Kızlar çok güzel birkaç gün geçirdim
Arkadaşım bende kaldı perşembe akşamı,başka bir dostumuza ev gezmesine gittik,
çok eğlendik..haftasonu yaş gününe gittik kızımla,gittiğimiz ev çocuk doluydu Mira çok sevindi
Akşamları da yine arkadaşlarım yalnız bırakmadılar beni sağolsunlar mutlulukla bekledim eşimi
Mirayı parka götürdüm dün,sonra da dedesine..
Dün gece eşim 1 gibi geldi,bende beklerken uyumuşum koltukta,öpücüklerle uyandırdı beni
Çok özlemiş walla şaşırdımMira uyuyordu öptü kokladı kızını Rabbim kimseyi yavrusundan ayırmasın
İtalyadan getirilebilecek herşeyi getirmiş,peynirler makarnalar özel soslar bildiğiniz market alışverişi yapmış
Beklerim yemeğe sizi deKızına dünyaları almış çok mutlu oldum,tabi sabah Mira hediyelerini görünce çok sevindi
Beni de boş geçmemiş sağolsun beğenipte alamadığım birkaç bişey vardı almış hepsini
Dün gece birkez daha anladım ki herşey boş,insanın önce sağlığı veeee "huzuru" olmalı hayatta...Yuvada huzur olunca herşey
güllük gülistanlık oluyor ama benimki gibi bazı kocalar bu zor anlıyorNeyse uzun lafın kısası eşime bu birkaç günlük ayrılık iyi gelmiş kızlar
Sende gitme biyerler CANISIBizi başka topiklerle aldatma sakın
Kim kaçıyor söyle hemen bulalım onuBizim topiğimiz vefalıdır kimse terketmez burayı
Sadece şifresini unutur misafir olarak katılırAma katılır ya biz ona bakalım Efsunlu topik burası
Keşke arada birde gelip bi selam verselerözletmeseler kendilerini
Azraeceeeeee
slm kizlar aramizda antalyadan birileri vardi rumuzlri neydi bisi sormam gerekte
Hayırlı olsun bebişinRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Antalya'dan birileri var mı bilmiyorum ama tayini geçen haftalarda Antalya'ya çıkan Talay arkadaşımız var. kendisi 2. bebeğine hamile. hem mayıs 2012 hem de mayıs 2014 annesi
beykoz hanım hamile misiniz, çzelgeyi yanlış mı görüyorum
aferin benim akıllı kuzuma... ali baba süperdi yaaa.. daha da uzundu da hepsini yukleyemedim 15 sn olayından dolayı. kopardı bizi..Geçecek canım inşallah kalbini ferah tutİnşallah çabucak iyileşecek ve hiçbirşeyi kalmayacak pamuk prensesimin Mira'nın ingilizcesi çok iyi değil ama eybisidiiefci diyor
Daha çok ingilizce şarkılar dinliyoruz ve twinkle twinkle little star gibi birkaç kelime çıkartabiliyor şarkıların içinden
(tabi daha amatör söylüyor)
Birde dün Defne Karenin ali babasına eşlik ettik birlikte izledik videoyuArkadaşını çok özledi kızım haberin olsun teyzesi
of senin adına cok sevindim. eniştenin kafasına bişey düşmüş herhalde italyadaKızlar çok güzel birkaç gün geçirdim
Arkadaşım bende kaldı perşembe akşamı,başka bir dostumuza ev gezmesine gittik,
çok eğlendik..haftasonu yaş gününe gittik kızımla,gittiğimiz ev çocuk doluydu Mira çok sevindi
Akşamları da yine arkadaşlarım yalnız bırakmadılar beni sağolsunlar mutlulukla bekledim eşimi
Mirayı parka götürdüm dün,sonra da dedesine..
Dün gece eşim 1 gibi geldi,bende beklerken uyumuşum koltukta,öpücüklerle uyandırdı beni
Çok özlemiş walla şaşırdımMira uyuyordu öptü kokladı kızını Rabbim kimseyi yavrusundan ayırmasın
İtalyadan getirilebilecek herşeyi getirmiş,peynirler makarnalar özel soslar bildiğiniz market alışverişi yapmış
Beklerim yemeğe sizi deKızına dünyaları almış çok mutlu oldum,tabi sabah Mira hediyelerini görünce çok sevindi
Beni de boş geçmemiş sağolsun beğenipte alamadığım birkaç bişey vardı almış hepsini
Dün gece birkez daha anladım ki herşey boş,insanın önce sağlığı veeee "huzuru" olmalı hayatta...Yuvada huzur olunca herşey
güllük gülistanlık oluyor ama benimki gibi bazı kocalar bu zor anlıyorNeyse uzun lafın kısası eşime bu birkaç günlük ayrılık iyi gelmiş kızlar
hmm. izledim. ne güzel bi açıdan bakmış eiffelle :)Sende bendensin bende bunu 10 değil 100 kez dinliyorum günde bu aralar
Ne takıntılıyız yaaa
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk
tenks yeavriimmmmasallah sekersizim defneyede mutlucum mirayada söylüyorum zehir gibiler hep öle oluur inş kafaları
sizide tebrik ederim basarınız büyük canlarım
dinleniyormus canım bende enesin dinledigi sarkılardan gak geldi
sarkıları yasakladım yabancı sarkılarda hep .....gratif seyler var eneste istiyor izlemek
bende yeter dedim izletmeyi kestim
cocuklu ingilizce sarkılar dinletiyim ben ozman:26:
yoksa enes simdi ergenus gibi gezecek etrafta
Canım hepimizin bebelerine kocaman maşallahmasallah sekersizim defneyede mutlucum mirayada söylüyorum zehir gibiler hep öle oluur inş kafaları
sizide tebrik ederim basarınız büyük canlarım
Amin canım ama hiç ümidim yok ben yine birkaç güne kalmaz gelip burda size ağlarımcanım enişte beye kocaman alkısss
cok sevindim mutlu huzurlu olmana canım rabbim daim etsin
Senin göz banyonu yiyimm yaa
kız ben iki topigede yetişiyorum +2topik bile idare edebilirim
cünkü artık oradada hamile olan kacıyor anneler topigine
bizlerde 5-10kişiyle konusuyoruz
ben aldatırmıyım bakıyorum kimse yok digerlerine geciyorum
bura baska canım amac aldatmak degil göz banyosu
Şarkıdaki inişler çıkışlar çok hoşuma gidiyiiii deli gibi dinliyorumaferin benim akıllı kuzuma... ali baba süperdi yaaa.. daha da uzundu da hepsini yukleyemedim 15 sn olayından dolayı. kopardı bizi..
of senin adına cok sevindim. eniştenin kafasına bişey düşmüş herhalde italyadayoksa yoksa... şaka şaka :) maşallah hiç bozulmasın aranız inşallah... neler almış kız çok merak ettim
hmm. izledim. ne güzel bi açıdan bakmış eiffelle :)
Şarkıdaki inişler çıkışlar çok hoşuma gidiyiiii deli gibi dinliyorumSözleri de fena diil beğendim bu arada Miley sana benziyor
yada sen ona saçlarrr falan artisssttt
Bende dedim ona yoksa yoksaaa... diyeMK çanta babet bide cüzdan birde dolce gabbana-desire parfüm
birde sevdiğim çikolatalardanbirde kendini getirmiş bana
Maşallah size maşallah eski performansınıza kavuşmuşsunuz yeniden.
Araya sadece iki gün girdi o da haftasonuydu ama sayfalar ilerlemişte ilerlemiş
Babycerenim,mutluannem,beykozum,meleğim,şekersizim,çiçiroo:çok uzattım :26: ve diğer tüm kıymetli annelerimm. Hepiniz iyi ki varsınızz Herkes yalan siz gerçekmişsiniz
Canım hepimizin bebelerine kocaman maşallahŞimdikiler folik asit bebeleri zeki çevik ve ahlaklılar
Amin canım ama hiç ümidim yok ben yine birkaç güne kalmaz gelip burda size ağlarım
Birkaç güne normale döner enişten
Senin göz banyonu yiyimm yaaçok alemsin çookk
Şarkıdaki inişler çıkışlar çok hoşuma gidiyiiii deli gibi dinliyorumSözleri de fena diil beğendim bu arada Miley sana benziyor
yada sen ona saçlarrr falan artisssttt
Bende dedim ona yoksa yoksaaa... diyeMK çanta babet bide cüzdan birde dolce gabbana-desire parfüm
birde sevdiğim çikolatalardanbirde kendini getirmiş bana
evet evet seviyorum seni.. benziyoruz di mi
valla hediyelere bayıldım.. uuu diyorum... en guzeli mk
Maşallah size maşallah eski performansınıza kavuşmuşsunuz yeniden.
Babycerenim,mutluannem,beykozum,meleğim,şekersizim,çiçiroo:çok uzattım :26: ve diğer tüm kıymetli annelerimm. Hepiniz iyi ki varsınızz Herkes yalan siz gerçekmişsiniz
evet benziyor canım ama o kalas sen daha güzelsin kibarsın minyonsun
oy canım benim sana hosgeldin diyemedim unutmusum :26:
hosgeldin bak yaban ellerde yirler seni biligin ciftlige gel sen
nese ne var ne yok?
kilo verdinmi?
gönül napıyor?
2.bebiş ne zaman?
suan bunları cevapla sonra devam ederim
Bencede en güzeli mk ama ben yine de kocammış gibi yaptım akşamevet evet seviyorum seni.. benziyoruz di mi
valla hediyelere bayıldım.. uuu diyorum... en guzeli mk
Elifçim sen fena bi darbe mi aldın faceden hayırdır? Sen hep gel biz zaten burdayız demirbaş gibiMaşallah size maşallah eski performansınıza kavuşmuşsunuz yeniden.
Kullanmayanlar şeyedemiyormu şimdihaftasonu eminönüne gidince defne cok yoruldu tabi ben de.. ne zamandır aklımdaydı bi baston puset almak. annemlerde bırakıp gittiğimde kullanmak için. şu puseti aldım. 160 tl ye bıraktı ama kazıklandım mı yoksa acele mi ettim bilmiyorum. lite way vardı hep aklımda ama dedim ya.. o anda bu vardı elinde ben de aldım. iyi mi ettim kötü mü ettim? kullanan var mı bi yorum şeyeetseniz?
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/chicco-ct-0-6-puset-baston-hafif-bebek-arabasi-99768677
Koptum yine beykozzzzVay vay vay çantaya bakkkk
canım enişte bey uzun zaman sonra tek gezmenın verdigi sersemlikle rahatlıgın karısımından dogan beyne oksijenin az gitmesi sonucu böyle bişey yapmıstır:9
yok be bal gibi özlemiş ikinizi eee araya mesafe girmeden anlamazlar illa ya cekip gitcen yada böle bişey olcakkki anlasınlarrr
kız ben o klibe baktım
kadın sarkıyı söylüyor benim bogazım agrıdı
bide anlamını cözemedim :26:
kadına herkez sırt ceviriyor sokaga atmıslar
kimsesi yok gidecek
oda hortuma kafa tutuyor sonra görüyor gününü
hortum onu fırlatıyor baska yere orda sarkıyı söyleye söyleye cosuyor
en son yürüyüp gidiyor
anladıgım bu canım benmi odunlukla izledim anlamadım canım kadının sac sekli on numaraydı ama severim salas seyleri
Bencede en güzeli mk ama ben yine de kocammış gibi yaptım akşam
Kullanmayanlar şeyedemiyormu şimdiGüle güle kullansın Defnoşum
Oh benim tatlı ıstırabım
Kavga etmeye gerek yok, tekrar başlıyorsun
Fakat ben onsuz
Sıkıntılıyım
Metronun etrafında tek başıma dolanıyorum
Büyük acımdan kurtulmak için
Son bir dans
Uzaklaşmak istiyorum, her şeye yeniden başlamak istiyorum
Oh benim tatlı ıstırabım
Gökyüzünü, günü ve geceyi karıştırıyorum
Rüzgarla ve yağmurla dans ediyorum
Birazcık sevgi ve balın bir damlasıyla
Dans ediyorum
Ve gürültüde koşuyorum ve korkuyorum
Bu benim sıram mı?
İşte acı geliyor
Bütün Paris'te, kendimi terk ediyorum
Ve uzağa uçuyorum
Senin yokluğunda bu yolda
Yalnızca umut
Deneyebileceğim kadar deniyorum, sensiz hayatım yalnızca anlamsız parıltılı bir dekor
.... gibi gibi diyor çevirisindeben müziğini sevdim hortum ve saça takılmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?