melegimcim cok güzel isimler bulmussun ama ablamın kızı ada naz ya ben naz nil gibi ondan calınmıs gibi koymak istemiyorum
topikten kız ismi calcam
devam et canım sen güzel buluyorsun anlasıldı inş kızın olurda sen koyarsın böyle isimleri canım arkadasım
Eşin aradı az evvel dişarı yemeğe çıkalım en azından diyor ama eve gelmesi 6 yi bulur yemekte olmamız 7 olur ve mahir 8 sen sonra uyuyor eğer uyumazsa çok huysuzlanıyor şimdi ne yapsam bilemedin evde olmamız 9 veya 9: 30 U bulur .. Ya gitsen bir türlü gitmesen bir türlü karar veremiyorum bana bir akıl verin kızlar)
melegimcim cok güzel isimler bulmussun ama ablamın kızı ada naz ya ben naz nil gibi ondan calınmıs gibi koymak istemiyorum
topikten kız ismi calcam
devam et canım sen güzel buluyorsun anlasıldı inş kızın olurda sen koyarsın böyle isimleri canım arkadasım
Canım bence çıkın.. Belki de Mahir dışarda kalabalık ortamı sever.. Kaan dışarı çıktığımızda pek uykusu gelmiyor.. Yani geliyor ama huysuzluk etmeden dışarda koşturup duruyor.. iyi geliyor ona da iyice yoruluyor eve gelir gelmez de uyuyor.. Dışarda asla uyumaz
Melis, Defne, Esin, Zeynep benim ilk aklıma gelenler... Kızım olursa bende Esin ismini düşünüyorum.. Oğlum olursa da... Emir veya Emre
Süpeeeeerr :)) Amiin diyorum
Valla bencede çıkalım dimi hava almış olur .. Yalnız resturantta çoçuk görürse başlar bağırmaya son gittiğimiZde rahatsız olduklarını ifade eden insanlar oldu .. Bu beni biraz düşündürüyor ya pöff
Rahatsız olursa olsun canım... Allah Allah çocuk bu... Sende duymazdan gel.. koştursun etsin enerjisini atsın.. Bişey söyleyen olursa da bugün yılbaşı.. oğlumda kendince böyle eğleniyor ne yani şimdi onun kutlamasına&eğlenmesine mani mi olayım de..
Bu akşam yılbaşı herkese herşey serbest.. o da bir birey ve onun için de serbest de
Aman etrafı düşünerek hareket etme sakın.. ozaman eve kapanmamız lazım..
Ama gideceğiniz mekanda çocuklar için oyun alanı köşesi falan varsa daha rahat edebilirsin.. Restoran seçiminizi öyle yapabilirsin belki.. Türkiyede restoranlarda genelde öyle bir çocuk oyun alanı köşesi oluyor.. ona yakın bir masaya oturunca da hem çocuğunu takip ediyorsun hem de yemeğini yiyorsun
Slm herkese
Yeni yılda hepinize sağlık,mutluluk,huzur ve bol kazanç diliyorum gönlünüzden geçen tüm güzllikler gerçekleşsin inş canım arkadaşlarım
Dün buraya mide bulantısı salgını var kuzulara dikkat edlim yazmıştım pis virüsler akşam bize uğradı yavrum akşam hastalandı yatana kadar çok kustu hiç bi şey yemedi
Kendi yatağını yorganını ve bizimkini batırdı bu gün akşama kadar onları temizledim yıkadım çok şükür yavrum şu anda iyi ama bu kezde ben hastalandım
Kuzucum iyi olsunda ben idare ederim..yeni yılı hasta karşılıycam yani:)
Beykozum fingirdeğim ameliyat olmuşsun kaçırmışımçok geçmiş olsun canımcım umarım rahat rahat nefes alırsın..benimde burnumda problem var ameliyat olmam lazım ama tırsıyorum:18:
Şekersiz ve dilberege ne iyi etmişsiniz bir araya gelmekle..geçmiş doğum günün kutlu&mutlu olsun şekersizim
Beybim kuzucukta öksürüğün olmaması çok güzel dediğin gibi çağlamda sorun yoktur inş cerenede çok geçmiş olsun
Meleğim ben olsam çıkardım dışarı çık şekerim değişiklik olur hem sana hem mahire 1 günlükte mahirimin o güzel gürültüsünü çeksinler:)
Biz yeni yıla evde çekirdek aile olarak giricez minnoşum uyumuş olur edi büdü başbaşa oluruz:)
Dilbercim ve zeynepciğim hazırladığınız herşey süper
Ben hasta olduğum için özel bi hazırlık yapamadım yemekte yapamadım aç karşılıycaz yeni yılı
Talaycım kuzular diyince kuzu teması aklına gelmiş bence çokta şirin olur:)
Benimde aklıma dün akşam arı teması geldi kuzum bu aralar arı vız vız şarkısına bayılıyo işaret parmaklarını kıvırıp vız vız yapıyo:)
Şimdi eklenen güzelliklerin rsimlerine bakıcam
ilk defa 2014 e girdim çok mutluyum
kırmızı donlarınızı giydinizmisoyun artık gerek kalmadı
bizde yemege gittik geldik herşey güzeldievde devam ettik
dansöz yoktu ama dansöz niyetine kızları oynattık
burda olanlar haydin yılbaşına burdan devam edelim:)
çökün sofraya
Eki Görüntüle 915659
az yiyin sonra göbegim çıktı demeyin:)sofrayı ben hazırladım artık melegimde bulaşıkları yıkar:)
2014 e girdikumarım o da bize girmez
güzel bir yıl olsun inşallah
hep birlikte
allah senı emiçıkarmıcam baybim tavşanı uyutup eniştenle maç yapcaz demişim
tavşan bağırıyo zor yazıom anca açıldı pc yanı intr 24 aylık tekrar yapıldı
hepinize sağlık sıhat afiyet diliyorum bebişlerinizle beraber
artık buradayım işlla x yarın evde perşembe burdayım ay çok özledim sizleri intr açılır açılmaz daldım vallladatlu uykular ben kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?