2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

neeaaaaa 500 tl miiiiiiiiiii dostum, o parayla 1 sene boyunca pazara giderim ben yüreğime mi indireceksiniz ay bi fena oldum ben para deninceee

Senide kurban verene bende seni çok seviyorum gelir gelmez tüm moralimi topladın yazdıklarınla :))

Hortum ve ailesi gelmiş gözün Aydın CNm güle güle kırmadan kullan hemi .. Hatta yerde süpürürken paralansın :))

tatlıcadı hanım, hemen yazıp çıkayım. ay çok geçmiş olsun bizimki, de birkaç gündür mindere çıkıp penreye tırmanmaya çalışıyor. pencereyi açık bırakma konusu bizim de en büyük korkumuz :18: Allah korumuş yavrunuzu. dikkat etmemiz lazım artık böyle şeylere. nerden nereye çıkacakları belli olmuyor

Bu çağla sana tipten çekmemiş ama huyu aynı sen hem uyanık hemde ince düşünceli sevdim valla . Muck ikinîze .. Ablaya ayrıca muck
Mahir'in kardeşi yok ama istiyen kim olursa verir . Zaten beni niye yaratmış gibi diye yediği için zorlanmıyor elindekileri paylaşmaya :))

Ayy benim en korktuğum şey bu işte.. Pencere ve balkon.. Bende pencerelere kilit yaptıracağım.. çünkü koltuktan çıkıp pencereden aşağıya bakıyor. Henüz açamıyor pencereyi ama bunların sağ solu belli olmaz.. Balkona da biraz yükseklik sağlayacak alüminyum setlerden yaptıracağım.. Ay canım ama diyeyim dikkat et..

Dilbercim hep unutuyorum yazmayı hayırlı olsun Kaan paşanın masa ve sandelyesi ..
Portmanto içinde ayrıca kutlarım senin dediğin olmuş ne güZel güle güle eskit inş .

Teşekkürler Meleğim.. Evet Zafer beniiim

Uyanık Çağla :) Afferim sana.. kardeşlik ne güzel valla..

neeaaaaa 500 tl miiiiiiiiiii dostum, o parayla 1 sene boyunca pazara giderim ben yüreğime mi indireceksiniz ay bi fena oldum ben para deninceee

Dostum sizde amma cimrisiniz yahuuu.. Kefenin cebi yok.. Ayıptır sorması ne yapacaksınız bu kadar parayı

CANIM ne oluyor topikce basımızda kara bulutlar geziyor
Allahtan bisey olmamıs kimseye rabbim evlerden uzak olsun kötülükler
gercekten cok dikkat edilmeli sonra keskeler bos
etkisinden cıkmaman normal şimdi bende cıkamıcam şükretmeliyiz dua etmeliyiz rabbimin emanetleri onlar
rabbim emanetlerine göz kulak olmaya calısıyoruz biz varken bile sen koru rabbim onları
sen büyüksün rabbim biz aciz kullarınız herseyin en iyisini sen bilirsin sen verirsin
bizi evlatlarımızla sınama rabbim aminnn

Anam çok geçmiş olsun valla saatli bomba meleğin dediği gibi. Allah korumuş

Bizim kız kahvaltı öğle ve iki ara öğünü kreşte yiyor. Sabahları peyniR zeytin yumurta ekmek her zaman var. Yanında tahinpekmez veya kuru meyve yanında da bitki çayı ya da süt oluyor. 10 gibi ara öğün 1 meyve. 12 öğle yemeği. Her gun değişik bi yemek. Sebze+ makarna ya da pilav+çorba bi de uykudan ıyanınca ikindi öğünü poğaça börek kek pizza vs yanında bitki çayı ya da meyve suyu. İkindi öğününe kılım o yuzden ama şimdilik değiştiremedim. Yakında yönetime çıkıcam. Günlük şişe süte ben konuşunca geçmişlerdi. Şu ikindiyi de halledersem süper olacak. Kresten alıp eve gelince bazen ac oluyor meyve ya da yoğurt ya da kuru üzüm/dut veriyorım. Azcık yese de oyalanıyo. Akşam yemeği evde ne varsa. Köfte et makarna yoğurt (sebze yedirebilsem süper olcak ama bu ara yemiyo pek) patates manyağı sadece. Çorba sürekli yapöaya çalışıyorum. Bazen hepsinden yiyo bazen de sadece birini yiyo. Uyumadan önce 200, uyku arasında 200 ml süt içiyo. Ha bi de yemek sonrası kış çayı veriyorum bazen. Hepsini içiyo anası gibi seviyo bitki çaylarınnı. İşte böyle

Valla canım telefondan bağlandığım için online görünüyo olabilirim hiç bi fikrim yok. Hatta whatsupta da azraecemle yzışıyoduk uyuyakalmışım defneye kalkınca. Bi baktım kız bi sürü şey yazmış sabah özür diledim tabi :) o yuzden atladığım vs bişey olursa allah aşkına alınganlık etmeyin :) çemkirmeyin bana. Ben de insanım vve geci yoruluyorum ve milyon düşünce içindeyim. Kasıtlı kimseye bişey yapmıyorum. Düşüncelerimi net bi şekilde ifade etmeye clışıyorum her zaman

Hepinize iyi aksamlar iki gundur şu mide bulantısı ve kusma salgını beni de buldu neyse ki bugün iyiyim hasta olan bebislere ve annelerine şifalar diliyorum oglusum da uyumusken gecmisi okuyup kacayim

bende seni çok seviyorum melegim,kalp kalbe karşıdır
bu arada süpürgem paralanmasın yaww daha yeni aldık:)çocuk gibi bakıp bakıp seviniyom:))
kız sen benim tipimden ne istiyon bakıyım2 oldu bunu bana yazıyon
aşkolsun
hem bi kere eskiden 18 yaşındayken ben çok güzeldim biliyonmuhülya avşarın gençligine benzetirlerdi beni

yok cnm ne alınganlık edecez yaw şaka yaptım ben
ne çemkirmesi aşkolsun
daha önce bakıyım dedin diye bi daha sordum..
Hepinize iyi aksamlar iki gundur şu mide bulantısı ve kusma salgını beni de buldu neyse ki bugün iyiyim hasta olan bebislere ve annelerine şifalar diliyorum oglusum da uyumusken gecmisi okuyup kacayim
iyi akşamlar cnm..
çok geçmiş olsun acil şifalar..

Kıskanıyorum ondan sana takılıyorum ne olcak o kadar güzel oluyorsun :)) CNm inan tipinle bir sorunum yok aksine çok barışığım :))
Elektrikli süpürgende senin olsun ayol , parçalanmasın inş . Gözün yok yani :)) zaten istesem verirsin bilirim seni :))

Of geçmiş olsun ne salgınmiş ama herkesi kasıp kavurdu resmen .. Bol şifa diliyorum .

kesin veririm canım kesin:18:

cok guzel herseyi yiyo masallah.benım oglum cok zor yıyo.zorladıgımdada kusuyo.bızımle beraber aksam yemegı yıyo sozde ama hep oyun yapıyo.bende karısmıyorum kendı kendıne ne yerse yesın dıye.sutten kessem duzelır umarm.

günaydın annecikler..

sabah sabah kötü bi güne başladım

tam evden çıkarken banyo kapısını kapatayım derken kuzucuğumun parmaklarını sıkıştırdım kapıya

arkamdaymış elini sokmuş araya. ben de onu kapının önünde ayakkabılarını dolaptan çıkarıyo sanıyodum

nasıl ağladı kim bilir nasıl acıdı arabada sustu sonra keyfi yerine geldi. kreşe girdik..

öpüşüp koklaştık vedalaştık... selimle elele tutuşup oyun odasına gittiler..

umarım hemen geçer

Herekese günaydın

Şekersizim geçmiş olsun Defneye,inan daha bu sabah kapıdan çıkarken bakıcıya tembih ettim,Mira da aynı şekilde her kapının arasına elini sokuyor:18:Akşam da tezgaha tırmanma hareketi yaptı bende geri alayım derken ocağa elini değdirdi:18:Sanırım şimdi de tehlikeli döneme geldik kızlar:18:
Birkaç gündür süt vermiyordum sabah korka korka verdim biraz...Zaten hiçbişey yemiyor bari şifa olsun yavruma,ancak toparlanacak hastalıktan inşallah

Accasia geçmiş olsun salgın var galiba... İklim daha iyisin dimi canım?

Herkese çok güzel bir gün olsun kızlar

sağol canım. of valla acele ettim dikkatsizliğime geldi kendimi çok kötü hissediyorum..

şifa olsun kuzucuğuma

"mide bulantısı ve kusma salgını" mı :26:hamilelik salgını olmasın

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım... Evet artık daha tehlikeli olmaya başladı bu bıdıklar.. Ne zaman nerden çıkacakları belli olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…