2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ehehhehehe sarılıyom işte size sıkı sıkı Yok darbe almadım hala devam ediyoruz paylaşıyoruz bişeyler ama grup şuan ikiye bölündü fikir ayrılıkları falan söz konusu oldu.Eski huzur tat yok yani.

selamcıklar
maşallah herkesin performansı yerinde:)döktürmüşsünüz
mutlucugumun eşide gelmiş hadi gözün aydın canımhediyelerinde hayırlı olsunenişte bizede bişeyler getirseymişti keşke:)
bizde aileden olduk artık dimiben senin küçük kız kardeşin sayılırım:))

şekersiz pusetiniz hayırlı olsun şekerimben çok begendim hem fiyatıda iyi sayılır:18:boşver giden gitmiş:18:keşke bir büyügünü alsaydın 2. bebişte kullanırdı:)olsun bunuda kullanır çok tatlı

elifim kele cigerimne zaman bize gelon kalanaseye neler yapım ne istersingönül mirada ablalarıyla oynar:)

ceren okula gittibu okulu kim icat ettiyse eline saglık yawcır cır böcegi gibi halasesi kulaklarımdayinede özledim cadıyı
çağla uyuyouyusunda büyüsün
eşim balık yagını bulamamışecza deposunu bile aramış yokmuşbende netten sipariş verdimbakalım ne zaman gelir

Ciğerimm Babyimm.Haftasonu ancak gelebilirim ben . Sen hangi gün müsaitsen o zmn gelirim canım benim.Hiçbişey yapma güleryüzün hoşsohbetin için gelicem ben.Bide kızlarımı görmek için. :)

Ciğerimm Babyimm.Haftasonu ancak gelebilirim ben . Sen hangi gün müsaitsen o zmn gelirim canım benim.Hiçbişey yapma güleryüzün hoşsohbetin için gelicem ben.Bide kızlarımı görmek için. :)

pazar daha müsaitim canımbenim x men pazarları okey oynamaya gidiyobi gün okey tahtasıyla kafasını yaracam haberi yok

Peki hangi saat uygun. Rahatsız etmek istemiyorum o nedenle şeettim. Bu arada foto paylaştım güncel bakabilirisiniz.
kız delüü istedigin saatte gel ama saat 12 den önce gelmebide 5 ten sonra gelme
saat 2 yi 11 geçe bekliyorum1 dakika geç kalırsan kapıyı açmam bilesin:))

şimdi biliyosun ben herkese kapıyı açmamkapı çalma şifrem vardır:))sanada şifreyisöyliyim öyle kapımı çal
kapımıza gelince önce öhüüü diyosun sonrada kara üzüm habbesini çalıyosunbaktın yine duymuyosam o zamanda tini havvaşoyu çal ben anlarım

Anlaştık o zmn. Bu pazar değil belki ama haftaya pazar inşallah kesin sendeyim. ' yi 11 geçe öhüü karaüzüm habbesi leeee olmadı tinnihavaşoynan anlaştık

Kızlar bişy dicem illuminati'yi duydunuz mu ve ne düşünüyorsunuz?
Geçen hafta evine gittiğimiz arkadaşım çok inançlıdır ve çok okur 2,5 yaşında oğlu var ve çizgi film izlerlerken
tom ve jeri de koşuştururlarken tabloda çıplak vücutlar görmüş ve özellikle disney çizgifilmlerinde rastlamış hatta bazılarını
kayıt etmiş ve eşine de göstermiş.. Neyse kısa kesicem arkadaşım artık oğluna her çizgi filmi izletmiyor,bizim öylesine bakıp geçtiğimiz çizgifilmden çocuklar aşırı uçlarda ve arkadaşımın bahsettiği şekilde cinsel içerikli mesajlar alıyorlarmış yada başka mesajlar ve ileride yatkınlığı artıyormuş çocukların bazı şeylere:18:
Biraz da altta alıntı yapıyorum size;
İlluminati ve Subliminal mesaj; başka bir objenin içine bir mesaj ya da işareti saklamaktır. İlk bakışta fark edilmezler ancak bu mesajların bilinçaltını etkiledikleri ileri sürülmektedir. Reklamcılık ve propaganda alanlarında kullanılan Subliminal mesajın daha çok masonlar tarafından kullanıldığı bilinmektedir. Subliminal mesajı kullananlardan biri de var olduğu iddia edilen illuminati isimli gizli örgüttür. Peki İlluminati nedir? İşte en yaygın görüşler:
İnanışa göre İlluminati adını ve üyelerini bir sır gibi saklayan ölümcül bir kuruluştur. Bugün hemen her ülkede mevcuttur. Özel eğitim, tören ve alt kültürlerden gelmeyenler İlluminati'ye kabul edilmezler.
İlluminati o kadar gizlidir ki, varlığından bile bahsedilmez. Bu gizli örgüte ihanet edenlerin cezası kayıtsız şartsız ölümdür.

Arkadaşlarımla da baya konuştuk ama sizin de görüşlerinizi merak ettim...Dikkat etmekte fayda var diye düşünüyorum:18:

hiçbir bilgim yok ilk defa duyuyorum:44:
benim bi arkadaşta pepe çizgi filminden kıcık alıyodu,,sebebini yazmıycam ama ordaki pepenin nenesine takmıştı:)
çocukların bilinçaltına birşeyleri yerleştirdiklerini düşünüyodu:26:çok tuhaf gelmişti:26:

Merhaba mutlucum...
Evet canım anlattığın olay 25.ci kare diye geçiyor ve kesinlikle doğru.Özellikle disney çizgi filmlerinde çok daha fazla var.CN isimli çizgi film kanalından da çocuklarımızı uzak tutmamızda fayda var.
Ben özellikle bu konuya çok dikkat etmeye çalışıyorum

Hayırlı akşamlar kızlar.Uzun ve güzel bir tatilin ardından tekrar merhaba..
En son kayınvalideler bizdeyken yazmıştım size.10 günlük ziyaretin ardından döndüler evlerine ,ben de rahatıma kavuştum
Şubat tatilini ise annemlerde geçirdik.Bütün kardeşler bi evde toplanınca baya curcuna oldu ama çok keyifliydi.Hepimiz iş güç dolayısı ile ayrı ayrı yerlerde hayatlarımıza devam ediyoruz.Bazen keşke 20 sene öncesine gidebilsem diyorum...

Geçmişe bakınca hem bebek haberi hem de hamile kalmaya çalışan arkadaşları okudum.Ben aslında uzun bir süre çocuk düşünmüyordum ama her an niyeti bozabilirim

aferin canım sınavımı gectin şimdi bende sıraaa
ben iyi sarılırım bugun bas agrım tuttu onun haricinde iyiyim
enes bebito son gaz azmanlıgına devam ediyor ama annesini eskisi kadar yormuyor kendi kendine arada oynuyor
kilo veremedim bari hamilelikle kapatıyım diyorum bebege atıcam sucu
saka bir yana 67kilocugum kemiklerim sayılıyor
ve HAMİLEEEEE DEGİLİMMMM kendimi kandırıyorum

Heeee şimdi anladım :26:
duygusal sarkıymıs be :26:
nese sorry edilie
ben bilmemek senin dil ben bilmek turkca

cevirin için saol bebegim
kocan tabi alcak senden iyisini uzayda arasa bulamaz
güzel alımlı tası sıksa suyunu cıkarak bir karısı var masallah ayva ayva

canım iliminatu cok arastırdım
25.kareyide arastırın neler var film aralarına adamın seyini koymuslar falan bizim gözümüz algılamıyor ama beynimiz algılıyor
bu grup seytana tapanlar grubu cogu ünlü buna üye onlar cok para ve seks sunuyorlar üyelerine
birde hedefleri müslümanlıgı bitirmek oldugunu duymustum bir ülkeyi en kolay bu yöntemle yıkarsın
osmanlı karı düşkünlügünden sona erdi
şimdi cocuklarımızn kafasına Allah korusun seks ve para sokup gelişmesini ve ilerlemesini durduruyorlar aklı fikri uçkuru olmasını saglamak amac

canım benim kal kal 2 taneden sonra bayaaa ara veririz
mavişinide öp benim yerime

elifcim aha böle dedin yandın
makarna suyunu yirsin artık

valla neden olmasın beykozum:))makarnanın bütün vitamini suyuna geçiyomuş sen bunu bilmiyomuydun:))

turuncu hoş geldin cicim,yakışıklı ogluşun nasıl

mutlu cnm sen öyle yazınca ben farklı bişey anlamışımsandım ki çizgi filmlerde çıplak vücutlar falan çocukların beynine giriyo diye okumuşumbende dedigin şeyi bir zamanlar araştırmıştım ama adını unutmuşum:26:birçok çocuk reklamında zaten var,mesela oz.o reklamında var,birçok yabancının klibinde var:26:walt disney zaten bunların başında:26:
çok dikkatli incelenirse gözüküyo ama ben yakalayamıyorum acaba çocuklar görüyomudur:26:
neyse dikkatli olmakta fayda var,,

selamlarrr
yine sabah olacakyine gece olacakkyine gece olacak ...
sözün kısası yaşlanıyoz yaw30 olmama sayılı günler kala kendimi hiç iyi hissetmiyorum
moralim sinirlidegişik birşeyler yapmak istiyorumne yapsam bilemiyorum

bugün çağla beni çok güldürdüher zaman izledigi türde bişeyler izliyodu baktım ''piki piki pet piki pikiiiiii''
diye çok hızlı bir şekilde konuşuyomeger kuşum tekerleme söylüyomuş:))
[video=youtube;7sHVgW44cDA]http://www.youtube.com/watch?v=7sHVgW44cDA[/video]

eşimde akşam gördü:))ceren de çok güldü

off ya keşke fotograf makinam çalışıyo olsane çok şey var sizlere göstermek istedigim
tabetin borcunu kapatayım hemen makina alacam acilinden

Son düzenleme:
herkese selaaammmmmm
15 gün oldu galiba uğramayalı daha doğrusu uğrayamayalı umarım herkesler iyidir
benim minnoş yine hastalandı çok ağır geçirdi 10 gün sürdü şimdi çok şükür iyi meleğim
eşim 9 günlük tatiline gitti ve döndü çok iyi geldi bize deli gibi özlemişiz
tarık buğra hastalanınca sıkıntıdan mide ağrım tavan yaptı..arada bir de tarık buğra oyuncağıyla gözüme vurdu şişti ve kan topladı gözüm böyle kocaman oldu
biz 15 günü böyle geçirdik işte

şimdilik iyiyiz bol bol kuduruyoruz yavru kuşumla
hepinizi öptüm şimdilik şekerler
bunlarda bebişlerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…