2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ya bazen mesajları beğenmek istiyorum.. Böyle bir uyarı çıkıyor?

Bu mutlu_anne Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir.

günaydın dostlarım,

eli banyo kapısına sıkışan ve "uff" olan Defne'ye, yeni yeni süt içmeye başlayan Mira'ya, balkondan düşmekten son ada kurtulan Tarık Buğra'ya kazasız belasız, sıhhat ve afiyette bir gün dileyerek mesajıma başlıyorum ama çok da önemli haberlerim yok

gece Orhan Cemal'in uykusunda kıkır kıkır gülmesi biraz komikti, o kadar. ay evet, çocuk bildiğiniz kıkır kıkır gülüyordu. bazen uykusunda konuşuyor. gecen gün de "çöçü (kaka demek)" diyordu. eşim çiş eğitimi için hazır olduğu şeklinde yorumladı bu durumu :26:
annem salı günü ameliyat olacak. iyileşmesi 1 ayı bulurmuş. eşimle nasıl olup da dönüşümlü bakacağız oğlana, düşünüyoruz
bir de bu yaz çok yoğun olacağız, o arada sütten kesme ve çiş eğitimini nasıl yapacağım bilemiyorum. mayıs'ta sütten kessem, 1 ay sonra çiş eğitimine başlamam lazımki, yazı boş geçirmeyelim ama sütten kesmeyle çiş eğitimi üstüste gelmiş gibi olur da çocuk travma yaşar diye korkuyorum. bir yandan da, yazın hem kongrelere gideceğiz, hem tez savunmasına hazırlık gibi zor bir dönem geçireceğim. benim yoğunluğum, seyahatler arasında nasıl çiş eğitimi vereceğim bilemiyorum çiş eğitimi için en az 1 hafta-10 gün evde ve çocukla beraber olmak lazım ki, altına kaçırmalar olsa bile hemen banyo yaptırabileyim. offff, nasıl olcek bu işler
sizler nasıl yapacaksınız dostlarım

Son düzenleme:
Dün eski iş arkadaşlarımla ve müdürümle yemeğe çıktık.. Çok güzel vakit geçirdim.. Eski günleri hatırladık, güldük, hüzünlendik, yemeğimizi de yedik... Valla çok iyi geldi.. Kaan uyumadan hemen yetiştim eve.. Beni görünce öyle bir sarıldı ki.. Çok özlemiş..
Yavrum yaa hergün sevgisi katlanarak artıyor bu sıpaların.. Allahıma şükrediyorum.. İyi ki var.. İyi ki olmuş diye..

Bugün İstanbul kapalı ve yağmurlu :44::44: Sıkıntılı bir hava var yani.. Offf pufff... En iyisi ben yine konsantre olmaya çalışayım

" Ohhhhmmmmmmmmmmmmmm"

Bu mutlu_anne Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir.

bu ne demek ki? birini beğenmeniz için diğerlerini de beğenmeniz gerekiyor :26: çok saçma değil mi? "biri beğenilince diğerleri de beğenilmiş sayılıyor" gibi :44:

Annenize şimdiden geçmiş olsun.. Sizin için biraz hareketli bir ay olacak gibi görünüyor.. Ne diyeyim şimdiden kolay gelsin..

Ben de doktorla konuştum.. Mart gibi sütten kessem mi diye sordum.. Yok hayır dedi.. Mart ayı salgınların en yoğun olduğu ay sen yine Mayısta 2 yaşını doldurunca kes dedi.. Tamam dedim.. Çiş için de yazın en sıcak havalarda düşünüyorum... Hazirandan sonra yani.. Annemlerle beraber köye gideceğimiz hafta denemeye başlayacağım.. Dışarılarda gezinirken falan bağlamayıp alıştırmaya çalışacağım.. Çiş kaçsa da hemen yıkarım.. Üşüme derdi olmaz.. hoşuna bile gider diye tahmin ediyorum :))
Böyle düşünüyorum ama uygulamada nasıl oluyor bilemiyorum.. Yaşayıp göreceğiz

bu ne demek ki? birini beğenmeniz için diğerlerini de beğenmeniz gerekiyor :26: çok saçma değil mi? "biri beğenilince diğerleri de beğenilmiş sayılıyor" gibi :44:

Evet çok çok saçma.. eski haline geri dönsünler yaa.. Admin Bey ve Hanım lütfen sesimizi duyun..

Azraece canım nerelerdesin? Uzun zamandır yazmıyorsun? Cansu bebek nasıl oldu? Meraktayım beni haberdar edermisin?

Bu arada diğer aktif arkadaşlar da yok artık.. Nagiş, Planner, Zada, Yavrukedi, AnneZeynep (Arada katılıyor gerçi)

Hu huuu

sırf çiş eğitimi için bile gidilir köye, iyi fikir aslında :44:belkim ben de köye giderim. altına kaçırsa bile köy meydanındaki pınarda yakarız olur biter
pınarda yıkama konusunda ciddiyim. Bolu'nun bir orman köyü, tertemiz su, dağdan çıktığı gibi köye geliyor

evet evet, köy iyi fikir teşekkürler dostum

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım... Evet artık daha tehlikeli olmaya başladı bu bıdıklar.. Ne zaman nerden çıkacakları belli olmuyor..
sağol tatlım..

hiç bi fikrim yok. zaten begen tusuna da basmıyorum artık.. çok sacma

cok gecmiş olsun. bilmiyorum ki. dilberege gibi köye gidin siz de

:) ne iyi gelmiştir valla ben de bunaldım ama dişimi sıkıyorum yapcak bişey yok

uu süper keske bizim de bi köyümüz olsaydı..

tünaydınnnnnnn:)
bu gün hava kapalı hiç sevmiyorum böyle havaları.hiç bi iş yapasım yok
bi kaç gün önce tarık buğraya eşleştirme kartı almak için dolandır durdum avmye de gittik şansımıza kalmamış
bende kendim yapmaya karar verdim babası renkli resimleri çıktı aldı..üzerini pvc ile kapladık eşleştirmesi için tarık buğraya gösterdim
sonuç aynı olan resimlere bakıyo üzerine koymuyo farklı bi resmin üzerine koyup sırıtıyo:)
sonrasında da dışları pvc olduğu için üzerine basıp kaydı düştü..kaygan olduğunu görüncede hoşuna gitti baktım itina ile yere kodu üzerine bastı ve kaymaya başladı:)
sonrada bi tanesinin üzerine tükürdü eliyle yaydırdı bu çocuğun aklı hep böyle muzurluklara çalışıyo

ve size 100000 puanlık bi soru kızlar..cmt ve pzar günü yemeğe misafirim var güzel,sunumu şık ve basit bi şeyler söyleyin bana:)

bu günde defnecik ufff olmuşgeçmiş olsun nasılda acır

chihiro;annene geçmiş olsun şimdiden..yoğun günler sizi bekliyo

accasia;mide bulantısı sizede uğramış çok geçmiş olsun.

Cok gecmiş olsun inş birdaha olmaz ...

çok afacan bu çocuk ya :) muzur :)

teşekkur ederiz

ben yemek konusunda cok kotuyum maalesef o yuzden bi öneri sunamicam. ama gelen önerileri merakla bekliyorum

yazdan kalma bir gün var burda. çok güzel bir hava. okulu gelirken kuzuyudu indirdim. el sallayıp uğurludı. anne okul gitti:)) o kadar güzel cümleler kurmaya başladı. eşimle birbirimize şaşkınşaşkın bakıp gülüyorz. zeytini peyniri seven çocuk 5 aydır ağzına koymuyo. yoğurt yiyo. süt içiyo en azından. evden çıkmadan erişte haşladım. özlemiş. salçalı taraftn ver diyo.

sebze haşlaması ( havuç kabak brokoli) eşliğde dalyan köfte yanında patates püresi. köfteyi yoğurup garnitürle sar. folyoya sarıp 55 dk pişir

sağolasın.. inşallah.. valla cok uzgunum hala aklıma geldikçe içim gidiyo

üzgün olmazmısın canından can gidiyor onlara bişey olunca
annemmm size gelen bana gelsin rabbim sizden önce beni alsın der hep
nekadar masumca sevgi dolu ve vefakarca cümleler
ozaman sadece anlıyormusum şimdi hissedip bende aynılarını söylüyorum canım onlara gelen bize gelsin

tekrar gecmiş olsun aksam öpüsüp koklasırsınız benim yerimede öp prensesimizi ...

masallah cümle kurması falan cok güzelll bal onlar yaaaa
yogurt ve sütten karsılıyordur canım peynir enes dogdugundan beri almıyor
sütüde kakaolu sütler içiyor kendim yaptım içmedi
yogurt ve ayranla idare ediyoruz canım
doktor onları alıyorsa karsılıyordur dedi

evet anne olmak bambaşkaymış...

öpüp koklicam

"anne oul gitti", waaaooow 3 kelimelik cümle söylüyor maşallah.
bizim oğlan sadece "anne yooo, baba yooo, dede yooo, apla yooo" şeklinde "yok"lukları sayıyor. bardağın bir de dolu tarafını görüp var olanları saysa ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…