canım hoşgeldin.. canım sen buranın demirbaşlarındansın seni unutmak mümkünmü?
seni ve ömeri gözlerimiz daima arıyor bilesin
ömer maşallah ne güzel konuşmaya başlamış.. akıllı çocuk çişide hemen halledersiniz inanıyorum ben..
beykoooooz canım ameliyat oldun mu? daha öncede sordum ama görmedin heralde..
inşallah iyisindir..mavili mickey de gerçekten çok güzel..
elinden herşey gelir canım maşallah sen gayet güzel yaparsın
ilkimcim besteyi görmeyi bende çok istiyorum bende...
mutluanne maviş mirayıda görsek süper olur:)
yeni yılda gönlünden her ne geçiyorsa Allahım szin için hayırlı kılsın ve nasip etsin inş
bende bu sene kuş temalı yapmak istiyorum..
ben daha 5 ay var ohooo derken burda da konusu açılmış..
bu gidişle 20 yaşında bile doğumgünü yaparız biz bu bıdıklara
şekersiz kesin baykuş yaparsın sen :) gerçi geçen sene kuş temalıydı sanırım..
nasılsınız cancagızlarım
maşallah şimdiden dogum günü telaşı sarmış:)ay en rahatı benim çünkü kimseyi çağırmıycam kendi çekirdek ailemizde başbaşa kutlayacaz
pasta için fazla acele etmeyin derimmesela ceren 2 . yaş doğum gününde pastasının neyli olacagına o karar vermişti o zamanlar caillou yu çok seviyodu pastasınıda öyle yapalım istedi eşimde caillou resmini pastaya bastırmıştı ceren çok mutlu olmuştu çok özenli bir şey olmadı ama kızım öyle istemişti
belki sizinkilerde o zamana kadar birşeyler isteyebilir
hafta sonu avm ye gittik orda ceren dondurma diye tutturdu bende aldımalmaz olaydım öksürmeye başladı
öksürügü kessin diye balla limonu dayıyorum çocuga
dün gece sarmısaklılimon içirdim gece kustu ama haklı çünkü kokusu o kadar agırdı kikavanozu açınca kokusundan benim bile midem kalktı bide sarma yapmıştım onunda içinde sarmısak vardı:))çocugu sarmısak manyagı yaptım:)
şu 120 liraya aldıgım balda bugün geldi:18ndan verdim şifa niyetine umarım öksürügü ilerlemez çünkü o hastalanırsa biliyorum ki hemen çağlada öksürmeye başlıycak
bu arada bal kavanozunu saklamak için kasa alıyım diyorumne dersiniz
eşim dedi tadına bakyok dedim bakmam ziyan olmasın:))
avmde gezerken de kendime çanta aldımeşimde uyanık ya hemen dedi ki çanta yeni yıl hediyem miş
dedim tmm hadi öyle olsunuyus işte ne olacak
şekersiz dün gece rüyamda senişöyle gördüm şekerim:sen taşınıyomuşsun ama biraz eşyan hala eski evindeymiş bende oraya gitmişimsen ordasın ve bir kaç tane bayan daha vardı sana gelmişler bende 5 dakika oturuyorum sonra diyorum ki hadi ben gidiyim misafirinde var rahatsız etmiyim sende tmm diyosun insan biraz daha otur demez mi ne biçim arkadaşsın sen
bir daha sana gelirsem 2 olsun
Teyzeleeeeeeer;
Duyduk duymadık demeyin, fotoğraf çekme hastası annem güzel güzel pozlarımı çekip albüme koydu.
İçimin yağları eridi zaten az evvel Facebook tan hepsine baktım ve bayıldım şirineme .. Maşallah
tmm karışmıyorumMahir'in isteğine bıraksam acep ne ister ? Kesin hiç olmadık bir şey söyler bu yüzden ben en iyisi onun kararına bırakmadan yaptırıveriyim :)) zaten geçen sene ki pastayı arkadaş yaptırmıştı bu yıl kimseye bırakmaya niyetim yok çok bilendim anacım mümkünse mahir bile karışmasın :)) karışmayın ülenn yakarım :))
Balı bana gönder seve seve senin için saklar ve korurum :))
Tadı nasıl ? Iyi değilse boşver kalsın gönderme kendine ayakkabı kutusu al onda sakla) bu günlerde kasa yerine o makbulmüş :))
hafta sonu avm ye gittik orda ceren dondurma diye tutturdu bende aldımalmaz olaydım öksürmeye başladı
öksürügü kessin diye balla limonu dayıyorum çocuga
dün gece sarmısaklılimon içirdim gece kustu ama haklı çünkü kokusu o kadar agırdı kikavanozu açınca kokusundan benim bile midem kalktı bide sarma yapmıştım onunda içinde sarmısak vardı:))çocugu sarmısak manyagı yaptım:)
şu 120 liraya aldıgım balda bugün geldi:18ndan verdim şifa niyetine umarım öksürügü ilerlemez çünkü o hastalanırsa biliyorum ki hemen çağlada öksürmeye başlıycak
bu arada bal kavanozunu saklamak için kasa alıyım diyorumne dersiniz
Ya bana ne bana ne öksürmesin fıstıgımmmm
BABY sen bilirsin baharat işlerini, mercimek köftesi ve kısıra en iyi neler gider yavrum?
Yarın yine bizde toplanacak sülale, akşam yemeden gelin dedim demese miydim acaba ne yapcam telaşı sardı :26:
Azcık fikir verin menüme neler ekleyebilirim pratik doyurucu olmalı ve göz doldurmalı
-kaymaklı kabak tatlısı
-browni
-patatesli döşeme börek
-peynirli galeta ununa bulanmış sigara böreği
-kısır ya da mercimek köftesi
... Hangisi daha iyi gider bilemedim... Bi de patatesli börek yerine bi tün çıldırıp hepimizin yaptığı patatesli dereotlu kekten mi yapsam ki
Sanki doyurucu okmuyor böyle, yuvarlak kaşarlı köfte yaparım belki
Şöyle spesiyal bişiler lazım yaa
canım hoşgeldin.. canım sen buranın demirbaşlarındansın seni unutmak mümkünmü?
seni ve ömeri gözlerimiz daima arıyor bilesin
ömer maşallah ne güzel konuşmaya başlamış.. akıllı çocuk çişide hemen halledersiniz inanıyorum ben..
beykoooooz canım ameliyat oldun mu? daha öncede sordum ama görmedin heralde..
inşallah iyisindir..mavili mickey de gerçekten çok güzel..
elinden herşey gelir canım maşallah sen gayet güzel yaparsın
ilkimcim besteyi görmeyi bende çok istiyorum bende...
mutluanne maviş mirayıda görsek süper olur:)
yeni yılda gönlünden her ne geçiyorsa Allahım szin için hayırlı kılsın ve nasip etsin inş
bende bu sene kuş temalı yapmak istiyorum..
ben daha 5 ay var ohooo derken burda da konusu açılmış..
bu gidişle 20 yaşında bile doğumgünü yaparız biz bu bıdıklara
şekersiz kesin baykuş yaparsın sen :) gerçi geçen sene kuş temalıydı sanırım..
ay canım okumustum yazmayı unutmusum sorry
suan yarı nefes alıyor yarıda almıyorum burnum tamamen acılmadı ama iyiyim ilgin için cokkk tesekkür ederim canım arkadasım
inş yapabilirimde sizin desteginizi boşa cıkarmam
cok seviyorum sizi 28 aydır burdayım ve bişey olmazsa burusuk musamba olana kadarda burda olacam canlarım
Heiiiiyyyghhh??? Onlar ne kızım, adını diyemediğin şeyi nasıl yapcam, ya da hadi yaptım diyelim beğenenlere ne dicem size oruk yaptım dersem bön bön bakar benim anam babamşekerim ben sizin yaptıgınız yemekleri anlamıyorum valla:))mercimek köftesi ne bilmiyorum:)kısır desen yanına en iyi tavada yumurta gideryani ben öyle seviyorum:))yanınada marulu koyacan ohh mis
sen bana oruk,aşür,katıklı de bak onların ustasıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?