selamnasılsınız güzel fıstıklar:)
bugün çok keyifliyim neden mi çünkü akşam yemegim hazıraz önce bir tencere sarma sardım buyrun gelin yiyelim diycem ama yalan söylemek istemiyorum kimse gelmesin bana:))ancak bize yeter
mutlucum hediyelerimide koymuş sagol cnm,koyan ellerin dert görmesin inşallah
2 yaş sendromuna giren mirayıda yerimevet bazen çağlada öyle davranıyo ama görmemezlikten gelmek en iyisi ya bide 3 yaş sendromu var o en kötüsü:18:ceren çok çektirdi bana:18:hala çektiriyo ama eskiye göre daha iyi sayılır:18:hayattta en sevmedigim çocuk tipi,sürekli isteklerini aglayarak söyleyen çocuk,mızmız,yani ceren:))kimi kınadım bilmiyorum:))ya ne olursa olsun o benim yavrum ölürüm ben ona
şekersizim defnoşla arkadaşının bebesinin resmini gördüm çok tatlılar yasanırım defnoş abla olmaya hazır:)o ilacıda kesince demek tekrar hırıltısı oldu:26:ben hala kullanıyorum hem cerene hem çağlaya,,ama geçen paylaştıgım karışımları yaptım onları deniycem iyi gelirse ilacı kesiyim diyorum..sen yinede alerji uzmanına götür ve bizimle paylaş biliyosun haziranda bende istanbula cereni getirecem,hem mutlunun söyledigi doktora gösterecem senin buldugunada gösteririm memnun kalırsan..
dilberegecim hediyelerin harikaçok begendim pınardanın kesesine bereket zevkli hatun
sarma mıııı.. uu beybi. ben dün kabak dolması yaptım. çorba yaptım. sonra poğaça yaptım. sonra kumpirlik patates yaptım fırında. içine eski kaşar ve zeytin ezmesi koydum ama az yediğim için kalanını da akşam gül böreği yaptım yufkayla... kek de yapcaktım da yumurtam bitmiş... :)
afiyet seker olsun..
ya aslında eskisi gibi çok değil hırıltı. ama yine de gidicem göstercem... canım kızım.. evet çok şekerlerdi. buraya da yükleyeyim bari.. :) abla olmasına daha var sanırım.
Eki Görüntüle 905504
işte minik kuzularım
baybcim eşin senin gibi güzel hatunu bulmuş güzelliğinden dili tutulmuştur ondan söylemiyodur şekerim biz topik olarak senin güzelliğini tescilledik.
CHİRİCO HANIM BU SİZE İTHAF EDİYORUM BİRAZ ÖNCEKİ HAVYARLI MESAJINIZA Havyar, tarih boyunca imparatorların yiyeceğiolarakta adlandırıldığı gibi, Osmanlı saray sofralarında özellikle sabah kahvaltılarında mutlaka yer almıştır..
BİRAZ ÖNCE DOLAŞTIĞIM Bİ YEMEK BLOĞUNDA GÖRDÜM SONRADA AKLIMA SİZ GELDİNİZ PAYLAŞAYIM DEDİM İNŞ. CANINIZ ÇEKMEMİŞTİR.BEN HİÇ TATMADIĞIM İÇİN CANIM ÇEKMEDİ.
ay bu ne güzel bir iltifatyirim seni yirim
sagol cnm benimkız sana evdeki bütün nar ekşisini yollayacam hak ettin valla ver adresini:))
tayin içinde hakkınıza hayırlısı neyse o olsun canım.evi kaça satıyosunuz:)bende ev arıyorum anlaşırsak neden olmasın:)
ya bende sürekli ev bakmaktan bir hal oldum eşimde ee bakrız,ee görürüz diyip sallıyo beni
bak yine sinir oldum adamaakşam sarma yedirmesem mi ne yapsam yapragıda annesinden getirdi ya derse ver anamın yapraklarını ay şu kaynanamda bir tuhaf,dün eşime dedim git annenden yaprak getir,neyse vermiş eşimede tembih etmiş sıcak suda bekletsin biraz tuzu gitsin sanki ben bilmiyorum bide akşam bir daha arayıp söylüyo ya sanki ben ilk defa sarma yapıyorum her yaprak verdiginde aynı şeyleri söylemese olmuyo hayır yani ondan güzel sarma sardıgımı biliyo ondan mı böyle yapıyo
ay konu nerden nereye geldi
Eki Görüntüle 905253 Eki Görüntüle 905254 Eki Görüntüle 905255
Çok şık bir tepsim ve takılarım için takı askılığım oldu.. :))
Çok teşekkür ederim arkadaşım
hah tam üstüne geldiniz. haftasonu yemekte 40 yaşlarında 2 kadın gördüm. 10 yaşlarında oğulları vardı. hatunlara baktım, yüzleri hafif kırşmaya başlamış. "hatuna bak. yüzü kırışma yaşıan gelmiş. Allah bilir 40 yaşını geçmiştir. oğlu daha 10 yaşında bebu arada sen 30 a girdin mi canım:)ya benide bir telaş sardı ki sorma30 yaşında olacam ama 30 yaş sendromuna girdim:)
moralim sinirlendi
sen girdiysen bi anlat hele nasılmış 30 yaş:18:yok eger güzel degise ben girmiycem:18:29 da 5 yıl daha kalayım diyorum
yıllar ne çabuk geçiyo
yaşlanıyoruzyakında çiko gibi olacaz
iyi geceler bebekler sayfaları atlayarak geçmişe baktım olumsuz bi şeye rastlamadım umarım tüm annelerin ve bebeklerin keyfi yerindedir
hepiniz hediyelerinizi güle güle kullanın şekerler yöresel lezzetlerde paketlere girmiş ne güzel olmuş afiyetle yiyin inş
bu arada bi kaç gün önce burdaki tüm anneleri rüyamda gördüm..kapalı bi mekanda tarık buğranın doğum gününü kutluyoduk yalnız hediyeler tarık buğraya değil bana gelmiştiçekilişe katılamadım ya içime dert oldu galiba
topikten biri hamileydi..esmer siyah ve kısa saçlı biriydi..o anneye görünce kendi kendime bu kimin annesi acaba ne kadar güzelmiş şimdiye kadarda hiç resim koymadı kendini bizden nasıl sakladı diye düşünüyodumsiyah kısa saçlı olarak şekerim şerbetim ve şekersiz var aklıma gelen.. hadi kızlar hamile kalırsınız inş
o hamile kişi ve mybabylove bana şal almıştı ama ikiside aynı renk aynı model
bizde kuzumla biraz evde biraz teysesinde kalıyoruz tarık buğra için iyi oluyo süt kardeşiyle arası çok iyi birbirlerini pataklayıp duruyolar:)
bi kaç gün önce onlar bizdeydi akşam önce onların karınlarını doyurduk sonra biz yemeğe geçtik.baktık ikisindende ses soluk çıkmıyor wcye girmişler klozetin içine ellerini daldırmışlar nasıl zevkle oynuyolar
tarık buğra tek elini sokmuş diğer eliyle diğer yavrumun kafasına patlatıyor çok marifetli:)
o anda çok sinirlendim ama sonrasında gülmekten karnıma ağrılar girdi çok komik gözüküyolardı birbirlerine anlamsız bi şeyler söylüyolardı hararetleAllah acılarını göstermesin yavrularımızın
hemen ikisini birden soyduk yıkadık aynı anda yıkanınca çok eğlendi şebekler birbirlerini öpüp durdular:)
yavrumun iştahsızlığı devam ediyo alt köpek dişinin birinide patlattı bi kaç güne diğeride çıkar bi süre rahatlarız artık
boyuda uzamaya devam ediyo ve artık ayakları arabadan yere değiyor danamın
bu gün düğüne gittik ve zaptedemedik en sonunda masanın üstüne çıkardık ellerini kıvırarak oynamaya başladı 10 dk rahat nefes aldım çok hareketli çok
yaptığınız yemekleride paylaşmaya başlamışsınız ne iyi olmuş..ben dün sulu köfte ve sebzeli makarna yaptım,bu gün düğün çorbası ve karışık dolma,yarın ablamda balık yiycez ertesi güne Allah kerim
şimdilik hepinizi öptüm kızlar
neeedostum, kaynananızdan yaprak istediniz, o da verdi ha ben öz annemden bile isteyemem, kaynananız teyzeyi o kadar hor görmeyiniz. sarmayla ilgili önerilerini ise iyi niyetine bağlayınız zira öz babam, Orhan Cemal'i kastederek her ama her telefon konuşmasında "çocuğa yemek veriyor musun" diye soruyor "vallahi babacığım, aklıma geldikçe vermeye çalışıyorum ama arada aç gezdirdiğim de oluyor " diye takılıyorum. kayınvalideniz ne güzel iyiliğinizi istiyor ki öneride bulunuyor. iyi bilseniz de "tamam" deyiniz. yaşlıdır, idare ediniz
not: biz de nasip olursa birilerinin kayınvalidesi olacağız. kimbilir ne kadar düşük olacak çenemiz. yaşlılık insanı böyle yapıyordur belki de :26:
babası desen, 51 yaşında olacak oğlu 10 yaşındayken
Herkeze günaydın öncelikle baybim hediyelerin çok güzelmiş hele kars kaşarı ohh afiyet olsun.pınardaya ben alıcam hediyeyi kısmetse bugün göndericem inş. Yılbaşı gelmeden ulaşır.
Pınardacım taba rengini bende botta ve çantada çok beğeniyorum güle güle paralansın ayağında.doğacımda en kısa zamanda desteksiz yürür musab bilalde inan herşeyi benimle yapmak istiyor sürekli kucağımda yüksek yerlere çıkmanın peşinde ama hamile olunca artık bende çok çabuk yoruluyorum geriliyorum.
Kızlar hayatımızda çok önemli değişiklikler oluyo öncelikle inş. Hakkımızda hayırlısı olsun inş.tayin istedik ilk tercihimiz antalya konyaaltı memleketim ama 10 sene dışarıda olunca yabancı gibi oldum burası küçük bi ilçe ve büyük şehir korkutuyo öncelikle bakıcımız ailemizden bi üye gibi ondan ayrılmak şimdiden eşimle beni çok üzüyo onun gibi birini bulabilecekmiyiz bilmiyorum.
2. Düşündüren şey ulaşım burda 5 dakikada evde oluyordum ama büyükşehirde ulaşım sorun olacak çocuklarımın vaktinden çalacakmışım gibi geliyo
3, düşündüren şeyde eşim ve ben işimizde çok rahatız istediğimiz gibi gelip izin alabiliyoruz ama herşeye yeniden başlıcaz kendimizi yeniden ispatlamaya çalışıcaz.bunları düşündükçe sevincim kursağımızda kalıyo.
Ama öte yandan hayalini kurduğumuz organik hayatı kurabilicem ailemize yakın olucaz memleketimin avantajlarıda çok.kura 23 ocakta açıklanacak ama biz o zamana kadar kurdeşen dökücez galiba.
Bugün kısmetse eşim evimizi satıyo içim bi buruk tayinimiz çıkıncaya kadar içinde kiracı kalıcaz çok şükür.ne olur hayır dualarınızı eksik etmeyin kızlar desteğe ihtiyacım var beni en iyi siz anlarsınız bütün endişem bebeklerim için.
az önce söylemesi ayıp ingiltereden paketim geldibiraz hava attım tabiki.ama içini açınca az kalsın ağlıyordum.meleğim ne kadar güzel şeyler göndermişsin içimde kelebekler uçuştu resmen akşam hemen fotolayıp anca yarın yükleyebilirim.çok teşekkür ederim sayende 2014 gelmeden senem güzel geçmeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?