2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Yazın Allah'tan bir mani olmazsa ordayım zaten yani kapıdan atsan bacadan girerim hı

evet malesef ki bizim ülkemizde antibiyotik çok fazla kullanılıyo ve bunun önüne geçilmeligirp diye götürüyosun antibiyotigi dayıyolarbenim dedigim bilgiyi ben çok ünlübit doktorun sitesinde okumuştum:44:dı neydi ya:44:şekersiz biliyo ismini:44:
şekersiz şu çatlak doktorun adı neydi:)
işte bizde geçen seneden beri kullandık sanırım 6defa falan kullanmışızdır bide hastanede yattıgında da antibiyotigi dayadılarya diyorum ya cerenin 3 yaşına kadar antibiyotik kullandıgını hatırlmaıyorum bile,,neyse
yine depresyonun dibine girmeye başladımrelax olmalıyımrelaxımaşırı relaxım

o kadar relax bir duruma geçtimki bende uyuşmaya neden olduuyusam iyi olacak
hepinizi öpüyorum iyi geceler

o kadar relax bir duruma geçtimki bende uyuşmaya neden olduuyusam iyi olacak
hepinizi öpüyorum iyi geceler

canım sıkma canıını evet doktor çok önemli bence başka doktorada göster.kardeşimin polene alerjisi var polenler uçuştumu burnu hapşurmaktan kıpkırmızı oluyor iğnesi var o dönem yapıtırınca geçmiyor azalıyor yani mevsimsel.bizde alerji testi yaptıalım başka neye var dedik doktor burda 5 tane alerjiye bakılyor üniversite hastanesine gidin orda 1500 taneye bakılıyormuş detaya girip kesin sonuç veriyorlarmış burda boşunu para vermeyin dedi.

şekersizyeşilçay canım iş girişimlerin varmış hayırlı olsun iyi düşünmüşsün olur işallah ama bence doğru sektör seçmişsin.
bende benim oğlana oyun grubu bakimm dedim haftada 1-2 gün gider oynar öğrenir. havalar bozdu arkdaşı yaşıtıda yok hep benimle oyna diyo diyoda hep oynayamıyorum neyse uzatmimmm
karşıyaka- bostanlıda kreş buldum oyun grubu var 18-24 ay hemen aradım dedim oğlum var bizde katılalım size
sağolsun kız hemen gelin dedii :) 6 çocuk 2 öğretmen varmış haftada 1 gün 2 saatt tamam geliyoz dedim .sonra peki ücret dedim aylık alıyoruz 250 tl dedi abooo tmm ben düşüneyim dedim .tamam sosyetik yer karşıyaka özel ama toplam 4 gün gitcek sadece oyun oynayacak 250 tl çok geldi piyasa nasıl bilmiorum ama ben saati 20 tldir felan diye hesap edince kız 250 diyince benim oğlan gene bana kaldı :) sağlık olsun araştırıyorum uygun bi yer olursa istiyorum .

kadir tuğcu mu acaba

evet zaten ben de bu pahalılıktan şikayetçiyim saati 10-15 tl gibi bi ücret makul bence. extra aktiviteler düzenlenirse belki biraz daha artabilir ama aylık 250 cok fazla. sonuçta anne-bebekler birlikte vakit geçirmek için gidiyor. sadece mekana para ödeniyor. ama dediğim gibi ekstra aktiviteler için ekstra malzeme vs tedarik edileceğinden onlar biraz daha pahalı olur. ay neyse işte. düşünüyorum düşünüyorum. sermaye bulmam lazım bana borç verecek olan var mı

günaydın mayısın sultanları

enerjik bi günden merhaba. güne buika dinleyerek başlamak harikaaaaaaaaaa....

kızlar bana da can yollayın :) ayrıca sevgili baby ne zaman istedin de vermedim.. ayıp ayıp... cıkcıkcıkkkk

Süper fikir.. İnşallah hayata geçirirsin canım.. İnsanın zevk alarak severek yapacağı bir işi olması çok keyiflidir bence :))

Canım sen ne zaman gelmeyi planlıyorsun.. Sen tarihini söyle biz kendimizi sana göre organize edelim..

Günaydın güzel mayıs anneleri

Bugün İstanbulda hava çok güzel.. En azından şimdilik güzel :)) Hava açık ve güzel olunca modum da açık oluyor :))

Hadi bakalım bugün nelerden bahsediyoruz??

günaydınnnnnnnn
sermaye lazımmış :) sanırım sana sermayeyi banka dışında devlet baba mız verir kadınlara yönelik 5 yıl geri ödemeli

Bugün İstanbulda hava çok güzel.. En azından şimdilik güzel :)) Hava açık ve güzel olunca modum da açık oluyor :))

günaydın canım ne güzel güne enerjik başlamıssın .benim afyonum henüz patlamadı oğlana kahvaltı yaptırdım bende kahve içiyorum.ayılmadım gece 3 te yattım erkende kalkınca böyleyim

Canım hakkında hayırlısıİnşallah dileğine kavuşursun
Benimde eşimden hiç destek yokYoksa o kadar büyük eksik ki bizim burda da...Zamanında
B fitler yeniyken dedim fatihe açalım hiç kadınlara spor salonu yok,yer bulmak lazım dedi tabi sonralarda açıldı ve sahibi kadın şuan paraya para demiyor...Sonra dedim historiaya saatli çocuk bırakma oyun yeri açayım,yine ne alaka dedi..
Maddi yardımı bırak hep önüme bi taş koyup moral bozması da cabası..Sen bitane aç belki bende gaza gelirimçok şeyler yapmak istiyorum ama sponsor yok
Sana çok iyi bir dr. buldum hemde referanslı istanbulda göğüs hastalıklarında uzmanmış,ismi Sezai Öztürkmüş.Cebine kadar aldım,önce danış sonra gerekirse hemen atlar gelirsiniz bende kalırsınız walla çok sevinirim
Aradım açmadın ara beni boya beni cicim

Süper fikir.. İnşallah hayata geçirirsin canım.. İnsanın zevk alarak severek yapacağı bir işi olması çok keyiflidir bence :))

inşallah canım

evet ne konuşuyoruz bakalım?

günaydınnnnnnnn
sermaye lazımmış :) sanırım sana sermayeyi banka dışında devlet baba mız verir kadınlara yönelik 5 yıl geri ödemeli

ben de başvurcam bakalım. ya çıkarsa

ah o eşler... aaahhh... neyse paraya para demeyince görür gününü şaka bi yana benimki de moralimi bozuyor yaa.. sinir oluyorum...

Benim eşim bana öyle pek karışmaz gerçi ama son günlerde beni sinir ediyor
eve portmanto ve bir giysi dolabı yaptıracağım... Çok iyi çalışan ve işine güvendiğim bir marangozdan fiyat aldım.. Çok pahalı geldi bizimkine.. Yoko fiyat verilmezmiş de.. o dolaba ne gerek varmış da.. şimdi de iş görmüyormuymuş da..

Ya dedim Allah aşkına sen bu dolapları kullanıyormusun..- Hayır düzenliyormusun..-Hayır gerekliliği hakkında ne yorum yapıyorsun canımı sıkma dedim.. bıdı bıdı konuştu şimdi askıda kaldı ama benim içim içimi yiyor.. çok güzel olacaktı projesini de çizdirmiştim.. Bu evin içindeki herşeyi en çok ben kullanıyorum o yüzden de benim karar vermem gerek dimi.. Ama illa baştan muhalefet

ondan bi tane de bende var... bizim karyola gacır gucur ediyor artık. fenalık geliyor sağa sola dönerken...
ben: -hemen şu bazaların fiyatına bakmak lazım
o: -hemen al zaten. para yok nereye alıyosun?
ben: - alalım mı dedim? fiyatına bakayım dedim?!......

Valla bazen arkadaşlarımı görüyorum da.. kızlar hiiiç ama hiç birşeyle ilgilenmiyorlar.. Alışverişlerini kocaları yapıyor, ödemeler onda.. eve bişey mi alınacak hoop bir bakıyorlar evde.. tatile mi gidilecek hoop eşleri araştırıyor karar veriyor tatil hazır.. çocuk doktora mı götürülecek eşleri izin alıyor onları alıp hoop doktora.

Bazen düşünüyorum da bu işte bir terslik var.. Bizim evde bütün bunları yapan benim.. Evin vergisinin ödenmedini bile ben düşünüyorum.. Ama suç bende böyle alıştırmışım.. Her işi üstlenmişim şimdi de şikayet ediyorum..
Akşamları geliyor birazcık Kaanla oynuyor bütün yaptığı bu .. başka bişey yok.. Bir de kalkıp benim dolabıma laf edince ben oluyorum

yaşasın yalnız değilmişim

Hım. 250 tl çok fazla gerçekten ,bizim burda bedava ama hava çok soğuk olduğu için fazla gidemiyoruz ..bu ülkenin de yağmuru bitmiyor anacım resmen eve hapis olduk ..

Bana istek yolla gördüğüm an ok dir ..canlar senin

Kesinlikle katılıyorum erkeği hep biz alıştırıyoruz ..öncesinden de anneleri alıştırıyor ve bu kısır döngü devam ediyor ..kızlar erkeklerin böyle olmaması için bizlerin yani annelerin baştan herşeyi öğretmesi ile olucaktır ben mesela oğluma ev işi yemek ve birçok şeyi öğretmeyi düşünüyorum şimdiden eline veriyorum toz bezi benimle yapıyor valla :))

Ben evde çalişmadiğim halde birçok vergi ve faturayı ödüyorum .ayrıca oğlanın A fan Z ye herseyini ben düşünüp alırım adam bir işe gidip gelir ,akşamları bir iki saat MAhir ile oynar o kadar ..işte al birini vur öbürüne fabrika üretimi gibi aynılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…