allah senı emiçıkarmıcam baybim tavşanı uyutup eniştenle maç yapcaz demişim
tavşan bağırıyo zor yazıom anca açıldı pc yanı intr 24 aylık tekrar yapıldı
hepinize sağlık sıhat afiyet diliyorum bebişlerinizle beraber
artık buradayım işlla x yarın evde perşembe burdayım ay çok özledim sizleri intr açılır açılmaz daldım vallladatlu uykular ben kaçar
Bence irem su :) (illa sulu olcaksa)canım kocanın tras seyi yokmu kazı evde ben eşimin ense traşını falan yapıyorum
kızlar kız ismi olarak BESTE SU ismimi güzel yoksa ÖYKÜ SU ismimi SU ismi istememin sebebi eşimle baş harflerimiz olması
dogmamıs hatta olmamıs cocuga don biçiyorum
erkek olursa GÖKSU istiyorum hatta kızada koyabilirim unisex isimlerden oldugu için
Tamamdır. Cok sagol muckYok yok canım birbiri ile bağlantılı değiller.. Direk bundan başlayabilirsin.. Ama diğer ikisini de mutlaka tavsiye ediyorum Vaktin olduğunda bir göz at
Bence Beste Su...
Ya sen ne melek kalpli bi insansın :)Menü çok güzel afiyet olsun , iyi eğlenceler .,
Sekersizyeşilçay I'n doğum gününe katılman bizide çok mutlu etti İnan CNm sanki bizi de temsilen orda bulunmuşsunuz gibi oldu..
kujummm hoşgeldin datlumallah senı emiçıkarmıcam baybim tavşanı uyutup eniştenle maç yapcaz demişim
artık buradayım işlla x yarın evde perşembe burdayım ay çok özledim sizleri intr açılır açılmaz daldım vallladatlu uykular ben kaçar
makina bozuk melegimVay Halim'e bu bulaşıklar bana mı kaldı yazık bana ama :)) neyse bende atıveririm makineye olur biter :))
Mamalar çok güzel valla ..don demişken bende farkında olmadan kırmızı giyinmişim :)) ne oldu şimdi 2014 Uğur mu getirecek yani pöff
kujummm hoşgeldin datlumçok özledik
maç sonucu ne oldu,kim kime gol attı
tavşan nasıl,uyudumu:)
makina bozuk melegimelinde yıkıycan:)
kırmızı don ugur getirirmiş bence yalannnnama başka birşey getirdigi kesin:))
şekersiz defnoş ne şanslıymış ne güzel 3 tutturmuş fıstıgım
benle eşimin biletine hiç birşey çıkmadıçocukların bileti işyerinde kalmış yarın bakacaz işlaa amorti bizede vurmuştur:)
2014 ün ilk gününden kacaman öpücükler canlara ve miniklere
bu yıl hepimize ve bebeklerimize sağlık,huzur,mutluluk para ve şans getirsin inşallah
biangel kujum gelmiş hoşgelmiş,iyi ki geldin gitme bir daha tamam mı
şekersizim senin doğum günündü sanırım kaçırmışım güzel bir ömür diliyorum rabbimden senin için,herşey istediğin gibi olsun inşallah,kuzucuğunuda öpüyorum kocaman
meleğim ve baby sizde yemeğe çıkmışsınız yılbaşı bahane olsun ailecek çıkmak çok güzel
beykozcum bebek düşünüyorsun sanırım,hayırlısıyla ikimizinde sağlıklı ve hayırlı bir kızı olur inşallah ama ben 1 sene sonra düşünüyorum,ben melike ismini çok seviyorum ama eşim istemiyor,galiba biz yine son güne kadar diretir sonrada 2 isimli yaparız çocuğu "ARAS EYMEN"de olduğu gibi
Tatlıcadım geçmiş olsun Tarık Buğra'ma öpüyorum onun tatlı yanaklarından
ARAS EYMENİN İSİMLERİNİ SEVSİNLERRRRR <3
bende iki isim koycam bu sefer nasip kısmetse canım
valla tamam dedik yapalım ama bu ay kactı sanırım:26:
enes rahatsız az oldu ben ameliyat oldum diye baslarda hiç olmadı ve yumurtlamam gecti büyük ihtimal
bakalım diger ay olcakmı :26:
inş olur hejarcım saglıklı hayırlı kız bebegimiz vatana milletede hayırlı olur inş
sekersizim illa sulu olcak
irem : yalancı cennet bahcesi demekmiş diye duydum hatta topiktede bu konusulmus :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-isimler/298504-irem-ismi-gercekten-kotu.html
Ay ciddi ciddi ikinciyi yapacan demek beykozum, valla ben senden çok heyecanlandım. İkinciye hamile kalırsan yine bizim topikte kalacan ona göre eğer ki başka bi topiğe git o zaman gebertirim işteARAS EYMENİN İSİMLERİNİ SEVSİNLERRRRR <3
bende iki isim koycam bu sefer nasip kısmetse canım
valla tamam dedik yapalım ama bu ay kactı sanırım:26:
enes rahatsız az oldu ben ameliyat oldum diye baslarda hiç olmadı ve yumurtlamam gecti büyük ihtimal
bakalım diger ay olcakmı :26:
inş olur hejarcım saglıklı hayırlı kız bebegimiz vatana milletede hayırlı olur inş
sekersizim illa sulu olcak
irem : yalancı cennet bahcesi demekmiş diye duydum hatta topiktede bu konusulmus :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-isimler/298504-irem-ismi-gercekten-kotu.html
ohh iyi yapmışsın cicim benim bile içime su serpildi. Bu arada cicilerin de hayırlı olsun.kujum gelmiş hepimize yeni yıl hediyesi olarak şöyle terlik fırlatmacalı bir x men yazısı istiyorum hoşgeldin kujum:))
kızlar son günlerde yaşadığım sebebi bilinmez stresim yeni yılla gitti hemde benim x men sayesinde:)) yılbaşı akşamı kimse bana yemek yaptıramaz dışarıda yiyelim dedim. burada bizim dışarıda yemek yememiz demek temiz olup hemde turistik olmayan(kazıkçı yani :)) ocakbaşına gitmemiz oluyor. oradan yer ayırttır dedim iyi dedi. dün akşam zorlanada olsa girebildiğim elbisemi giydim hafif makyaj yaptım eceyi hazırladım benim xe hadi çıkalım artık dedim. o da demezmi diğer elbiseni giysene. dedim benle kafamı yapıyon ne elbisesi bak şunu deyip yeşilçayıma aldığım elbisenin aynısını göstermezmi:)) çok beğendiğimi söylemiştim ona gidip almış asıl şok küpelerin aynısındanda almış olmasınmı benim akıllım:)) onuda o beğenmiş:)) artık yeşilçayımla kızılay dağıtmış gibi birlikte giyeriz inşallah:)) hiç beklemediğim için çok sevindim giydim hemen çıktık ama bu seferde ocakbaşının yolundan gitmiyoruz dedim herhalde elbiseyi alınca parası bitti simit almaya gidiyoruz:))) ana bi baktım sahilde olupta bizim bütçemize pek uygun kaçmayan bir yerden yer ayırtmış dedim ben ölcem herhalde:)) sağolsun yedik yemeğimizi ece faktörüyle hızlıcanak çıkışta komşumu aradım gelin okey oynayalım dedi. bi güzel yenildik ve yeni yıla girdik. facede ekledim eceninhediye resimleri diye görgüsüzlük oldu ama kv gıcıklığına koydum bi halt almadılar yeniyıl çocuk sevinsin diye sinirimden koydum onlarda sinir oldular görümcem ne benle ne abisinle konuştu kv desen 2 mıymıy kapattı oh olsun dedim zafer senin :))
ay kafanızı şişirdim:))
allah senı emiçıkarmıcam baybim tavşanı uyutup eniştenle maç yapcaz demişim
bugün benim bidigi yikayinca evde takildik ben de firsat bu fırsat temizlik yaptım evde umarim bütün yilim temiz geçer
Özledik gel hemen .. Çok sevindirik oldum internetin olmasına buralar sensiz olmuyor kujum
2014 un ilk gunaydini bizden olsun gunaydinlar efendimmm
bizde maaile ayaktayız 8.30dan beri..
hepinize bol kokulu öpücüklerr, günaydııınnn
dostum biangel_kujum hoşgeldiniz"yeni yıl size ne getirsin?" sorusuna "biangel_kujumu getirsin" şeklinde cevap vermiştim sateeeennn başka birşey istesem olacakmış ama istediğime de pişman değilim
Bence irem su :) (illa sulu olcaksa)
Tamamdır. Cok sagol muck
Ya sen ne melek kalpli bi insansın :)
Tatlıcadı gecmiş olsun
Kujum hoşgeldin bacım. Nihayet :)
Tunaydın hatunlar. Guzel bi akşam oldu ama 2014 e giriş çok salaktı. Hiç bi kanalda doğru durust bi kutlama yoktu. Aman neyse
Defnecim 11 i geciyodu anca uyudu. Sızdı diyelim. Sabah da 8 civarı uyandık
Çok sukur kahvaltısını guzel yedi öğle uykusuna da vaktinde yattı. Normalde ben evdeyken uyumak bilmiyor öğlenleri bişey de yediremiyorum pek. Ay hep böyle olsun dinimiz aminnn diyorum
Şimdi hediye kitabımı okuyorum kahve eşliğinde. Aslında kuzu uyurken ben de uyusam ne guzel olur.
Yeni yıl hepimize saglık mutluluk ve bol uyku getirsin. Bebişlerimiz sağlıklı buyusun dillensinler... Bıcır bıcırkonussunlar.
Bu arada dun akşam kuzumun biletine amırti cıktı diye sevindiydik. (Dedem almış butun minnak torun çocuklarına) meger sabah baktık: son 3 rakamına gore ikramiye kazanmış yavrum :) bereketli olsun insallahhep böyle gulsun şans yuzune (hepsinin)
Öpüldünüz
Bu arada bizim doğumgunu temamız safari olacak muhtemelen cunku kuzucum cok seviyo aslan maymun hipo ve diğer orman hayvanlarını
kujummm hoşgeldin datlumçok özledik
maç sonucu ne oldu,kim kime gol attı
tavşan nasıl,uyudumu:)
makina bozuk melegimelinde yıkıycan:)
kırmızı don ugur getirirmiş bence yalannnnama başka birşey getirdigi kesin:))
şekersiz defnoş ne şanslıymış ne güzel 3 tutturmuş fıstıgım
benle eşimin biletine hiç birşey çıkmadıçocukların bileti işyerinde kalmış yarın bakacaz işlaa amorti bizede vurmuştur:)
Kırmızı don çok Uğur getirdi sorma oğlum sabah kafasına ilk çiziğini attı :)) bir yere vurmuş sıpa kanamış ve kabuk bağlamış .,2014 e giriş böyle oldu :))
Bizim içinde halası bilet almış bana , babası ve Mahir'e) sadece oğluma amorti çıktı bize bir mıc çıkmadı .. Görüyorsun kırmızı don :))
geçmiş olsun ne yedin akşamda öle oldun şekerli ılık su içi vereydinslm herkese
gece karnımın gurultu seslerinden ve wcye taşınmaktan uyuyamadım sabahta tarık buğra erken uyandı uykum varrrr
ama bu gün iyiyim iyileştim
ben dün kırmızı don giymeyi unuttum zati hiç bi zaman uğur getimedi
kujumcum hoş geldin özledik seni internetinde bağlanmış gözün ve gözümüz aydın olsun
şekersiz defnenin şansı hep açık olsun inş kazanmış paracıkları:)
meleğim ne iyi etmişsiniz dışarda yemekler sana ve mahir kuzuma değişiklik olmuştur..biz bu kuduruklarla napıcaztarık buğrada mahir gibi çok hareketli ve illa herşeye el atmak ister eliyle yetişemediği zaamn bazen ayaklarını uzatıyor
bu arada tarık buğrada sadece kusma vardı canım ateş yoktu..akşam 20:00 civarı kusmaya başladı 23:00 da uyudu 8-9 kez kustu yavrumdoktorunu aradım ateşi yoksa çok korkma sabaha kadar geçmezse getir dedi ama çabucak geçti bebişimden çok şükür
beybim sizde dışardaymışsınız kv ve kp olmadan iyi olmuş eksik kalmışlar
2014 ün ilk gününden kacaman öpücükler canlara ve miniklere
bu yıl hepimize ve bebeklerimize sağlık,huzur,mutluluk para ve şans getirsin inşallah
biangel kujum gelmiş hoşgelmiş,iyi ki geldin gitme bir daha tamam mı
şekersizim senin doğum günündü sanırım kaçırmışım güzel bir ömür diliyorum rabbimden senin için,herşey istediğin gibi olsun inşallah,kuzucuğunuda öpüyorum kocaman
meleğim ve baby sizde yemeğe çıkmışsınız yılbaşı bahane olsun ailecek çıkmak çok güzel
beykozcum bebek düşünüyorsun sanırım,hayırlısıyla ikimizinde sağlıklı ve hayırlı bir kızı olur inşallah ama ben 1 sene sonra düşünüyorum,ben melike ismini çok seviyorum ama eşim istemiyor,galiba biz yine son güne kadar diretir sonrada 2 isimli yaparız çocuğu "ARAS EYMEN"de olduğu gibi
Tatlıcadım geçmiş olsun Tarık Buğra'ma öpüyorum onun tatlı yanaklarından
kujum gelmiş hepimize yeni yıl hediyesi olarak şöyle terlik fırlatmacalı bir x men yazısı istiyorum hoşgeldin kujum:))
kızlar son günlerde yaşadığım sebebi bilinmez stresim yeni yılla gitti hemde benim x men sayesinde:)) yılbaşı akşamı kimse bana yemek yaptıramaz dışarıda yiyelim dedim. burada bizim dışarıda yemek yememiz demek temiz olup hemde turistik olmayan(kazıkçı yani :)) ocakbaşına gitmemiz oluyor. oradan yer ayırttır dedim iyi dedi. dün akşam zorlanada olsa girebildiğim elbisemi giydim hafif makyaj yaptım eceyi hazırladım benim xe hadi çıkalım artık dedim. o da demezmi diğer elbiseni giysene. dedim benle kafamı yapıyon ne elbisesi bak şunu deyip yeşilçayıma aldığım elbisenin aynısını göstermezmi:)) çok beğendiğimi söylemiştim ona gidip almış asıl şok küpelerin aynısındanda almış olmasınmı benim akıllım:)) onuda o beğenmiş:)) artık yeşilçayımla kızılay dağıtmış gibi birlikte giyeriz inşallah:)) hiç beklemediğim için çok sevindim giydim hemen çıktık ama bu seferde ocakbaşının yolundan gitmiyoruz dedim herhalde elbiseyi alınca parası bitti simit almaya gidiyoruz:))) ana bi baktım sahilde olupta bizim bütçemize pek uygun kaçmayan bir yerden yer ayırtmış dedim ben ölcem herhalde:)) sağolsun yedik yemeğimizi ece faktörüyle hızlıcanak çıkışta komşumu aradım gelin okey oynayalım dedi. bi güzel yenildik ve yeni yıla girdik. facede ekledim eceninhediye resimleri diye görgüsüzlük oldu ama kv gıcıklığına koydum bi halt almadılar yeniyıl çocuk sevinsin diye sinirimden koydum onlarda sinir oldular görümcem ne benle ne abisinle konuştu kv desen 2 mıymıy kapattı oh olsun dedim zafer senin :))
Ay ciddi ciddi ikinciyi yapacan demek beykozum, valla ben senden çok heyecanlandım. İkinciye hamile kalırsan yine bizim topikte kalacan ona göre eğer ki başka bi topiğe git o zaman gebertirim işte
ohh iyi yapmışsın cicim benim bile içime su serpildi. Bu arada cicilerin de hayırlı olsun.
Kujum özledim valla seni tavşanı ve seni öpüyorum
bugün benim bidigi yikayinca evde takildik ben de firsat bu fırsat temizlik yaptım evde umarim bütün yilim temiz geçer
cnm ne yaptın senşimdi bütün yılın temizlik yapmakla geçecek
o yüzden ben bugün pek temizlik yapmadım
selam minnoşlar
bütün gün kocam evdeydikoca dırdırına maruz kaldım hala uyumadı pöff
ceren erken yattınezle olmuş sümüklü cadıçağla da sümüklü oldu umarım ilerlemez
neyseki öksürük yoko sesten nefret ediyorum
bende yatmadan bi bakım dediydim
beykozum irem bencede koymasevmedim,biraz daha düşünelim daha doguma var dimi:)
azraecem elbisen ve küpen hayırlı olsun,şekerisizle bu ara pek görüşme pişti olma ihtimaliniz var:)yazın bütün bebelerin havuz simidi aynıydışimdide herkesin elbisesi aynı olsun nerden aldın bizde alalım:))
kujummmmm seni yirim yirimmmm
melegim bacım nerdesin
kujum gelmiş hepimize yeni yıl hediyesi olarak şöyle terlik fırlatmacalı bir x men yazısı istiyorum hoşgeldin kujum:))
selam minnoşlar
bütün gün kocam evdeydikoca dırdırına maruz kaldım hala uyumadı pöff
ceren erken yattınezle olmuş sümüklü cadıçağla da sümüklü oldu umarım ilerlemez
neyseki öksürük yoko sesten nefret ediyorum
bende yatmadan bi bakım dediydim
beykozum irem bencede koymasevmedim,biraz daha düşünelim daha doguma var dimi:)
azraecem elbisen ve küpen hayırlı olsun,şekerisizle bu ara pek görüşme pişti olma ihtimaliniz var:)yazın bütün bebelerin havuz simidi aynıydışimdide herkesin elbisesi aynı olsun nerden aldın bizde alalım:))
kujummmmm seni yirim yirimmmm
melegim bacım nerdesin
Yetiştim bacım kendime kese attım epey uzun sürdü .. Bütün yılın pisliği gitmiştir herılt:))
Benim eşim bugün saat 5 te kalkıp işe gitti malum yılbaşı bile çalışmamasını engel olmuyor pöff .. Evde olunca bende rahat edemiyorum iyiki çalışıyor ..
Anam kujum şen getirmiş yine .. Muck bacım:)) hayırlı olsun mutlu olurlar inş ne güzel internet canavarından kurtarmıştım :))
Ayşe mi özledim görelim tavşanımızı resim koy hemen beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?