herkese selaaammmmmm
15 gün oldu galiba uğramayalı daha doğrusu uğrayamayalı umarım herkesler iyidir
benim minnoş yine hastalandı çok ağır geçirdi 10 gün sürdüşimdi çok şükür iyi meleğim
eşim 9 günlük tatiline gitti ve döndü çok iyi geldi bize deli gibi özlemişiz
tarık buğra hastalanınca sıkıntıdan mide ağrım tavan yaptı..arada bir de tarık buğra oyuncağıyla gözüme vurdu şişti ve kan topladı gözüm böyle kocaman oldu
biz 15 günü böyle geçirdik işte
şimdilik iyiyiz bol bol kuduruyoruz yavru kuşumla
hepinizi öptüm şimdilik şekerler
bunlarda bebişlerime
hoşgeldin canım
geçmiş olsun tarık bugraya,ne oldu canım grip mikışın bitmesine az kaldı çok seviniyorum çünkü 5-6 ay hastalık olmıycak inşallah..
tarık bugra gözüne neyle vurdu canım ya:26:hay Allah:18:sert çocuk dikkat etmek lazım:)
kızımı elinden kurtardıgım iyi oldu
her zamanki hastalığı canım işte bi gün burnu aktı hemen doktora götürdüm başıma gelicekleri bildiğim için 2. gün göğsünde hırıltı ve ıslık sesi gibi ses,ateş,iştahsızlık
hala iştahı yok ama zorlamıyorum keyfi yerinde çok şükür
gözüme ansızın oyuncağının çekiciyle vurdu hiç yapmazdı oturdum hüngür hüngür ağladım valla
ben ağlayınca kuzumda çok üzüldü sarılıp bol bol öptü:)
ne vurması,ne ağlaması kızz şaka yaptım oğlum kızını hiç incitmez
herkese selaaammmmmm
15 gün oldu galiba uğramayalı daha doğrusu uğrayamayalı umarım herkesler iyidir
benim minnoş yine hastalandı çok ağır geçirdi 10 gün sürdüşimdi çok şükür iyi meleğim
eşim 9 günlük tatiline gitti ve döndü çok iyi geldi bize deli gibi özlemişiz
tarık buğra hastalanınca sıkıntıdan mide ağrım tavan yaptı..arada bir de tarık buğra oyuncağıyla gözüme vurdu şişti ve kan topladı gözüm böyle kocaman oldu
biz 15 günü böyle geçirdik işte
şimdilik iyiyiz bol bol kuduruyoruz yavru kuşumla
hepinizi öptüm şimdilik şekerler
bunlarda bebişlerime
bu sitenin bana bi garezi var resim yükleyemiyorum
en son oğlumun portakal yiyen minik bebe halini görmüşsünüz nerdeyse 1 sene oldu resim yükleyemeyelioğlum evlenince gözüm görürse yüklerim artık
Hayırlı akşamlar kızlar.Uzun ve güzel bir tatilin ardından tekrar merhaba..
En son kayınvalideler bizdeyken yazmıştım size.10 günlük ziyaretin ardından döndüler evlerine ,ben de rahatıma kavuştum
Şubat tatilini ise annemlerde geçirdik.Bütün kardeşler bi evde toplanınca baya curcuna oldu ama çok keyifliydi.Hepimiz iş güç dolayısı ile ayrı ayrı yerlerde hayatlarımıza devam ediyoruz.Bazen keşke 20 sene öncesine gidebilsem diyorum...
Geçmişe bakınca hem bebek haberi hem de hamile kalmaya çalışan arkadaşları okudum.Ben aslında uzun bir süre çocuk düşünmüyordum ama her an niyeti bozabilirim
Kızlar çok güzel birkaç gün geçirdim
Arkadaşım bende kaldı perşembe akşamı,başka bir dostumuza ev gezmesine gittik,
çok eğlendik..haftasonu yaş gününe gittik kızımla,gittiğimiz ev çocuk doluydu Mira çok sevindi
Akşamları da yine arkadaşlarım yalnız bırakmadılar beni sağolsunlar mutlulukla bekledim eşimi
Mirayı parka götürdüm dün,sonra da dedesine..
Dün gece eşim 1 gibi geldi,bende beklerken uyumuşum koltukta,öpücüklerle uyandırdı beni
Çok özlemiş walla şaşırdımMira uyuyordu öptü kokladı kızını Rabbim kimseyi yavrusundan ayırmasın
İtalyadan getirilebilecek herşeyi getirmiş,peynirler makarnalar özel soslar bildiğiniz market alışverişi yapmış
Beklerim yemeğe sizi deKızına dünyaları almış çok mutlu oldum,tabi sabah Mira hediyelerini görünce çok sevindi
Beni de boş geçmemiş sağolsun beğenipte alamadığım birkaç bişey vardı almış hepsini
Dün gece birkez daha anladım ki herşey boş,insanın önce sağlığı veeee "huzuru" olmalı hayatta...Yuvada huzur olunca herşey
güllük gülistanlık oluyor ama benimki gibi bazı kocalar bu zor anlıyorNeyse uzun lafın kısası eşime bu birkaç günlük ayrılık iyi gelmiş kızlar
Kızlar bişy dicem illuminati'yi duydunuz mu ve ne düşünüyorsunuz?
Geçen hafta evine gittiğimiz arkadaşım çok inançlıdır ve çok okur 2,5 yaşında oğlu var ve çizgi film izlerlerken
tom ve jeri de koşuştururlarken tabloda çıplak vücutlar görmüş ve özellikle disney çizgifilmlerinde rastlamış hatta bazılarını
kayıt etmiş ve eşine de göstermiş.. Neyse kısa kesicem arkadaşım artık oğluna her çizgi filmi izletmiyor,bizim öylesine bakıp geçtiğimiz çizgifilmden çocuklar aşırı uçlarda ve arkadaşımın bahsettiği şekilde cinsel içerikli mesajlar alıyorlarmış yada başka mesajlar ve ileride yatkınlığı artıyormuş çocukların bazı şeylere:18:
Biraz da altta alıntı yapıyorum size;
İlluminati ve Subliminal mesaj; başka bir objenin içine bir mesaj ya da işareti saklamaktır. İlk bakışta fark edilmezler ancak bu mesajların bilinçaltını etkiledikleri ileri sürülmektedir. Reklamcılık ve propaganda alanlarında kullanılan Subliminal mesajın daha çok masonlar tarafından kullanıldığı bilinmektedir. Subliminal mesajı kullananlardan biri de var olduğu iddia edilen illuminati isimli gizli örgüttür. Peki İlluminati nedir? İşte en yaygın görüşler:
İnanışa göre İlluminati adını ve üyelerini bir sır gibi saklayan ölümcül bir kuruluştur. Bugün hemen her ülkede mevcuttur. Özel eğitim, tören ve alt kültürlerden gelmeyenler İlluminati'ye kabul edilmezler.
İlluminati o kadar gizlidir ki, varlığından bile bahsedilmez. Bu gizli örgüte ihanet edenlerin cezası kayıtsız şartsız ölümdür.
Arkadaşlarımla da baya konuştuk ama sizin de görüşlerinizi merak ettim...Dikkat etmekte fayda var diye düşünüyorum:18:
ya kıyamam sana demek çekiçle vurdubakma güldügüme valla üzüldüm:)
hemen öpseydi annesini hiç acımazdı dimi canımgeçmiş olsun,ben öpeyimde geçsin
canım az çok biliyosun bizde öksürükten çok çektik ama ben balla limonun çok faydasını gördüm aklında olsun
hasta olsada olmasada günde 1 yemek kaşıgı ballı limon veriyorum..
şimdi birde balık yagı sipariş verdim belki bagışıklıgı güçlenir.
Geçmiş olsun CNm Tarık Buğra haşin erkek olucak galiba :)) benim oğlan babasının kafasına logoları ile vurup durur ve bana cesaret edemez çünkü ben sert çıkışıyorum .. Minik çoçuktan dayak yiyemem kusura bakmasın kimse .. Eşim birşey demiyor ve yiyor bir güzel dayağı :)) çok çoçuk merkezli yaşadığımı farkettim ama artık yavaş yavaş bunu değiştirmenin zamanı geldi ve geçiyorda ..
Paint proğramında resmin ebatını küçült istersen bence ondan olmuyordur.. Hadi bakalım bir dene çok merak ediyorum Tarık buğrayı
Eşin dün gece benden özür dileyerek hatalarını kabul etti kızlar ama benim nedense içim soğumadı .. Beni sevdiğini söylüyor ama sonra yaptıkları ile beni kendinden epeyce soğutuyor .. Benim birde bir huyum vardım bazı yapılanları unutup geçemiyorum hepsi hafızamda kene gibi yer ediyor ..bazı şeylere oğlum içinmi katlanıyorum onada emin olamıyorum .. Sonumuz hayır ola inş
aferim enişteyehatalarını anlamasıda birşey melegim bir evlilik ancak ne zaman biter biliyomusun,
hiç kavga etmemeye,birbirini hiç takmamaya başlandıgı zamanne yaparsa yapsn umrumda degil dersin ya işte onu içte yaşadıgında biter,,enişte seni seviyo belli ki yoksa neden özür dilesin dimi..
Allah hakkınıza hayırlısını versin cnm,gönlüm birlikteliginizden yana
herkese iyi geceler. çiçeğimle mutlum kulaklarımı çınlatmış:)) geçen hafta nasıl geçti anlamadım kız kardeşim yanımdaydı sonradan babamda geldi çok güzel geçti zaman hem ece için hem benim için. annem umrede haftasonu dönecek inşallah. temizlik yaptık kız kardeşimle tabi arkasından fena bel ağrım başladı( nasıl yaşıcam bu hastalıkla bilmiyorum. parol içiyom ya eceyide emziriyorum inşallah geçmiyordur kuzuma (
tarık buğrama çok geçmiş olsun havalar düzelecekmiş inşallah hastalanmazlar bir daha.
nagişim eşin genç tedavi ile atlatırsınız inşallah geçmiş olsun.
talaycım da nasıl acaba? inşallah o da hayırlısıyla atlatır taşınma işini herşey yoluna girer.
defnem içinde çok sevindim. herşeyi normal çıkmış çok şükür büyüdükçe geride kalır inşallah şu alerjisi. şarkı söyleyen hali yok mu gel beni ısıra ısıra ye bitir diyor:))
meleğim hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun çoğunluğumuzun evliliğinde böyle geçtiği dönemler oluyor iyi düşünüp sadece nasıl mutlu olacağına inanıyorsan onu yap.
çiçeğim memleketinde bol gezmeler sana bol bol enerji depolayın masalımla kars için:))
beykozum sana da geçmiş olsun hız kesmek yok yola devam:))
mutlum gözün aydın kavuşmuşun x menine:)) hediyelerde bonus olmuş iyi olmuş:)) miracıkımla gezmelere akmışınız daha ne olsun bu tatil iyi gelmiş size maşallah:))
turuncu gaza gelmişin çok fena bebek konusunda hadi bakalım hayırlısı:))
dilbercim evde yazamadı yine:))
bebeğim çağla ince uzun olacak demekki daha ne olsun geleceğin top modeli mavişim işte:)) şaka bi yana o yemek mevzusu yokmu biz anneler için ahha ahh geçmiş çok şükür bir dahada olmaz inşallah.
amaninnn iyiki geldin hoşgeldin kuzum ya maşallah kojaman olmuşAllah nazarlardan esirgesin esmer bombayı
tatlıcadım tarık bugraya çok iyi bakmışsın canım
kızıma hala talipmi
Maşallah sübhanallah
Kocaman olmuş bizim delikanlı yaw sen bu yaman beyi bu kadar zamandır bizden ne diye mahrum ettin hı aşk olsun ya resmen özlediğimi hissettim İnan ..
Eşin dün gece benden özür dileyerek hatalarını kabul etti kızlar ama benim nedense içim soğumadı .. Beni sevdiğini söylüyor ama sonra yaptıkları ile beni kendinden epeyce soğutuyor .. Benim birde bir huyum vardım bazı yapılanları unutup geçemiyorum hepsi hafızamda kene gibi yer ediyor ..bazı şeylere oğlum içinmi katlanıyorum onada emin olamıyorum .. Sonumuz hayır ola inş
yatmaya gidiyim gayri
oyunuda geçemedim sinir oldum
birazda haberlere baktımdünyada neler oluyor arkadaş Allah sonumuzu hayretsin,,
çocuklarımızı nasıl bir gelecek bekliyo çok korkuyorum..
hadi herşeyi geçtimde en çok aklıma takılan haber şu olduünlülerin yaşam koçu şeyda diye bir kadın var
yaw ayda 200 bin kazanıyomuşünlülerle yürüyüşe çıkıpbu parayı kazanıyo vay anasını dedim
ben bu kadına 200 bin versem zaten açlıktan ailecek zayıflarız
bende kendime yeni iş buldummahaledeki şişko teyzeleri toplayacam akşamları bi köprüye kadar yürüteyim onları
her biri 1 tl verse 10 kişi bulsam işte yarım saatte 10 liram olur
günde 10 liradan ayda 300lira
yolda yorulan olursa valla beklemem döner evime gelirim
şeyda kadar olamasakta bu işte iyi para var ben anladım
Selam canım
Merhaba mutlucum...
Evet canım anlattığın olay 25.ci kare diye geçiyor ve kesinlikle doğru.Özellikle disney çizgi filmlerinde çok daha fazla var.CN isimli çizgi film kanalından da çocuklarımızı uzak tutmamızda fayda var.
Ben özellikle bu konuya çok dikkat etmeye çalışıyorum
Ay sen tam alemsin yaaaHeeee şimdi anladım :26:
duygusal sarkıymıs be :26:
nese sorry edilie
ben bilmemek senin dil ben bilmek turkca
cevirin için saol bebegim
kocan tabi alcak senden iyisini uzayda arasa bulamaz
güzel alımlı tası sıksa suyunu cıkarak bir karısı var masallah ayva ayva
Ay tırstım walla:18canım iliminatu cok arastırdım
25.kareyide arastırın neler var film aralarına adamın seyini koymuslar falan bizim gözümüz algılamıyor ama beynimiz algılıyor
bu grup seytana tapanlar grubu cogu ünlü buna üye onlar cok para ve seks sunuyorlar üyelerine
birde hedefleri müslümanlıgı bitirmek oldugunu duymustum bir ülkeyi en kolay bu yöntemle yıkarsın
osmanlı karı düşkünlügünden sona erdi
şimdi cocuklarımızn kafasına Allah korusun seks ve para sokup gelişmesini ve ilerlemesini durduruyorlar aklı fikri uçkuru olmasını saglamak amac
Canım bu bel ağrası berbat bişey ya geçenlerde sadece 1 gün tuttu mahvetti beni,seni düşünemiyorumherkese iyi geceler. çiçeğimle mutlum kulaklarımı çınlatmış:)) geçen hafta nasıl geçti anlamadım kız kardeşim yanımdaydı sonradan babamda geldi çok güzel geçti zaman hem ece için hem benim için. annem umrede haftasonu dönecek inşallah. temizlik yaptık kız kardeşimle tabi arkasından fena bel ağrım başladı( nasıl yaşıcam bu hastalıkla bilmiyorum. parol içiyom ya eceyide emziriyorum inşallah geçmiyordur kuzuma (
HOşşşgeldiiiin yakışıklım
Sağol meleğimGözün Aydın CNm eşin dönmüş sağsalim şükür , hediyelerinizde hayırlı olsun mamalarıda afiyetle yiyin inş .. Sevdiğin çikolata neydi merak ettim yani sana aldığı çikolata hangisi CNm .. Magnet de aldımı)
Neyse hafta sonun güzel geçmiş çok sevimdim inş her hafta sonun bir öncekinden de daha iyi olur .
bende kendime yeni iş buldummahaledeki şişko teyzeleri toplayacam akşamları bi köprüye kadar yürüteyim onları
her biri 1 tl verse 10 kişi bulsam işte yarım saatte 10 liram olur
günde 10 liradan ayda 300lira
yolda yorulan olursa valla beklemem döner evime gelirim
şeyda kadar olamasakta bu işte iyi para var ben anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?