kız sen beni nasıl buldunçok sevindim beykozum
hatay güzeli yazınca benim asortik ismim mi çıkıyo
senide iltifatınıda yirim yirimmmdoymassam bide enesi yirim
cigerim yazın senin içinde gelecemhem belki sen buraya gelirsin sana aşür yaparım,künefe ısmarlarım
evet malesef ki bizim ülkemizde antibiyotik çok fazla kullanılıyo ve bunun önüne geçilmeliCNm İnan seni çok çok iyi anlıyorum ..benin oğlanda 7aylık iken çok hastalanmiştı ve ambulansla bir hastaneden öbür hastaneye sevkedildik bize söyleyen çoçuk astım veya bronjit idi ve o an sanki kafama kaynar sular döküldü ama çok şükür basit bir virüs olayımiş ..demem o ki bizede antibiyotik vbermişlerdi ve üç gün öylesine kullandık ..burda söylenen iyileşme olur olmaz hemen bırakılmasıdır ..antibiyotik vucuttaki bazı enzimlerinde yok ediyor bu yüzden kullanımı burda inanın çok az ...kendini sakın suçlama Rabb'in verendir ve şifasıda onda ...biz elimizden geleni yapıyoruz anne olarak geriside dua ile olur inş..
işte bizde geçen seneden beri kullandık sanırım 6defa falan kullanmışızdır bide hastanede yattıgında da antibiyotigi dayadılarDetayları oluşturuyorum kafamda yavas yavas. Yazarım sana
Canım bence bir doktora daha gösterip öyle netlestir bu olayı ve istanbulda bi alerji uzmanına gitmek süper fikir. Bence de cok büyütüyosun ama senin yerinde ben de olsam ben de büyütürdüm herhalde. Evlat sonucta. Onlara gelen bize gelsin. Antibiyotik kullanımı maalesef öyle. Hepsini bitirmen gerekiyo işe yaraması için. Çok şükür ameliyat zamanı dışında sadece 1 kez kullandık. Nefret ediyorum antibiyotikten ve herseye antibiyotik yazan doktorlardan
o kadar relax bir duruma geçtimki bende uyuşmaya neden olduuyusam iyi olacak
hepinizi öpüyorum iyi geceler
evet malesef ki bizim ülkemizde antibiyotik çok fazla kullanılıyo ve bunun önüne geçilmeligirp diye götürüyosun antibiyotigi dayıyolar benim dedigim bilgiyi ben çok ünlübit doktorun sitesinde okumuştum:44:dı neydi ya:44:şekersiz biliyo ismini:44:
şekersiz şu çatlak doktorun adı neydi:)
işte bizde geçen seneden beri kullandık sanırım 6defa falan kullanmışızdır bide hastanede yattıgında da antibiyotigi dayadılarya diyorum ya cerenin 3 yaşına kadar antibiyotik kullandıgını hatırlmaıyorum bile,,neyse
yine depresyonun dibine girmeye başladımrelax olmalıyım relaxım aşırı relaxım
şekersizyeşilçay canım iş girişimlerin varmış hayırlı olsun iyi düşünmüşsün olur işallah ama bence doğru sektör seçmişsin.
bende benim oğlana oyun grubu bakimm dedim haftada 1-2 gün gider oynar öğrenir. havalar bozdu arkdaşı yaşıtıda yok hep benimle oyna diyo diyoda hep oynayamıyorum neyse uzatmimmm
karşıyaka- bostanlıda kreş buldum oyun grubu var 18-24 ay hemen aradım dedim oğlum var bizde katılalım size
sağolsun kız hemen gelin dedii :) 6 çocuk 2 öğretmen varmış haftada 1 gün 2 saatt tamam geliyoz dedim .sonra peki ücret dedim aylık alıyoruz 250 tl dediabooo tmm ben düşüneyim dedim .tamam sosyetik yer karşıyaka özel ama toplam 4 gün gitcek sadece oyun oynayacak 250 tl çok geldi piyasa nasıl bilmiorum ama ben saati 20 tldir felan diye hesap edince kız 250 diyince benim oğlan gene bana kaldı :) sağlık olsun araştırıyorum uygun bi yer olursa istiyorum .
Aklımı mı okuyosun kızım yaa ... Bugun dilbere söylediğim aklımda proje var dediğim şey buydu. Kreş değil ama oyun evi be parti organizasyonu yapacağım bi yer açmak istiyorum. Arastırıyorum bakalım inşallah hayırlısı olur
şu istanbulda buluşacak bayanlar ne zaman buluşuyonuz söyliyin bakıyımbi bakarsınız bende gelirim çok ciddiyim
bizim burdabiçocuk alerji uzmanı bulamadık valla siniroldum alacam cereni başbaşa istanbula gelecezeşim git dedi
çağlayada 2 gün eşim baksın ne olacak
bi bakalım özel uçagımı ayarlayabilirsem yakında ordayım
günaydın mayısın sultanları
enerjik bi günden merhaba. güne buika dinleyerek başlamak harikaaaaaaaaaa....
kızlar bana da can yollayın :) ayrıca sevgili baby ne zaman istedin de vermedim.. ayıp ayıp... cıkcıkcıkkkk
Günaydın güzel mayıs anneleri
Bugün İstanbulda hava çok güzel.. En azından şimdilik güzel :)) Hava açık ve güzel olunca modum da açık oluyor :))
Hadi bakalım bugün nelerden bahsediyoruz??
Canım hakkında hayırlısıAklımı mı okuyosun kızım yaa ... Bugun dilbere söylediğim aklımda proje var dediğim şey buydu. Kreş değil ama oyun evi be parti organizasyonu yapacağım bi yer açmak istiyorum. Arastırıyorum bakalım inşallah hayırlısı olur
Sana çok iyi bir dr. buldum hemde referanslı istanbulda göğüs hastalıklarında uzmanmış,ismi Sezai Öztürkmüş.Cebine kadar aldım,önce danış sonra gerekirse hemen atlar gelirsiniz bende kalırsınız walla çok sevinirimbir kaç gün önce tvde bir doktoru dinledim çok canım sıkıldıya benmi çok abartıyorum bu alerjiyi bilmiyorum ama çok kafama takılıyo en çok canımı sıkanda şu ki bazı doktorlar buna astım diyo yani ceren 3 yaşına kadar hiç hastanan biçocuk degildi:44:
ben çağlayı dogurdum cerende okula başladı işte o zamandan beridir çok hastalanıyoyani 1 yıldır grip dışında bir hastalık geçirmemişti nerden çıktı bu alerji 6-7 yaşında kendiliginden geçme ihtimali var ama geçmesse ergenligi beklemek gerekiyomuş ya ondada geçmesse aslında kesin çözüm var o da aşı tedavisi,yüzde 90 iyleşme ihtimali varmış..
ya ben dedigim gibi çok kafama taktım çok üzülüyorum yani eger astım degilse bile ilerde astım olacak
ailemizde hiç yoknerden geldi bu illet başımıza
bide şöyle birşey okudum sizlerlede paylaşayım:mesela doktor antibiyotik verdi dediki 10 gün kullanacak,ben şöyle yapıyodum ilk 3-4 gün veriyodum sonra iyleşti gibime geliyodu antibiyotik vermeyi bırakıyodumbu çok yalnışmış vücut tam iyleşemedigi için o mikrop dahada dirençleşiyomuş:44:bazen çocugumuzu korumaya çalışırken ona zarar veriyomuşuz farkında olmadan
kahrolsun cahillik
kendimi çok suçluyorumbunun sebebi benmiyim diye kendimi yiyorum
moralim çok bozukeşime göre çok büyütüyorum ama elimde degil
Süper fikir.. İnşallah hayata geçirirsin canım.. İnsanın zevk alarak severek yapacağı bir işi olması çok keyiflidir bence :))
Günaydın güzel mayıs anneleri
Bugün İstanbulda hava çok güzel.. En azından şimdilik güzel :)) Hava açık ve güzel olunca modum da açık oluyor :))
Hadi bakalım bugün nelerden bahsediyoruz??
günaydınnnnnnnn
sermaye lazımmış :) sanırım sana sermayeyi banka dışında devlet baba mız verir kadınlara yönelik 5 yıl geri ödemeli
ah o eşler... aaahhh... neyse paraya para demeyince görür gününüCanım hakkında hayırlısıİnşallah dileğine kavuşursun
Benimde eşimden hiç destek yokYoksa o kadar büyük eksik ki bizim burda da...Zamanında
B fitler yeniyken dedim fatihe açalım hiç kadınlara spor salonu yok,yer bulmak lazım dedi tabi sonralarda açıldı ve sahibi kadın şuan paraya para demiyor...Sonra dedim historiaya saatli çocuk bırakma oyun yeri açayım,yine ne alaka dedi..
Maddi yardımı bırak hep önüme bi taş koyup moral bozması da cabası..Sen bitane aç belki bende gaza gelirimçok şeyler yapmak istiyorum ama sponsor yok
Sana çok iyi bir dr. buldum hemde referanslı istanbulda göğüs hastalıklarında uzmanmış,ismi Sezai Öztürkmüş.Cebine kadar aldım,önce danış sonra gerekirse hemen atlar gelirsiniz bende kalırsınız walla çok sevinirim
Aradım açmadın ara beni boya beni cicim
Benim eşim bana öyle pek karışmaz gerçi ama son günlerde beni sinir ediyor
eve portmanto ve bir giysi dolabı yaptıracağım... Çok iyi çalışan ve işine güvendiğim bir marangozdan fiyat aldım.. Çok pahalı geldi bizimkine.. Yoko fiyat verilmezmiş de.. o dolaba ne gerek varmış da.. şimdi de iş görmüyormuymuş da..
Ya dedim Allah aşkına sen bu dolapları kullanıyormusun..- Hayır düzenliyormusun..-Hayır gerekliliği hakkında ne yorum yapıyorsun canımı sıkma dedim.. bıdı bıdı konuştu şimdi askıda kaldı ama benim içim içimi yiyor.. çok güzel olacaktı projesini de çizdirmiştim.. Bu evin içindeki herşeyi en çok ben kullanıyorum o yüzden de benim karar vermem gerek dimi.. Ama illa baştan muhalefet
ondan bi tane de bende var... bizim karyola gacır gucur ediyor artık. fenalık geliyor sağa sola dönerken...
ben: -hemen şu bazaların fiyatına bakmak lazım
o: -hemen al zaten. para yok nereye alıyosun?
ben: - alalım mı dedim? fiyatına bakayım dedim?!......
Valla bazen arkadaşlarımı görüyorum da.. kızlar hiiiç ama hiç birşeyle ilgilenmiyorlar.. Alışverişlerini kocaları yapıyor, ödemeler onda.. eve bişey mi alınacak hoop bir bakıyorlar evde.. tatile mi gidilecek hoop eşleri araştırıyor karar veriyor tatil hazır.. çocuk doktora mı götürülecek eşleri izin alıyor onları alıp hoop doktora.
Bazen düşünüyorum da bu işte bir terslik var.. Bizim evde bütün bunları yapan benim.. Evin vergisinin ödenmedini bile ben düşünüyorum.. Ama suç bende böyle alıştırmışım.. Her işi üstlenmişim şimdi de şikayet ediyorum..
Akşamları geliyor birazcık Kaanla oynuyor bütün yaptığı bu .. başka bişey yok.. Bir de kalkıp benim dolabıma laf edince benoluyorum
şekersizyeşilçay canım iş girişimlerin varmış hayırlı olsun iyi düşünmüşsün olur işallah ama bence doğru sektör seçmişsin.
bende benim oğlana oyun grubu bakimm dedim haftada 1-2 gün gider oynar öğrenir. havalar bozdu arkdaşı yaşıtıda yok hep benimle oyna diyo diyoda hep oynayamıyorum neyse uzatmimmm
karşıyaka- bostanlıda kreş buldum oyun grubu var 18-24 ay hemen aradım dedim oğlum var bizde katılalım size
sağolsun kız hemen gelin dedii :) 6 çocuk 2 öğretmen varmış haftada 1 gün 2 saatt tamam geliyoz dedim .sonra peki ücret dedim aylık alıyoruz 250 tl dediabooo tmm ben düşüneyim dedim .tamam sosyetik yer karşıyaka özel ama toplam 4 gün gitcek sadece oyun oynayacak 250 tl çok geldi piyasa nasıl bilmiorum ama ben saati 20 tldir felan diye hesap edince kız 250 diyince benim oğlan gene bana kaldı :) sağlık olsun araştırıyorum uygun bi yer olursa istiyorum .
günaydın mayısın sultanları
enerjik bi günden merhaba. güne buika dinleyerek başlamak harikaaaaaaaaaa....
kızlar bana da can yollayın :) ayrıca sevgili baby ne zaman istedin de vermedim.. ayıp ayıp... cıkcıkcıkkkk
Valla bazen arkadaşlarımı görüyorum da.. kızlar hiiiç ama hiç birşeyle ilgilenmiyorlar.. Alışverişlerini kocaları yapıyor, ödemeler onda.. eve bişey mi alınacak hoop bir bakıyorlar evde.. tatile mi gidilecek hoop eşleri araştırıyor karar veriyor tatil hazır.. çocuk doktora mı götürülecek eşleri izin alıyor onları alıp hoop doktora.
Bazen düşünüyorum da bu işte bir terslik var.. Bizim evde bütün bunları yapan benim.. Evin vergisinin ödenmedini bile ben düşünüyorum.. Ama suç bende böyle alıştırmışım.. Her işi üstlenmişim şimdi de şikayet ediyorum..
Akşamları geliyor birazcık Kaanla oynuyor bütün yaptığı bu .. başka bişey yok.. Bir de kalkıp benim dolabıma laf edince benoluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?