Merhaba arkadaslar herkese mutlu ve en onemlisi SAGLIKLI bir yil diliyorum.Yuce rabbim bu gunumuzu aratmasin ama on gundur cok zor gunler yasadim ve hala devam ediyor.Umut dolu yilbasinda anlatip enerjinizi dusurmek istemiyorum cooooik mutlu olun ve tum yiliniz oyle gecsin.
İLKİM,Canim zamanlaman harika hediyem bugun geldi tam gununde yani,su halde yuzumu guldurdun ayni zamanda duygulandirdin.iyiki varsin arkadasim hediyelerime bayildim ,benim bluzum tam zevkime gore bayilirim isiltili seylere,Masalin yelegi ise soyleyecek birsey bulamiyorum cok mutlu oldum,cok zarifsin ama hicbirsey o not ve magnet kadar kalbime akamazdi sanirim tesekkur ediyorum.
Not:Hediyelerimin fotosunu eklemek istedim ama hata verdi daha sonra tekrar denerim . Opuldunuz
şekersiz kesin baykuş yaparsın sen :) gerçi geçen sene kuş temalıydı sanırım..
şekersiz:haftasonu nerdeydin kimleydin,kim kimi aradı davet etti,saat kaça kadar alem yaptınız:),ne dedikodular döndü o masadabu sorularımı hemen cevapla bu arada seni rüyamda gördüm dün gece
ayyy canım yaa.. istanbulda olsaydın sen de gelirdin.. yazın geldiğinde goruselim mutlaka. bak ruyalarına giriyo sonra ku(du)rup duruyosun :)şekersiz dün gece rüyamda senişöyle gördüm şekerim:sen taşınıyomuşsun ama biraz eşyan hala eski evindeymiş bende oraya gitmişimsen ordasın ve bir kaç tane bayan daha vardı sana gelmişler bende 5 dakika oturuyorum sonra diyorum ki hadi ben gidiyim misafirinde var rahatsız etmiyim sende tmm diyosun insan biraz daha otur demez mi ne biçim arkadaşsın sen
bir daha sana gelirsem 2 olsun
:) ben 30 u çok sevdim çokkk.. yazamamamın sebebi şantiyedeki internet bağlantısının azizliği şekerim ya... ama cidden 30 yas supermiş. kendimi başka bi kadın gibi hissediyorum...ay kızlar ben bu yaş olayına fena taktım4ay sonra 30 olacam çok korkuyorum moralim sinirleniyo
sanki bir devir kapanmış olacakelveda 20 li yaşlar 10 yıl öncede böyle olmuştu bana 20 yaşıma geçtigimde çok üzülmüştüm
mesela bakın şekersiz 30 oldu,artık daha az yazmaya başladısanırım elleri titriyo ondan girip yazamıyo
ya banade öyle olursa
muck muck muck yolluyorum sana... tekrar tesekkur ederim geldiğin için... o gece sormayı unuttum. şimdi ben kitaba 3. den başlasam olmaz di mi.. 1-2 ile bağlantılıdır di mi? önce onları okumam lazım di miBir yılın daha sonuna geldik.. Sevinsek mi üzülsek mi?? Tuhaf hissediyor insan.. Biz yaşlanıyoruz çocuklarımız büyüyor.. Daha uzun yıllar yılbaşını görmemizi nasip etsin rabbim..
Bir kaç gündür giremedim.. hemen kısaca bişeyler yazayım..
C.tesi akşamı Taksime Şekersizimin doğum günün gittik (eşimle beraber) Çok güzel vakit geçirdik.. Şekersiz çok sıcaak. bıcır bıcır konuşan.. inanılmaz pozitif ve andan kendine mutluluklar yaratan şeker mi şeker biri..
Mutlum ve Yavrukedi de geleceklerdi ama son anda planlar uymadığı için görüşemedik.. Artık bidahaki sefere inşallah..
Geçtiğimiz hafta biraz Yoğun geçti.. p..mbe sabahtan akşam İzmitteydim.. cuma bursa-Balıkesir ve akşam yine İstanbul'a dönüş.. C.tesi pazar da evde yemekte hazırlıktı derken hiç dinlenemedim..
Bu akşam da misafirlerim var.. 10 kişi 2 de biz 12 kişi ve 3 bebek 2 şer ay araları var.. Kaan-Ela ve Azra onlar uyuyana kadar evin gürültüsünü düşünemiyorum
Alışverişi hafta sonu yaptım.. akşam işten çıkınca eve gittiğimde tüm kızlar mutfağa aynı anda gireceğiz ve hızlıca hazırlayacağız bişeyler..
Hazır pişmiş hindi siparişi verdik.. Bakalım nasıl olacak??
Başka başkaaa..... Kaan artık daha çok kelime söylemeye başladı.. hergün yeni bişeyler söylüyor.. Çocuk ne güzel bişey hergün seni mutlu edecek bişeyler sunuyor&gösteriyor sana :))
Neyse bugün burdayım bol bol sohbet ederiz..
Bende menümü yazayım..
- Yaprak Sarma
- Çok özel ve güzel ve xzahmetli bir börek (Sağolsun onu teyzem yapacak akşam da bize bırakacakmış)
- Közlenmiş biber salatası
- Yeşil salata
- Amerikan Salatası
- Havuçlu cevizli salata
- Közlenmiş patlıcan salatası (Benim menümde meze ve salata bol çünkü tüm arkadaşların talebiydi bende onları kırmadım..)
-Ana yemek İç pilavlı hindi
-Bol bol kuruyemiş
- Meyve ve Pastaaa
canım ya ne oldu anlatmak ister misin? sıkma canını lutfennnMerhaba arkadaslar herkese mutlu ve en onemlisi SAGLIKLI bir yil diliyorum.Yuce rabbim bu gunumuzu aratmasin ama on gundur cok zor gunler yasadim ve hala devam ediyor.Umut dolu yilbasinda anlatip enerjinizi dusurmek istemiyorum cooooik mutlu olun ve tum yiliniz oyle gecsin.
ben de, Zaytung'dan bu kupayı almayı düşünüyorum. 1 numara büyük alayım da seneye de kullanırım
Eki Görüntüle 915149
evet bi yıl daha bitti. kuzularımızla ikinci yılbaşını kutlayacağız bu gece.. ağacımızı gunleeeer oncesinden susledik... kreşte dun akşam noel anneden hediyesini aldı bebişim... bu akşam da kv ve kardeşi gelecek bizde toplanacağız. izin alabilirsem erken çıkıp etrafı toparlamam mutfağa girmem lazım.. sağolsunlar bişeyler hazırlamışlar. sadece ana yemeği ve böreği bende yapıcaz. güzel de bi sofra kurduk mu tamamdır...
ha bi de kuafore uğrayayım diyorum sacımı kazıtma zamanım geldi... ne cabuk uzuyor ya hu... sonra kargoya ugramam lazım. bi kitap eksik gelmişti. onu getirmişler. ama malum haftasonu yoktum.. kızıma yeni yıl hediyesi vereyim bari... :)
hepinize çok mutlu, sağlık ve huzur dolu, güzel bi yıl diliyorum. her şey herkesin gönlünce olsun... işini sevmeyenler iş kursun, ikincilere hamile kalınsın. bereketli bi yıl olsun...
canım kocanın tras seyi yokmu kazı evde ben eşimin ense traşını falan yapıyorum
kızlar kız ismi olarak BESTE SU ismimi güzel yoksa ÖYKÜ SU ismimi SU ismi istememin sebebi eşimle baş harflerimiz olması
dogmamıs hatta olmamıs cocuga don biçiyorum
erkek olursa GÖKSU istiyorum hatta kızada koyabilirim unisex isimlerden oldugu için
En güzeli beste su canım ne kadar megalomanım de mi
muck muck muck yolluyorum sana... tekrar tesekkur ederim geldiğin için... o gece sormayı unuttum. şimdi ben kitaba 3. den başlasam olmaz di mi.. 1-2 ile bağlantılıdır di mi? önce onları okumam lazım di mi
menu de cok guzel ağzım sulandı..
canım kocanın tras seyi yokmu kazı evde ben eşimin ense traşını falan yapıyorum
kızlar kız ismi olarak BESTE SU ismimi güzel yoksa ÖYKÜ SU ismimi SU ismi istememin sebebi eşimle baş harflerimiz olması
dogmamıs hatta olmamıs cocuga don biçiyorum
erkek olursa GÖKSU istiyorum hatta kızada koyabilirim unisex isimlerden oldugu için
dostlarım, bomboş bir lab.dan sesleniyorum sizlerekimse gelmedi, akşama hazırlık yapacaklar sanırım. yok hayır, ben hazırlık filan yapmayacağım. öğleden sonraya kadar raporumu bitirmeyi ve kafamı rahatlatmayı düşünüyorum. öğleden sonra da :44: bilmiyorum :26:
şimdilik hoşta kalın diyor, yapım ve yayında emeği geçen arkadaşlarım adına iyi bir gün diliyorum.
yarın yine aynı gün ve saatte görüşmek üzere... iyi de, yarın "aynı gün" olmuyor ki:26:
hatta "aynı yıl" bilem olmuyor :26:
ayy chihiro, hep böyle muhalif düşüncelerlen karıştırırsın ortalığı. gel gidelim
Bir yılın daha sonuna geldik.. Sevinsek mi üzülsek mi?? Tuhaf hissediyor insan.. Biz yaşlanıyoruz çocuklarımız büyüyor.. Daha uzun yıllar yılbaşını görmemizi nasip etsin rabbim..
Bir kaç gündür giremedim.. hemen kısaca bişeyler yazayım..
C.tesi akşamı Taksime Şekersizimin doğum günün gittik (eşimle beraber) Çok güzel vakit geçirdik.. Şekersiz çok sıcaak. bıcır bıcır konuşan.. inanılmaz pozitif ve andan kendine mutluluklar yaratan şeker mi şeker biri..
Mutlum ve Yavrukedi de geleceklerdi ama son anda planlar uymadığı için görüşemedik.. Artık bidahaki sefere inşallah..
Geçtiğimiz hafta biraz Yoğun geçti.. p..mbe sabahtan akşam İzmitteydim.. cuma bursa-Balıkesir ve akşam yine İstanbul'a dönüş.. C.tesi pazar da evde yemekte hazırlıktı derken hiç dinlenemedim..
Bu akşam da misafirlerim var.. 10 kişi 2 de biz 12 kişi ve 3 bebek 2 şer ay araları var.. Kaan-Ela ve Azra onlar uyuyana kadar evin gürültüsünü düşünemiyorum
Alışverişi hafta sonu yaptım.. akşam işten çıkınca eve gittiğimde tüm kızlar mutfağa aynı anda gireceğiz ve hızlıca hazırlayacağız bişeyler..
Hazır pişmiş hindi siparişi verdik.. Bakalım nasıl olacak??
Başka başkaaa..... Kaan artık daha çok kelime söylemeye başladı.. hergün yeni bişeyler söylüyor.. Çocuk ne güzel bişey hergün seni mutlu edecek bişeyler sunuyor&gösteriyor sana :))
Neyse bugün burdayım bol bol sohbet ederiz..
Bende menümü yazayım..
- Yaprak Sarma
- Çok özel ve güzel ve xzahmetli bir börek (Sağolsun onu teyzem yapacak akşam da bize bırakacakmış)
- Közlenmiş biber salatası
- Yeşil salata
- Amerikan Salatası
- Havuçlu cevizli salata
- Közlenmiş patlıcan salatası (Benim menümde meze ve salata bol çünkü tüm arkadaşların talebiydi bende onları kırmadım..)
-Ana yemek İç pilavlı hindi
-Bol bol kuruyemiş
- Meyve ve Pastaaa
Yok yok canım birbiri ile bağlantılı değiller.. Direk bundan başlayabilirsin.. Ama diğer ikisini de mutlaka tavsiye ediyorum Vaktin olduğunda bir göz at
Bence Beste Su...
eşim beste su istemiyor tanıdıgında varmıs :26:
ben cok begeniyorum bestemizide cok sevdigimden sanırım
öykü su olur diyor :26:
yada baska isimler sunun kızlar
şimdiden fikir olur bebiş isteyenlere
buarada facedeki arkadaslar yılbası kutlamayan eşim yazı paylastı facede ben degilim kutlamak isteyen kutlar istemeyen kutlamaz
ben sanmayın diye yazdm
Naz ve Nil isimlerine bayılıyorum bu yüzden öykü naz mesela çok uyumlu) nasıl sence
selammne güzel bir gün sonunda 2013 e tekmeyi atıyoruz gelen gideni aratmasa bari:)
2014 süper ötesi geçsin inşallah
beste,azra ve enes paşa resimlerinize bakmak çok iyi geldi hepiniz çok güzelsiniz
ilkim ve beykozumda çok güzelbambucanı göremedim ama o da çok güzel hepiniz güzelsiniz,güzeller,güzeliz:))
ya gerçekten mayıs bebelerinin hepsi bukadar güzel anladık ta anneler nasılböyle güzel onu anlayamadım
ay bu gün ne kadar şekerim bensüt dökmüş kedi gibiyim hepinizi gıdıklamak istiyorum
beni 2013 te böyle hatırlamanızı diliyorum:86:hep tatlı:86:hep relax:86:hep şeker:86:bide şeker topagı:86:
yeni yılın herkese mutluluk,şans,saglık ve huzur getirsingönlünüzden ne geçiyosa gerçekleşsin
daha geceye çok var
akşam yemege gitmeye karar verdik ama biz bize
sonra 9 gibi eve geliriz yeni yıla evde girerizçocuklarla kudura kudura
selammne güzel bir gün sonunda 2013 e tekmeyi atıyoruz gelen gideni aratmasa bari:)
2014 süper ötesi geçsin inşallah
beste,azra ve enes paşa resimlerinize bakmak çok iyi geldi hepiniz çok güzelsiniz
ilkim ve beykozumda çok güzelbambucanı göremedim ama o da çok güzel hepiniz güzelsiniz,güzeller,güzeliz:))
ya gerçekten mayıs bebelerinin hepsi bukadar güzel anladık ta anneler nasılböyle güzel onu anlayamadım
ay bu gün ne kadar şekerim bensüt dökmüş kedi gibiyim hepinizi gıdıklamak istiyorum
beni 2013 te böyle hatırlamanızı diliyorum:86:hep tatlı:86:hep relax:86:hep şeker:86:bide şeker topagı:86:
yeni yılın herkese mutluluk,şans,saglık ve huzur getirsingönlünüzden ne geçiyosa gerçekleşsin
daha geceye çok var
akşam yemege gitmeye karar verdik ama biz bize
sonra 9 gibi eve geliriz yeni yıla evde girerizçocuklarla kudura kudura
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?