ayyy okadarda degiliz beeee
ama resim isteriz dogurdumu naptı bebek nasıl talay nasıl diye sayıklarızzz
bir ara bulusalımda konusalım böyle seyleri cok güzel jest olur söyle birleşip kocaman bir bebek cicegi süper olur yanına çikolatada koyarızzz
istanbullular bulusalımmm bir ara calısanlar gün ayarlasında öyle yapalım
çikocum sen 500tl yolla yeter accuk katkın olur fenamı
kız ne oldu pat sesi duydum düştünmü
kadını bayılttım sey cikocum ben üzgünüm bişey olmadı dimi
selamlarrr..
miracıkım iyiymiş çok sevindim
tatlıcadım çok dikkat etmek lazım:18:Allah korumuş x damadımı
şekersiz cnm gece feyzbukun açıktı ordan yazzdım ne bileyim uyudugunu:)sen uyuyosun feysin açık bu nasıl oluyo:)
sabah kargocu bizi uyandırdıhortumun yetişti:)neyseki sorunsuz almış oldum..
bi görseniz teyzeleri nasıl küçük nasıl tatlı bir süpürgehemen evi süpürdüm çekimi iyi begendim..
bu akşamda şarzlı süpürgemi sipariş verecemkocam beni kıtır kıtır yiycek
bizimde 3ana ögünümüz var,yogurdu ayrı vermiyorum yemegin yanında yediriyorum,akşamda meyve(muz,elma,kivi,mandalina)
arada sütlaç,kek falan yaparsam tatlı niyetine yiyokuruüzüm ve cevizi kahvaltıda degilde ögün arasında veriyorum çerez niyetine..içtigi süt miktarıda günde 300ml civarı..
ögle yemegi mutlaka etli sebze,akşamda ne yemek varsa ondan yiyo işte
yalnız bizim ögle yemegi baya geç saate kalıyo:26:3 buçuk 4 gibi:26:uyumadan önce yedirsem yemiyo,
akşam yemegide 6 gibi,,eşim eve gelir gelmez yumuluyoz çünkü cerende okuldan geliyo acıkıyo çocuk..mecbur çağlada o saatte yiyo..
sonra 9 buçuk 10 gibi haydii uyumayao zmaan bi ohh çekip çerezimi alıyorum oturuyorum
kurban verene çok seviyorum çocuklarımı ama benimde biraz dinlenmeye ihtiyacım var:)
bizde bizde dün kötü bi olay atlattık çok korktum daha kendimede tam gelemedim
havanlırmak için odanın camını açmıştım tarık buğra pc koltuğunu cama yanaştırmış camın kenarına çıkmış emekleme pozisyonunda duruyo..camın önü balkon köşe kısmına ellerini koymuş bi karış daha gitse bolkondan aşağı düşücekti
tüm bunları diğer odaya elektrik süpügesini götürmeye gittiğimde yaptı Allah korudu yavrumu gecede hep rüyama girdi uyuyamadım çok huzursuz oldum..Allah kimseyi evladıyla sınamasın..
artık uyuduğu zaman açıp evi havalandırıcam çok dikkatli olalım kızlar
dün çağla benden sakız istedibaktım bir tane kalmış dedim al hemen çigne abla görmesin:18:yoksa o da istiycek kıyametleri koparıcak:18:ama benim akıllı,masum kızım dedi ki''abbaa abbaaaa''işaret ediyo sakızı böleymişim
yavrum benim düşünemedigimi kendi düşündüikiye böldüm verdim yarısını ablasına verdi
kardeşligin ne oldugunu bu yaşta biliyo minnoşum
cerenin haftada 1 çikolata ve cips yeme hakkı var,o gün geldiginde çağlayada veriyorum,hatta bazen çağlanın eline 2 çikolata veriyorum diyorum biri ablaya biri sana,eger farklı çikolatalarsa bakıyo hangisi küçükse onu cerene veriyo
hem cerene kıyamıyo ama hemde uyanıklık yapıyo
neeaaaaa 500 tl miiiiiiiiiiidostum, o parayla 1 sene boyunca pazara giderim ben yüreğime mi indireceksiniz ay bi fena oldum ben para deninceee
slm yavrular
havanlırmak için odanın camını açmıştım tarık buğra pc koltuğunu cama yanaştırmış camın kenarına çıkmış emekleme pozisyonunda duruyo..camın önü balkon köşe kısmına ellerini koymuş bi karış daha gitse bolkondan aşağı düşücekti
tüm bunları diğer odaya elektrik süpügesini götürmeye gittiğimde yaptı Allah korudu yavrumu gecede hep rüyama girdi uyuyamadım çok huzursuz oldum..Allah kimseyi evladıyla sınamasın..
Dilbercim hep unutuyorum yazmayı hayırlı olsun Kaan paşanın masa ve sandelyesi ..
Portmanto içinde ayrıca kutlarım senin dediğin olmuş ne güZel güle güle eskit inş .
dün çağla benden sakız istedibaktım bir tane kalmış dedim al hemen çigne abla görmesin:18:yoksa o da istiycek kıyametleri koparıcak:18:ama benim akıllı,masum kızım dedi ki''abbaa abbaaaa''işaret ediyo sakızı böleymişim
yavrum benim düşünemedigimi kendi düşündüikiye böldüm verdim yarısını ablasına verdi
kardeşligin ne oldugunu bu yaşta biliyo minnoşum
cerenin haftada 1 çikolata ve cips yeme hakkı var,o gün geldiginde çağlayada veriyorum,hatta bazen çağlanın eline 2 çikolata veriyorum diyorum biri ablaya biri sana,eger farklı çikolatalarsa bakıyo hangisi küçükse onu cerene veriyo
hem cerene kıyamıyo ama hemde uyanıklık yapıyo
neeaaaaa 500 tl miiiiiiiiiiidostum, o parayla 1 sene boyunca pazara giderim ben yüreğime mi indireceksiniz ay bi fena oldum ben para deninceee
slm yavrular
mutlum;mirama çok geçmiş olsun bi hastalandılar mı hemen soluyo bu yavrulardaha iyiymiş sevindim..
acaba zehirlenme değilde şu anda salgın olan mide bulantısına mı yakalandı kuşum?tarık buğradaaynı şekilde olmuştu akşam birden kusmaya başladı arka arkaya dediğin gibi en son tükürük çıkmaya başlamıştı..sabahına sadece iştahsızlık vardı
ilkim;sanada çokgeçmiş olsun tatlım..Allah tekrar yaşatmasın
beybim;hortumun hayırlı olsun canım..fiyat arasında çok fark varmış umarım sana defolu bi hortum gelmez
dilberege;kaanın boyuna kilosuna maşallahmasasısını sandalyesini güle güle kullansın minik kuş
Anam çok geçmiş olsun valla saatli bomba meleğin dediği gibi. Allah korumuşslm yavrular
mutlum;mirama çok geçmiş olsun bi hastalandılar mı hemen soluyo bu yavrulardaha iyiymiş sevindim..
acaba zehirlenme değilde şu anda salgın olan mide bulantısına mı yakalandı kuşum?tarık buğradaaynı şekilde olmuştu akşam birden kusmaya başladı arka arkaya dediğin gibi en son tükürük çıkmaya başlamıştı..sabahına sadece iştahsızlık vardı
ilkim;sanada çokgeçmiş olsun tatlım..Allah tekrar yaşatmasın
beybim;hortumun hayırlı olsun canım..fiyat arasında çok fark varmış umarım sana defolu bi hortum gelmez
dilberege;kaanın boyuna kilosuna maşallahmasasısını sandalyesini güle güle kullansın minik kuş
Bizim kız kahvaltı öğle ve iki ara öğünü kreşte yiyor. Sabahları peyniR zeytin yumurta ekmek her zaman var. Yanında tahinpekmez veya kuru meyve yanında da bitki çayı ya da süt oluyor. 10 gibi ara öğün 1 meyve. 12 öğle yemeği. Her gun değişik bi yemek. Sebze+ makarna ya da pilav+çorba bi de uykudan ıyanınca ikindi öğünü poğaça börek kek pizza vs yanında bitki çayı ya da meyve suyu. İkindi öğününe kılım o yuzden ama şimdilik değiştiremedim. Yakında yönetime çıkıcam. Günlük şişe süte ben konuşunca geçmişlerdi. Şu ikindiyi de halledersem süper olacak. Kresten alıp eve gelince bazen ac oluyor meyve ya da yoğurt ya da kuru üzüm/dut veriyorım. Azcık yese de oyalanıyo. Akşam yemeği evde ne varsa. Köfte et makarna yoğurt (sebze yedirebilsem süper olcak ama bu ara yemiyo pek) patates manyağı sadece. Çorba sürekli yapöaya çalışıyorum. Bazen hepsinden yiyo bazen de sadece birini yiyo. Uyumadan önce 200, uyku arasında 200 ml süt içiyo. Ha bi de yemek sonrası kış çayı veriyorum bazen. Hepsini içiyo anası gibi seviyo bitki çaylarınnı. İşte böylemerhaba arkadaslar.bebklerımuz buyudu artık ve yemek duzenlerı degisti.neler yedirdiginizi merak ediyorum.benim oglum herseyi yemiyo.size menusunu soyleyeyim.sabahları 1 haslanmıs yumurta biraz peynır bal ekmek ve sut(karısık halde yıyo hala)10 gıbı yapıyo kahvaltısını.1 bucukta meyvesini yiyo.5de corba yogurt ve kofte yada evde ne varsa corbanın yanına.aksam 10 muhallebı yapıyorum arada benı hala emıyo.tabı zorla yıyo hepsını.sızce dogru beslenıyomu.sızde menunuzu yazarsanız sevınırım
selamlarrr..
miracıkım iyiymiş çok sevindim
tatlıcadım çok dikkat etmek lazım:18:Allah korumuş x damadımı
şekersiz cnm gece feyzbukun açıktı ordan yazzdım ne bileyim uyudugunu:)sen uyuyosun feysin açık bu nasıl oluyo:)
sabah kargocu bizi uyandırdıhortumun yetişti:)neyseki sorunsuz almış oldum..
bi görseniz teyzeleri nasıl küçük nasıl tatlı bir süpürgehemen evi süpürdüm çekimi iyi begendim..
bu akşamda şarzlı süpürgemi sipariş verecemkocam beni kıtır kıtır yiycek
bizimde 3ana ögünümüz var,yogurdu ayrı vermiyorum yemegin yanında yediriyorum,akşamda meyve(muz,elma,kivi,mandalina)
arada sütlaç,kek falan yaparsam tatlı niyetine yiyokuruüzüm ve cevizi kahvaltıda degilde ögün arasında veriyorum çerez niyetine..içtigi süt miktarıda günde 300ml civarı..
ögle yemegi mutlaka etli sebze,akşamda ne yemek varsa ondan yiyo işte
yalnız bizim ögle yemegi baya geç saate kalıyo:26:3 buçuk 4 gibi:26:uyumadan önce yedirsem yemiyo,
akşam yemegide 6 gibi,,eşim eve gelir gelmez yumuluyoz çünkü cerende okuldan geliyo acıkıyo çocuk..mecbur çağlada o saatte yiyo..
sonra 9 buçuk 10 gibi haydii uyumayao zmaan bi ohh çekip çerezimi alıyorum oturuyorum
kurban verene çok seviyorum çocuklarımı ama benimde biraz dinlenmeye ihtiyacım var:)
bende seni çok seviyorum melegim,kalp kalbe karşıdırSenide kurban verene bende seni çok seviyorum gelir gelmez tüm moralimi topladın yazdıklarınla :))
Hortum ve ailesi gelmiş gözün Aydın CNm güle güle kırmadan kullan hemi .. Hatta yerde süpürürken paralansın :))
kız sen benim tipimden ne istiyon bakıyımBu çağla sana tipten çekmemiş ama huyu aynı sen hem uyanık hemde ince düşünceli sevdim valla . Muck ikinîze .. Ablaya ayrıca muck
Mahir'in kardeşi yok ama istiyen kim olursa verir . Zaten beni niye yaratmış gibi diye yediği için zorlanmıyor elindekileri paylaşmaya :))
yok cnm ne alınganlık edecez yaw şaka yaptım benValla canım telefondan bağlandığım için online görünüyo olabilirim hiç bi fikrim yok. Hatta whatsupta da azraecemle yzışıyoduk uyuyakalmışım defneye kalkınca. Bi baktım kız bi sürü şey yazmışsabah özür diledim tabi :) o yuzden atladığım vs bişey olursa allah aşkına alınganlık etmeyin :) çemkirmeyin bana. Ben de insanım vve geci yoruluyorum ve milyon düşünce içindeyim. Kasıtlı kimseye bişey yapmıyorum. Düşüncelerimi net bi şekilde ifade etmeye clışıyorum her zaman
iyi akşamlar cnm..Hepinize iyi aksamlar iki gundur şu mide bulantısı ve kusma salgını beni de buldu neyse ki bugün iyiyim hasta olan bebislere ve annelerine şifalar diliyorum oglusum da uyumusken gecmisi okuyup kacayim
bende seni çok seviyorum melegim,kalp kalbe karşıdır
bu arada süpürgem paralanmasın yaww daha yeni aldık:)çocuk gibi bakıp bakıp seviniyom:))
kız sen benim tipimden ne istiyon bakıyım2 oldu bunu bana yazıyon
aşkolsun
hem bi kere eskiden 18 yaşındayken ben çok güzeldim biliyonmuhülya avşarın gençligine benzetirlerdi beni
yok cnm ne alınganlık edecez yaw şaka yaptım ben
ne çemkirmesi aşkolsun
daha önce bakıyım dedin diye bi daha sordum..
iyi akşamlar cnm..
çok geçmiş olsun acil şifalar..
Hepinize iyi aksamlar iki gundur şu mide bulantısı ve kusma salgını beni de buldu neyse ki bugün iyiyim hasta olan bebislere ve annelerine şifalar diliyorum oglusum da uyumusken gecmisi okuyup kacayim
Kıskanıyorum ondan sana takılıyorum ne olcak o kadar güzel oluyorsun :)) CNm inan tipinle bir sorunum yok aksine çok barışığım :))
Elektrikli süpürgende senin olsun ayol , parçalanmasın inş . Gözün yok yani :)) zaten istesem verirsin bilirim seni :))
Anam çok geçmiş olsun valla saatli bomba meleğin dediği gibi. Allah korumuş
Bizim kız kahvaltı öğle ve iki ara öğünü kreşte yiyor. Sabahları peyniR zeytin yumurta ekmek her zaman var. Yanında tahinpekmez veya kuru meyve yanında da bitki çayı ya da süt oluyor. 10 gibi ara öğün 1 meyve. 12 öğle yemeği. Her gun değişik bi yemek. Sebze+ makarna ya da pilav+çorba bi de uykudan ıyanınca ikindi öğünü poğaça börek kek pizza vs yanında bitki çayı ya da meyve suyu. İkindi öğününe kılım o yuzden ama şimdilik değiştiremedim. Yakında yönetime çıkıcam. Günlük şişe süte ben konuşunca geçmişlerdi. Şu ikindiyi de halledersem süper olacak. Kresten alıp eve gelince bazen ac oluyor meyve ya da yoğurt ya da kuru üzüm/dut veriyorım. Azcık yese de oyalanıyo. Akşam yemeği evde ne varsa. Köfte et makarna yoğurt (sebze yedirebilsem süper olcak ama bu ara yemiyo pek) patates manyağı sadece. Çorba sürekli yapöaya çalışıyorum. Bazen hepsinden yiyo bazen de sadece birini yiyo. Uyumadan önce 200, uyku arasında 200 ml süt içiyo. Ha bi de yemek sonrası kış çayı veriyorum bazen. Hepsini içiyo anası gibi seviyo bitki çaylarınnı. İşte böyle
Valla canım telefondan bağlandığım için online görünüyo olabilirim hiç bi fikrim yok. Hatta whatsupta da azraecemle yzışıyoduk uyuyakalmışım defneye kalkınca. Bi baktım kız bi sürü şey yazmışsabah özür diledim tabi :) o yuzden atladığım vs bişey olursa allah aşkına alınganlık etmeyin :) çemkirmeyin bana. Ben de insanım vve geci yoruluyorum ve milyon düşünce içindeyim. Kasıtlı kimseye bişey yapmıyorum. Düşüncelerimi net bi şekilde ifade etmeye clışıyorum her zaman
Herekese günaydın
Şekersizim geçmiş olsun Defneye,inan daha bu sabah kapıdan çıkarken bakıcıya tembih ettim,Mira da aynı şekilde her kapının arasına elini sokuyor:18:Akşam da tezgaha tırmanma hareketi yaptı bende geri alayım derken ocağa elini değdirdi:18:Sanırım şimdi de tehlikeli döneme geldik kızlar:18:
Birkaç gündür süt vermiyordum sabah korka korka verdim biraz...Zaten hiçbişey yemiyor bari şifa olsun yavruma,ancak toparlanacak hastalıktan inşallah
Accasia geçmiş olsun salgın var galiba... İklim daha iyisin dimi canım?
Herkese çok güzel bir gün olsun kızlar
Hepinize iyi aksamlar iki gundur şu mide bulantısı ve kusma salgını beni de buldu neyse ki bugün iyiyim hasta olan bebislere ve annelerine şifalar diliyorum oglusum da uyumusken gecmisi okuyup kacayim
günaydın annecikler..
sabah sabah kötü bi güne başladım
tam evden çıkarken banyo kapısını kapatayım derken kuzucuğumun parmaklarını sıkıştırdım kapıya
arkamdaymış elini sokmuş araya. ben de onu kapının önünde ayakkabılarını dolaptan çıkarıyo sanıyodum
nasıl ağladı kim bilir nasıl acıdıarabada sustu sonra keyfi yerine geldi. kreşe girdik..
öpüşüp koklaştık vedalaştık... selimle elele tutuşup oyun odasına gittiler..
umarım hemen geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?