2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım yaböyle demeolsun kısmet böyleymiş
ben 25 yaşında anne oldum ama çevremde 18inde doguran çok varmesela komşum şuan 25 yaşında ama 8 yaşında kızı,5 yaşında oğlu ve 8 aylık bir kızı daha varbende onlara göre geç kalmış sayılıyorum
bana hava atıyolar:))
o kadarda erken evlilik ve çocuk doğru degil ama komşum 8 kardeşinede baktıgı için çok tecrübeli,3 çocukla ugraşıyo ama daha bir kere off dedigini duymadımher günde 3 çeşit yemek yapıyokocasıda afrikadatek başına bakıyo çocuklarınavalla nu gördükçe kendimden utanıyorum
neyse konuyu yine sapıttım,üzülme dostum sonuçta seninde okulun vardı yani demi
keşke bende okusaydım 30 yaşımda doğursaydım ama kısmet böyleymiş

ne güzel ya ben bile sevindim vallane göndermiş hemen resim isteriz
melegim zaten zevk sahibi bir insan kesesine bereket..

bende 22 yaşında evlendim ama 29 yaşında anne oldum pişman değilim anneliğe hazırlanmışım ama şimdide geç kaldığım için bebeklerin arasını kısa tutuyorum.33 yaşındada 3. bebeğimi yapıp inş. jübilemi yapmayı düşünüyorum bakalım.

COK GÜLDÜMMMMM
sebebinede ayrı güldümmmmm
ben yas muhabbetine hiç girmiyim azizim
ama girmeden edemicem ben orhan cemal 21 yasınddayken 43 olacam
tabi yasarsam hayatım rabbim uzun ömür versin hepimize inş
eşimin babanneside 84yasında hiç ölecegini düşünmüyor
sen niye öldürüyon kendini duymamıs olayım

ayyy, foto gönderiniz azizim Kars'ın kaşarı meşhur karaş gönderildi, "Antake" nin nar ekşsi var... hımmm :26:Londra'nın nesi meşhur ki :44:"kırismıs"indirimleri meşhur, sakın meleğim hanım koca bir bavul dolusu kıyafet göndermiş olmasın

Son düzenleme:
:)
vazgeçmedim de beklemedeyim :)

cuma gunu 30 oluyorum şekerim. girince söylerim nasıl olduğunu :)

Oy sevgi pıtırcıkları sizi çok harika bir poz .. Hiç solmasın bu sevgi yumağı

"sevgi pıtırcıkları" olmuşlar gerçekten de

teşekkür ederiz :) muckkk

bencede sen yaş konusuna girme çıtır hatun:))
benim cadı ceren 20 oldugunda bende 45 olacamiyimi iyidir ya
hemen evlendirirsem 46 da annane olabilirim
bu arada benim babaannemde 85 yaşında hiç ölecegi yokdiyorum nene daha ne kadar yaşarsın sen:))
daha 5 yıl giderim var kızım diyoAllah uzun ömürler versin.

nee yek başıan hem de 3 çocuk hem de yemek yapan komşu mu

ay ben nelerelere gdieyim ayooolll ay ben beceriksiz hem de yaşlı bir anne çıktım böyleeee ay dünyada neler varmış da ben kendimi anne sanıyormuşuuuummm ay ben bi fena oluyorum aaaaaaaay

Son düzenleme:

angaranın neyi meşhur azizim:26:sanırım sovugu:18:8 sene önce eylül sonu falandı burda yanıyoduk oraya bi gittim dondum :18:
aslında ilk günler çok iyidi sıcaktı hatta okadar sıcakta hiç terlememiştim çok tuhafıma gitmişti:26:biz burda oturdugumuz yerde terden sırılsıklam oluruzama sovuguda çekilecek gibi degilmiş dostum:18:

bu arada ben komşuya gidemedimçağla geç uyandı

bu yıl topiğin "en"leri seçilmese ben "en yaşlı" çıkacağım böyle giderse :18:
ayağı "en büyük" de çıkabilirim tabi :44:
"en aceleci" de olabilir veya "en bozuk gözlü" çıkmak da mümkün :44:

Babyceren de çıksa çıksa "en agresif" çıkar
"en datlu" adayım biangel_kujum, bütün oylarım ona

ya canım tek başına 3 çocuk4. yüde yapacak,tabi kocası gelirse
bide bakımlı ki sormayınçokta güzel bir kızevide tertemizögle yemegi bile yapıyoama şöyle bir avantajı var,aile apartmanında oturuyo,kv ve eltisi ona hep destekler
sende kıskanma canım

"angara"nın tavası meşhurdur hayır, teflon yada dökme tava değil dostum "etle yapılan yemeğimsi gıda"sı olarak tavası meşhurdur hayır, 34 yıldır burdayım Ankara tava yemedim yiyen de görmedim. buralar hep "odunda Antakya dönercisi ve künefecisi" dolu

Son düzenleme:

sen ''en meraklısı''da çıkabilirsin:))
benimde oylarım kujumaçok özledik valla
zadayıda özledik
planneride

sen ''en meraklısı''da çıkabilirsin:))
benimde oylarım kujumaçok özledik valla
zadayıda özledik
planneride

PLANNER'ı mutlu_anne arayabilir mi acaba? hasta filan olmasın :26:

nagihan hanım da yok :44:gecen yıl pek zam alamamıştı ve oatronlarına ateş püskürmüştü. sonra patronları nasıl gönlünü almışlardı dimi? umarım bu yıl iyi bir zam alır dostumuz
ZADA hanım ise çok zam almıştı. bakalım o ne durumda :26:

dostum, Babyceren eşiniz mutfak harçlığınıza yeniyılda zam konusunda ne düşünüyor? yok, benimki zam düşünmediği gibi. 5 yıllık kalkınma planı içinde, benim 5 yıllık maaşıma el koymak da var :18: korkuyorum, bu adam beni haftasonları evlere temizliğe de gönderecek diye :18:

dostum beykoz, kokulu öpücüklerlen size veda ediyorum

hoşta kalınız, tezce geliniz anacığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…