hah tam üstüne geldiniz. haftasonu yemekte 40 yaşlarında 2 kadın gördüm. 10 yaşlarında oğulları vardı. hatunlara baktım, yüzleri hafif kırşmaya başlamış. "hatuna bak. yüzü kırışma yaşıan gelmiş. Allah bilir 40 yaşını geçmiştir. oğlu daha 10 yaşında beamma geç anne olmuş" dedim. sonra parmaklarımla hesapladım, ne göreyiiiiimmmm ben de, o kadının tamı tamına aynısı olacağım Orhan Cemal 10 yaşına bastığında 43 yaşında, yüzü burşmaya başlamış, "yaşı geçkin" tabir edilen hatunlardan olacağım aldı beni bir karamsarlık babası desen, 51 yaşında olacak oğlu 10 yaşındayken belkim oğlumun mürüvvetini bilem göremem, ölürüm geçen yılı, "eşimin arkadaşlarının çocuklarının" düğününe giderek geçirdik. kimse inanmadı Orhan Cemal'in bizimkinin ilk çocuk olduğuna
az önce söylemesi ayıp ingiltereden paketim geldibiraz hava attım tabiki.ama içini açınca az kalsın ağlıyordum.meleğim ne kadar güzel şeyler göndermişsin içimde kelebekler uçuştu resmen akşam hemen fotolayıp anca yarın yükleyebilirim.çok teşekkür ederim sayende 2014 gelmeden senem güzel geçmeye başladı.
Aaaaa gelmiş yuppiiii ay ne kadar rahatladım bilemezsin çok iyi oldu ulaşması .. Beğendin mi gerçekten valla sevdiysen me mutlu bana güle güle kullan CNm ..
Eki Görüntüle 905504
işte minik kuzularım
hah tam üstüne geldiniz. haftasonu yemekte 40 yaşlarında 2 kadın gördüm. 10 yaşlarında oğulları vardı. hatunlara baktım, yüzleri hafif kırşmaya başlamış. "hatuna bak. yüzü kırışma yaşıan gelmiş. Allah bilir 40 yaşını geçmiştir. oğlu daha 10 yaşında beamma geç anne olmuş" dedim. sonra parmaklarımla hesapladım, ne göreyiiiiimmmm ben de, o kadının tamı tamına aynısı olacağım Orhan Cemal 10 yaşına bastığında 43 yaşında, yüzü burşmaya başlamış, "yaşı geçkin" tabir edilen hatunlardan olacağım aldı beni bir karamsarlık babası desen, 51 yaşında olacak oğlu 10 yaşındayken belkim oğlumun mürüvvetini bilem göremem, ölürüm geçen yılı, "eşimin arkadaşlarının çocuklarının" düğününe giderek geçirdik. kimse inanmadı Orhan Cemal'in bizimkinin ilk çocuk olduğuna
ayyy, foto gönderiniz azizimaz önce söylemesi ayıp ingiltereden paketim geldibiraz hava attım tabiki.ama içini açınca az kalsın ağlıyordum.meleğim ne kadar güzel şeyler göndermişsin içimde kelebekler uçuştu resmen akşam hemen fotolayıp anca yarın yükleyebilirim.çok teşekkür ederim sayende 2014 gelmeden senem güzel geçmeye başladı.
Oy sevgi pıtırcıkları sizi çok harika bir poz .. Hiç solmasın bu sevgi yumağı
:)allahım bu nasıl güzel bi fotoğraf böyle kuzular çok tatlı.
şekersiz korkularımdan bahsettim ama biz eninde sonunda tayin isteyeceğimiz için satıyoruz.bu arada sen defneyi montesori anaokuluna göndermekten vazgeçtin mi.antalyada da varmış çok sevindim.inş. bende gönderirirm.
baybcim eşin senin gibi güzel hatunu bulmuş güzelliğinden dili tutulmuştur ondan söylemiyodur şekerim biz topik olarak senin güzelliğini tescilledik.
cuma gunu 30 oluyorum şekerim. girince söylerim nasıl olduğunu :)çağla hala uyuyo uyansada gitsek
işimde yokne yapsam
topiktede çikodan başka kimse yoknasılsın dostum
orhan cemel beyler nasıllar:)eşin nasıl:))
şekersiz resimler çok güzelAllah saglıklı uzun ömürler versin inşallah
bu arada sen 30 a girdin mi canım:)ya benide bir telaş sardı ki sorma30 yaşında olacam ama 30 yaş sendromuna girdim:)
moralim sinirlendi
sen girdiysen bi anlat hele nasılmış 30 yaş:18:yok eger güzel degise ben girmiycem:18:29 da 5 yıl daha kalayım diyorum
yıllar ne çabuk geçiyo
yaşlanıyoruzyakında çiko gibi olacaz olsun be her yaşın ayrı güzelligi vardır
mesela babaannem 85 yaşında çok fittir:)ismimizde aynı belki bende o yaşta fit olurum:))
birde geçen aklıma geldi şekersiz 50 yaşında sırtına dövme yaptırıyomuşama sırtını germeye 5 adam lazım yoksa nasıl dövme yapılsın
ay sıkıntıdan ne yazacagımı şaşırdım
neyse ben gidip makyaj yapayım sanırım iyi degilim:))
Oy sevgi pıtırcıkları sizi çok harika bir poz .. Hiç solmasın bu sevgi yumağı
"sevgi pıtırcıkları" olmuşlar gerçekten de
COK GÜLDÜMMMMM
sebebinede ayrı güldümmmmm
ben yas muhabbetine hiç girmiyim azizim
ama girmeden edemicem ben orhan cemal 21 yasınddayken 43 olacam
tabi yasarsam hayatım rabbim uzun ömür versin hepimize inş
eşimin babanneside 84yasında hiç ölecegini düşünmüyor
sen niye öldürüyon kendini duymamıs olayım
mesela komşum şuan 25 yaşında ama 8 yaşında kızı,5 yaşında oğlu ve 8 aylık bir kızı daha varbende onlara göre geç kalmış sayılıyorum
bana hava atıyolar:))
o kadarda erken evlilik ve çocuk doğru degil ama komşum 8 kardeşinede baktıgı için çok tecrübeli,3 çocukla ugraşıyo ama daha bir kere off dedigini duymadımher günde 3 çeşit yemek yapıyo kocasıda afrikada tek başına bakıyo çocuklarına valla nu gördükçe kendimden utanıyorum
ayyy, foto gönderiniz azizimKars'ın kaşarı meşhur karaş gönderildi, "Antake" nin nar ekşsi var... hımmm :26:Londra'nın nesi meşhur ki :44:"kırismıs"indirimleri meşhur, sakın meleğim hanım koca bir bavul dolusu kıyafet göndermiş olmasın
neeyek başıan hem de 3 çocuk hem de yemek yapan komşu mu
ay ben nelerelere gdieyim ayooolllay ben beceriksiz hem de yaşlı bir anne çıktım böyleeee ay dünyada neler varmış da ben kendimi anne sanıyormuşuuuummm ay ben bi fena oluyorum aaaaaaaay
angaranın neyi meşhur azizim:26:sanırım sovugu:18:8 sene önce eylül sonu falandı burda yanıyoduk oraya bi gittim dondum :18:
aslında ilk günler çok iyidi sıcaktı hatta okadar sıcakta hiç terlememiştim çok tuhafıma gitmişti:26:biz burda oturdugumuz yerde terden sırılsıklam oluruzama sovuguda çekilecek gibi degilmiş dostum:18:
bu yıl topiğin "en"leri seçilmeseben "en yaşlı" çıkacağım böyle giderse :18:
ayağı "en büyük" de çıkabilirim tabi :44:
"en aceleci" de olabilir veya "en bozuk gözlü" çıkmak da mümkün :44:
Babyceren de çıksa çıksa "en agresif" çıkar
"en datlu" adayım biangel_kujum, bütün oylarım ona
sen ''en meraklısı''da çıkabilirsin:))
benimde oylarım kujumaçok özledik valla
zadayıda özledik
planneride
PLANNER'ı mutlu_anne arayabilir mi acaba? hasta filan olmasın :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?