2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

selamnasılsınız güzel fıstıklar:)
bugün çok keyifliyim neden mi çünkü akşam yemegim hazıraz önce bir tencere sarma sardımbuyrun gelin yiyelim diycem ama yalan söylemek istemiyorum kimse gelmesin bana:))ancak bize yeter
mutlucum hediyelerimide koymuş sagol cnm,koyan ellerin dert görmesin inşallah
2 yaş sendromuna giren mirayıda yerimevet bazen çağlada öyle davranıyo ama görmemezlikten gelmek en iyisiya bide 3 yaş sendromu var o en kötüsü:18:ceren çok çektirdi bana:18:hala çektiriyo ama eskiye göre daha iyi sayılır:18:hayattta en sevmedigim çocuk tipi,sürekli isteklerini aglayarak söyleyen çocuk,mızmız,yani ceren:))kimi kınadım bilmiyorum:))ya ne olursa olsun o benim yavrum ölürüm ben ona
şekersizim defnoşla arkadaşının bebesinin resmini gördüm çok tatlılar yasanırım defnoş abla olmaya hazır:)o ilacıda kesince demek tekrar hırıltısı oldu:26:ben hala kullanıyorum hem cerene hem çağlaya,,ama geçen paylaştıgım karışımları yaptım onları deniycem iyi gelirse ilacı kesiyim diyorum..sen yinede alerji uzmanına götür ve bizimle paylaş biliyosun haziranda bende istanbula cereni getirecem,hem mutlunun söyledigi doktora gösterecem senin buldugunada gösteririm memnun kalırsan..
dilberegecim hediyelerin harikaçok begendimpınardanın kesesine bereket zevkli hatun

sarma mıııı.. uu beybi. ben dün kabak dolması yaptım. çorba yaptım. sonra poğaça yaptım. sonra kumpirlik patates yaptım fırında. içine eski kaşar ve zeytin ezmesi koydum ama az yediğim için kalanını da akşam gül böreği yaptım yufkayla... kek de yapcaktım da yumurtam bitmiş... :)

afiyet seker olsun..

ya aslında eskisi gibi çok değil hırıltı. ama yine de gidicem göstercem... canım kızım.. evet çok şekerlerdi. buraya da yükleyeyim bari.. :) abla olmasına daha var sanırım.

dilberegecim annecigine geçmiş olsun,
hejar bırak tatlım yaramazlık yapsın çocuk:))sen daha belke bir yürüsün başına neler gelecek bilmiyosunayrıca geçmiş olsun paşaya.
tatlıcadı cigerim rüyan çok hoşmuş,demek çekilişe giremedin diye içinde kaldı rüyalarına giriyoruz:))sanırım mayısta bir daha çekiliş olur kaçırma cigerim:)bu aralar bütün bebişlerin wc merakı başlamış neyseki çağla henüz birşey yapmıyo,yani benim banyo kapısı sürekli açıktır ama ellemiyo:)
yine ne yazacagımı unuttumsanırım erken bunama yaşıyorum
daha 30 bile degilim amagerçi 30 a ne kaldı:18:4 ay falanmı:18:anammm ömrüm gitti öldüm bittim ben
daha dün 18 degilmiydim ben:))
geçen gelen arkadaşlarla eski resimlere bakıyoruz,arkadaşımın kuzeni dediki''baby abla inan 18 yaşındaki halin gibisin hiç degişik bir şey yok''ayy dedim ben seni yemezmiyim tatlı şey:))nasıl iyi geldi anlatamam
tabikide aynı degilim ama rada iltifat gelince insan çok hoş oluyo
benim odun kocam sanırım 3 yıldır hiç bana güzelsin falan demedi
demesse demesin çokta umrumdaydı:76::76:

cnm maşallah seninde hamaratlıgın tutmuşnormalde bu kadar yemek yapmassın sen ne oldu sana nazarmı degdi:))
ben dün mantı yaptımçok güzeldi
akşam yemegimde hazır olduguna göre çağla uyansında komşuma gideyim inşallah evdedir:)
eve degilse sana gelecem hemen eve git bir kek at fırına:)ayıp kız aç yollama beni:)

allahım bu nasıl güzel bi fotoğraf böyle kuzular çok tatlı.
şekersiz korkularımdan bahsettim ama biz eninde sonunda tayin isteyeceğimiz için satıyoruz.bu arada sen defneyi montesori anaokuluna göndermekten vazgeçtin mi.antalyada da varmış çok sevindim.inş. bende gönderirirm.
baybcim eşin senin gibi güzel hatunu bulmuş güzelliğinden dili tutulmuştur ondan söylemiyodur şekerim biz topik olarak senin güzelliğini tescilledik.

baybcim eşin senin gibi güzel hatunu bulmuş güzelliğinden dili tutulmuştur ondan söylemiyodur şekerim biz topik olarak senin güzelliğini tescilledik.

ay bu ne güzel bir iltifatyirim seni yirim
sagol cnm benimkız sana evdeki bütün nar ekşisini yollayacamhak ettin vallaver adresini:))

tayin içinde hakkınıza hayırlısı neyse o olsun canım.evi kaça satıyosunuz:)bende ev arıyorum anlaşırsak neden olmasın:)
ya bende sürekli ev bakmaktan bir hal oldum eşimde ee bakrız,ee görürüz diyip sallıyo beni
bak yine sinir oldum adamaakşam sarma yedirmesem mi ne yapsamyapragıda annesinden getirdiya derse ver anamın yapraklarınıay şu kaynanamda bir tuhaf,dün eşime dedim git annenden yaprak getir,neyse vermiş eşimede tembih etmiş sıcak suda bekletsin biraz tuzu gitsinsanki ben bilmiyorumbide akşam bir daha arayıp söylüyoya sanki ben ilk defa sarma yapıyorum her yaprak verdiginde aynı şeyleri söylemese olmuyohayır yani ondan güzel sarma sardıgımı biliyo ondan mı böyle yapıyo
ay konu nerden nereye geldi

"aaaşama yimek yoğudu, ekmeeeme havyar sürüp yidim (akşama yemeğim yoktu, ekmeğime havyar sürüp yedim)" dediğimizi düşünsenize veya çocuklarımızın beslenme çantasına "pratik" olduğu için "havyar sürülmüş ekmek" koyduğumuzu
Allah o derece zenginlik hepimize lutfetsin inşalah ki daha çok fakir çocuk okutabilelim

paylaşımınızı dua olarak kabul ediyor, kalbimin köşesine koyuyorum Talay hanım

çağla hala uyuyo uyansada gitsek
işimde yokne yapsam
topiktede çikodan başka kimse yoknasılsın dostum
orhan cemel beyler nasıllar:)eşin nasıl:))
şekersiz resimler çok güzelAllah saglıklı uzun ömürler versin inşallah
bu arada sen 30 a girdin mi canım:)ya benide bir telaş sardı ki sorma30 yaşında olacam ama 30 yaş sendromuna girdim:)
moralim sinirlendi
sen girdiysen bi anlat hele nasılmış 30 yaş:18:yok eger güzel degise ben girmiycem:18:29 da 5 yıl daha kalayım diyorum
yıllar ne çabuk geçiyo
yaşlanıyoruzyakında çiko gibi olacazolsun be her yaşın ayrı güzelligi vardır
mesela babaannem 85 yaşında çok fittir:)ismimizde aynı belki bende o yaşta fit olurum:))
birde geçen aklıma geldi şekersiz 50 yaşında sırtına dövme yaptırıyomuşama sırtını germeye 5 adam lazım yoksa nasıl dövme yapılsın
ay sıkıntıdan ne yazacagımı şaşırdım
neyse ben gidip makyaj yapayım sanırım iyi degilim:))

neee dostum, kaynananızdan yaprak istediniz, o da verdi ha ben öz annemden bile isteyemem, kaynananız teyzeyi o kadar hor görmeyiniz. sarmayla ilgili önerilerini ise iyi niyetine bağlayınız zira öz babam, Orhan Cemal'i kastederek her ama her telefon konuşmasında "çocuğa yemek veriyor musun" diye soruyor "vallahi babacığım, aklıma geldikçe vermeye çalışıyorum ama arada aç gezdirdiğim de oluyor" diye takılıyorum. kayınvalideniz ne güzel iyiliğinizi istiyor ki öneride bulunuyor. iyi bilseniz de "tamam" deyiniz. yaşlıdır, idare ediniz

not: biz de nasip olursa birilerinin kayınvalidesi olacağız. kimbilir ne kadar düşük olacak çenemiz. yaşlılık insanı böyle yapıyordur belki de :26:

hah tam üstüne geldiniz. haftasonu yemekte 40 yaşlarında 2 kadın gördüm. 10 yaşlarında oğulları vardı. hatunlara baktım, yüzleri hafif kırşmaya başlamış. "hatuna bak. yüzü kırışma yaşıan gelmiş. Allah bilir 40 yaşını geçmiştir. oğlu daha 10 yaşında be amma geç anne olmuş" dedim. sonra parmaklarımla hesapladım, ne göreyiiiiimmmm ben de, o kadının tamı tamına aynısı olacağım Orhan Cemal 10 yaşına bastığında 43 yaşında, yüzü burşmaya başlamış, "yaşı geçkin" tabir edilen hatunlardan olacağım aldı beni bir karamsarlık babası desen, 51 yaşında olacak oğlu 10 yaşındayken belkim oğlumun mürüvvetini bilem göremem, ölürüm geçen yılı, "eşimin arkadaşlarının çocuklarının" düğününe giderek geçirdik. kimse inanmadı Orhan Cemal'in bizimkinin ilk çocuk olduğuna

Son düzenleme:

Uff ne diyorsun klozetin içine ellerinimi sokmuşlar tam afacanlar ya. Gerçi benimkide açık bulsa kesin sokar bu yüzden kapı kapalı ve daha uzanamıyor kapı koluna yoksa bende yanmıştım ..

zaten bu mesajıma yorum yapacagını çok iyi biliyodum:))bir günde kaynanamı degilde beni tutsan şaşıracam
cnm şöyle açıklıyım,kaynanamın asma agacı var,her yıl toplar saklar:))
yazın bize vermeyince eşime dedimki çarşıdan 5 kilo alayım kış için lazım olur,,ama eşim dedi alma annem verir bize
neyse aylar geçti kadından ses çıkmıyovermedibende eşime dedim bak senin yüzünden yapraksız kaldıkhani annen verecektine yaptı bir sürü yapragıeşimde bu yüzden gitti annesinden istedizaten yarım kilo vermiş
birde kaynanamın şöyle bir huyu var,o şimdi yaprakları kullanır bakar yenisi çıkacak zaman gelir evdeki eskiyi bana yollar
geçen yıl öyle yapmıştıne uyanık kadındır bilemessin:))
benimde bildigim şeyi biri bana defalarca söylerse sinir olurumsöylemesin ben biliyorum
haftaya bi daha yaprak istesem yine telefon açıp söyleyecek
neyse zaten istemiycem gidip satın alırım daha iyi..

az önce söylemesi ayıp ingiltereden paketim geldi biraz hava attım tabiki.ama içini açınca az kalsın ağlıyordum.meleğim ne kadar güzel şeyler göndermişsin içimde kelebekler uçuştu resmen akşam hemen fotolayıp anca yarın yükleyebilirim.çok teşekkür ederim sayende 2014 gelmeden senem güzel geçmeye başladı.

Hakkınızda en hayırlısı ne ise o olur inş .. Rabbim gönlünüze göre verir umarım .. Antalya güzel yer vesselam ama büyük şehir konusundaki endişelerinde çok haklısın .. En güzeli ne ise olsun CNm .. Bizler bazen neyin iyi neyin kötü olduğunu anlamıyoruz veya bilemiyoruz bu yüzden Rabb'im en güElini nasip etsin inş ..

Aaaaa gelmiş yuppiiii ay ne kadar rahatladım bilemezsin çok iyi oldu ulaşması .. Beğendin mi gerçekten valla sevdiysen me mutlu bana güle güle kullan CNm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…