gerçekten derdim onlar değil,,, onlar varolan derdimi daha da büyütüyorlar sadece.. babaannesi varken de aynı şeyleri yapıyor ama babaannesi desteklemiyor kızımı o yüzden o kadar da büyümüyor sıkıntım.. onu özlemiş şimdi onunla diyorum geçiyor..
ailem 30 yıldır böyleler,,, hiçbir başarımı taktir etmediler.. ama sorsanız tabiki taktir ettiler benim hüsnü kuruntumdur..
kızımın tavırları en çok onlarla yaşandığı için örnek onlar.. halalarına gidince de durum aynı.. arkadaşıma gitsek yine aynı.. benim dışımda kiminle görüşse bana çok ters davranıyor:) sadece yalnızken benimle çok iyi.. sarılır öper oynarız beraber..
kimseyle görüşmek istemez oldum.. yine gelecekler.. kızım durup dururken bana bağıracak.. sonra görmezden gelecek.. kovacak beni.. akşam olacak ben yine bol bol ağlayacağım..
selam:2:bogazım çok kötü yutkunamıyorum:44:
cerenle çağlayı doktora götürdüm,sümüklülere bi baksında ilerlemeden dedim
iyikide götürmüşüm,cerenin geniz akıntısı varmış neyseki bronşit falan yok
çağlada aynı durumda ama sag kulagında iltihap varmış:26:çok degil ama dedi yinede ilaç yazdı:26:
ilk defa başımıza geldi şimdi kurar durarım neyden oldu bu diye:26:
hepimiz hastayızaman önemli birşey olmasında geçer gider inşallah
Geçmiş olsun CNm.sakın neyden oldu diye düşünme bu hastalık gelip buluyor işte .. Inş çabucak iyileşir bıdıklar .. Kendine çok dikkat et yorma kendini çok iş yapıp .. Çoçukları yatırımca sende bir güzel uyu dinlen .
makkaş yapan mirayı yirim yirimmmmmçok tatlı bir kızın var mutlucum ve çok zeki
miranında çok güzel bir annesi varve çok akıllı:))
pınardacım canım cigerim facede yazdım yine yazayım gözümüz aydınnnnnaşırı derecede sevindim arkadaşım
talaycım senin yaramaz oğlunuda yirim yirimmmmyaramaz çocuklar zeki olur:))
Benim oğlumda makkaş yapıyor :)) buna ne demeli .. Kırmızı allık sürer birde çok güzel kalem çeker .. Kız olsa yanmıyacam ama oğlan ne olcak bu Mahir'in Hali .,
Bir gün gelmiş oje elinde sür diyo :)) oje de kıpkırmızı ay çok dumur oldum ..
sagol canımsın,ya işte kızların başına birşey gelse hemen kendimi suçluyorum,ne biçim bir anneyim diyorum,yine ne yaptımda yada yapmadımda böyle oldu diye çok üzülüyorum,kulak iltihabı neymiş neyden olur onu bile bilmiyorum,ceren hiç olmamıştı,çağlada ilk defa oldu..aman neyse Allah dermansız dert vermesin hepsi gelir geçer
tatlıcadının oğluda makkaş yapıyodu sanırım:))ya demek normal bişey çocuklar annelerine özeniyo,
benim cadı çağlada ablasını örnek alıyo:)ne yaparsa aynını yapıyo,sofrada ceren su içerse o da istiyo,ekmek yerse o da yiyo:)
oje konusuna hiç girmiyim:))ikiside çokmeraklıben hiç oje sürmem kimi örnek alıyolar anlamadım babalarıda sürmez
kızlar 1,5 yaşındaki bebeği babası döverek öldürmüş...ağla ağla canım çıktı masum meleğe
Allahım sen böylelerine nasip etme evlat sevgisiniçocuk hasretiyle yanıp tutuşanlara ver yarabbim
Yıkıldım resmen,bide ölen bebek 1.5 yaşında çok etkilendim çok...
1.5 yaşındaki kız, baba dayağından ölmüş - cnn türk
Babycim geçmiş olsun ailecek size
Allah dermansız dert vermesin,çabucak iyileşin inşallah
Talaycım Musab'daki yaramazlıkların benzerleri bizde de oluyorHatta çiğ çiğ baklagil tadına da bakılıyor
En sevdiği ise pişmemiş çubuk makarnaBen eve gidince kucağıma geldiğinde ilk işi bakıcıya el sallayıp öpücük vermek
Kadında diyor "benle işi bitti gördün mü"Serseri bunlar ya
kızlar 1,5 yaşındaki bebeği babası döverek öldürmüş...Ağla ağla canım çıktı masum meleğe
Allahım sen böylelerine nasip etme evlat sevgisiniÇocuk hasretiyle yanıp tutuşanlara ver yarabbim
1.5 yaşındaki kız, baba dayağından ölmüş - CNN TÜRK
Benim oğlumda makkaş yapıyor :)) buna ne demeli .. Kırmızı allık sürer birde çok güzel kalem çeker .. Kız olsa yanmıyacam ama oğlan ne olcak bu Mahir'in Hali .,
Bir gün gelmiş oje elinde sür diyo :)) oje de kıpkırmızı ay çok dumur oldum ..
çağlada aynı durumda ama sag kulagında iltihap varmış:26:çok degil ama dedi yinede ilaç yazdı:26:
Babycim geçmiş olsun ailecek size
Allah dermansız dert vermesin,çabucak iyileşin inşallah
Talaycım Musab'daki yaramazlıkların benzerleri bizde de oluyorHatta çiğ çiğ baklagil tadına da bakılıyor
En sevdiği ise pişmemiş çubuk makarnaBen eve gidince kucağıma geldiğinde ilk işi bakıcıya el sallayıp öpücük vermek
Kadında diyor "benle işi bitti gördün mü"Serseri bunlar ya
kızlar 1,5 yaşındaki bebeği babası döverek öldürmüş...Ağla ağla canım çıktı masum meleğe
Allahım sen böylelerine nasip etme evlat sevgisiniÇocuk hasretiyle yanıp tutuşanlara ver yarabbim
1.5 yaşındaki kız, baba dayağından ölmüş - CNN TÜRK
Bak bu konuda ben birşey söylemedim çünkü yiğenimin adını ben koydum ve irem ismini seçmiştim gerçi iki adı var ikinci ismini kız kardeşim koydu şuan irem gözde adında Anadolu lisesine giden çok hanım bir kızımız var ..I don't care , I loved :)) bu yabancı şarkıyı çok seviyorum ne doğru demiş eheuehuehu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?