namaniiiiinnn, zaman daralıyor dostum :18:
sağ salim eline alman dileğiylen...
Okadar sey yazıp soruyorum hiçmi görmedin
yada hiçmi bilgin yok okonularda
yada bir tane yazımı begenmedin
buyuzden öyle düşündüm
aynı sey face içinde gecerli
bunları ben yapsam sende düşünürdün
cünkü insan baktıgında konusmadıgı yada kırıldıgı insanın bir anda sana karsı yapmaktan vazgectigi seyleri farkeder
nese hersey yolunda diyorsan öle olsun
Orhan Cemal'e de geçmiş olsunofff geçmiş olsun dostumBabyceren dostumun söylediklerine katılıyorum: gıdanın hepsi değil bir kısmı bozulmuş olabiliyor ve bu kısım kime gelirse o zehirlenebiliyor. özellikle et ve tavuk gibi yoğun gıdalarda bu daha çok oluyor. geçmiş olsun diyorum
birşey farkettim. topikte bir çocuğa birşey olsa başka çocuklara da oluyorhani telepatiye inanasım geliyor çünküm dün gece ve sabah Orhan Cemal doğduğundan beri (1-2 aylıkken hariç) ilk defa kustu. eşim biraz haline ve kusma şekline bakıp "hastalık değil. anneannede yediği birşey dokunmuştur" dedi. bugün mira...
Çok sağol canım,iyiki varsıncanım tabi yaz rabbim yardımcınız olsun cok üzüldüm yavrum inş şifa bulur
nekadar zor bişeydir eşim rahatsızlandıgında hastaneye gittik bir bebek getirdiler nasıl kusuyor cocuk aglıcaktım
rabbim korusun meleklerimizi anne babanın canından can gidiyor caresizlikten
inş bir daha kimsenin basına gelmez gecmiş olsun
Sıvı katı hiçbişey yemek içmek istemiyoruz şimdilik teyzesi,tabi korku da var biraz gibi..Ama çok şükür önceki güne göre çok daha iyi minnoşumAy çok geçmiş olsun canım.. sen anladıkça resmen bende yaşadım.. Ay o çaresizlik te çok kötü.. Allah acil şifa versin canım..
Evet tavuktan da olabilir ama başka şey de sebep olmuş olabilir.. Yavrum halsiz kalmıştır şlimdi.. Bol bol sıvı almasına dikkat et.. Sende erken çık da biraz dinlen.. Tekrar Geçmiş olsun
Çok sağol Talaycım,evet bünyeleri de hassas,Rabbim her daim sağlık versin hepimizeMutluanne geçmiş olsun bana görede tavuk olabilir birde minikler bizim kadar dayanıklı değil daha hassaslar o yüzden sizde hiçbişey olmamış olabilir.
İyileşeceğiz inşallahMutlucum miracıkıma da gecmiş olsun. Şimdi nasıl oldu??
Evet haklısın sakınan göze çöp batması gibi...Olacağı varsa oluyor işte canımMutlu_annem; size de çook geçmişler olsun...umarım tez zamanda iyileşir kızımız...ne kadar dikkat etsekte bazen olacak olan gene oluyor işte...dermansız dert vermesin rabbim...et-süt-yumurta ürünlerine çok dikkat etmek lazım..en çabuk bozulan ve en tehlikeli besin gruplarına giriyor kendileri malesef...
ciko heleki dogum yapcagı gün bizi düşünemiyorum
resim bekleriz hemen
sağ ol canım amin.Iklim geçmiş olsun arkadaşım küçük sadaka ver belalar def olsun inş.
Ya bu beğen butonu kayıp mı oldu ben bu yeni sistemden hiç bişey anlamadım.hiç te sevmedim
Aynen canım ya ben de hep öyle söyledim kızım arabada olsaydı diye çok şükür ki yoktu. çok teşekkür ederim.offf, dostum geçmiş olsun. ucuz atlatmışsınız ve iyiki de Beste arabada değilmiş
emniyet kemeri konusunda çok isabetli davranmışsınızdarısı, kurallara uygun araba kullanan bayanları "hor" gören, kemersiz araba kullanmayı cesurluk sayan "bir takım" sürücülere
Sağ ol dilberciğim bugün ilk iş onu yapmak olacak.Offf ciddimisin..Çok geçmiş olsun canım.. Ay Rabbim korumuş seni.. Bende arkadaşlarımıza katılıyorum.. Hemen bir sadaka çıkar.. İhtiyacı olan birilerini sevindir.
Tekrar geçmiş olsun
Amin canım sağ ol umarım kimsenin başına gelmez.merabalar arkadaşlar......
Öncelikle: İlkimcim; çok geçmiş olsun canım yaaa Allah yaşatmasın bir daha zor bir tecrübe olmuş senin için....Allahtan emniyet kemerin takılıymış...çok şükür iyisin...
Mutlu_annem; size de çook geçmişler olsun...umarım tez zamanda iyileşir kızımız...ne kadar dikkat etsekte bazen olacak olan gene oluyor işte...dermansız dert vermesin rabbim...et-süt-yumurta ürünlerine çok dikkat etmek lazım..en çabuk bozulan ve en tehlikeli besin gruplarına giriyor kendileri malesef...
Orhan Cemal'e de geçmiş olsunTelapatimii:44: Olur mu olur..O zaman hep iyi şeyler olsun lütfen
Çok sağol canım,iyiki varsın
Sıvı katı hiçbişey yemek içmek istemiyoruz şimdilik teyzesi,tabi korku da var biraz gibi..Ama çok şükür önceki güne göre çok daha iyi minnoşum
Çok sağol Talaycım,evet bünyeleri de hassas,Rabbim her daim sağlık versin hepimize
İyileşeceğiz inşallah
Evet haklısın sakınan göze çöp batması gibi...Olacağı varsa oluyor işte canım
Ve Azraececim sana da çok teşekkür ederim canım
İyiki varsınız kızlarOlumlamalarınız çok iyi geliyor
İlkimcim büyük geçmiş olsun canım
bebek doğar doğmaz ayıp olmasın diye nezaket gösterip bize haber verirmiş. biz de, foto koymadı diye çemkirirmişiz
kızıp "kızlar, doğum yapar yapmaz, bebeği görmeden haber verdim. kendim bile görmediğim bebeğin fotosunu istiyorsunuz ya, "el insaaaaaff" diyorum size" dermiş
yok yaw, o kadar da anlayışsız olmayız. doğum haberini alınca, evine (adresini meleğim hanımdan alıp) "hoşgeldin bebek" buketi göndertiriz"kıroyuz emme, ince fikir bizdee "
dostum talay hanım, lütfen alınmayınız. topik olarak aceleciliğimizi ve merakımızı biliyorsunuzhoş görünüz
amanin bi gittim geldim yine soğuk rüzgarlar eminim yanlış anlamadan kaynaklanıyordur.izin aldım eve gidiyorum.yarın sabah hepinizin güzel haberlerinizi okumak dileğiyle.
sabah uyanınca süt içiyor inek sütü 150cc kadar. 9-9.30 arası yese de az da yemese de kahvaltısı şöyle(kaşar/beyaz peynir,tuzsuz 2-3 adet zeytin,kuru kayısı yada biraz kuru üzüm,1 adet ceviz (mutlaka yer),sahanda yumurta yada omlet.merhaba arkadaslar.bebklerımuz buyudu artık ve yemek duzenlerı degisti.neler yedirdiginizi merak ediyorum.benim oglum herseyi yemiyo.size menusunu soyleyeyim.sabahları 1 haslanmıs yumurta biraz peynır bal ekmek ve sut(karısık halde yıyo hala)10 gıbı yapıyo kahvaltısını.1 bucukta meyvesini yiyo.5de corba yogurt ve kofte yada evde ne varsa corbanın yanına.aksam 10 muhallebı yapıyorum arada benı hala emıyo.tabı zorla yıyo hepsını.sızce dogru beslenıyomu.sızde menunuzu yazarsanız sevınırım
Canım teşekkür ederimslm yavrular
mutlum;mirama çok geçmiş olsun bi hastalandılar mı hemen soluyo bu yavrulardaha iyiymiş sevindim..
acaba zehirlenme değilde şu anda salgın olan mide bulantısına mı yakalandı kuşum?tarık buğradaaynı şekilde olmuştu akşam birden kusmaya başladı arka arkaya dediğin gibi en son tükürük çıkmaya başlamıştı..sabahına sadece iştahsızlık vardı
ilkim;sanada çokgeçmiş olsun tatlım..Allah tekrar yaşatmasın
beybim;hortumun hayırlı olsun canım..fiyat arasında çok fark varmış umarım sana defolu bi hortum gelmez
dilberege;kaanın boyuna kilosuna maşallahmasasısını sandalyesini güle güle kullansın minik kuş
bizde bizde dün kötü bi olay atlattık çok korktum daha kendimede tam gelemedim
havanlırmak için odanın camını açmıştım tarık buğra pc koltuğunu cama yanaştırmış camın kenarına çıkmış emekleme pozisyonunda duruyo..camın önü balkon köşe kısmına ellerini koymuş bi karış daha gitse bolkondan aşağı düşücekti
tüm bunları diğer odaya elektrik süpügesini götürmeye gittiğimde yaptı Allah korudu yavrumu gecede hep rüyama girdi uyuyamadım çok huzursuz oldum..Allah kimseyi evladıyla sınamasın..
artık uyuduğu zaman açıp evi havalandırıcam çok dikkatli olalım kızlar
slm yavrular
mutlum;mirama çok geçmiş olsun bi hastalandılar mı hemen soluyo bu yavrulardaha iyiymiş sevindim..
acaba zehirlenme değilde şu anda salgın olan mide bulantısına mı yakalandı kuşum?tarık buğradaaynı şekilde olmuştu akşam birden kusmaya başladı arka arkaya dediğin gibi en son tükürük çıkmaya başlamıştı..sabahına sadece iştahsızlık vardı
beybim;hortumun hayırlı olsun canım..fiyat arasında çok fark varmış umarım sana defolu bi hortum gelmez
dilberege;kaanın boyuna kilosuna maşallahmasasısını sandalyesini güle güle kullansın minik kuş
havanlırmak için odanın camını açmıştım tarık buğra pc koltuğunu cama yanaştırmış camın kenarına çıkmış emekleme pozisyonunda duruyo..camın önü balkon köşe kısmına ellerini koymuş bi karış daha gitse bolkondan aşağı düşücekti
tüm bunları diğer odaya elektrik süpügesini götürmeye gittiğimde yaptı Allah korudu yavrumu gecede hep rüyama girdi uyuyamadım çok huzursuz oldum..Allah kimseyi evladıyla sınamasın..
ayyy okadarda degiliz beeee
ama resim isteriz dogurdumu naptı bebek nasıl talay nasıl diye sayıklarızzz
bir ara bulusalımda konusalım böyle seyleri cok güzel jest olur söyle birleşip kocaman bir bebek cicegi süper olur yanına çikolatada koyarızzz
istanbullular bulusalımmm bir ara calısanlar gün ayarlasında öyle yapalım
çikocum sen 500tl yolla yeter accuk katkın olur fenamı
kız ne oldu pat sesi duydum düştünmü
kadını bayılttım sey cikocum ben üzgünüm bişey olmadı dimi
merhaba arkadaslar.bebklerımuz buyudu artık ve yemek duzenlerı degisti.neler yedirdiginizi merak ediyorum.benim oglum herseyi yemiyo.size menusunu soyleyeyim.sabahları 1 haslanmıs yumurta biraz peynır bal ekmek ve sut(karısık halde yıyo hala)10 gıbı yapıyo kahvaltısını.1 bucukta meyvesini yiyo.5de corba yogurt ve kofte yada evde ne varsa corbanın yanına.aksam 10 muhallebı yapıyorum arada benı hala emıyo.tabı zorla yıyo hepsını.sızce dogru beslenıyomu.sızde menunuzu yazarsanız sevınırım
slm yavrular
tsk ederim.ben cevızı meyvesıne katıyorum.oyle yemıyo.yogurtunu evdev mayalıyorum onu guzel yıyo.aralarda krakar cıkolata gıbı seyleri yıyo aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?