2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım enişte beye kocaman alkısss
cok sevindim mutlu huzurlu olmana canım rabbim daim etsin

kız ben iki topigede yetişiyorum +2topik bile idare edebilirim
cünkü artık oradada hamile olan kacıyor anneler topigine
bizlerde 5-10kişiyle konusuyoruz
ben aldatırmıyım bakıyorum kimse yok digerlerine geciyorum
bura baska canım amac aldatmak degil göz banyosu

slm kizlar aramizda antalyadan birileri vardi rumuzlri neydi bisi sormam gerekte

Antalya'dan birileri var mı bilmiyorum ama tayini geçen haftalarda Antalya'ya çıkan Talay arkadaşımız var. kendisi 2. bebeğine hamile. hem mayıs 2012 hem de mayıs 2014 annesi

Hayırlı olsun bebişinRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

cok tesekkur ederimm saol cnm

Antalya'dan birileri var mı bilmiyorum ama tayini geçen haftalarda Antalya'ya çıkan Talay arkadaşımız var. kendisi 2. bebeğine hamile. hem mayıs 2012 hem de mayıs 2014 annesi

hayırlı olsun talay arkadasımıza da ne guzel 2. kez mayıs annesı olması cok sevındım adına

aferin benim akıllı kuzuma... ali baba süperdi yaaa.. daha da uzundu da hepsini yukleyemedim 15 sn olayından dolayı. kopardı bizi..
of senin adına cok sevindim. eniştenin kafasına bişey düşmüş herhalde italyada yoksa yoksa... şaka şaka :) maşallah hiç bozulmasın aranız inşallah... neler almış kız çok merak ettim
Sende bendensin bende bunu 10 değil 100 kez dinliyorum günde bu aralar
Ne takıntılıyız yaaa
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk
hmm. izledim. ne güzel bi açıdan bakmış eiffelle :)
masallah sekersizim defneyede mutlucum mirayada söylüyorum zehir gibiler hep öle oluur inş kafaları
sizide tebrik ederim basarınız büyük canlarım
tenks yeavriimmm
allah seni ne etmesin

masallah sekersizim defneyede mutlucum mirayada söylüyorum zehir gibiler hep öle oluur inş kafaları
sizide tebrik ederim basarınız büyük canlarım
Canım hepimizin bebelerine kocaman maşallah Şimdikiler folik asit bebeleri zeki çevik ve ahlaklılar

canım enişte beye kocaman alkısss
cok sevindim mutlu huzurlu olmana canım rabbim daim etsin
Amin canım ama hiç ümidim yok ben yine birkaç güne kalmaz gelip burda size ağlarım
Birkaç güne normale döner enişten
Senin göz banyonu yiyimm yaaçok alemsin çookk
Şarkıdaki inişler çıkışlar çok hoşuma gidiyiiii deli gibi dinliyorumSözleri de fena diil beğendim bu arada Miley sana benziyor
yada sen ona saçlarrr falan artisssttt
Bende dedim ona yoksa yoksaaa... diye MK çanta babet bide cüzdanbirde dolce gabbana-desire parfüm
birde sevdiğim çikolatalardanbirde kendini getirmiş bana

evet evet seviyorum seni.. benziyoruz di mi

valla hediyelere bayıldım.. uuu diyorum... en guzeli mk

Maşallah size maşallah eski performansınıza kavuşmuşsunuz yeniden.
Araya sadece iki gün girdi o da haftasonuydu ama sayfalar ilerlemişte ilerlemiş
Babycerenim,mutluannem,beykozum,meleğim,şekersizim,çiçiroo: çok uzattım :26: ve diğer tüm kıymetli annelerimm. Hepiniz iyi ki varsınızzHerkes yalan siz gerçekmişsiniz

haftasonu eminönüne gidince defne cok yoruldu tabi ben de.. ne zamandır aklımdaydı bi baston puset almak. annemlerde bırakıp gittiğimde kullanmak için. şu puseti aldım. 160 tl ye bıraktı ama kazıklandım mı yoksa acele mi ettim bilmiyorum. lite way vardı hep aklımda ama dedim ya.. o anda bu vardı elinde ben de aldım. iyi mi ettim kötü mü ettim? kullanan var mı bi yorum şeyeetseniz?
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/chicco-ct-0-6-puset-baston-hafif-bebek-arabasi-99768677

çok şükür maşallah tü tü tü tü :)

Vay vay vay çantaya bakkkk
canım enişte bey uzun zaman sonra tek gezmenın verdigi sersemlikle rahatlıgın karısımından dogan beyne oksijenin az gitmesi sonucu böyle bişey yapmıstır :9
yok be bal gibi özlemiş ikinizi eee araya mesafe girmeden anlamazlar illa ya cekip gitcen yada böle bişey olcakkki anlasınlarrr

kız ben o klibe baktım
kadın sarkıyı söylüyor benim bogazım agrıdı
bide anlamını cözemedim :26:
kadına herkez sırt ceviriyor sokaga atmıslar
kimsesi yok gidecek
oda hortuma kafa tutuyor sonra görüyor gününü
hortum onu fırlatıyor baska yere orda sarkıyı söyleye söyleye cosuyor
en son yürüyüp gidiyor
anladıgım bu canım benmi odunlukla izledim anlamadım canım kadının sac sekli on numaraydı ama severim salas seyleri

oy canım benim sana hosgeldin diyemedim unutmusum :26:
hosgeldin bak yaban ellerde yirler seni biligin ciftlige gel sen
nese ne var ne yok?
kilo verdinmi?
gönül napıyor?
2.bebiş ne zaman?
suan bunları cevapla sonra devam ederim

Beykozumm.Canım benimm.
Herşey yolunda kv. deyle yine eskisi gibi olduk anne kız bütün çekişmeler sona erdi.
Hamile kaldığım kiloya düştüm ama hala 5 kilo fazlam var yani hamile kaldığımdada şişkoydum :26::26::26:
Gönül Mira iyi ama bu aralar 3 diş birden çıkardığı için huysuz
ikinci bebiş için henüz bi planlama söz konusu değil muhtemelen ara uzayacak
bütün sorular elimden geldiğince yanıtlandı.Sıra bende

Sen nasılsın?
bebito nasıl?
Kilo almaya hazır mısın?
Peki gerçekten hamile misin?

herkese merhaba. devamlı telden takip ediyrm ama yazamıyrm. benm tel çok dandik. okuor ama yazmıyr. bilgisayarı açmaya fırsat olmuyo. benm kız elimden alıp canm kardeşim çizgi filmi açtırıyr. artık 21 aylık genç bir kızım var. 2 yaş sendromunuyaşıyrz ama sıkıntı yok . çünkü inatlaşmamaya çalışırz. gelişim psikolojisini çok ii bildiğim için ( kpss mağduru) yok şu teoriye göre böyle oldu yok mu teoriye göre şöyle davranmalıyız. yok pavlov şunu demiş yok gutriye bunu demiş. :)) uyku konusu çok konuşuldu. normalde kendi beşiğinde bensiz uyur doğduğundan beri ama baze n beni istediği oluyr. şuan ayrılık kaygısı yaşıyr. beni odadan göndermiyr. uyuyana kadar sandalyede oturuyr. ne zaman üstümü değişsem anne okula gitti diyor. yok kızım evdeym dirm seviniyr. ama artık okullar açıldı giderken huysuzlandı. bende okul istıyom diyo. tamam gelirken alırım dedim sevindi. bilmiyo kii eylül den itibaren zorunlu okkullu olacak 25 yaşına kadar.

evet evet seviyorum seni.. benziyoruz di mi

valla hediyelere bayıldım.. uuu diyorum... en guzeli mk
Bencede en güzeli mk ama ben yine de kocammış gibi yaptım akşam
Elifçim sen fena bi darbe mi aldın faceden hayırdır? Sen hep gel biz zaten burdayız demirbaş gibi
Birde hep şunu yapıyorsunanlamadı ben bize ne demek iztiyor zen
Kullanmayanlar şeyedemiyormu şimdiGüle güle kullansın Defnoşum
Koptum yine beykozzzzHangisine gülüceğimi şaşırdım Hatta "hayırdır" "ne alaka" "ne iş" gibi 50tane tilki dolaştı aklımda"aman zaten sana yaranılmaz" lafını duyacağım için sustumAma yakında italyadan eve bi telefon falan gelirse şaşırmıcam tööbee töbeee Şaka bi yana eşim çok zevklidir zaten benden de belli Kafasına ne düştü bilemicem ama şerrimden korkmuş olabilir
Şu yorumunu duysa kızcağız şarkıyı söylemekten vazgeçerdi yeminle

Oh benim tatlı ıstırabım
Kavga etmeye gerek yok, tekrar başlıyorsun
Fakat ben onsuz
Sıkıntılıyım
Metronun etrafında tek başıma dolanıyorum
Büyük acımdan kurtulmak için
Son bir dans
Uzaklaşmak istiyorum, her şeye yeniden başlamak istiyorum
Oh benim tatlı ıstırabım

Gökyüzünü, günü ve geceyi karıştırıyorum
Rüzgarla ve yağmurla dans ediyorum
Birazcık sevgi ve balın bir damlasıyla
Dans ediyorum
Ve gürültüde koşuyorum ve korkuyorum
Bu benim sıram mı?
İşte acı geliyor
Bütün Paris'te, kendimi terk ediyorum
Ve uzağa uçuyorum
Senin yokluğunda bu yolda
Yalnızca umut
Deneyebileceğim kadar deniyorum, sensiz hayatım yalnızca anlamsız parıltılı bir dekor
.... gibi gibi diyor çevirisindeben müziğini sevdim hortum ve saça takılmam

:) iyi yapmışsın. öyle yapcan mecbur

yapabilir tabi ki de ben özellikleri memnuniyet vs acısından dedim sekercim :) aşkolsun yaneee

anlamı da guzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…