2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

selam anneler. bugün muayeneye gittik. 13 mayıs inşallah doğum tarihimiz. çok ağrım vardı bugün acil olarak araya sıkıştırdır doktorumuz. ağrı kesici verdi ama doğuma kadar çekecekmişim bunu.
bide çalışıyorum zor geçecek benim

kızlar ben dr.a gittiğimde bebeğim 5 haftalık olcak aranızda gören var mı keseyi 5 haftada

selam anneler. bugün muayeneye gittik. 13 mayıs inşallah doğum tarihimiz. çok ağrım vardı bugün acil olarak araya sıkıştırdır doktorumuz. ağrı kesici verdi ama doğuma kadar çekecekmişim bunu.
bide çalışıyorum zor geçecek benim

hoşgeldin canım kaç haftalıksın tahmini doğum tarihi kaç gözüküodu internette.

yok canım ben daha bugün test yaptım yeni öğrendim.. Haftaya cumartesine randevu aldım. Artık inş. keseyi kalp atışlarını hepsinini beraber görürüz... :nazar: :nazar:

ayy maşallah cnm hayırlısı olsun benimde sat 13 ağustostu dün test yaptım bugünde kan testi yaptırdım çok şükür..benim 2 kaybım vr inşallah bu sefer allahım yüzümzü güldürür..

kızlarımız olursa adaş olabilirler bende eylül istiyorum:79:

Kızlar eşimle tanıştığım günden beri hep çocuğumuzun adı eylül diye aramızda bi diyoluğumuz olmuştur. Hatta bunu bütün çevremiz bilir.. eylül aşağı eylül yukarı..
Arada eylül napıo diyenler bile vardı :)şimdi bu haberi eylülde alınca çok tuhaf oldum :)

Hiçbir şekilde kız erkek ayrımı yapmam.. yeterki hayırlı ve sağlıklı olsun… ama eğer kız olursa ismi hazır :)

fatmacanla birlikte eylüller 3 oldu:66:

canımmm bana sordun galiba.. Ben üstüme alındım... 2 sene 10 aylık evliyim.. 27 yaşındayımmm canım...
evet canımmm sana sordummm :) bende 2 sene 2 ay :) 31 yaşındayım
Ben de çalışıyorum maleseff şimdi evde olmak vardı

ahhhh cnm ahhhh :(

cnm senin bebiş benimkinden 1 gün büyük:) sen keseyi falan gördün mü? benim ctesi ilk randevum

canım benim bebişim seninkinden 2 gün büyük :) bizde ctesi gidicez.. istanbulmasın cnm ?

canım benim bebişim seninkinden 2 gün büyük :) bizde ctesi gidicez.. istanbulmasın cnm ?[/QUOTE]

senınde hayırlısı olsun cnm ben tekirdağdayım:)inşalah görürüz sağlıkla..

canım benim bebişim seninkinden 2 gün büyük :) bizde ctesi gidicez.. istanbulmasın cnm ?

senınde hayırlısı olsun cnm ben tekirdağdayım:)inşalah görürüz sağlıkla..[/QUOTE]

min canım amin inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza …

Bu arda Tekirdağ anne tarafından memleketim çokta severim oraları, şarköyü :) :)

oooo isimler bulunmaya başlanmış bile :9:
Valla kızlar etrafımdaki bebişlerin birkaçının ismini ben koydum ama şuan kendi bebişimiz için hiç isim gelmiyor daha aklımıza :61:

senınde hayırlısı olsun cnm ben tekirdağdayım:)inşalah görürüz sağlıkla..

min canım amin inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza …

Bu arda Tekirdağ anne tarafından memleketim çokta severim oraları, şarköyü :) :)[/QUOTE]

::) benimde anne tarafım şarköylü hahhahha hadi zorlaalım belki akrabayızdır:)

kızlarımız olursa adaş olabilirler bende eylül istiyorum:79:

kızlar eşimle tanıştığım günden beri hep çocuğumuzun adı eylül diye aramızda bi diyoluğumuz olmuştur. Hatta bunu bütün çevremiz bilir.. Eylül aşağı eylül yukarı..
Arada eylül napıo diyenler bile vardı :)şimdi bu haberi eylülde alınca çok tuhaf oldum :)

hiçbir şekilde kız erkek ayrımı yapmam.. Yeterki hayırlı ve sağlıklı olsun… ama eğer kız olursa ismi hazır :)

arzum, ben daha yeni yaptım. Tickerfactory'den yaptım. Kk'da bu sitenin haricinde kabul etmediği yazıyordu ama yapanları da görüyorum. şimdi tickerfactory'den ticker oluşturduktan sonra kk profiline gir, profil düzenlemede çizelge diye bir bölüm var oraya ticker'da en son aşamda çıkan ve http ile başlayan satırı kopyalayıp yapıştırıyorsun. Ban oradaki tüm metni kopyala yapıştır yaptığım için önce hep hata verdi. Sonra yalnızca http ile başlayan ve png ile biten saıtı kopyalamam gerektiğini çözdüm. Kolay gelsin canım.

bende yapamıyorum hep hatalı çizelge die hata veriyo çok uğraştım ama

oooo isimler bulunmaya başlanmış bile :9:
Valla kızlar etrafımdaki bebişlerin birkaçının ismini ben koydum ama şuan kendi bebişimiz için hiç isim gelmiyor daha aklımıza :61:
olsun cnm yolumuz uzun daha bulursun..senın bebiş bizimkilerden büyük sen nezaman keseyi ve bebeği gördün?
doktorun demesi 4 haftalık henüz. doğum tarihi 13 mayıs.
benim rahim ters yönde olduğu içinde ağrılarım var. şimdiden korkutmaya başladı bu süreç beni.

canını sıkma canım herşey bebeklerimiz için kendine dikkat et inşallah sağ salim 9 ayı atlatırız

Back
X