2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

of ne diyim ki beykoz yaaa...
tek söyleyeceğim sana karşı bi art niyet vs beslemiyorum.. ok?

Orhan Cemal'e de geçmiş olsun Telapatimii:44: Olur mu olur..O zaman hep iyi şeyler olsun lütfen
Çok sağol canım,iyiki varsın
Sıvı katı hiçbişey yemek içmek istemiyoruz şimdilik teyzesi,tabi korku da var biraz gibi..Ama çok şükür önceki güne göre çok daha iyi minnoşum
Mutluanne geçmiş olsun bana görede tavuk olabilir birde minikler bizim kadar dayanıklı değil daha hassaslar o yüzden sizde hiçbişey olmamış olabilir.
Çok sağol Talaycım,evet bünyeleri de hassas,Rabbim her daim sağlık versin hepimize
Mutlucum miracıkıma da gecmiş olsun. Şimdi nasıl oldu??
İyileşeceğiz inşallah
Evet haklısın sakınan göze çöp batması gibi...Olacağı varsa oluyor işte canım
Ve Azraececim sana da çok teşekkür ederim canım
İyiki varsınız kızlar Olumlamalarınız çok iyi geliyor

İlkimcim büyük geçmiş olsun canım

ciko heleki dogum yapcagı gün bizi düşünemiyorum
resim bekleriz hemen

bebek doğar doğmaz ayıp olmasın diye nezaket gösterip bize haber verirmiş. biz de, foto koymadı diye çemkirirmişiz
kızıp "kızlar, doğum yapar yapmaz, bebeği görmeden haber verdim. kendim bile görmediğim bebeğin fotosunu istiyorsunuz ya, "el insaaaaaff" diyorum size " dermiş

yok yaw, o kadar da anlayışsız olmayız. doğum haberini alınca, evine (adresini meleğim hanımdan alıp) "hoşgeldin bebek" buketi göndertiriz "kıroyuz emme, ince fikir bizdee"

dostum talay hanım, lütfen alınmayınız. topik olarak aceleciliğimizi ve merakımızı biliyorsunuz hoş görünüz

Iklim geçmiş olsun arkadaşım küçük sadaka ver belalar def olsun inş.
Ya bu beğen butonu kayıp mı oldu ben bu yeni sistemden hiç bişey anlamadım.hiç te sevmedim
sağ ol canım amin.
Aynen canım ya ben de hep öyle söyledim kızım arabada olsaydı diye çok şükür ki yoktu. çok teşekkür ederim.
Offf ciddimisin.. Çok geçmiş olsun canım.. Ay Rabbim korumuş seni.. Bende arkadaşlarımıza katılıyorum.. Hemen bir sadaka çıkar.. İhtiyacı olan birilerini sevindir.
Tekrar geçmiş olsun
Sağ ol dilberciğim bugün ilk iş onu yapmak olacak.
Amin canım sağ ol umarım kimsenin başına gelmez.

Canım size de çok geçmiş olsun kendi derdimden unuttum yazmayı

ayyy okadarda degiliz beeee
ama resim isteriz dogurdumu naptı bebek nasıl talay nasıl diye sayıklarızzz
bir ara bulusalımda konusalım böyle seyleri cok güzel jest olur söyle birleşip kocaman bir bebek cicegi süper olur yanına çikolatada koyarızzz
istanbullular bulusalımmm bir ara calısanlar gün ayarlasında öyle yapalım

çikocum sen 500tl yolla yeter accuk katkın olur fenamı
kız ne oldu pat sesi duydum düştünmü
kadını bayılttım sey cikocum ben üzgünüm bişey olmadı dimi

Son düzenleme:
amanin bi gittim geldim yine soğuk rüzgarlar eminim yanlış anlamadan kaynaklanıyordur.izin aldım eve gidiyorum.yarın sabah hepinizin güzel haberlerinizi okumak dileğiyle.

amanin bi gittim geldim yine soğuk rüzgarlar eminim yanlış anlamadan kaynaklanıyordur.izin aldım eve gidiyorum.yarın sabah hepinizin güzel haberlerinizi okumak dileğiyle.

TALAYCIM sen sıkma canını
insan deger verdigine alınırmıs
biz anlastık bitti gitti

merhaba arkadaslar.bebklerımuz buyudu artık ve yemek duzenlerı degisti.neler yedirdiginizi merak ediyorum.benim oglum herseyi yemiyo.size menusunu soyleyeyim.sabahları 1 haslanmıs yumurta biraz peynır bal ekmek ve sut(karısık halde yıyo hala)10 gıbı yapıyo kahvaltısını.1 bucukta meyvesini yiyo.5de corba yogurt ve kofte yada evde ne varsa corbanın yanına.aksam 10 muhallebı yapıyorum arada benı hala emıyo.tabı zorla yıyo hepsını.sızce dogru beslenıyomu.sızde menunuzu yazarsanız sevınırım

slm yavrular

mutlum;mirama çok geçmiş olsun bi hastalandılar mı hemen soluyo bu yavrulardaha iyiymiş sevindim..
acaba zehirlenme değilde şu anda salgın olan mide bulantısına mı yakalandı kuşum?tarık buğradaaynı şekilde olmuştu akşam birden kusmaya başladı arka arkaya dediğin gibi en son tükürük çıkmaya başlamıştı..sabahına sadece iştahsızlık vardı

ilkim;sanada çokgeçmiş olsun tatlım..Allah tekrar yaşatmasın

beybim;hortumun hayırlı olsun canım..fiyat arasında çok fark varmış umarım sana defolu bi hortum gelmez

dilberege;kaanın boyuna kilosuna maşallahmasasısını sandalyesini güle güle kullansın minik kuş

bizde bizde dün kötü bi olay atlattık çok korktum daha kendimede tam gelemedim
havanlırmak için odanın camını açmıştım tarık buğra pc koltuğunu cama yanaştırmış camın kenarına çıkmış emekleme pozisyonunda duruyo..camın önü balkon köşe kısmına ellerini koymuş bi karış daha gitse bolkondan aşağı düşücekti
tüm bunları diğer odaya elektrik süpügesini götürmeye gittiğimde yaptı Allah korudu yavrumu gecede hep rüyama girdi uyuyamadım çok huzursuz oldum..Allah kimseyi evladıyla sınamasın..
artık uyuduğu zaman açıp evi havalandırıcam çok dikkatli olalım kızlar

sabah uyanınca süt içiyor inek sütü 150cc kadar. 9-9.30 arası yese de az da yemese de kahvaltısı şöyle(kaşar/beyaz peynir,tuzsuz 2-3 adet zeytin,kuru kayısı yada biraz kuru üzüm,1 adet ceviz (mutlaka yer),sahanda yumurta yada omlet.
saat 11 gibi bazen 1 adet meyve bazen tuzsuz kraker 1-2 adet,,bazende hiçbişey, bazen de çay diye bildiği 1tk pekmezli su
öğlen: çorba, köfte yada evde ne varsa (içinde karbonhidrat olan besinleri almasına dikkat ediyorum öğlen öğününde)...ikindi: yese de yemese de hergün mayaladığım yoğurt sunuluyor hanımefendiye,bazen hiç yemez bazen bitirir Akşam yemeği:genelde 20.00 sularında bizim yediklerimizden...Yemekten 1 saat sonra falan meyve saatimiz oluyor 1 elma yedirmeye gayret ediyorum. Yatmadan önce 150cc inek sütü.
Sizin bebeğiniz 2 ana öğün yiyor(kahvaltı ve 5te yedikleri...) Ben 3 ana öğün şeklinde vermeye gayret ediyorum,doğruluğu için bişey diyemicem bizim menümüz bu şekilde(birde emziriyorum ama sütüm yok galiba oynuyo benle gibi geliyor:)
Canım teşekkür ederim Size de geçmiş olsun Allah korusun yavrularımızı:18: Offf çok dikkat edelim haklısın canım

Son düzenleme:

ayyyyy çok ürperdim okurken....Allah tüm yavrularımızı görünür -görünmez kaza belalardan esirgesin.... canım geçmiş olsun...

ilahiiii beykoz beni güldürdün Allah da seni güldürsün emi.... 1

tsk ederim.ben cevızı meyvesıne katıyorum.oyle yemıyo.yogurtunu evdev mayalıyorum onu guzel yıyo.aralarda krakar cıkolata gıbı seyleri yıyo aslında.

Ben bile okurken yüreğim ağzıma geldi seni hiç düşünemiyorum .. Bu çoçuklar artık saatli bomba gibi ler heran bir vukaat peşindeler Rabbim hepsini korusun ve kollasın inş . Çok geçmiş olsun CNm cam dediğin gibi uyurken aç sadece .

tsk ederim.ben cevızı meyvesıne katıyorum.oyle yemıyo.yogurtunu evdev mayalıyorum onu guzel yıyo.aralarda krakar cıkolata gıbı seyleri yıyo aslında.

Her çocuğun yeme şekli(damak tadı) de farklı yeme miktarı da tabiki,ortalama 1300 kalori almaları gerekiyormuş
Çok yemelerindense sağlıklı beslenmeleri çok daha önemli bence. Biz anne olarak görevimizi yapıyoruz inşallah bebeklermiz de bize karşılığını sağlıklı ve mutlu olarak verirler

Dilbercim hep unutuyorum yazmayı hayırlı olsun Kaan paşanın masa ve sandelyesi ..
Portmanto içinde ayrıca kutlarım senin dediğin olmuş ne güZel güle güle eskit inş .

Son düzenleme:
selamlarrr..
miracıkım iyiymiş çok sevindim
tatlıcadım çok dikkat etmek lazım:18:Allah korumuş x damadımı
şekersiz cnm gece feyzbukun açıktı ordan yazzdım ne bileyim uyudugunu:)sen uyuyosun feysin açık bu nasıl oluyo:)

sabah kargocu bizi uyandırdıhortumun yetişti:)neyseki sorunsuz almış oldum..
bi görseniz teyzeleri nasıl küçük nasıl tatlı bir süpürgehemen evi süpürdüm çekimi iyi begendim..
bu akşamda şarzlı süpürgemi sipariş verecemkocam beni kıtır kıtır yiycek

bizimde 3ana ögünümüz var,yogurdu ayrı vermiyorum yemegin yanında yediriyorum,akşamda meyve(muz,elma,kivi,mandalina)
arada sütlaç,kek falan yaparsam tatlı niyetine yiyokuruüzüm ve cevizi kahvaltıda degilde ögün arasında veriyorumçerez niyetine..içtigi süt miktarıda günde 300ml civarı..
ögle yemegi mutlaka etli sebze,akşamda ne yemek varsa ondan yiyo işte
yalnız bizim ögle yemegi baya geç saate kalıyo:26:3 buçuk 4 gibi:26:uyumadan önce yedirsem yemiyo,
akşam yemegide 6 gibi,,eşim eve gelir gelmez yumuluyoz çünkü cerende okuldan geliyo acıkıyo çocuk..mecbur çağlada o saatte yiyo..
sonra 9 buçuk 10 gibi haydii uyumayao zmaan bi ohh çekip çerezimi alıyorum oturuyorum
kurban verene çok seviyorum çocuklarımı ama benimde biraz dinlenmeye ihtiyacım var:)

Yeme konusunda inanın ben dipteyim ne yaparsam yemiyor oğlum ,ağzına aldığı Herşeyi tükürüyor ve suratındaki o ekşime beğenmene ifadesini görseniz sizin bile iştahınız alt üst olur .. Kraker bende veriyorum ama onuda pek yediği söylenemez , yemiyor ve tabikide kilo almıyor . Aslında kilolu olsun derdinde değilim yesin herşeyden az az ama herşeyden besin alsın diyorum ama nafile yemiyor sıpa ..
Herşeyi denedim yedirmek için hatta dışarıya çıkarıp yedirdiğimde oldu fakat onada alışınca bıraktı .. Neyse benim içim şişmez dokunsanız patlıcak gibiyim pöf of

dün çağla benden sakız istedibaktım bir tane kalmış dedim al hemen çigne abla görmesin:18:yoksa o da istiycek kıyametleri koparıcak:18:ama benim akıllı,masum kızım dedi ki''abbaa abbaaaa''işaret ediyo sakızı böleymişim
yavrum benim düşünemedigimi kendi düşündüikiye böldüm verdim yarısını ablasına verdi

kardeşligin ne oldugunu bu yaşta biliyo minnoşum
cerenin haftada 1 çikolata ve cips yeme hakkı var,o gün geldiginde çağlayada veriyorum,hatta bazen çağlanın eline 2 çikolata veriyorum diyorum biri ablaya biri sana,eger farklı çikolatalarsa bakıyo hangisi küçükse onu cerene veriyo

hem cerene kıyamıyo ama hemde uyanıklık yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…