2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

tatlıcadı:
gece ve sabah gıcık gibi öksürüyor ama arada da öksürüyor yani öyle 10 dk ya da belli bi süre değil...

meleğim:
guzel oldu valla. ne anlatayım ki. sohbet muhabbet vs :)

bebek niyetine sevindim beni başbakan gönderdi aranıza size 3. Yüde yaptırmadan bana rahat yookk

canım benim sana bi şey yapar mıyım hiç seviyorum ben seni Evet ilk yorumu da sen yapmıştın resme

canım benim sana bi şey yapar mıyım hiç seviyorum ben seni Evet ilk yorumu da sen yapmıştın resme

ilkimcim benide gebertme
seni yirim ben unuturmuyum seni :18:
UNUTMA UNUTULANLAR UNUTANLARI ASLA UNUTMAZLAR :103:
sana fosilleşmiş bu sözü söylerken bende beni unutmamanı temenni ederim bebişimmm

2014 yılı, topikteki bütün güzel dostlarıma sağlık mutluluk bol para ve şans getirsin
Dilerim; Hayatlarımızdaki bütün olumsuzluklar 2013'te kalır ve yeni yıl, yeni umutlarla evlerimizin çatısından girer
Hepimize güzelliklerle dolu mutlu bir yıl diliyorum:103: Hepinizi ÇOK seviyorum

Eki Görüntüle 914311

Benim kesinlikle transportation party olacak kizlar. Kepce araba kamyon Allah ne verdiyse:) Omer gozunu acar acmaz hatta uyurken bile tekerlegi olan seyleri sayikladigi icin isim kolay oldu:)

Grafiklerim hazir bu sene erken davrandim eve gidince paylasirim cok sevimli oldularrrr

Meleğim ve Beykoz bakıyorum niyeti bozmuşsunuz' iki ve üzeri' çocuk yapma cesareti gösteren annelere ödül vermek lazım. Ben tek çocukla şu haldeyim. Şaka bi yana da Allah gönlünüze göre versin kızlar.

ilkimcim benide gebertme
seni yirim ben unuturmuyum seni :18:
UNUTMA UNUTULANLAR UNUTANLARI ASLA UNUTMAZLAR :103:
sana fosilleşmiş bu sözü söylerken bende beni unutmamanı temenni ederim bebişimmm

Yavrum benim asıl seni unutanı gebertirim ben.
Ben de seni yirim Birincisi; seni çok seviyorum, ikincisi; o güzel yüzünü unutmak mümkün değil dolayısiyle seni asla unutmam bebişim

Ben beğendim CNm başka rengi varsa daha da iyi gidebilir .. Bende de yok düşüyorum almayı söyle porselen alıyım diyorum malum her yıl lazım olur )

Uniler :)) çok güldüm Beykoz şu bilinçaltı yok mu :))

Ne güzel yazmışsın canım benim sana da 'güzel gözlüm' ve eşinle musmutlu seneler diliyorum

Bir mukabele diyeecektim ama uçmuşsun CNm .. Yeni yılda da beraber oluruz inş .. Bu yıl oy kullanma olmadı halbuki geçen sene çok eğlenmiştik ben aslında kollarıda sıvadım tekrar yılın anneleri birincisi seçiliriz diye :))

Bizde seni çok ama çok seviyoruz .. Seni ve miramızı çok öpüyorum

Valla bravo canım sana. Enerjine hayranım

Vay be bu ne hız CNm , akşama sabırsızlıkla bekliyor olucam ..

Ilkimcim bestemizi çok özledik resim varsa paylaşırmısın bizimle .,bu arada Facebook adresin varsa seni eklemek isterim .

günlük programımızı yazmayı unutmuşum:

sabah 5 te oğlanla beraber kalkılır.
sütlü bisküvi yapılıp yedirilir. biraz oynanır. saat 6:30-7:00 gibi kahvaltı hazırlanır. mesela yumurta pişerken bulaşık makinasında boş yer açılır, çay demlenir, sofra kurulur. baba-oğul kahvaltı yaparken ortalık toplanır ve akşam yemeği ocağa konur. çamaşır varsa serilir yada makina çalıştırılır. biraz kahvaltı yapılıp sofra kaldırılır. bulaşıklar makinaya yerleştirilir ve çalıştırılır. mutfak toplanır, tezgah silinir vs. oğlan kaka yapar, altı değiştirilir. 15 dakikada duş-giyinme vs rekor hızla yapılır. pişen yemeğin altı kapatılır. oğlanın üstü başı değiştirilir. ev süpürülür. çamaşır makinası çalıştırıldıysa, çamaşırlar serilir. serildiyse toplanır. toplandıysa ütülenir. ütülendiyse giyilmek üzere ayrılır. anneanne gelir ve hazır yıkanmış tabaklara, hazır yıkanmış çamaşırlara, hazır toplanmış eve ve hazır yemeğe konar. hatta anneanne için yeniden çay demlenir ve servis yapılır oğlan anneanneye gidiyorsa kahvaltı faslı sofra kurma şeklinde değil, hemen ufak tepside yapılır.
saat 8:30-9:00 gibi evde çıkılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…