amin canım amin..
off bebege içim gittibizde oto koltugu kullanmıyoruz,,kızlarla arkaya oturuyoz
eşim hiç hız yapmaz zaten istesede yapamaz burda insandan çok araba varherkesin kapısında 2 araba var
ayranımız yok içmeye attan giderik wc ye:))
Allahım korusun bütün yavruları
canım sen hız yapmazsında karsıdaki ö*üz hız yapar Allah korusun nese sadece uyarı yapıyım rabbim korusun hepimizi
evet cnm sen dedigin gibi bi kafa dinle bakalım Allah hakkınıza hayırlısı neyse onu nasip etsin inşşallah..
böyle durumlarda yorum yapmak çok zor
balık yagı o kadarda tuzlu degil melegimnetten baktım 50 civarı yalnışmıyım
yarın eşim eczaneye soracak bakalım bulabilecekmi
dedim antekyedeki bütün eczaneleri gezecen onu bulacanzaten sinir olmuşum ona bulsun getirsin
Merhba kizlr, bir hftasonu daha bitti
misfirlerim gece 2bucuga kadar oturdu hliyle benim de pertim cikti
menu gozume basit gelince esimi cok kolay diye kandirdim oturduk yaprak sardik
Aksm da sut almaya yolladim 1.5 saat oldu hala gelmedi
bazen nasil bu kadar YavaS olabiliyor anlamiyorum
MELEGIM noldu canim, neden canin sıkıldi??
Samimiyetle soyluyorum uzun zamandir eskisi gibi anlatmiyorsun diye seviniyordum
Bazilari cok iyi bir bba oluyor bazisi cok iyi bir es, ikisini ayni anda basarabilen cok az erkek var
Iyi yanlari gercekten olumsuzluklarin gerisinde kaliyorsa diyecek soz kalmiyr tabi ki ama musmutlu bir aile olmaniz geciyor tabi gonlumden
NURSAVASKAN hayirli olsun cnm rlari ryas civari olacak aradan cikacaklar birlikte buyuyecekler ne guzel hber sglikla kucaginiza alin insallah
bende dört gözle doktor randevunu yazmanı bekliyodum:)çok ama çok sevindimİyi akşamlar gece kuşları :)
Dopdolu bi haftasonu daha bitti sabah iş var
Dun doktor randevumuza gittik. Tedavimizin doğru olduğunu, bu dönemdeki çoğu çocukta görüldüğünü ve hele de krese gidiyosa cok normal oldugunu söyledi. Gece beslenmesini kesmemin iyi olduğunu, hatta yatmadan önce içtiği sütü de yavas yavas bırakmamızı söyledi. (Bunu okumuştum) gece öksürügünü arttırıyormuş. Mayısa kadar ilaca devam. Bi kan testi yaptırcam. Acelesi yok musait oldugunuzda yaptırın dedi. Gecen ayki testlere baktı immün sistemi gayet iyiymiş. Demir değeri de normal dedi. Şu an çok iyi durumu dedi. Vs vs. Bundan sonrası için kou de bi dıktor ismi verdi ona gidicez. Kendi çocuk doktorumuzun iyi olduğu bi kez daha ispatlanmış oldu.
Sonra eminönüne gittik. Kardeşimin hastane ve mevlutte dağıtılacak bebek sekerlerni vs aldık. Mevlut kıyafeti aldık. Minik şehzade olacak patuy efendi. Çok tatlı bi görseniz. Kuzenlerle vs görüştük heosiyle hasret giderdik. Güzel bi haftasonuydu. Defnoş bayaa bi kudurdu şımardı.
Mutlum sen naptın geldin mi izmite? Keske görüşebilseydik
Meleğim bışver sıkma canını
Leylabahar kreste de ingilizce dersleri var ama ben bebekliğinden beri ingilizce türkçe karışık ilgileniyorum. Videolar uygulamalar oyunlar vs. Kulak dolgunluğu var. Mesela bu kşam şok oldum. 10 a kadar ingilizce saydı :))))) ve harika şrkı söylüyo :) bunda da herseye bi melodi koymamızın etkisi buyuk diye düşünüyorum bebekliğinden beri
Ömerimin evihayırlı olsun
Çiçekçim cuma gunu yoğundum. Okudum ama yazamadım sorry. Kınusalım yavrucum
Nagiş çok üzüldüm ama sıkma canını lütfen her sey düzelecek inşallah
cigerim sen bana cimri diyosun da sen benden cimriymişsin yawAy bilmem CNm 150 ml birşey bana çok geldi acaba buraya alıştım ondan mı
Ben oğluma vitamin alıyorum oda 150 ml ve 4 pounds belki bu yüzden çok geldi baba .. Neyse çoçuklara neler almıyoruz ki bunu almayalım dimi pöf yani)
bende dört gözle doktor randevunu yazmanı bekliyodum:)çok ama çok sevindim
iyi haberlerle gelmişsin hadi gözümüz aydın cnm..
defneye kocaman bir maşallahingilizceyi söktü desene
bende hemen yarın çağlayla ingilizce konuşmaya başlıyorumilk şunla başlıyım ıt s a pencil öbür günde ı love you ögreteyim
sonra ben biraz ögreneyim ki çocugada ögreteyim
cigerim sen bana cimri diyosun da sen benden cimriymişsin yaw
kız sen orda 4 poundsa alıyosunda burda dünya para haberin yok:)
balık yagı bu tabikide pahalı olacak:18:içine bi dünya balıgın kemigini iligini sıkıp koymuşlaryazzık hayvanlara
NURSAVASKAN hayirli olsun cnm rlari ryas civari olacak aradan cikacaklar birlikte buyuyecekler ne guzel hber sglikla kucaginiza alin insallah
nursavaşkan bebişiniz ailenize huzur mutluluk getirsin inşallah.
Sekersizyeşilçay çok sevimdim herşeyin yolunda gitmesine inş daha da iyi olur defnem..
bende dört gözle doktor randevunu yazmanı bekliyodum:)çok ama çok sevindim
iyi haberlerle gelmişsin hadi gözümüz aydın cnm..
defneye kocaman bir maşallahingilizceyi söktü desene
bende hemen yarın çağlayla ingilizce konuşmaya başlıyorumilk şunla başlıyım ıt s a pencil öbür günde ı love you ögreteyim
sonra ben biraz ögreneyim ki çocugada ögreteyim
ElifcaaaanMerhaba annecikler.. Evet siz istisnaymışsınız. Meğer siz haklıymışsınız. Face grubunda çatırdamalar başladı ne yazık ki :18::18:
Orhan Cemal'e geçmiş olsun-- dün akşam eşimin kırdığı porselen tavak parçalarını toplarken Orhan Cemal parmaklarını kesmişişin tuhafı, kestikten sonra evi süpürdü, heryerde dolandı vs. çok sonra ben farkettim ellerindeki ve yüzündeki kanı. parmak uçlarında birkaç kesk var, yüzünü kaşıyınca yüzü de kan olmuş. eşime iyice kızdım: bebenin elleri yüzü kan içinde nasıl görmedin diye
-- mutlu_anne hanım, eşinizi yolcu etmişsiniz. sağ salim ve hediyelerle kavuşun inşallah
Demek MAsal da içeriye girmek istemeyen bebekler kervanına katıldı yerim onuMUTLUM canim Allah kovustursun hemde en dopdolu kollarla(anladin sen soyle parfumler vb )
Nagişim canım geçmiş olsun eşineKizlar dort gundur yaren nur hasta grip bir yandan gunde bir kere o da gece olmak üzere kusma ve ateslenme geciriyor.bir dun gece olmadı.
Bugun hic iyi degilim.hatta son birkac gundur iyi degilim.suanda cokmus durumdayim.
Yani moralim her kulvarda bozuk.dua edin bu kardesinize.uzgunum...
kizlar merhabaaa en sevdigim gunun aksamindan herkese opuicukler yolluyorum!
Hos eve az once girdim bu hafta da pestilimi cikardilar
Bu sene DG hazirliklarina baslayamadik gitti gecen sene ne kadar kurtluyduk bir beni mi sardi yahu telasi kimseden cit cikmiyorr
Evimizi aldik kizlar Allah borcundn da kolayca kurtrsin insallah isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı olsun bebişinbeykozcumhayır hiç kızmadım tabi ki tesekkur ederim melegım34 cnm sanada tesekkur edıyorum optum kızlar
Talay arkadaşımız artık Antalyada yaşayacak,tayinleri çıktı oraya gidiyor...slm kizlar aramizda antalyadan birileri vardi rumuzlri neydi bisi sormam gerekte
Canım Rabbim sana en doğru zamanda verecek inşallahkız onaylamasa acabadamı kalcaktın ben yalan söylermiyim
bizzat benim kacamak yaptıgım topige yazdı
nese nursavaskanı tebrik eder darısı bizim azmanların basına diyorum inş kardesleri hemen gelir
kız mutluuuuu ben nezaman hamile haberi vericem 6.hissin kuvvetli senin tahminleri alayımmm
Meleğim inşallah eşin senin gibi tatlı ve güzel insanı üzdüğünün çabuk farkına varır ve herşey güllük gülistanlık olur çabucakBen galiba Mahir'le tr ye gidip bir daha dönmiyecez buraya gibi geliyor , artık herşey dayanılmaz oldu kızlar sabrım son haddede ..hayırlısı olur inş dualarınızı eksik etmeyin inanın neyin tam doğru olduğunu kestiremiyorum .,
Benimde her çocuk gibi kaybolma hikayem var,biz 2 arkadaş evden uzaklaşıp çarşıya gitmişiz ve bir parfümerinin vitrinin önündeselamlar
yarın okullar açılıyobugün cereni biraz gezdirdik ama ceren çok yordu bizi
hiç söz dinlemiyobi ara magazadayız baktım ceren yanımda yok ceren ceren diyorum ses verende yok
dişarı çıktım yokkk ceren kayıptekrar magazaya geçtim anneee diye beni çagırıyo
kıyafetlerin arkasına saklanmışçektim çıkardım baya bir kızdım agladı
dedim böyle şaka olmaz
neyseeşiminde bugün heyheyleri üstündeydi onlada birbirimize girdik uzun zamandır böyle tartışmamıştık
uzunca bir süre böyle kalacagımız belli
böyle çocuklarımı alıp uzaklara kaçasım varyoruldum,sıkıldım
resmen kocamdan sogudum
uzakta akrabada yokbeni evine kabul edecek varmı:))
şekersiz yaptıgın kapı süsüne bayıldımcerenin ödevi var benimde tavşan yapmam lazım:26:dün gittim polar kumaş ve pamuk aldım ama nasıl yapacagımı bilmiyorum:26:yapacagım tavşanda cerenin çizdigi tavşan olacak egri büğrü ne biçim bir tavşan yapmış birebir aynısı olacakmış etekli bir tavşan sonra bu tavşancık hastanede yatan çocuklara gidecek
kampanya gibi birşey,,
Şekersizim çok ama çok sevindim sonuçların iyi olmasınaDun doktor randevumuza gittik. Tedavimizin doğru olduğunu, bu dönemdeki çoğu çocukta görüldüğünü ve hele de krese gidiyosa cok normal oldugunu söyledi. Gece beslenmesini kesmemin iyi olduğunu, hatta yatmadan önce içtiği sütü de yavas yavas bırakmamızı söyledi. (Bunu okumuştum) gece öksürügünü arttırıyormuş. Mayısa kadar ilaca devam. Bi kan testi yaptırcam. Acelesi yok musait oldugunuzda yaptırın dedi. Gecen ayki testlere baktı immün sistemi gayet iyiymiş. Demir değeri de normal dedi. Şu an çok iyi durumu dedi. Vs vs. Bundan sonrası için kou de bi dıktor ismi verdi ona gidicez. Kendi çocuk doktorumuzun iyi olduğu bi kez daha ispatlanmış oldu.
Sonra eminönüne gittik. Kardeşimin hastane ve mevlutte dağıtılacak bebek sekerlerni vs aldık. Mevlut kıyafeti aldık. Minik şehzade olacak patuy efendi. Çok tatlı bi görseniz. Kuzenlerle vs görüştük heosiyle hasret giderdik. Güzel bi haftasonuydu. Defnoş bayaa bi kudurdu şımardı.
Mutlum sen naptın geldin mi izmite? Keske görüşebilseydik
sağolun kızlar. çok tesekkur ederim. acıkcası benim de içim rahatladı ama bu durum ne kadar surecek gececek mi vs diye sormayı unuttum :/
beybi sen ingilizce videolar ac o öğrenirsenin öğrenmene gerek yok sekerim
Şekersizim çok ama çok sevindim sonuçların iyi olmasınaBatur'un süsleri kıyafetleri ne güzeldir şimdi kimbilir Hele o cennet gibi kokularına hastayım yeni bebeklerin
Ben İzmite gidemedim canım,bu haftaya kaldı inşallah denk geliriz
http://www.youtube.com/watch?v=My2FRPA3Gf8
bu şarkıya ve bu kadına taktım kafayı... her gun 10 kez dinlenir mi yaa?
ElifcaaaanNasılsın özledik seni
Orhan Cemal'e geçmiş olsunŞimdi nasıl?
Eşimle kavuştuk sağol
Demek MAsal da içeriye girmek istemeyen bebekler kervanına katıldı yerim onuKeyifli olmana sevindim canım
Dopdolu kollarla geldi eşim çok sağol canımAma en güzeli, bizi çok özlemiş arada ufak ayrılıklar iyi oluyor galiba
Nagişim canım geçmiş olsun eşineİnşallah tez zamanda iyileşir Yaren Nur akrabalarının yanında yaramaz oldu demek ,misafirlerin gidince düzelir herşey canım
Bu arada balkonu bırakma kararın için tebrikler
Hayırlı uğurlu olsun canım evinizAllah daha da iyilerini nasip etsin
Doğumgünü hazırlıklarında biraz geride kaldım bende...Geçen seneye nazaran daha az kişiyle olacağından sanırım,birde daha tam gaza gelemedim galiba
Hayırlı olsun bebişinRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Talay arkadaşımız artık Antalyada yaşayacak,tayinleri çıktı oraya gidiyor...
Canım Rabbim sana en doğru zamanda verecek inşallahTahminim Enesin yaşgününde hamile olacaksın
Çizelgen güzel olmuşHadi bakalım hayırlısı tatlım
Meleğim inşallah eşin senin gibi tatlı ve güzel insanı üzdüğünün çabuk farkına varır ve herşey güllük gülistanlık olur çabucak
Benimde her çocuk gibi kaybolma hikayem var,biz 2 arkadaş evden uzaklaşıp çarşıya gitmişiz ve bir parfümerinin vitrinin önünde
yorulup uyuyakalmışız,küçük yer olduğu için amcam bulmuş annemden güzeeel bir sopa yemiştim
Tavşan yapımı için kujumu arasaydınya canım,anne tavşan sana yardım ederdiKujuuuum nerdesiiin
Eşinle aran inşallah çabucak düzelir canım
Şekersizim çok ama çok sevindim sonuçların iyi olmasınaBatur'un süsleri kıyafetleri ne güzeldir şimdi kimbilir Hele o cennet gibi kokularına hastayım yeni bebeklerin
Ben İzmite gidemedim canım,bu haftaya kaldı inşallah denk geliriz
Geçecek canım inşallah kalbini ferah tutİnşallah çabucak iyileşecek ve hiçbirşeyi kalmayacak pamuk prensesimin Mira'nın ingilizcesi çok iyi değil ama eybisidiiefci diyor
Daha çok ingilizce şarkılar dinliyoruz ve twinkle twinkle little star gibi birkaç kelime çıkartabiliyor şarkıların içinden
(tabi daha amatör söylüyor)
Birde dün Defne Karenin ali babasına eşlik ettik birlikte izledik videoyuArkadaşını çok özledi kızım haberin olsun teyzesi
http://www.youtube.com/watch?v=My2FRPA3Gf8
bu şarkıya ve bu kadına taktım kafayı... her gun 10 kez dinlenir mi yaa?
Sende gitme biyerler CANISIcanım benim o agzını yerim senin bal damlıyor ballll
bir geldin pir geldin gitme biryerlere zaten herkez kacıslarda özlüyorummm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?