2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım sen hız yapmazsında karsıdaki ö*üz hız yapar Allah korusun nese sadece uyarı yapıyım rabbim korusun hepimizi

canım sen hız yapmazsında karsıdaki ö*üz hız yapar Allah korusun nese sadece uyarı yapıyım rabbim korusun hepimizi

evet canım öküz çok memleketteAllah korusun,,
biz öyle çok arabaya binmiyoruz aslında ihmal ettik oto koltugu almam lazımdı
zaten arabayı sattırmaya çalışıyorum gerek kalmıycak..
arabayı satsında ev kredisini kapatalım sonrada evi satıp taşınmak istiyorum,,
eşim sallıyo beni bakalım bunun içinde bi kıyamet kopacak yakında

İyi akşamlar gece kuşları :)

Dopdolu bi haftasonu daha bitti sabah iş var

Dun doktor randevumuza gittik. Tedavimizin doğru olduğunu, bu dönemdeki çoğu çocukta görüldüğünü ve hele de krese gidiyosa cok normal oldugunu söyledi. Gece beslenmesini kesmemin iyi olduğunu, hatta yatmadan önce içtiği sütü de yavas yavas bırakmamızı söyledi. (Bunu okumuştum) gece öksürügünü arttırıyormuş. Mayısa kadar ilaca devam. Bi kan testi yaptırcam. Acelesi yok musait oldugunuzda yaptırın dedi. Gecen ayki testlere baktı immün sistemi gayet iyiymiş. Demir değeri de normal dedi. Şu an çok iyi durumu dedi. Vs vs. Bundan sonrası için kou de bi dıktor ismi verdi ona gidicez. Kendi çocuk doktorumuzun iyi olduğu bi kez daha ispatlanmış oldu.

Sonra eminönüne gittik. Kardeşimin hastane ve mevlutte dağıtılacak bebek sekerlerni vs aldık. Mevlut kıyafeti aldık. Minik şehzade olacak patuy efendi. Çok tatlı bi görseniz. Kuzenlerle vs görüştük heosiyle hasret giderdik. Güzel bi haftasonuydu. Defnoş bayaa bi kudurdu şımardı.

Mutlum sen naptın geldin mi izmite? Keske görüşebilseydik

Meleğim bışver sıkma canını

Leylabahar kreste de ingilizce dersleri var ama ben bebekliğinden beri ingilizce türkçe karışık ilgileniyorum. Videolar uygulamalar oyunlar vs. Kulak dolgunluğu var. Mesela bu kşam şok oldum. 10 a kadar ingilizce saydı :))))) ve harika şrkı söylüyo :) bunda da herseye bi melodi koymamızın etkisi buyuk diye düşünüyorum bebekliğinden beri

Ömerimin evihayırlı olsun

Çiçekçim cuma gunu yoğundum. Okudum ama yazamadım sorry. Kınusalım yavrucum

Nagiş çok üzüldüm ama sıkma canını lütfen her sey düzelecek inşallah

Ay bilmem CNm 150 ml birşey bana çok geldi acaba buraya alıştım ondan mı
Ben oğluma vitamin alıyorum oda 150 ml ve 4 pounds belki bu yüzden çok geldi baba .. Neyse çoçuklara neler almıyoruz ki bunu almayalım dimi pöf yani )

Can çıkmayınca huy çıkmaz derler ya bizim herifte öyle . Sadece bugün olanlarla ilgili değil aslında , çok başından beri süre gelen problemler .. Neyse CNm ilgin , alakan için çok tşk ederim , iyiki varsınız kızlar ..

Sekersizyeşilçay çok sevimdim herşeyin yolunda gitmesine inş daha da iyi olur defnem..

bende dört gözle doktor randevunu yazmanı bekliyodum:)çok ama çok sevindim
iyi haberlerle gelmişsin hadi gözümüz aydın cnm..
defneye kocaman bir maşallahingilizceyi söktü desene
bende hemen yarın çağlayla ingilizce konuşmaya başlıyorumilk şunla başlıyım ıt s a pencilöbür günde ı love you ögreteyim
sonra ben biraz ögreneyim ki çocugada ögreteyim
cigerim sen bana cimri diyosun da sen benden cimriymişsin yaw
kız sen orda 4 poundsa alıyosunda burda dünya para haberin yok:)
balık yagı bu tabikide pahalı olacak:18:içine bi dünya balıgın kemigini iligini sıkıp koymuşlaryazzık hayvanlara

Son düzenleme:

Sekersizyeşilçay çok sevimdim herşeyin yolunda gitmesine inş daha da iyi olur defnem..

sağolun kızlar. çok tesekkur ederim. acıkcası benim de içim rahatladı ama bu durum ne kadar surecek gececek mi vs diye sormayı unuttum :/

beybi sen ingilizce videolar ac o öğrenir senin öğrenmene gerek yok sekerim

Merhaba annecikler. . Evet siz istisnaymışsınız. Meğer siz haklıymışsınız. Face grubunda çatırdamalar başladı ne yazık ki :18::18:
ElifcaaaanNasılsın özledik seni
Orhan Cemal'e geçmiş olsunŞimdi nasıl?
Eşimle kavuştuk sağol
MUTLUM canim Allah kovustursun hemde en dopdolu kollarla(anladin sen soyle parfumler vb )
Demek MAsal da içeriye girmek istemeyen bebekler kervanına katıldı yerim onu Keyifli olmana sevindim canım
Dopdolu kollarla geldi eşim çok sağol canım Ama en güzeli, bizi çok özlemiş arada ufak ayrılıklar iyi oluyor galiba
Nagişim canım geçmiş olsun eşineİnşallah tez zamanda iyileşir Yaren Nur akrabalarının yanında yaramaz oldu demek,misafirlerin gidince düzelir herşey canım
Bu arada balkonu bırakma kararın için tebrikler

Hayırlı uğurlu olsun canım evinizAllah daha da iyilerini nasip etsin
Doğumgünü hazırlıklarında biraz geride kaldım bende...Geçen seneye nazaran daha az kişiyle olacağından sanırım,birde daha tam gaza gelemedim galiba
beykozcumhayır hiç kızmadım tabi ki tesekkur ederim melegım34 cnm sanada tesekkur edıyorum optum kızlar
Hayırlı olsun bebişinRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
slm kizlar aramizda antalyadan birileri vardi rumuzlri neydi bisi sormam gerekte
Talay arkadaşımız artık Antalyada yaşayacak,tayinleri çıktı oraya gidiyor...
Canım Rabbim sana en doğru zamanda verecek inşallah Tahminim Enesin yaşgününde hamile olacaksın
Çizelgen güzel olmuşHadi bakalım hayırlısı tatlım
Meleğim inşallah eşin senin gibi tatlı ve güzel insanı üzdüğünün çabuk farkına varır ve herşey güllük gülistanlık olur çabucak

Benimde her çocuk gibi kaybolma hikayem var,biz 2 arkadaş evden uzaklaşıp çarşıya gitmişiz ve bir parfümerinin vitrinin önünde
yorulup uyuyakalmışız,küçük yer olduğu için amcam bulmuş annemden güzeeel bir sopa yemiştim
Tavşan yapımı için kujumu arasaydınya canım,anne tavşan sana yardım ederdiKujuuuum nerdesiiin
Eşinle aran inşallah çabucak düzelir canım
Şekersizim çok ama çok sevindim sonuçların iyi olmasınaBatur'un süsleri kıyafetleri ne güzeldir şimdi kimbilir Hele o cennet gibi kokularına hastayım yeni bebeklerin
Ben İzmite gidemedim canım,bu haftaya kaldı inşallah denk geliriz

Geçecek canım inşallah kalbini ferah tutİnşallah çabucak iyileşecek ve hiçbirşeyi kalmayacak pamuk prensesimin Mira'nın ingilizcesi çok iyi değil ama eybisidiiefci diyor
Daha çok ingilizce şarkılar dinliyoruz ve twinkle twinkle little star gibi birkaç kelime çıkartabiliyor şarkıların içinden
(tabi daha amatör söylüyor)
Birde dün Defne Karenin ali babasına eşlik ettik birlikte izledik videoyuArkadaşını çok özledi kızım haberin olsun teyzesi

Kızlar çok güzel birkaç gün geçirdim
Arkadaşım bende kaldı perşembe akşamı,başka bir dostumuza ev gezmesine gittik,
çok eğlendik..haftasonu yaş gününe gittik kızımla,gittiğimiz ev çocuk doluydu Mira çok sevindi
Akşamları da yine arkadaşlarım yalnız bırakmadılar beni sağolsunlar mutlulukla bekledim eşimi
Mirayı parka götürdüm dün,sonra da dedesine..
Dün gece eşim 1 gibi geldi,bende beklerken uyumuşum koltukta,öpücüklerle uyandırdı beni
Çok özlemiş walla şaşırdım Mira uyuyordu öptü kokladı kızınıRabbim kimseyi yavrusundan ayırmasın
İtalyadan getirilebilecek herşeyi getirmiş,peynirler makarnalar özel soslar bildiğiniz market alışverişi yapmış
Beklerim yemeğe sizi de Kızına dünyaları almış çok mutlu oldum,tabi sabah Mira hediyelerini görünce çok sevindi
Beni de boş geçmemiş sağolsun beğenipte alamadığım birkaç bişey vardı almış hepsini
Dün gece birkez daha anladım ki herşey boş,insanın önce sağlığı veeee "huzuru" olmalı hayatta...Yuvada huzur olunca herşey
güllük gülistanlık oluyor ama benimki gibi bazı kocalar bu zor anlıyor Neyse uzun lafın kısası eşime bu birkaç günlük ayrılık iyi gelmiş kızlar

canım benim o agzını yerim senin bal damlıyor ballll
bir geldin pir geldin gitme biryerlere zaten herkez kacıslarda özlüyorummm sizi

masallah sekersizim defneyede mutlucum mirayada söylüyorum zehir gibiler hep öle oluur inş kafaları
sizide tebrik ederim basarınız büyük canlarım

http://www.youtube.com/watch?v=My2FRPA3Gf8

bu şarkıya ve bu kadına taktım kafayı... her gun 10 kez dinlenir mi yaa?

dinleniyormus canım bende enesin dinledigi sarkılardan gak geldi
sarkıları yasakladım yabancı sarkılarda hep .....gratif seyler var eneste istiyor izlemek
bende yeter dedim izletmeyi kestim
cocuklu ingilizce sarkılar dinletiyim ben ozman:26:
yoksa enes simdi ergenus gibi gezecek etrafta

canım benim o agzını yerim senin bal damlıyor ballll
bir geldin pir geldin gitme biryerlere zaten herkez kacıslarda özlüyorummm sizi
Sende gitme biyerler CANISI Bizi başka topiklerle aldatma sakın
Kim kaçıyor söyle hemen bulalım onu Bizim topiğimiz vefalıdır kimse terketmez burayı
Sadece şifresini unutur misafir olarak katılırAma katılır ya biz ona bakalımEfsunlu topik burası
Keşke arada birde gelip bi selam verselerözletmeseler kendilerini
Azraeceeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…