CNm hoşgeldin , daha sık seni görmek isteriz ..
Yani hamilesin bunu onaylaman iyi oldu CNm .. Seni tebrik ederim Rabb'in kavuştursun inş . Ahmet abi oldu artık darısı isteyenlerin başına inş .
kız onaylamasa acabadamı kalcaktın ben yalan söylermiyim
bizzat benim kacamak yaptıgım topige yazdı
nese nursavaskanı tebrik eder darısı bizim azmanların basına diyorum inş kardesleri hemen gelir
kız mutluuuuu ben nezaman hamile haberi vericem 6.hissin kuvvetli senin tahminleri alayımmm
hb rahimecim cok tsk ederım cnm evet 5 haftalık hatta 6 olacak oglusum artık abi olucak beykozcm tekrar tsk ederim cnm inş sendende güzel haberler beklioruz
hb rahimecim cok tsk ederım cnm evet 5 haftalık hatta 6 olacak oglusum artık abi olucak beykozcm tekrar tsk ederim cnm inş sendende güzel haberler beklioruz
kız bende bebek diyorum senin dertlerin farklı sonra okudum:26:
canım özeline girmicem ama cok ileri derecede sıkıntıların var sanırım rabbim yardımcın olsun
eşin seni bayadır üzüyor söylüyordun ben bitti artık sandım inş kötü günleri atlatırsınız
acıkcası burada olmanı cok isterim
ama ailecek saglıklı mutlu huzurlu sekilde bide paralııı
Sağol CNm inş herşeyim hayırlısı olur bakalım düşünüyoruz bir şeyler yakında patlak verir ..
inş canım senin gibi güzel bir melegin olur inş saglıklı hayırlı
Allah iyiliğini versin ismimi sil gıı:))
Gerçi burda herkes biliyor ama neyse :))
Sağol CNm inş herşeyim hayırlısı olur bakalım düşünüyoruz bir şeyler yakında patlak verir ..
( cook üzüldümm umarım hersey yoluna girer
kimseler yok yavvv
bende cizelge yaptım ama öylesine bişey yok yani
sagol cnm,,CNm çok geçmiş olsun bebişler hasta olmuş , kıyamam kuzulara ..
Dilberege nin bize gönderdiği balık yağı senin dediğin ürünün aynısı CNm , limonlusundan .. Bizde şuan bir değişim olmadı ama daha yeni başladık . Inş çağlama şifa olur ve iştahı artar .. Bu arada Mahir'in birazcık çok değil kilosu arttı çok şükür 10 kiloyu aştık sonunda gerçi görünürde birşey yok belki boyu uzamıştır ondan olmuş olabilir .,neyse biz kamlumbağ misali ilerlemeye devam ediyoruz bunada şükür dimi
Ben galiba Mahir'le tr ye gidip bir daha dönmiyecez buraya gibi geliyor , artık herşey dayanılmaz oldu kızlar sabrım son haddede ..hayırlısı olur inş dualarınızı eksik etmeyin inanın neyin tam doğru olduğunu kestiremiyorum .,
selamlar
yarın okullar açılıyobugün cereni biraz gezdirdik ama ceren çok yordu bizi
hiç söz dinlemiyobi ara magazadayız baktım ceren yanımda yok ceren ceren diyorum ses verende yok
dişarı çıktım yokkk ceren kayıptekrar magazaya geçtim anneee diye beni çagırıyo
kıyafetlerin arkasına saklanmışçektim çıkardım baya bir kızdım agladı
dedim böyle şaka olmaz
neyseeşiminde bugün heyheyleri üstündeydi onlada birbirimize girdik uzun zamandır böyle tartışmamıştık
uzunca bir süre böyle kalacagımız belli
böyle çocuklarımı alıp uzaklara kaçasım varyoruldum,sıkıldım
resmen kocamdan sogudum
uzakta akrabada yokbeni evine kabul edecek varmı:))
şekersiz yaptıgın kapı süsüne bayıldımcerenin ödevi var benimde tavşan yapmam lazım:26:dün gittim polar kumaş ve pamuk aldım ama nasıl yapacagımı bilmiyorum:26:yapacagım tavşanda cerenin çizdigi tavşan olacak egri büğrü ne biçim bir tavşan yapmış birebir aynısı olacakmış etekli bir tavşan sonra bu tavşancık hastanede yatan çocuklara gidecek
kampanya gibi birşey,,
nursavaşkan bebişiniz ailenize huzur mutluluk getirsin inşallah
beykoz çizelgen hayırlı olsun cnmAllah hakkınıza hayırlısını versin..
cok saol canım ben cizelgeyi yaptım eski günleri yad ediyorum
caglamızla arası kac yas cerenimizin
buarada bende kücükken alısveriş magazasında kayboldum basladım aglamaya annem yok diye
annemde beni arıyormus canta koyma yerinde bekledim sonunda buldu beni annem
ama ogun ben benden gitmiştim
cerencigim seni senden almıstır inş birdaha yasanmaz canım rabbim kimseyi evladıyla sınamaz inş amin
melegimcim sanada cok tesekkür ederim canım sıkıntıdan ne yapsam diyordum
aman cizelge yapıyım ne olcak sayfam süslenir dedim yaptım sende yap istersen
cerenle çağlanın arası tam 3 yaş cnm,,ceren 2 yaş 4 aylıktı çağlaya hamile kaldım..
ceren kaybolmadı da aklı sıra oyun oynuyo,,evde olsa dayagı yemişti
bende çocukken çok kayboşmuşum beykozumhemdeöyle böyle degil annem komşuda otururken ben dişarı çıkmışım anacaddeye kadar yürümüşüm yoldan geçen hayırsever biri beni karakola götürmüş karakol evimize çok yakındı annemi bulmuşlar ama onlar gelene kadar ben uyumuşum annemde beni güzel bir osmanlı tokadıyla uyandırmıştı hiç unutmam
iyikide o tokadı atmış yoksa bu olayı hafızamda tutamazdım çünkü5 yaşında falandım
bunun gibi bir sürü kaybolma hikayem var ama bizim zamanımız böyle degildi beykozbulan hemen eve götürüyodu..
şimdi çocuk kaybolsa sır oluyoAllah korusun hepsini..
sagol cnm,,
balık yagı markası demek aynı iyi sevindim bende ondan alayım bari,,
mahirin kilosunun artmasına çok sevindim canım,,çağlanın kilosu 12,300 ama boyu var çok zayıf duruyo
1 yaşından beridir kilo almıyo canım sıkılıyo,,umarım balık yagı biraz iştahını açar..
ah canım ya uzun zamandır bişey yazmadın bende seviniyodum enişteyle aran düzeldi diye
sen yinede fevri davranma cnm,,hatta sen türkiyeye bi gel biraz zaman geçsin kafanı dinle,ölç, biç,tart ondan sonra kararını ver,,
sinirle ani bir karar verme,,
hakkınıza hayırlısı olsun inşallah,,hep mutlu olun..
Aynen canım şimdi cogu insan müsvettelerinin içinde şe*ref*izlik pislik var rabbim iyi insanlarla karsılastırsın inş amin...
birde haberlerde gördüm bebegi oto koltuguna oturtmamıslar kaza olmus daha 6 aylık bebek camdan fırlamıs ölmüs ...
bende bazen kucagıma alıyordum artık almam rabbim vermesin
sizde dikkat edin arkadaslar
Sağol CNm , bende öyle yapıcam gidicem tr ye ve geri dönme işini düşünücem . Aslında aradabir sıkıntılar oluyordu ama hep boşluyordum baktım ben boşladıkça daha çok üzerime geliyor ee bende melek değilim :)) anacım bir yere kadar dayanıyor insan
Neyse hakkımızda hayırlısı olsun inş ..
Balık yağı da maşallah bal gibi tuzlu diyimde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?