yine yeniden aşırı acelem var dostlarım. gündeme dair kısa başlıklardan sonra çıkacağımdır:
-- dün akşam eşimin kırdığı porselen tavak parçalarını toplarken Orhan Cemal parmaklarını kesmişişin tuhafı, kestikten sonra evi süpürdü, heryerde dolandı vs. çok sonra ben farkettim ellerindeki ve yüzündeki kanı. parmak uçlarında birkaç kesk var, yüzünü kaşıyınca yüzü de kan olmuş. eşime iyice kızdım: bebenin elleri yüzü kan içinde nasıl görmedin diye
-- ceren'in okulu başlıyor. dostum Babyceren hanım, günleriniz biraz daha hafifleyecek sanırımben de, oğlana bakma sırası bendeykene "ev hanımı" olmanın dayanılmaz hafifliğini yaşadım sabah lab.a gelirken "ne işim var benim öyle yerlerde, çoluğumdan çocuğumdan uzakta yaaaw " diye diye yürüdüm
-- elif_344 hanım, feyizbuk'taki grubunuzda sorunlar çıkmışinsanın olduğu yerde görüş, görüşün olduğu yerde de farklılıklar kaçınılmazdır. kaçınılabilir olan ise, farklılıklara saygı duymaz ve bakış açısı değişimi olarak düşünüp fırsata çevirmektir yok, bunları biryerden okuyup, kopyala yapıştır yapmadım. bizim lab.da işler böyle yürüyor da
-- meleğim hanım, serenay hanıma yazdıklarımı onaylamışsınız, çok teşekkür ederim. ilginize layık olmaya çalışacağımneden bilmiyorum, biri mesajımı okuyunca çok utanıyorum
-- mutlu_anne hanım, eşinizi yolcu etmişsiniz. sağ salim ve hediyelerle kavuşun inşallah
-- şekersizyeşilçay hanım, kapı süsü gerçekten çok güzel olmuş. hazır alınmış sanmıştım, ellerinize sağlık
başka başka :44: beykoz hanım var tabi yasanırım bir bakteri sorunsalıyla karşı karşıyaymışsınız. geçmiş olsun diyorum. sağlıklı hamileliklere inşallah
haydin çıktım ve hepinizi öptüm
SEKERSIZIM hic unuturmuyum sizi inan hergun ya sizden yada minislerinizden mutlaka birine bahsediyorum ama kizimla tam anlamiyla koyden indim sehire durumu yasiyoruzEve yatmadan yatmaya girmemize ragmen kizim evin kapisindan girince agliyor Dun gece 4.30 da uyandi bagira bagira agladi addeaaaaa diye inanilmaz tirsmaya basladim bizim zilli tekrar eve donunce ne yapacak :18::18: Yarin Defnecigimin kontrolunden hayirli haberler bekliyorum bebek yuzlu arkadasim
BEYKOZZZ,kusum bende hastalandim tutturamadim yaniSanafa cok gecmis olsun kuzum neyseki cok ciddi birseyin yokmus.Bende hafta ici kontrole gidecegim bakalim bizde durum nedir.Ama ne yalan soyleyim insan tam hazir hissetmese bile kararini verince hemen bekliyor,bildigin adetim 1 gun gecikince ben moda girmeye basladim pat hastalaninca ne bilim insan biran uzuluyor.Neyse en hayirli zamanda olsun ins.
ILKIM canim nice senelere,sanki dun gece seni ruyamda gordum ama net hatirlamiyorum hayal gibi.
MUTLUM canim Allah kovustursun hemde en dopdolu kollarla(anladin sen soyle parfumler vb )
Kizlar dort gundur yaren nur hasta grip bir yandan gunde bir kere o da gece olmak üzere kusma ve ateslenme geciriyor.bir dun gece olmadı.
Bugun hic iyi degilim.hatta son birkac gundur iyi degilim.suanda cokmus durumdayim.
Esimde kalb e giden damardan biri tikaliymis ama cok degil
Kolestrol yüksekmis.uc ay takipten sonra net karar verilecek.
Icim oyle sıkılıyor ki anlatamam kizlar.suan söyle uçsuz bucaksiz bir yere gitmek istiyorum.
Yaren nur sa son derece mizmiz ve inatci oldu
Bir haftada çocuk koptu benden.resmen direniyor bana.sanki benim kizim degil bu çocuk. Cok uzuyor beni.o yüzden herkesi kovasim geliyor evden.bir hafta oldi evde coluk ocuk yedi kisi yasiyoruz.
Ay yazıyorum rahatlamak icin.suan krizdeyim çünkü. Tabi suanki asiri sinirimin bu derece bana kotu yansimasinin nedeni son yyirmi dort saattir duman almıyor olmam.butun gun o kadar zor gectiki.
Kendimi kontrol etmeye calisiyorum.dislerimi sıkıyor um ama hikaye
Esim icin bırakıyorum lanet olasicayi.cunku daha otuz iki yasinda.adamda gram yag yok neredeyse. Kilo yok.nerden cikmis anlamadim.
Yani moralim her kulvarda bozuk.dua edin bu kardesinize.uzgunum...
kizlar merhabaaa en sevdigim gunun aksamindan herkese opuicukler yolluyorum!
Hos eve az once girdim bu hafta da pestilimi cikardilar
Bu sene DG hazirliklarina baslayamadik gitti gecen sene ne kadar kurtluyduk bir beni mi sardi yahu telasi kimseden cit cikmiyorr
Evimizi aldik kizlar Allah borcundn da kolayca kurtrsin insallah isteyen herkese nasip etsin
Serenay hanim Chihiroya sonuna dek katiliyorum henuz cok kucukler lutfen ilac vermeyin
Beykozum gecmis olsun esmer bombam ufoyu yakmadiniz miydi yoksaaa???!!
SEKERSIZim kapi susunuz sahane olmus bayildim! Kenar dikisini nasil yaptin ben de Omere yapmistim ama kenar dikisini beceremedim:)
NAGISIM su an yaninda olup sarilasim geldi sana, hic kiyamam
Esinin gayet iyi cikacak sonuclri endiselenme, dua ettim hemen simdi sizin icin
Ufakliklar bu ara 2yas sendromunun dibine vurdular hepimizinki bi cesit bazen oynatmaya ramak kaliyor
Kizlar yarin sirketten misafirlerim var hepsi her gidisimde super ikramlar hazirliyor cok baski altindayim bana best of tariflerinizden pratik birseyler onerir misiniz:26:
Canim ingilizceyi kreste mi öğretiyorlar yoksA evde mi maşallah kizina.çok teşekkür ederim öpüyorum seni
of benim sıpa da feci oldu.. papağan mubarek.. ne dersek tekrar ediyo ve cok guzel söylüyo.. dövmemi gösteriyorum, "bunun adı ne" diyorum.. "Geişşa" diyo, tabi ben eriyorum.. "doydun mu diyorum "hı hıııı" diyo, daha yicen mi diyorum "no" diyo.. (buna da bitiyorum) sonra "şaaakı aç" diyo.. ne açiim diyorumm... "yee yee yee bumm" diyo (bruno mars - locked out of heaven" ) o bitince bi daha "aç" diyo.. ne açiim diyorum "heppi" diyo.. (pharrel williams- happy) sonra deli gibi dans ediyoruz.. ha bi de dün akşam deneme amaçlı her zaman türkçe sorduğum hayvanları ingilizce sordum.. veeeeeeeeeeee bildiiii çok mutlu ediyo bu kız benii...
herkese mutlu haftalar..
Cevaplarınız için teşekkürler bayanlar, oğlumun uykuları son 1 aydır çok bozulmuştu biraz da huysuzdu istediği olmayınca kafasını yere vuruyordu uykusuzluktan da huysuzdu doktora gittiğimizde de odada koşturup durunca biraz da etrafı inceledi dağıttı adam hiperaktif teşhisi koydu tabi moralim bozuldu hani benim bildiğim 3-4 yaşından önce teşhis konulmuyor ve 3 ilaç verdi antidepresan tarzında o yüzden bu dönemdeki yaşıtlarını merak ettim gurbette ailemden uzak yaşıyorum oğlumla hergün evdeyiz ve bu teşhisten sonra psikolojim de bozuldu
Melegim sagol cnm limitleri biraz daha zorlayip ayni muteahhitin baska bir evini aldik
Mezarlik icime sinmemisti bir turlu
Ya o oglunun gamzesini gunde kac kere opuyorsun sen?
Tarif konusunda caresizim evde malzeme yok pazara cikacak vakit az sabahin korunde kalktim lezzet dergilerini indirip birkac tuzlu belirledim
Standardim olan kabak tatlimi yapacagim
Ya kisir ya mercimek koftesi
Bir de incirli cevizli osmanli tatlisi
Artik bu kadariyla doyacaklar yoksa oglumu cok ihmal etmis olacagim
aynen canım zaten böyle tutmazmıs enfeksiyon azalmalı canım
nese rabbim ne zaman isterse ozaman nasip eyler inş fazla bekletmez rabbim aminnn
buarada kızlar nursavaskan hamileeeeeeeeeee
kendi söyler diye bekledim ama buraya ugramadı ben söyliyim dedimmmm
daha yeniymiş 5haftalıkkk
bana kızmaz inş :26:
Ne güzel Rabbim kavuştursun oh valla topik ailesi artıyor .. Sen nerden biliyorsun CNm kendimi söyledi
kendi söyledi ama bana degil ocak subat 2014 hamile kalmak isteyenler topigine yazdı bende yazıyorum orayada
herkese selamcıklarrr
annezeynep ömerimin evi hayırlı olsun canım
beykozum sonuçların kötü çıkmamasına çok sevindim canım benim
nagişim yaren nura geçmiş olsun,,eşin içinde sıkma canını diycem ama biliyorum imkansızAllah dermansız dert vermesin cnm,,inşallah düzelir..
cikocum aziz dostum,orhan cemalin eli uf olmuş,,öpseydin kıyamam
elifimde gelmiş:)bize bizden başka dost yok cigerim:)sen buraya takıl pişman olmassınen kısa zamanda bana bekliyorum unutma
selam kızlar,,2 gündür girmedim pek keyfim yoktu,,zaten misafirde vardı çok yoruldum,,
çağla 2 gündür yemek yemiyodu çok gergindim,burnu akıyodu birazda öksürük başladı neyseki ilerlemeden durduçocugun iştahı sıfıra düşünce benimde tansiyonum tavan yaptı,,neyseki bugün azda olsa yemegini yedi çok sevindim
bu arada o miranın agzını burnunu asıl ben yiycem:)aklıma geldikçe sırıtıyorum tatlım benim
gelelim kurufasulyenin faydalarına:)aranızda balık yagı kullanan arkadaşlarıma sesleniyorumsesim geliymiiii
normalde haftada bir balık yediriyodum ama son 1 aydır unuttuk eve hiç balık almadık:44:zaten ceren hiç sevmiyo,,çağla biraz yiyodu ama o da severek degildoktora danışmadım ama bende balık yagı almak istiyorum,,daha önce ne cerene ne çağlaya hiç içirmedim:26:ama beyin gelişimi için gerekli oldugunu düşünüyorum,,
en kalitelisi hangisi:26:sanırım içindeki DHA EPA oranı yüksek olanlar daha faydalı,,
biraz araştırınca carlson markanın güvenilir oldugunu ögrendim sanırım onu alacam ama yinede sizler ne kullanıyosunuz merak ettim:26:
beykozcumhayır hiç kızmadım tabi ki tesekkur ederim melegım34 cnm sanada tesekkur edıyorum optum kızlar
CNm hoşgeldin , daha sık seni görmek isteriz ..
Yani hamilesin bunu onaylaman iyi oldu CNm .. Seni tebrik ederim Rabb'in kavuştursun inş . Ahmet abi oldu artık darısı isteyenlerin başına inş .
kız onaylamasa acabadamı kalcaktın ben yalan söylermiyim
bizzat benim kacamak yaptıgım topige yazdı
nese nursavaskanı tebrik eder darısı bizim azmanların basına diyorum inş kardesleri hemen gelir
kız mutluuuuu ben nezaman hamile haberi vericem 6.hissin kuvvetli senin tahminleri alayımmm
Aşk olsun Beykoz'um senden şüphem yoktu ama insanın kendi ile ilgili birşeyi kendi söylemesi yerinde olur diye söyledîm..
Ben galiba Mahir'le tr ye gidip bir daha dönmiyecez buraya gibi geliyor , artık herşey dayanılmaz oldu kızlar sabrım son haddede ..hayırlısı olur inş dualarınızı eksik etmeyin inanın neyin tam doğru olduğunu kestiremiyorum .,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?