Bencede en güzeli mk ama ben yine de kocammış gibi yaptım akşam
Elifçim sen fena bi darbe mi aldın faceden hayırdır? Sen hep gel biz zaten burdayız demirbaş gibi
Birde hep şunu yapıyorsunanlamadı ben bize ne demek iztiyor zen
K
selamcıklar
maşallah herkesin performansı yerinde:)döktürmüşsünüz
mutlucugumun eşide gelmiş hadi gözün aydın canımhediyelerinde hayırlı olsun enişte bizede bişeyler getirseymişti keşke:)
bizde aileden olduk artık dimiben senin küçük kız kardeşin sayılırım:))
şekersiz pusetiniz hayırlı olsun şekerimben çok begendim hem fiyatıda iyi sayılır:18:boşver giden gitmiş:18:keşke bir büyügünü alsaydın 2. bebişte kullanırdı:)olsun bunuda kullanır çok tatlı
elifim kele cigerimne zaman bize gelon kalana seye neler yapım ne istersin gönül mirada ablalarıyla oynar:)
ceren okula gittibu okulu kim icat ettiyse eline saglık yaw cır cır böcegi gibi halasesi kulaklarımda yinede özledim cadıyı
çağla uyuyouyusunda büyüsün
eşim balık yagını bulamamışecza deposunu bile aramış yokmuş bende netten sipariş verdim bakalım ne zaman gelir
Ciğerimm Babyimm.Haftasonu ancak gelebilirim ben . Sen hangi gün müsaitsen o zmn gelirim canım benim.Hiçbişey yapma güleryüzün hoşsohbetin için gelicem ben.Bide kızlarımı görmek için. :)
pazar daha müsaitim canımbenim x men pazarları okey oynamaya gidiyo bi gün okey tahtasıyla kafasını yaracam haberi yok
kız delüü istedigin saatte gel ama saat 12 den önce gelmePeki hangi saat uygun. Rahatsız etmek istemiyorum o nedenle şeettim. Bu arada foto paylaştım güncel bakabilirisiniz.
kız delüü istedigin saatte gel ama saat 12 den önce gelmebide 5 ten sonra gelme
saat 2 yi 11 geçe bekliyorum1 dakika geç kalırsan kapıyı açmam bilesin:))
şimdi biliyosun ben herkese kapıyı açmamkapı çalma şifrem vardır:))sanada şifreyisöyliyim öyle kapımı çal
kapımıza gelince önce öhüüü diyosun sonrada kara üzüm habbesini çalıyosunbaktın yine duymuyosam o zamanda tini havvaşoyu çal ben anlarım
Anlaştık o zmn.Bu pazar değil belki ama haftaya pazar inşallah kesin sendeyim. ' yi 11 geçe öhüü karaüzüm habbesi leeee olmadı tinnihavaşoynan anlaştık
Kızlar bişy dicem illuminati'yi duydunuz mu ve ne düşünüyorsunuz?
Geçen hafta evine gittiğimiz arkadaşım çok inançlıdır ve çok okur 2,5 yaşında oğlu var ve çizgi film izlerlerken
tom ve jeri de koşuştururlarken tabloda çıplak vücutlar görmüş ve özellikle disney çizgifilmlerinde rastlamış hatta bazılarını
kayıt etmiş ve eşine de göstermiş.. Neyse kısa kesicem arkadaşım artık oğluna her çizgi filmi izletmiyor,bizim öylesine bakıp geçtiğimiz çizgifilmden çocuklar aşırı uçlarda ve arkadaşımın bahsettiği şekilde cinsel içerikli mesajlar alıyorlarmış yada başka mesajlar ve ileride yatkınlığı artıyormuş çocukların bazı şeylere:18:
Biraz da altta alıntı yapıyorum size;
İlluminati ve Subliminal mesaj; başka bir objenin içine bir mesaj ya da işareti saklamaktır. İlk bakışta fark edilmezler ancak bu mesajların bilinçaltını etkiledikleri ileri sürülmektedir. Reklamcılık ve propaganda alanlarında kullanılan Subliminal mesajın daha çok masonlar tarafından kullanıldığı bilinmektedir. Subliminal mesajı kullananlardan biri de var olduğu iddia edilen illuminati isimli gizli örgüttür. Peki İlluminati nedir? İşte en yaygın görüşler:
İnanışa göre İlluminati adını ve üyelerini bir sır gibi saklayan ölümcül bir kuruluştur. Bugün hemen her ülkede mevcuttur. Özel eğitim, tören ve alt kültürlerden gelmeyenler İlluminati'ye kabul edilmezler.
İlluminati o kadar gizlidir ki, varlığından bile bahsedilmez. Bu gizli örgüte ihanet edenlerin cezası kayıtsız şartsız ölümdür.
Arkadaşlarımla da baya konuştuk ama sizin de görüşlerinizi merak ettim...Dikkat etmekte fayda var diye düşünüyorum:18:
Geçen hafta evine gittiğimiz arkadaşım çok inançlıdır ve çok okur 2,5 yaşında oğlu var ve çizgi film izlerlerken
tom ve jeri de koşuştururlarken tabloda çıplak vücutlar görmüş ve özellikle disney çizgifilmlerinde rastlamış hatta bazılarını
kayıt etmiş ve eşine de göstermiş.. Neyse kısa kesicem arkadaşım artık oğluna her çizgi filmi izletmiyor,bizim öylesine bakıp geçtiğimiz çizgifilmden çocuklar aşırı uçlarda ve arkadaşımın bahsettiği şekilde cinsel içerikli mesajlar alıyorlarmış yada başka mesajlar ve ileride yatkınlığı artıyormuş çocukların bazı şeylere:18:
İlluminati ve Subliminal mesaj; başka bir objenin içine bir mesaj ya da işareti saklamaktır. İlk bakışta fark edilmezler ancak bu mesajların bilinçaltını etkiledikleri ileri sürülmektedir. Reklamcılık ve propaganda alanlarında kullanılan Subliminal mesajın daha çok masonlar tarafından kullanıldığı bilinmektedir. Subliminal mesajı kullananlardan biri de var olduğu iddia edilen illuminati isimli gizli örgüttür. Peki İlluminati nedir? İşte en yaygın görüşler:
İnanışa göre İlluminati adını ve üyelerini bir sır gibi saklayan ölümcül bir kuruluştur. Bugün hemen her ülkede mevcuttur. Özel eğitim, tören ve alt kültürlerden gelmeyenler İlluminati'ye kabul edilmezler.
İlluminati o kadar gizlidir ki, varlığından bile bahsedilmez. Bu gizli örgüte ihanet edenlerin cezası kayıtsız şartsız ölümdür.
Arkadaşlarımla da baya konuştuk ama sizin de görüşlerinizi merak ettim...Dikkat etmekte fayda var diye düşünüyorum:18:
Beykozumm.Canım benimm.
Herşey yolunda kv. deyle yine eskisi gibi olduk anne kız bütün çekişmeler sona erdi.
Hamile kaldığım kiloya düştüm ama hala 5 kilo fazlam var yani hamile kaldığımdada şişkoydum :26::26::26:
Gönül Mira iyi ama bu aralar 3 diş birden çıkardığı için huysuz
ikinci bebiş için henüz bi planlama söz konusu değilmuhtemelen ara uzayacak
bütün sorular elimden geldiğince yanıtlandı.Sıra bende
Sen nasılsın?
bebito nasıl?
Kilo almaya hazır mısın?
Peki gerçekten hamile misin?
Bencede en güzeli mk ama ben yine de kocammış gibi yaptım akşam
Elifçim sen fena bi darbe mi aldın faceden hayırdır? Sen hep gel biz zaten burdayız demirbaş gibi
Birde hep şunu yapıyorsunanlamadı ben bize ne demek iztiyor zen
Kullanmayanlar şeyedemiyormu şimdiGüle güle kullansın Defnoşum
Koptum yine beykozzzzHangisine gülüceğimi şaşırdım Hatta "hayırdır" "ne alaka" "ne iş" gibi 50tane tilki dolaştı aklımda "aman zaten sana yaranılmaz" lafını duyacağım için sustum Ama yakında italyadan eve bi telefon falan gelirse şaşırmıcam tööbee töbeee Şaka bi yana eşim çok zevklidir zaten benden de belli Kafasına ne düştü bilemicem ama şerrimden korkmuş olabilir
Şu yorumunu duysa kızcağız şarkıyı söylemekten vazgeçerdi yeminle
Oh benim tatlı ıstırabım
Kavga etmeye gerek yok, tekrar başlıyorsun
Fakat ben onsuz
Sıkıntılıyım
Metronun etrafında tek başıma dolanıyorum
Büyük acımdan kurtulmak için
Son bir dans
Uzaklaşmak istiyorum, her şeye yeniden başlamak istiyorum
Oh benim tatlı ıstırabım
Gökyüzünü, günü ve geceyi karıştırıyorum
Rüzgarla ve yağmurla dans ediyorum
Birazcık sevgi ve balın bir damlasıyla
Dans ediyorum
Ve gürültüde koşuyorum ve korkuyorum
Bu benim sıram mı?
İşte acı geliyor
Bütün Paris'te, kendimi terk ediyorum
Ve uzağa uçuyorum
Senin yokluğunda bu yolda
Yalnızca umut
Deneyebileceğim kadar deniyorum, sensiz hayatım yalnızca anlamsız parıltılı bir dekor
.... gibi gibi diyor çevirisindeben müziğini sevdim hortum ve saça takılmam
Ciğerimm Babyimm.Haftasonu ancak gelebilirim ben . Sen hangi gün müsaitsen o zmn gelirim canım benim.Hiçbişey yapma güleryüzün hoşsohbetin için gelicem ben.Bide kızlarımı görmek için. :)
Hayırlı akşamlar kızlar.Uzun ve güzel bir tatilin ardından tekrar merhaba..
En son kayınvalideler bizdeyken yazmıştım size.10 günlük ziyaretin ardından döndüler evlerine ,ben de rahatıma kavuştum
Şubat tatilini ise annemlerde geçirdik.Bütün kardeşler bi evde toplanınca baya curcuna oldu ama çok keyifliydi.Hepimiz iş güç dolayısı ile ayrı ayrı yerlerde hayatlarımıza devam ediyoruz.Bazen keşke 20 sene öncesine gidebilsem diyorum...
Geçmişe bakınca hem bebek haberi hem de hamile kalmaya çalışan arkadaşları okudum.Ben aslında uzun bir süre çocuk düşünmüyordum ama her an niyeti bozabilirim
elifcim aha böle dedin yandın
makarna suyunu yirsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?