o günleri ne çabuk unuttun aferim canım iyi yapmışsın şahsen bende ispiyonlardım:)yemegide yakmışsın bu kaçıncı ama ecenin canı süt çekmiş canı sagolsun dimi:)
şu istanbulda buluşacak bayanlar ne zaman buluşuyonuz söyliyin bakıyımbi bakarsınız bende gelirim çok ciddiyim
bizim burdabiçocuk alerji uzmanı bulamadık valla siniroldum alacam cereni başbaşa istanbula gelecezeşim git dedi
çağlayada 2 gün eşim baksın ne olacak
bi bakalım özel uçagımı ayarlayabilirsem yakında ordayım
bir kaç gün önce tvde bir doktoru dinledim çok canım sıkıldıya benmi çok abartıyorum bu alerjiyi bilmiyorum ama çok kafama takılıyo en çok canımı sıkanda şu ki bazı doktorlar buna astım diyo yani ceren 3 yaşına kadar hiç hastanan biçocuk degildi:44:
ben çağlayı dogurdum cerende okula başladı işte o zamandan beridir çok hastalanıyoyani 1 yıldır grip dışında bir hastalık geçirmemişti nerden çıktı bu alerji 6-7 yaşında kendiliginden geçme ihtimali var ama geçmesse ergenligi beklemek gerekiyomuş ya ondada geçmesse aslında kesin çözüm var o da aşı tedavisi,yüzde 90 iyleşme ihtimali varmış..
ya ben dedigim gibi çok kafama taktım çok üzülüyorum yani eger astım degilse bile ilerde astım olacak
ailemizde hiç yoknerden geldi bu illet başımıza
bide şöyle birşey okudum sizlerlede paylaşayım:mesela doktor antibiyotik verdi dediki 10 gün kullanacak,ben şöyle yapıyodum ilk 3-4 gün veriyodum sonra iyleşti gibime geliyodu antibiyotik vermeyi bırakıyodumbu çok yalnışmış vücut tam iyleşemedigi için o mikrop dahada dirençleşiyomuş:44:bazen çocugumuzu korumaya çalışırken ona zarar veriyomuşuz farkında olmadan
kahrolsun cahillik
kendimi çok suçluyorumbunun sebebi benmiyim diye kendimi yiyorum
moralim çok bozukeşime göre çok büyütüyorum ama elimde degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?