senle X yiye yiye bitirceniz benibaby bidanem
vuu kendine nasıl attın meleğimsıhatler olsun ben X attırıom bi işe yarasın demi
ay bende nefret ediyom X evde kalmasından yarını iple çekiom gitsede kurtulsamsaten ayrı yatıoz akşamı saymazsak ben tavşanal yatıom o erken gibio işe malum günlerde buluşuoz biz
demirbaş meleğiim valla sen vardın çoğunlukla telden takip ediom ama giremiyom kafeye de gitmek istemiyom istesem bile malum tavşan
ay kurtuldum sorma gitsin nişanlısı uğraşsın ama martta çeyrek altınımıda yicak kesin :18:
Günaydın canlar..
2014 ün ilk iş gününden merhaba,
Güzel bir yılbaşı gecesi geçirdik.. ama ben çooook yoruldum.. Uzunca bir süre misafir davet etmeyi düşünmüyorum diyebilirim :))
3 tane 1,5 yaşında çocuk vardı.. Ama çok güzel vakit geçirdiler.. Kaan, Ela ve Azra.. müzikte dans ettiler, arada birbirlerini öptüler, bazen oyuncak savaşı yaptılar, arada ağladılar... ama hepsi 11 de uyumuştu.. Bizde anca o saatten sonra oturup bişeyler yiyebildik..
Muhabbet güzeldi.. misafirler 03:30 da gitti.. Azra ve ailesi bizde kaldı :))
Bıdıklar da sabah 9 da uyandı.. Kahvaltı faslı vs derken dün nasıl geçti hiç anlamadım.. Neyseki 2 gün sonra yine TATİİİLL :))
Herkese güzel bir yıl diliyorum..
Öptüm
evet ya, mutlu_anne hanım yılbaşından beri yok :26:mutlucan nerdesin ??
Yavaş yavaş doğum günü hazırlıkları başlamış..
Bende geçen yıl son dakikalarda depar atmıştım ve sağolsun Mutlumun yardımları ile herkesin çok ama çok beğendiği bir doğum günü teması ve hazırlıklarım olmuştu..
Ben de bu yıl AnneZeynep gibi Kepçe, Kamyon, Uçak vs tarzınde tema düşünüyorum.. Kaan tam bir Kepçe hastası.. Kepçe gördüğümüz yerde hemen.. Bruuuum bruuum diye oda kendi içindeki kepçeyi çalıştırıyor..
Pasta şekillerine de baktım.. kepçeli güzel pastalar gördüm... Ama daha tam karar veremedim.. Kurabiyeleri bu yıl kendim yapmayı düşünüyorum.. Kepçe veya kamyon kalıp göremedim henüz.. gören olursa bana bilgi verebilir mi? Hiç bişey bulamazsam.. Uçak şeklli kurabiye ve 2 yaş kurabiyesi yapacağım karışık..
Ben bu yıl dışarda mı kutlasam diye düşünüyorum.. Geçen yıl evde çok kalabalık olmuştuk ve çocuklar büyükler vs ne bileyim işte bu yıl böyle yeşil bahçesi olan ufak bir yer tutayım diyorum.. Çovuklar da gönüllerince koştursun..
Ayy valla heyecanlandım.. Hadi bakalım gelsin fikirler, başlasın hazırlıklar :))
merhaba anneler,,,
canım öyle sıkkın ki doğum günleri konuşuluyor sanırım konuyu bölmüş gibi olacağım şimdiden kusura bakmayın..
kızım ile ilişkimiz çok iyi, herkes nazar değmesin ana-kız takım gibisiniz diyor.. gerçekten de öyleyiz.. fakat......... yalnızken!
ne zaman dede anneanne teyze hala vs biri olsa yanımızda kızım asla yüzüme bile bakmıyor
onlar giydirsinm, altını temizlesin istiyor.. bana "git" yapıyor sürekli..
normalde öpücüklere boğar beni, onlar olunca öpmek de istemiyor..
elimdeki şeyi mesela oyuncak hışımla çekip onlara uzatıyor..
adeta düşmanmışım gibi bir soğukluğu var bana..
onlar da hoşlarına gidiyor herhalde onları tercih etmesi pek memnunlar..
ben gariban gibi kenarda ağlamaklı kalıyorum..
ailemle paylaşınca hep tepki alıyorum "bizi mi kıskanıyorsun ne ayıp" "yok gelmeyelim o zaman" gibi.. delirtiyorlar beni..
onları sevmesi çok güzel o güzel bağı teşvik eden hep bendim..
şu an yazınca bunları bile ağlamamı kesemiyorum((((((((
merhaba anneler,,,
canım öyle sıkkın ki doğum günleri konuşuluyor sanırım konuyu bölmüş gibi olacağım şimdiden kusura bakmayın..
kızım ile ilişkimiz çok iyi, herkes nazar değmesin ana-kız takım gibisiniz diyor.. gerçekten de öyleyiz.. fakat......... yalnızken!
ne zaman dede anneanne teyze hala vs biri olsa yanımızda kızım asla yüzüme bile bakmıyor
ailemle paylaşınca hep tepki alıyorum "bizi mi kıskanıyorsun ne ayıp" "yok gelmeyelim o zaman" gibi.. delirtiyorlar beni..
merhaba anneler,,,
canım yuvarlak ya da kare kalıp kullanıp şeker hamuruyla kamyon kepçe yapabilirsin kendin keserek... (biraz zor olur ama) bende otobus bisiklet ve uçak kalıpları var istersen... o zamana kadar ulaştırırım bi şekilde...
dışarda kutlamak zor ama çok güzel oluyor. ben bu yıl davetli sayısını çok tutmak istemiyorum. o yuzden evde olabilir. ama yine coşabilirim :) belli olmaz benim aklım
ikramiye derken son 3 rakamına gore ikramiye... tutarı 150 tl ama bilet ceyrek oldugu için 4 te 1 i yani 37.5 tl
ayy bi irem dedim kıyamet koptu :) irem koymicakmış zaten rahat olun :) benim için hala çok güzel bi isim.. bu tür inançlarım olmadığından olsa gerek...
valla babam getirmişti nerden aldı hiç bilmiyorum canım yaaaCanım sen o kapları nerden almıştın? Bana aldığın yeri söyle bende temin edeyim hiç göndermekle uğraşma.. bakalım bende bu yıl dışarda kutlayalım diyorum ama... henüz kafamda tam oluşturmadım.. Zaten mekan da bakmadım.. Bulursam dışarda bulamazsam evde olur napalım :))
canım inanc meselesi herkezi baglar ama peygamber efendimiz devesini bile sagdırmazmıs isminin anlamı kötü olana
herkeze adını sorar ve kötü olanların isimlerini degiştirirmiş
bunları bilerek inanmıyorsan sen bilirsin ama bilmiyorsan üzerime görevdir bunu bil isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?