Hadi topikçe ikincilere hamile kalalım burası şenlensin ne güzel olur .. Rabbim nasip ederse yapalım kardeşleri .çok bebek özlemim var benim
saol talaycım sizden de kurtulmaz ucan kacan bebişimiz yorgunluk veriyordur yoksa maasallah hepimiz marifetliyiz
Sen bu sene degilde seneye aynı ay dogum günü yapcan rabbim kolaylık versin sen yaparsın herseyi canımcım
oglusuna 2yasında kardes hediye etcen ondan iyi dogum günümü varrr
Ayyy hamile olmak istiyorum artık eminim :118:
Talay hepimize niyeti bozdurdun valla
BABY sen hem candy saga oynayip hem evde dolmalar sarip hem de dizi isleyecek vakti nereden buluyorsun bu ne enerji kizim yaa :)
ILKIM ben bestenin mama sandalyesindeki bir fotografi vardi ya hic unutamiyorum yaninda su sebili vardi tum gucuyle siritiyordu :) gebertme yani beni onu dicem :)
KALPSIZANNE gecmis olsun cok, benim bidik da gecen hafta hastaydi nefes alamiyordu uyuyamiuyordu ama atlattik cok sukur
Hala emziriyorsan bol bol emzirmeni tavsiye ederim bir de bal zencefil karisimi bogazini cok rahatlatiyor
Bizim doktorumuz ilac vermedi bal sut ve serum fizyolojik uclusuyle toparladi
MINYATURcum ben frankfurttan ucacagim icin havaalanindaki kargoya veririm diyordum ama gidisim ertelenince mecburen internetten yollamak zorunda kaldim canim, su anki duruma gore sali gunu teslim edilecek diyor, telefon bilgisi istemedi site, o gun evde olur musun ki? Orada nasil isliyor sistem bilmiyorum umarim paketin basina bir is gelmezzz
Kizlar erkek cocugunu cise alistirmak ne zormus
Klozete oturunca bana dogru nişan aliyor resmen
Lazimlik almistik kullanamadik p-pi kapakli aldik onun yerine rahat ettik
Ilk denemeden aradim anneme sordum ne bileyim hic erkek cocuk olmadi ki sulalede yarin getir ben deneyeyim dedi tabi ilk denemede o da şok olmus
Siseyle gezenleri anliyor ve onlari asla yadirgamiyorum artik
canım benim sana bi şey yapar mıyım hiç seviyorum ben seniEvet ilk yorumu da sen yapmıştın resme
ilkimcim benide gebertme
seni yirim ben unuturmuyum seni :18:
UNUTMA UNUTULANLAR UNUTANLARI ASLA UNUTMAZLAR:103:
sana fosilleşmiş bu sözü söylerken bende beni unutmamanı temenni ederim bebişimmm
melegimcim kek standım yoktu ondan alcam 2tane mutlucumdan birde azraecedendi sanırım görmüstüm ondan alcam
KEK STANDI (CUPCAKE STANDI) BUDDYCAT GittiGidiyor'da 99326223
melegimcim yazacakken memeligimcim yazmısım sildim
ne bu meme meselesi resmen bilinçaltımda kalmıs
ellerim bile meme yazıyorrr
2014 yılı, topikteki bütün güzel dostlarıma sağlık mutluluk bol para ve şans getirsin
Dilerim; Hayatlarımızdaki bütün olumsuzluklar 2013'te kalır ve yeni yıl, yeni umutlarla evlerimizin çatısından girer
Hepimize güzelliklerle dolu mutlu bir yıl diliyorum:103: HepiniziÇOK seviyorum
Ay yok anam tutu giymem sonra gören bana tütü maşallah içine 10 bebek girmiş gibi derler :))
Enes'in doğum gününe çağırsan gelirim haberin ola)
Ayni tema olabilir iyi Fikir bencede)
2014 yılı, topikteki bütün güzel dostlarıma sağlık mutluluk bol para ve şans getirsin
Dilerim; Hayatlarımızdaki bütün olumsuzluklar 2013'te kalır ve yeni yıl, yeni umutlarla evlerimizin çatısından girer
Hepimize güzelliklerle dolu mutlu bir yıl diliyorum:103: HepiniziÇOK seviyorum
melegimcim kek standım yoktu ondan alcam 2tane mutlucumdan birde azraecedendi sanırım görmüstüm ondan alcam
KEK STANDI (CUPCAKE STANDI) BUDDYCAT GittiGidiyor'da 99326223
melegimcim yazacakken memeligimcim yazmısım sildim
ne bu meme meselesi resmen bilinçaltımda kalmıs
ellerim bile meme yazıyorrr
Eki Görüntüle 914311
Benim kesinlikle transportation party olacak kizlar. Kepce araba kamyon Allah ne verdiyse:) Omer gozunu acar acmaz hatta uyurken bile tekerlegi olan seyleri sayikladigi icin isim kolay oldu:)
Grafiklerim hazir bu sene erken davrandim eve gidince paylasirim cok sevimli oldularrrr
Eki Görüntüle 914311
Benim kesinlikle transportation party olacak kizlar. Kepce araba kamyon Allah ne verdiyse:) Omer gozunu acar acmaz hatta uyurken bile tekerlegi olan seyleri sayikladigi icin isim kolay oldu:)
Grafiklerim hazir bu sene erken davrandim eve gidince paylasirim cok sevimli oldularrrr
Ilkimcim bestemizi çok özledik resim varsa paylaşırmısın bizimle .,bu arada Facebook adresin varsa seni eklemek isterim .
çalışan kızlar evden kaçta çıkıyosunuz bebişler uyanık oluyormu hele bide büyükşehirde yaşayanlar mesela chirico ,annezeynep sizler bebekleri annenize bırakıyorsunuz,şekersiz kreşe çocuklar sıkıntı çıkarıyorlarmı.kusura bakmayın büyükşehire gidersek aklımı ençok kurcalayan sorunlardan biri ulaşım ve hayat koşuşturması daha erken ama beynimdeki soru işaretlerine engel olamıyorum.sanırım benimde bi spaya falan ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?