2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

selam:2:bogazım çok kötü yutkunamıyorum:44:
cerenle çağlayı doktora götürdüm,sümüklülere bi baksında ilerlemeden dedim
iyikide götürmüşüm,cerenin geniz akıntısı varmış neyseki bronşit falan yok
çağlada aynı durumda ama sag kulagında iltihap varmış:26:çok degil ama dedi yinede ilaç yazdı:26:
ilk defa başımıza geldi şimdi kurar durarım neyden oldu bu diye:26:
hepimiz hastayız aman önemli birşey olmasında geçer gider inşallah

cnm ya bence biraz fazla büyütmüyomusun:26:keşke benim annemle babamda kızımla ilgilense kızımda onlar varken bana gelmese:)
seni kıskandım desem:)valla yerinde olsam onlar kızıma bakarken bende kitap okurum,uyurum,pc de oyun oynarım yada çıkar gezerim:))
ben babamla görüşmüyorum,annemlede aram hiç bir zaman iyi olmadı,ailenin kıymetini bil
öyle bir aileye sahip olamayanlarda var
ahh insanlar öyle dertlerle ugraşıyoki inan bunlar çok basit sorunlar,sıkma canını kızın düzelecektir,boşuna aglayıp kendini üzme

Geçmiş olsun CNm.sakın neyden oldu diye düşünme bu hastalık gelip buluyor işte .. Inş çabucak iyileşir bıdıklar .. Kendine çok dikkat et yorma kendini çok iş yapıp .. Çoçukları yatırımca sende bir güzel uyu dinlen .

makkaş yapan mirayı yirim yirimmmmmçok tatlı bir kızın var mutlucumve çok zeki
miranında çok güzel bir annesi varve çok akıllı:))

pınardacım canım cigerim facede yazdım yine yazayım gözümüz aydınnnnnaşırı derecede sevindim arkadaşım

talaycım senin yaramaz oğlunuda yirim yirimmmmyaramaz çocuklar zeki olur:))

sedalein;CHİRİCOYA VE MUTLU ANNEYE KATILIYORUM BAZEN OĞLUM BANA KASITSIZ VURUYOR O BİLE KALBİMİ KIRIYOR AMA Bİ ÖPTÜMÜ HİÇ BİŞEY KALMIYOR.BENCE KIZININ DURUMU GEÇİCİ KALICI OLAN SENSİN AMA BU DURUMA KATLANAMAZSAN BİRİNDEN YARDIM İSTE BENCE.
PINARDA ÇOK SEVİNDİM MACERA ŞİMDİ BAŞLIYOR.
BAYB GEÇMİŞ OLSUN KIZLARA
MUTLU NAKKAŞ DİYO HI VALLA BU TOPİĞİN KIZLARI SÜPER NE DİYEYİM.
BEYKOZ BENDE İPEK İSMİNİ TAVSİYE EDİYORUM ÇOK NAİF Bİ İSİMGİBİ GELİYO BANA.

sagol canımsın,ya işte kızların başına birşey gelse hemen kendimi suçluyorum,ne biçim bir anneyim diyorum,yine ne yaptımda yada yapmadımda böyle oldu diye çok üzülüyorum,kulak iltihabı neymiş neyden olur onu bile bilmiyorum,ceren hiç olmamıştı,çağlada ilk defa oldu..aman neyse Allah dermansız dert vermesin hepsi gelir geçer

Benim oğlumda makkaş yapıyor :)) buna ne demeli .. Kırmızı allık sürer birde çok güzel kalem çeker .. Kız olsa yanmıyacam ama oğlan ne olcak bu Mahir'in Hali .,
Bir gün gelmiş oje elinde sür diyo :)) oje de kıpkırmızı ay çok dumur oldum ..

tatlıcadının oğluda makkaş yapıyodu sanırım:))ya demek normal bişey çocuklar annelerine özeniyo,
benim cadı çağlada ablasını örnek alıyo:)ne yaparsa aynını yapıyo,sofrada ceren su içerse o da istiyo,ekmek yerse o da yiyo:)
oje konusuna hiç girmiyim:))ikiside çokmeraklıben hiç oje sürmem kimi örnek alıyolar anlamadımbabalarıda sürmez

Kulak iltihabı. Bana çok olur genelde banyo esnasında su kaçınca olur .. Yada soğuk algınlığı geçirdiğimde , burun akmayınca iltihap kulağa gider ve öyle başlar .. Çağlam inş ilerletmeden atlatır çünkü ağrısı çok felaket bu yüzden antibiyotik kullansın düzenli olarak yoksa geçmiyor ..

Tatlıcadının oğlu Tarık Buğra cımbızla Kaş alıyordu :)) çok marifetli sorma :))
Eşin sürmüyor:)) sen sürmüyor belli dışarda veya tv De görüyorlardır.. Bende pek sürmen demek oğlana vahi gelmiş :))

Son düzenleme:
Babycim geçmiş olsun ailecek size
Allah dermansız dert vermesin,çabucak iyileşin inşallah

Talaycım Musab'daki yaramazlıkların benzerleri bizde de oluyorHatta çiğ çiğ baklagil tadına da bakılıyor
En sevdiği ise pişmemiş çubuk makarnaBen eve gidince kucağıma geldiğinde ilk işi bakıcıya el sallayıp öpücük vermek
Kadında diyor "benle işi bitti gördün mü" Serseri bunlar ya

kızlar 1,5 yaşındaki bebeği babası döverek öldürmüş...Ağla ağla canım çıktı masum meleğe
Allahım sen böylelerine nasip etme evlat sevgisini Çocuk hasretiyle yanıp tutuşanlara ver yarabbim
Yıkıldım resmen,bide ölen bebek 1.5 yaşında çok etkilendim çok...
1.5 yaşındaki kız, baba dayağından ölmüş - CNN TÜRK

O haberi bende izledim içim yandı öylede güzel ve masumki ..anne bırakıp gitmiş baba da ağlayınca çoçuğa tokat atmış ve merdivene kafası çarpmış .. Of nasıl yandım

mutlu sagol cnm,dün bende o haberi izledim çook üzüldüm
anne evde yok babada içki içiyo çocuk durmayınca bi tokat atmış çocugun kafası sert bir şekilde çarpmış,sonra uyumuş uyanmış kusmuş burnundan kan gelmişbeyin kanaması
ya boşuna demiyolar çocuk düştügünde hemen yatırmayın kontrol edin diye
yazık nasılda tatlı bir kız

Meleğim Mahir büyüyünce maço olur bence Karadayı Mahir gibi:)
Şimdi merak ediyordur sadece:) Ama senin bir kızın olur ve Mahir abisi gibi dudakları olursa rujlar benden

Canım ailece geçmiş olsun hepinize.. Kendinde suç arama.. Çocuk bunlar illaki hasta oluyorlar.. ne kadar dikkat etsek de titizlensek de.. bu mikroplar vücutlarına giriyor maalesef :)) En kısa sürede toparlanırlar inşallah :)

Çocuğunu mu öldürmüüüüüüşş Yok artık yaa.. ben izlememiştim.. şimdi gönderdiğin linkten bakacağım..
Vicdansız gerizekalı.. Allah bildiği gibi yapsın onu..

şu hastalıklar yüzünden kış gelsin istemiyorum, oğlumdan bize, bizden oğluma geçip duruyor mikroplar, hele anneler hasta oldu mu evdeki herkes perişan, çocuklar için değil ama en azından bizim için adaçayı zencefil ıhlamur ve karanfil bunları mutfakta bulundurmak lazım hepsi mikrop düşmanı, ben hem evde, hem de işte mutlaka kullanıyorum, sanki geçen seneye göre daha az hastalanıyorum, yapabilirsen elma sirkesiyle gargara da iyi gelir, bu söylediklerim önlem amaçlı şeyler yoksa tedavi amaçlı değil, tabi balı da unutmamak lazım, geçmiş olsun sana ve kuzucuklarına

melegim bak irem isminin anlamını bilmeden koymaktan bişey olmaz
yada o kişi illaki kötü olcak diye bişey yok ama isim kötü anlamlıysa onun etkisi altında olurmus
eger birazcık arastırıp okur ve önyargısız yaklasırsanız beni anlarsınız
mesela azrailde bir melek ama kimse azrail koymuyor
yada cehennemde bir yer kimse cehennem koymuyor
isimlerin anlamlarına internetten bakınca hepsi yok cennete düsen ilk yagmur son yagmur cennetin tüyü bilmem neyi cıkıyor
oysaki irem cennet bahcesi diye bende sanıyordum ama arastırdıgımda helak olmus kavimle ilgili cıkınca koymak dogru gelmedi
bildigimi paylastım isteyen istedigini koysun cocuk onun yigen onun

gecmiş oolsun canım rabbim şifa versin inş hemen atlatırsınız
kulak iltihabı cok önemli inş hemen kurtulur caglacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…