Heiiiiyyyghhh??? Onlar ne kızım, adını diyemediğin şeyi nasıl yapcam, ya da hadi yaptım diyelim beğenenlere ne dicem size oruk yaptım dersem bön bön bakar benim anam babamPufff ne yapsaam ne yapsaaammm
ay canım okumustum yazmayı unutmusum sorry
suan yarı nefes alıyor yarıda almıyorum burnum tamamen acılmadı ama iyiyim ilgin için cokkk tesekkür ederim canım arkadasım
inş yapabilirimde sizin desteginizi boşa cıkarmam
cok seviyorum sizi 28 aydır burdayım ve bişey olmazsa burusuk musamba olana kadarda burda olacam canlarım
Bende 25 aydır buradayım benden yaşlısın Beykoz :)) şaka maka bir yana epey olmuş dimi) ey gidi günler gün gelecek çoçuklarımızın düğünlerini konuşuruz ., çabuk büyüğün veletler sabırsızlanıyorum
Oğlum 16 dişini tamamladı bakalım bundan sonra bizi neler bekliyor .. Şu 2 yaş sendromu bîzde doğuştan var o yüzden başka bir şey bulur çıkarır benim oğlum .. Bakalım ne çoraplar örücek bizım başımıza
Heiiiiyyyghhh??? Onlar ne kızım, adını diyemediğin şeyi nasıl yapcam, ya da hadi yaptım diyelim beğenenlere ne dicem size oruk yaptım dersem bön bön bakar benim anam babamPufff ne yapsaam ne yapsaaammm
sende baya yaşlıymışsın melegimben sizin bebeniz sayılırım:)
ya aslında ben daha öncelerden sizleri takip ediyodumama yazmaya çekiniyodum aman cnm çekinecek ne varmış sizde benim gibi anormal insanlarsınız işte
benim çağlamında 16 dişi var teyzesien arka dişleri kaldı hayırlısıyla onlarda çıksaydı..
bu arada hep diyoruz büyüsünler rahat edelim diye ama ben bu lafı kime söylesem tam tersini diyo:26:asıl genç olduklarında daha zormuş:26:hadi ordan diyorum ne güzel rahatsınız,uyuyosunuz,evi dagıtan afacan yok,dedikodu yapmaya fırsatınız var,sizin derdiniz ne dostumyok efendim genç olduklarında söz geçirmek imkansızmış,nereye gitti nerde kaldı kiminle kafayı yedirtiyolarmış
zaman çabuk geçmesinyani hayır çocukları düşündügümden degil de,yaşlanıyoruz ha yuuu
ay kızlar ben bu yaş olayına fena taktım4ay sonra 30 olacam çok korkuyorum moralim sinirleniyo
sanki bir devir kapanmış olacakelveda 20 li yaşlar 10 yıl öncede böyle olmuştu bana 20 yaşıma geçtigimde çok üzülmüştüm
mesela bakın şekersiz 30 oldu,artık daha az yazmaya başladısanırım elleri titriyo ondan girip yazamıyo
ya banade öyle olursa
neyse yine şarsız bitiyogidip yatsam süper olacak
hepinizi öptümmmm
en çokta hepinizi
Ya bana ne bana ne öksürmesin fıstıgımmmm
BABY sen bilirsin baharat işlerini, mercimek köftesi ve kısıra en iyi neler gider yavrum?
Yarın yine bizde toplanacak sülale, akşam yemeden gelin dedim demese miydim acaba ne yapcam telaşı sardı :26:
Azcık fikir verin menüme neler ekleyebilirim pratik doyurucu olmalı ve göz doldurmalı
-kaymaklı kabak tatlısı
-browni
-patatesli döşeme börek
-peynirli galeta ununa bulanmış sigara böreği
-kısır ya da mercimek köftesi
... Hangisi daha iyi gider bilemedim... Bi de patatesli börek yerine bi tün çıldırıp hepimizin yaptığı patatesli dereotlu kekten mi yapsam ki
Sanki doyurucu okmuyor böyle, yuvarlak kaşarlı köfte yaparım belki
Şöyle spesiyal bişiler lazım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?