2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Heiiiiyyyghhh??? Onlar ne kızım, adını diyemediğin şeyi nasıl yapcam, ya da hadi yaptım diyelim beğenenlere ne dicem size oruk yaptım dersem bön bön bakar benim anam babam Pufff ne yapsaam ne yapsaaammm

bunları yemeden nasıl yaşıyosunuz şaşıyorum vallaoruksuz aşürsüz bir hayat düşünemiyorum:))
sanırım ilk ek gidam aşür falan olmuştur:)o kadar çok severiz

sen iyisimi kek falanda yap,hamur şeyler yapki herkes doysunyoksa o kadar kişiyi nasıl doyuracan
önce pogaça dagıt,sonra kek,sonrada sigara böregi valla bide kısır ver tamam:)zaten kısır bulgurdan oldugu için midede şişiyo bütün boşlukları doldururherkeste doyar:)
ay cnm sen bana bakmasüper bir sofra düzersin hiç şüphem yok

Bende 25 aydır buradayım benden yaşlısın Beykoz :)) şaka maka bir yana epey olmuş dimi ) ey gidi günler gün gelecek çoçuklarımızın düğünlerini konuşuruz ., çabuk büyüğün veletler sabırsızlanıyorum

Oğlum 16 dişini tamamladı bakalım bundan sonra bizi neler bekliyor .. Şu 2 yaş sendromu bîzde doğuştan var o yüzden başka bir şey bulur çıkarır benim oğlum .. Bakalım ne çoraplar örücek bizım başımıza

sende baya yaşlıymışsın melegimben sizin bebeniz sayılırım:)
ya aslında ben daha öncelerden sizleri takip ediyodumama yazmaya çekiniyodumaman cnm çekinecek ne varmışsizde benim gibi anormal insanlarsınız işte
benim çağlamında 16 dişi var teyzesien arka dişleri kaldı hayırlısıyla onlarda çıksaydı..
bu arada hep diyoruz büyüsünler rahat edelim diye ama ben bu lafı kime söylesem tam tersini diyo:26:asıl genç olduklarında daha zormuş:26:hadi ordan diyorum ne güzel rahatsınız,uyuyosunuz,evi dagıtan afacan yok,dedikodu yapmaya fırsatınız var,sizin derdiniz ne dostumyok efendim genç olduklarında söz geçirmek imkansızmış,nereye gitti nerde kaldı kiminlekafayı yedirtiyolarmış
zaman çabuk geçmesinyani hayır çocukları düşündügümden degil de,yaşlanıyoruz ha yuuu

Anne Zeynep CNm eğer doyurucu şeyler düşüyorsan poğaca olabilir ve kısır güzel gider .. Bol bol Mısır patlattınmı tamamdır ..
Senin menün harika bence ..

Heiiiiyyyghhh??? Onlar ne kızım, adını diyemediğin şeyi nasıl yapcam, ya da hadi yaptım diyelim beğenenlere ne dicem size oruk yaptım dersem bön bön bakar benim anam babam Pufff ne yapsaam ne yapsaaammm

aşür on numara ben yedim teyzemin eşi hataylı künefe malzemelerini getirdiler yaptılar
biz et falan yemedigimizden aşura tavuk koydular ikiside mis gibiydi
agzımın suları aktı gece gece kızlar
bence hamuru al sosisi ocakta pişir içine ketcabı koy (cok koyma bayar)
hamurun içine koy kızart oh misss anne zeynebimmm

valla kızlar bende 27aydır buradayım... hamileliğimin ilk ayında katılmıştım buraya...
vay bee zaman nasılda geçmiş, duygulandım bak şimdi

ay kızlar ben bu yaş olayına fena taktım4ay sonra 30 olacamçok korkuyorummoralim sinirleniyo
sanki bir devir kapanmış olacakelveda 20 li yaşlar10 yıl öncede böyle olmuştu bana20 yaşıma geçtigimde çok üzülmüştüm
mesela bakın şekersiz 30 oldu,artık daha az yazmaya başladısanırım elleri titriyo ondan girip yazamıyo
ya banade öyle olursa
neyse yine şarsız bitiyogidip yatsam süper olacak
hepinizi öptümmmm
en çokta hepinizi

Son düzenleme:

Benim rahmetli babam da aynısı söylerdi büyüdükçe zorlaşiyormuş çoçuklar .. Aslında düşününce hak veriyorum bak bizim bıdıklara doğduklarında koyuyorduk yatağın üzerine duruyorlardı şimdi tutabilene aşk olsun .. İlerdede evde durmuyacak ve ben nerde bu oğlan diye yiyip durucam kendimi of neyse şimdiden düşünmeyelim .. En iyisi Rabb'ime sığınmak o en güzelini versin inş çoçuklarımız için ..

bende sahur yapıyorum kızlar... yakın olaydık beraber yapardık... arkasından da güzel bi çay içerdik... ohh misss

bende 10 ay sonra 29 olacağım canım :) hehe ben küçüğüm senden
öpüyorum canım iyi geceler

Canım menün gayet güzel olmuş.. bence kısır olabilir.. menüne şöyle yoğurtlu salata olarak bişeyler ekleyebilirsin..süsme yoğurtlu cacık mesela... üstüne de iri kıyılmış ceviz.. Hariiiika oluyor..

Sonra spesiyal olarak yalancı alinazik gibi bişey yapabilirsin.. servis tabağının altına hazır közlenmiş patlıcan süzme yoğurtla karıştırıp.. üstüne de kavrulmuş biberli baharatlı kıyma&kuşbaşı et.. şimdilik aklıma gelenler..

dostlarım, bomboş bir lab.dan sesleniyorum sizlere kimse gelmedi, akşama hazırlık yapacaklar sanırım. yok hayır, ben hazırlık filan yapmayacağım. öğleden sonraya kadar raporumu bitirmeyi ve kafamı rahatlatmayı düşünüyorum. öğleden sonra da :44: bilmiyorum :26:
şimdilik hoşta kalın diyor, yapım ve yayında emeği geçen arkadaşlarım adına iyi bir gün diliyorum.

yarın yine aynı gün ve saatte görüşmek üzere... iyi de, yarın "aynı gün" olmuyor ki:26:
hatta "aynı yıl" bilem olmuyor :26:

ayy chihiro, hep böyle muhalif düşüncelerlen karıştırırsın ortalığı. gel gidelim

2 üye 18 ziyaretçi

yaw, çok belli oluyor ziyaretçi kılığında girdiğiniz. bari hepiniz aynı "pardesü-gözlük-fötr şapka-bıyıklı burun"u kullanmasaydınız

Günaydın yaa yapmayın ama herkez doğumgünü temalarını paylaşıyor resmen beni taciz ediyorsunuz bende dayanamadım bakmaya başladım hepinizin temaları çook güzel.bu arada bebeişlerin fotoları çok güzel hepsini ayrı ayrı öpüyorum kuzularım benim.temam kuzu mu olsa acaba kuzularım deyince aklıma geliverdi.

Bir yılın daha sonuna geldik.. Sevinsek mi üzülsek mi?? Tuhaf hissediyor insan.. Biz yaşlanıyoruz çocuklarımız büyüyor.. Daha uzun yıllar yılbaşını görmemizi nasip etsin rabbim..

Bir kaç gündür giremedim.. hemen kısaca bişeyler yazayım..

C.tesi akşamı Taksime Şekersizimin doğum günün gittik (eşimle beraber) Çok güzel vakit geçirdik.. Şekersiz çok sıcaak. bıcır bıcır konuşan.. inanılmaz pozitif ve andan kendine mutluluklar yaratan şeker mi şeker biri..

Mutlum ve Yavrukedi de geleceklerdi ama son anda planlar uymadığı için görüşemedik.. Artık bidahaki sefere inşallah..

Geçtiğimiz hafta biraz Yoğun geçti.. p..mbe sabahtan akşam İzmitteydim.. cuma bursa-Balıkesir ve akşam yine İstanbul'a dönüş.. C.tesi pazar da evde yemekte hazırlıktı derken hiç dinlenemedim..

Bu akşam da misafirlerim var.. 10 kişi 2 de biz 12 kişi ve 3 bebek 2 şer ay araları var.. Kaan-Ela ve Azra onlar uyuyana kadar evin gürültüsünü düşünemiyorum
Alışverişi hafta sonu yaptım.. akşam işten çıkınca eve gittiğimde tüm kızlar mutfağa aynı anda gireceğiz ve hızlıca hazırlayacağız bişeyler..
Hazır pişmiş hindi siparişi verdik.. Bakalım nasıl olacak??

Başka başkaaa..... Kaan artık daha çok kelime söylemeye başladı.. hergün yeni bişeyler söylüyor.. Çocuk ne güzel bişey hergün seni mutlu edecek bişeyler sunuyor&gösteriyor sana :))

Neyse bugün burdayım bol bol sohbet ederiz..

Bende menümü yazayım..

- Yaprak Sarma
- Çok özel ve güzel ve xzahmetli bir börek (Sağolsun onu teyzem yapacak akşam da bize bırakacakmış)
- Közlenmiş biber salatası
- Yeşil salata
- Amerikan Salatası
- Havuçlu cevizli salata
- Közlenmiş patlıcan salatası (Benim menümde meze ve salata bol çünkü tüm arkadaşların talebiydi bende onları kırmadım..)

-Ana yemek İç pilavlı hindi

-Bol bol kuruyemiş

- Meyve ve Pastaaa

Merhaba arkadaslar herkese mutlu ve en onemlisi SAGLIKLI bir yil diliyorum.Yuce rabbim bu gunumuzu aratmasin ama on gundur cok zor gunler yasadim ve hala devam ediyor.Umut dolu yilbasinda anlatip enerjinizi dusurmek istemiyorum cooooik mutlu olun ve tum yiliniz oyle gecsin.

İLKİM,Canim zamanlaman harika hediyem bugun geldi tam gununde yani,su halde yuzumu guldurdun ayni zamanda duygulandirdin.iyiki varsin arkadasim hediyelerime bayildim ,benim bluzum tam zevkime gore bayilirim isiltili seylere,Masalin yelegi ise soyleyecek birsey bulamiyorum cok mutlu oldum,cok zarifsin ama hicbirsey o not ve magnet kadar kalbime akamazdi sanirim tesekkur ediyorum.

Not:Hediyelerimin fotosunu eklemek istedim ama hata verdi daha sonra tekrar denerim . Opuldunuz

Dilberege ne güzel anlatmışsın yaşadım gibi oldu.mamaların çok güzel bende salata ve mezeleri daha çok seviyorum.size güzel bi akşam diliyorum.aslında fotoda isterük.
çiçekçim sendende foto isterük hediyelerini güle güle kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…