Canım sen kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin ?
canımmm bana sordun galiba.. Ben üstüme alındım... 2 sene 10 aylık evliyim.. 27 yaşındayımmm canım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin ?
mayıs annişleri aranızda çalışan varmı...
ben şuan işteyimmm ay bi eve gitsemmmmmm
canımmm bana sordun galiba.. Ben üstüme alındım... 2 sene 10 aylık evliyim.. 27 yaşındayımmm canım...
mayıs annişleri aranızda çalışan varmı...
ben şuan işteyimmm ay bi eve gitsemmmmmm
cnm senin bebiş benimkinden 1 gün büyük:) sen keseyi falan gördün mü? benim ctesi ilk randevum
selam anneler. bugün muayeneye gittik. 13 mayıs inşallah doğum tarihimiz. çok ağrım vardı bugün acil olarak araya sıkıştırdır doktorumuz. ağrı kesici verdi ama doğuma kadar çekecekmişim bunu.
bide çalışıyorum zor geçecek benim
yok canım ben daha bugün test yaptım yeni öğrendim.. Haftaya cumartesine randevu aldım. Artık inş. keseyi kalp atışlarını hepsinini beraber görürüz...![]()
![]()
kızlarımız olursa adaş olabilirler bende eylül istiyorum:79:
Kızlar eşimle tanıştığım günden beri hep çocuğumuzun adı eylül diye aramızda bi diyoluğumuz olmuştur. Hatta bunu bütün çevremiz bilir.. eylül aşağı eylül yukarı..
Arada eylül napıo diyenler bile vardı :)şimdi bu haberi eylülde alınca çok tuhaf oldum :)
Hiçbir şekilde kız erkek ayrımı yapmam.. yeterki hayırlı ve sağlıklı olsun ama eğer kız olursa ismi hazır :)
evet canımmm sana sordummm :) bende 2 sene 2 ay :) 31 yaşındayımcanımmm bana sordun galiba.. Ben üstüme alındım... 2 sene 10 aylık evliyim.. 27 yaşındayımmm canım...
Ben de çalışıyorum maleseff şimdi evde olmak vardı
cnm senin bebiş benimkinden 1 gün büyük:) sen keseyi falan gördün mü? benim ctesi ilk randevum
canım benim bebişim seninkinden 2 gün büyük :) bizde ctesi gidicez.. istanbulmasın cnm ?
hoşgeldin canım kaç haftalıksın tahmini doğum tarihi kaç gözüküodu internette.
senınde hayırlısı olsun cnm ben tekirdağdayım:)inşalah görürüz sağlıkla..
kızlarımız olursa adaş olabilirler bende eylül istiyorum:79:
kızlar eşimle tanıştığım günden beri hep çocuğumuzun adı eylül diye aramızda bi diyoluğumuz olmuştur. Hatta bunu bütün çevremiz bilir.. Eylül aşağı eylül yukarı..
Arada eylül napıo diyenler bile vardı :)şimdi bu haberi eylülde alınca çok tuhaf oldum :)
hiçbir şekilde kız erkek ayrımı yapmam.. Yeterki hayırlı ve sağlıklı olsun ama eğer kız olursa ismi hazır :)
arzum, ben daha yeni yaptım. Tickerfactory'den yaptım. Kk'da bu sitenin haricinde kabul etmediği yazıyordu ama yapanları da görüyorum. şimdi tickerfactory'den ticker oluşturduktan sonra kk profiline gir, profil düzenlemede çizelge diye bir bölüm var oraya ticker'da en son aşamda çıkan ve http ile başlayan satırı kopyalayıp yapıştırıyorsun. Ban oradaki tüm metni kopyala yapıştır yaptığım için önce hep hata verdi. Sonra yalnızca http ile başlayan ve png ile biten saıtı kopyalamam gerektiğini çözdüm. Kolay gelsin canım.
olsun cnm yolumuz uzun daha bulursun..senın bebiş bizimkilerden büyük sen nezaman keseyi ve bebeği gördün?oooo isimler bulunmaya başlanmış bile
Valla kızlar etrafımdaki bebişlerin birkaçının ismini ben koydum ama şuan kendi bebişimiz için hiç isim gelmiyor daha aklımıza![]()
doktorun demesi 4 haftalık henüz. doğum tarihi 13 mayıs.
benim rahim ters yönde olduğu içinde ağrılarım var. şimdiden korkutmaya başladı bu süreç beni.