2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim sen çok daha iyilerine layıksın, beğenmene çok sevindim. Bugün gelmesine de ayrıca sevindim. Kesin 2014 te eline geçecek kızın deyip üzülüyodum. İyi günlerde kullanın canım. Sana da mutlu yıllar diliyorum ve kuşumla seni kocaman öpüyorum:)

ben de, Zaytung'dan bu kupayı almayı düşünüyorum. 1 numara büyük alayım da seneye de kullanırım

şekersiz kesin baykuş yaparsın sen :) gerçi geçen sene kuş temalıydı sanırım..

evet canım. ilk doğum günü temamız baykuştu.. çok sevimli baykuşlarrrrrrrrrrrrr :)

şekersiz:haftasonu nerdeydin kimleydin,kim kimi aradı davet etti,saat kaça kadar alem yaptınız:),ne dedikodular döndü o masadabu sorularımı hemen cevaplabu arada seni rüyamda gördüm dün gece

haftasonu nevizadedeydik cicim dilberimle... ben davet ettim. dedikkodu dönmedi valla. masadaki 5 çiftin 5 i de çocuklu olunca onlardan bahsettik... hayır olsun inşallah. kafana cok mu taktın acaba ondan gormussundur

ayyy canım yaa.. istanbulda olsaydın sen de gelirdin.. yazın geldiğinde goruselim mutlaka. bak ruyalarına giriyo sonra ku(du)rup duruyosun :)

:) ben 30 u çok sevdim çokkk.. yazamamamın sebebi şantiyedeki internet bağlantısının azizliği şekerim ya... ama cidden 30 yas supermiş. kendimi başka bi kadın gibi hissediyorum...
muck muck muck yolluyorum sana... tekrar tesekkur ederim geldiğin için... o gece sormayı unuttum. şimdi ben kitaba 3. den başlasam olmaz di mi.. 1-2 ile bağlantılıdır di mi? önce onları okumam lazım di mi

menu de cok guzel ağzım sulandı..

canım ya ne oldu anlatmak ister misin? sıkma canını lutfennn
ben de, Zaytung'dan bu kupayı almayı düşünüyorum. 1 numara büyük alayım da seneye de kullanırım

Eki Görüntüle 915149

işte buna bayıldım... tam çiko işi...

evet bi yıl daha bitti. kuzularımızla ikinci yılbaşını kutlayacağız bu gece.. ağacımızı gunleeeer oncesinden susledik... kreşte dun akşam noel anneden hediyesini aldı bebişim... bu akşam da kv ve kardeşi gelecek bizde toplanacağız. izin alabilirsem erken çıkıp etrafı toparlamam mutfağa girmem lazım.. sağolsunlar bişeyler hazırlamışlar. sadece ana yemeği ve böreği bende yapıcaz. güzel de bi sofra kurduk mu tamamdır...

ha bi de kuafore uğrayayım diyorum sacımı kazıtma zamanım geldi... ne cabuk uzuyor ya hu... sonra kargoya ugramam lazım. bi kitap eksik gelmişti. onu getirmişler. ama malum haftasonu yoktum.. kızıma yeni yıl hediyesi vereyim bari... :)

hepinize çok mutlu, sağlık ve huzur dolu, güzel bi yıl diliyorum. her şey herkesin gönlünce olsun... işini sevmeyenler iş kursun, ikincilere hamile kalınsın. bereketli bi yıl olsun...

canım kocanın tras seyi yokmu kazı evde ben eşimin ense traşını falan yapıyorum
kızlar kız ismi olarak BESTE SU ismimi güzel yoksa ÖYKÜ SU ismimi SU ismi istememin sebebi eşimle baş harflerimiz olması
dogmamıs hatta olmamıs cocuga don biçiyorum
erkek olursa GÖKSU istiyorum hatta kızada koyabilirim unisex isimlerden oldugu için

Kızlar tatlı mı tatlı kuzucuklarınızla ve eşlerinizle bol huzur, mutluluk ve sağlık dolu nice seneler diliyorum. Hepinizi kocaman öpüyorum

En güzeli beste su canım ne kadar megalomanım de mi

Yok yok canım birbiri ile bağlantılı değiller.. Direk bundan başlayabilirsin.. Ama diğer ikisini de mutlaka tavsiye ediyorum Vaktin olduğunda bir göz at

Bence Beste Su...

kadın kuaförleri de farklı değil. uzun yıllar (gerçekten uzun yıllar. yani üniv.den mezun olana kadar filan) kadın kuaförlerinin kapısındaki afişleri, yaptıkları saç modellerinin birer örneği sandım. çoook sonra o afiştekilerin birer "artiz" olduğunu anladım

Son düzenleme:

Muhalif çikooo.. Ne iyi dedin oni :))

Menü çok güzel afiyet olsun , iyi eğlenceler .,
Sekersizyeşilçay I'n doğum gününe katılman bizide çok mutlu etti İnan CNm sanki bizi de temsilen orda bulunmuşsunuz gibi oldu..

Ben kaçtım şekerler
İğrenç bi espri yapıp gideyim bari: SENEYE GÖRÜŞÜRÜZ
NOT: kendimden iğreniyorum

Yok yok canım birbiri ile bağlantılı değiller.. Direk bundan başlayabilirsin.. Ama diğer ikisini de mutlaka tavsiye ediyorum Vaktin olduğunda bir göz at

Bence Beste Su...

eşim beste su istemiyor tanıdıgında varmıs :26:
ben cok begeniyorum bestemizide cok sevdigimden sanırım
öykü su olur diyor :26:
yada baska isimler sunun kızlar
şimdiden fikir olur bebiş isteyenlere

buarada facedeki arkadaslar yılbası kutlamayan eşim yazı paylastı facede ben degilim kutlamak isteyen kutlar istemeyen kutlamaz
ben sanmayın diye yazdm

Naz ve Nil isimlerine bayılıyorum bu yüzden öykü naz mesela çok uyumlu ) nasıl sence

selammne güzel bir günsonunda 2013 e tekmeyi atıyoruzgelen gideni aratmasa bari:)
2014 süper ötesi geçsin inşallah
beste,azra ve enes paşa resimlerinize bakmak çok iyi geldi hepiniz çok güzelsiniz
ilkim ve beykozumda çok güzelbambucanı göremedim ama o da çok güzelhepiniz güzelsiniz,güzeller,güzeliz:))
ya gerçekten mayıs bebelerinin hepsi bukadar güzel anladık ta anneler nasılböyle güzel onu anlayamadım
ay bu gün ne kadar şekerim bensüt dökmüş kedi gibiyimhepinizi gıdıklamak istiyorum
beni 2013 te böyle hatırlamanızı diliyorum:86:hep tatlı:86:hep relax:86:hep şeker:86:bide şeker topagı:86:

yeni yılın herkese mutluluk,şans,saglık ve huzur getirsingönlünüzden ne geçiyosa gerçekleşsin
daha geceye çok var
akşam yemege gitmeye karar verdik ama biz bize
sonra 9 gibi eve geliriz yeni yıla evde girerizçocuklarla kudura kudura

Naz ve Nil isimlerine bayılıyorum bu yüzden öykü naz mesela çok uyumlu ) nasıl sence

melegimcim cok güzel isimler bulmussun ama ablamın kızı ada naz ya ben naz nil gibi ondan calınmıs gibi koymak istemiyorum
topikten kız ismi calcam
devam et canım sen güzel buluyorsun anlasıldı inş kızın olurda sen koyarsın böyle isimleri canım arkadasım

canım biz seni hep seker topagı olarak düsünüyoruz düsünücez i
evet benimde dikkatimi cekti afetsiniz masallah
gününüz güzel gecer inş canımmmm kızlarımızı öp bizim yerimize

Oy CNm kendine haksızlık etme biz seninle çok güldük ve mutlu olduk bu yüzden seni hep iyi bilicez .. Bu yıl sonu ve bütün yıllar öyle olacağına eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…