2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım hoşgeldin.. canım sen buranın demirbaşlarındansın seni unutmak mümkünmü?
seni ve ömeri gözlerimiz daima arıyor bilesin
ömer maşallah ne güzel konuşmaya başlamış.. akıllı çocuk çişide hemen halledersiniz inanıyorum ben..

beykoooooz canım ameliyat oldun mu? daha öncede sordum ama görmedin heralde..
inşallah iyisindir..mavili mickey de gerçekten çok güzel..
elinden herşey gelir canım maşallah sen gayet güzel yaparsın

ilkimcim besteyi görmeyi bende çok istiyorum bende...

mutluanne maviş mirayıda görsek süper olur:)
yeni yılda gönlünden her ne geçiyorsa Allahım szin için hayırlı kılsın ve nasip etsin inş

bende bu sene kuş temalı yapmak istiyorum..
ben daha 5 ay var ohooo derken burda da konusu açılmış..
bu gidişle 20 yaşında bile doğumgünü yaparız biz bu bıdıklara

şekersiz kesin baykuş yaparsın sen :) gerçi geçen sene kuş temalıydı sanırım..

Yok kizlar hamaratliktan degil gecen sene hazirliklar yuzunden Omeri de esimi de ihmal ettim bir balon resmi icin gunlerce yok o cok ciliz o cok sisman onun sepeti guzel degil diye oyalandim durdum
Bu sene temam belli olunca internetten Omer'in sectigi kepce kamyon vinc tir araba resimlerini topladim ve hepsinin bir yerine kalpler koydum yine hepsi hazirdan kes yapistir
Mesela vinc kalp kaldiriyor, kepce kalpler tasiyor, bisikletin sepetinde kalp var falan :)

Grafikler belli olunca gerisi kurdan bayrak banner davetiye kolay bence

Bu sene asil yogunlugumu ikramlara verip butik seyler hazirlamak istiyorum
Yarin aksam yilbasi icin ailem bizde olacak, frostingle cupcake denemesi yapacagim
Baharda salataliklar cikiyor salataliktan araba yapma tarifi buldum
Arabali kurabiyeler zaten cepte :)

Aaa erkek analari canavar partisini de dusunun derim monster party yazin bak nasil keyifli seyler cikiyor
Ne de olsa hepsi kucuk birer canavar

Sagol bambucanim regli donemime denk geldi hemen trip attim

Dogumgunu demisken dagitilacaklar konusunda hic fikir uretemedim agac fidesi kesin dagitacagim bir de arabali bisi olsun istiyorum keceden araba seklinde cerceve kesebilirim belki ama baya zaman lazimmm

Simdiden dogumgunu konusu acilmis iyi de olmus çünkü gecen seneki dogumgununden aklimda kalan pastalara vermis olduğum kabarik rakamlar bu sene ben de soyle temali cicili bicili ince ince düşünülmüş bir parti istiyorum. Simdiden hepinize evlatlarinizla birlikte saglikli mutlu huzurlu bir yil diliyorum. Mutlu yillar....

selamaklımda kalanlarla başlıyım
annezeynep:evet hem oyun oynuyorum hemde sarma sarıyorumhemde dizi izliyorum:)enerjiyle alakası yok,boş vaktimde yapıyorum işte ne yapıyım :)asıl ben senin enerjine hayranım bebegim
tatlıcadı:canım çağlanın sabah öksürügü yokyani gündüzde öksürügü yoksadece hastalanınca öksürüyo ve dikkat ettimde ceren hastalanmassa çağlada hastalanmıyo,yani çağlanın alerjik bir sorunu yok,,ama ceren dedigin gibi sabah uyandıgında biraz öksürür ama her gün degil,,alerjik bir durum..
beykoz:teman çok güzel canım hadi kolay gelsinsen başarırsın
şekersiz:haftasonu nerdeydin kimleydin,kim kimi aradı davet etti,saat kaça kadar alem yaptınız:),ne dedikodular döndü o masadabu sorularımı hemen cevaplabu arada seni rüyamda gördüm dün gece
mutlu:güzel yeni yıl dilegin için sagol cnmçok hoştu

nasılsınız cancagızlarım
maşallah şimdiden dogum günü telaşı sarmış:)ay en rahatı benim çünkü kimseyi çağırmıycam kendi çekirdek ailemizde başbaşa kutlayacaz
pasta için fazla acele etmeyin derimmesela ceren 2 . yaş doğum gününde pastasının neyli olacagına o karar vermiştio zamanlar caillou yu çok seviyodu pastasınıda öyle yapalım istedieşimde caillou resmini pastaya bastırmıştı ceren çok mutlu olmuştuçok özenli bir şey olmadı ama kızım öyle istemişti
belki sizinkilerde o zamana kadar birşeyler isteyebilir

Son düzenleme:
hafta sonu avm ye gittik orda ceren dondurma diye tutturdu bende aldımalmaz olaydım öksürmeye başladı
öksürügü kessin diye balla limonu dayıyorum çocuga
dün gece sarmısaklılimon içirdim gece kustu ama haklı çünkü kokusu o kadar agırdı kikavanozu açınca kokusundan benim bile midem kalktıbide sarma yapmıştım onunda içinde sarmısak vardı:))çocugu sarmısak manyagı yaptım:)
şu 120 liraya aldıgım balda bugün geldi:18ndan verdim şifa niyetine umarım öksürügü ilerlemez çünkü o hastalanırsa biliyorum ki hemen çağlada öksürmeye başlıycak
bu arada bal kavanozunu saklamak için kasa alıyım diyorumne dersiniz
eşim dedi tadına bakyok dedim bakmamziyan olmasın:))
avmde gezerken de kendime çanta aldımeşimde uyanık ya hemen dedi ki çanta yeni yıl hediyem miş
dedim tmm hadi öyle olsunuyus işte ne olacak

şekersiz dün gece rüyamda senişöyle gördüm şekerim:sen taşınıyomuşsun ama biraz eşyan hala eski evindeymiş bende oraya gitmişimsen ordasın ve bir kaç tane bayan daha vardı sana gelmişlerbende 5 dakika oturuyorum sonra diyorum ki hadi ben gidiyim misafirinde var rahatsız etmiyimsende tmm diyosuninsan biraz daha otur demez mine biçim arkadaşsın sen
bir daha sana gelirsem 2 olsun

Son düzenleme:

tamam cicim siz istersiniz de ben koymaz mıyım daha uyumadı bizim cadı, şu an babası uyutuyo ben de kaptım bilgisayarı.

Mahir'in isteğine bıraksam acep ne ister ? Kesin hiç olmadık bir şey söyler bu yüzden ben en iyisi onun kararına bırakmadan yaptırıveriyim :)) zaten geçen sene ki pastayı arkadaş yaptırmıştı bu yıl kimseye bırakmaya niyetim yok çok bilendim anacım mümkünse mahir bile karışmasın :)) karışmayın ülenn yakarım :))

Teyzeleeeeeeer;
Duyduk duymadık demeyin, fotoğraf çekme hastası annem güzel güzel pozlarımı çekip albüme koydu.

Balı bana gönder seve seve senin için saklar ve korurum :))
Tadı nasıl ? Iyi değilse boşver kalsın gönderme kendine ayakkabı kutusu al onda sakla ) bu günlerde kasa yerine o makbulmüş :))

tmm karışmıyorum
Balı bana gönder seve seve senin için saklar ve korurum :))
Tadı nasıl ? Iyi değilse boşver kalsın gönderme kendine ayakkabı kutusu al onda sakla ) bu günlerde kasa yerine o makbulmüş :))

tadı güzel(miş)yaza gelirsen 1 damla agzına damlatırım
ayakkabı kutusu olmaz cnmçelik kasa lazım bana

ilkim yettim gayriiihemen besteyi görmeye geliyorum

Ya bana ne bana ne öksürmesin fıstıgımmmm

BABY sen bilirsin baharat işlerini, mercimek köftesi ve kısıra en iyi neler gider yavrum?

Yarın yine bizde toplanacak sülale, akşam yemeden gelin dedim demese miydim acaba ne yapcam telaşı sardı :26:
Azcık fikir verin menüme neler ekleyebilirim pratik doyurucu olmalı ve göz doldurmalı

-kaymaklı kabak tatlısı
-browni
-patatesli döşeme börek
-peynirli galeta ununa bulanmış sigara böreği
-kısır ya da mercimek köftesi
... Hangisi daha iyi gider bilemedim... Bi de patatesli börek yerine bi tün çıldırıp hepimizin yaptığı patatesli dereotlu kekten mi yapsam ki
Sanki doyurucu okmuyor böyle, yuvarlak kaşarlı köfte yaparım belki

Şöyle spesiyal bişiler lazım yaa

şekerim ben sizin yaptıgınız yemekleri anlamıyorum valla:))mercimek köftesi ne bilmiyorum:)kısır desen yanına en iyi tavada yumurta gideryani ben öyle seviyorum:))yanınada marulu koyacan ohh mis
sen bana oruk,aşür,katıklı de bak onların ustasıyım

ay canım okumustum yazmayı unutmusum sorry
suan yarı nefes alıyor yarıda almıyorum burnum tamamen acılmadı ama iyiyim ilgin için cokkk tesekkür ederim canım arkadasım
inş yapabilirimde sizin desteginizi boşa cıkarmam
cok seviyorum sizi 28 aydır burdayım ve bişey olmazsa burusuk musamba olana kadarda burda olacam canlarım

evet buldumburda benden daha yaşlısınben daha 13 aylık falanım
yeni sayılırım daha bebeyim
bende buruşuk muşamba olana kadar burdayım tabi yaşarsam:)
gerçi muşamba olmama ne kaldı kiiçim yanar içim kanarrrr,isyaaaaaaaannnnnnn

dumaaaannnnn

bende epeydir resim koymuyordum sıcak sıcak bende yazdan kalma, kıştan taze taze yükleyim bikaç tane :)

Heiiiiyyyghhh??? Onlar ne kızım, adını diyemediğin şeyi nasıl yapcam, ya da hadi yaptım diyelim beğenenlere ne dicem size oruk yaptım dersem bön bön bakar benim anam babam Pufff ne yapsaam ne yapsaaammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…