2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

saol balım benim inş gecerde bebiş haberi verebilirim sizeee ve kendimeeee

aynen canım ben bide 2aydır pozitifi görüp regl oldum
cok gıcıgım artık idrar testlerine
zzaten enfeksiyon agrısından buara bebek calısmam zedelencek arada denerim ama cok birliktelik olmayacagından tutmaması olası
ya bir bebek yapıyım dedim basıma gelmeyen kalmadı

canım cok üzüldüm tez zamanda tüm kara bulutlarınız dagılır inş
eşinde saglıgına kavusur yarennurumuz düzelir
sende dumansız yasama alısırsın inş

canım ufoyu yakmadım alttan soguk yemişim enfeksiyonum azmıs
eviniz hayırlı olsun cabucak borcundanda kurtulursunuz inş

Melegim sagol cnm limitleri biraz daha zorlayip ayni muteahhitin baska bir evini aldik
Mezarlik icime sinmemisti bir turlu
Ya o oglunun gamzesini gunde kac kere opuyorsun sen?

Tarif konusunda caresizim evde malzeme yok pazara cikacak vakit az sabahin korunde kalktim lezzet dergilerini indirip birkac tuzlu belirledim
Standardim olan kabak tatlimi yapacagim
Ya kisir ya mercimek koftesi
Bir de incirli cevizli osmanli tatlisi

Artik bu kadariyla doyacaklar yoksa oglumu cok ihmal etmis olacagim

Canim ingilizceyi kreste mi öğretiyorlar yoksA evde mi maşallah kizina.
Özendim yaa tam da öğrenme dönemindeler ben kizimi krese gönderiyorum evde denemek istiyorum ama nasıl ve nerden başlayacağımi bilmiyorum

Krese gondermiyorum diyecektim yanlış olmuş evde annem bakıyor kizima. Ne soylesek tekrar ediyor ama çok çekingen bisey sorunca sadece bana hemen cevap veriyor Çevreye babasina bile tam cevap vermiyor sessiz söylüyor yada hiç söylemiyor

Canim benim kizim da sinirlenince kafasını vuruyor ama hayir diyince duruyo sık sık yapmıyor

A iyi olmuş valla bende çok ürperirim mezarlıktan , çok yerinde karar olmuş Rabbim pişman etmesin inş .
Mahir in gamzesini her gün mıcıklıyorum çok dayanılmaz gerçekten , doğmadan önce çok istemiştim çenesinde Gamze olsun diye çok şükür Rabbim bağışladı bizlere

Son düzenleme:
herkese selamcıklarrr

annezeynep ömerimin evi hayırlı olsun canım

beykozum sonuçların kötü çıkmamasına çok sevindim canım benim

nagişim yaren nura geçmiş olsun,,eşin içinde sıkma canını diycem ama biliyorum imkansızAllah dermansız dert vermesin cnm,,inşallah düzelir..

cikocum aziz dostum,orhan cemalin eli uf olmuş,,öpseydin kıyamam

elifimde gelmiş:)bize bizden başka dost yok cigerim:)sen buraya takıl pişman olmassınen kısa zamanda bana bekliyorum unutma

selam kızlar,,2 gündür girmedim pek keyfim yoktu,,zaten misafirde vardı çok yoruldum,,
çağla 2 gündür yemek yemiyodu çok gergindim,burnu akıyodu birazda öksürük başladı neyseki ilerlemeden durduçocugun iştahı sıfıra düşünce benimde tansiyonum tavan yaptı,,neyseki bugün azda olsa yemegini yedi çok sevindim

bu arada o miranın agzını burnunu asıl ben yiycem:)aklıma geldikçe sırıtıyorum tatlım benim

gelelim kurufasulyenin faydalarına:)aranızda balık yagı kullanan arkadaşlarıma sesleniyorumsesim geliymiiii
normalde haftada bir balık yediriyodum ama son 1 aydır unuttuk eve hiç balık almadık:44:zaten ceren hiç sevmiyo,,çağla biraz yiyodu ama o da severek degildoktora danışmadım ama bende balık yagı almak istiyorum,,daha önce ne cerene ne çağlaya hiç içirmedim:26:ama beyin gelişimi için gerekli oldugunu düşünüyorum,,
en kalitelisi hangisi:26:sanırım içindeki DHA EPA oranı yüksek olanlar daha faydalı,,
biraz araştırınca carlson markanın güvenilir oldugunu ögrendim sanırım onu alacam ama yinede sizler ne kullanıyosunuz merak ettim:26:

Ne güzel Rabbim kavuştursun oh valla topik ailesi artıyor .. Sen nerden biliyorsun CNm kendimi söyledi

kendi söyledi ama bana degil ocak subat 2014 hamile kalmak isteyenler topigine yazdı bende yazıyorum orayada

beykozcumhayır hiç kızmadım tabi ki tesekkur ederim melegım34 cnm sanada tesekkur edıyorum optum kızlar

CNm çok geçmiş olsun bebişler hasta olmuş , kıyamam kuzulara ..
Dilberege nin bize gönderdiği balık yağı senin dediğin ürünün aynısı CNm , limonlusundan .. Bizde şuan bir değişim olmadı ama daha yeni başladık . Inş çağlama şifa olur ve iştahı artar .. Bu arada Mahir'in birazcık çok değil kilosu arttı çok şükür 10 kiloyu aştık sonunda gerçi görünürde birşey yok belki boyu uzamıştır ondan olmuş olabilir .,neyse biz kamlumbağ misali ilerlemeye devam ediyoruz bunada şükür dimi

beykozcumhayır hiç kızmadım tabi ki tesekkur ederim melegım34 cnm sanada tesekkur edıyorum optum kızlar

CNm hoşgeldin , daha sık seni görmek isteriz ..
Yani hamilesin bunu onaylaman iyi oldu CNm .. Seni tebrik ederim Rabb'in kavuştursun inş . Ahmet abi oldu artık darısı isteyenlerin başına inş .

slm kizlar aramizda antalyadan birileri vardi rumuzlri neydi bisi sormam gerekte

CNm hoşgeldin , daha sık seni görmek isteriz ..
Yani hamilesin bunu onaylaman iyi oldu CNm .. Seni tebrik ederim Rabb'in kavuştursun inş . Ahmet abi oldu artık darısı isteyenlerin başına inş .

kız onaylamasa acabadamı kalcaktın ben yalan söylermiyim
bizzat benim kacamak yaptıgım topige yazdı
nese nursavaskanı tebrik eder darısı bizim azmanların basına diyorum inş kardesleri hemen gelir
kız mutluuuuu ben nezaman hamile haberi vericem 6.hissin kuvvetli senin tahminleri alayımmm

Aşk olsun Beykoz'um senden şüphem yoktu ama insanın kendi ile ilgili birşeyi kendi söylemesi yerinde olur diye söyledîm..

Ben galiba Mahir'le tr ye gidip bir daha dönmiyecez buraya gibi geliyor , artık herşey dayanılmaz oldu kızlar sabrım son haddede ..hayırlısı olur inş dualarınızı eksik etmeyin inanın neyin tam doğru olduğunu kestiremiyorum .,

Aşk olsun Beykoz'um senden şüphem yoktu ama insanın kendi ile ilgili birşeyi kendi söylemesi yerinde olur diye söyledîm..

soledi işte tas yerine oturdu onu gecte sıra sende nörüyon gıııı calısmalar devammmm dimi
buarada reglsi gelen gecen söylemeyen varsa cıksın ortaya
tatlicadı pınarda naptınız kızlarrr

kız bende bebek diyorum senin dertlerin farklı sonra okudum:26:
canım özeline girmicem ama cok ileri derecede sıkıntıların var sanırım rabbim yardımcın olsun
eşin seni bayadır üzüyor söylüyordun ben bitti artık sandım inş kötü günleri atlatırsınız
acıkcası burada olmanı cok isterim
ama ailecek saglıklı mutlu huzurlu sekilde bide paralııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…