2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Beybim,meleğim,mutlum,talaycığım,şekersizyeşilçaycığım34:);
sorduğunuz için teşekkür ederim...
valla dünden beridir 4 er saattir bakıcıyı dinliyorum,dün Allah var hiç bağırma,kızma,sesini yükseltme falan olmadı.Kızımla sadece yemek yedirirken ve de altını değiştirirken diyalog kuruyordu.Onun dışında sürekli tv izlettirdi durdu bugün de biraz daha iyiydi hem Doğayla oynadı hem de tatlı tatlı konuşuyordu öpüp duruyordu kızımı.Bugün ayrıca tv yi de açmadıyani şimdilik büyük problem yaşanmadı.Tabi bu demek değildir unutup devam ediyim.Bir kaç gün daha dinledikten sonra bir sorunla karşılaşmazsam gerçeği olduğu gibi açıklayacağım ve ara ara dinleyeceğimizi belirteceğim.İster ayrılır ister devam eder artık.Hayırlısı artık..

Mutlum başın sağolsun.

valla bilmiyorum. gece uykusunu iyi alamadı diye mi böyle oldu ? bakalım zamanla yaşayacagız hepsini, göreceğiz...

her bir diş için 1 hafta uykusuz zaman desek :44: naman Allah'ııııııııım bir sürü uykusuz gecemiz daha vaaarrr

bu arada paylaşım için aşırı teşekkür ederiz. çok faydalı oldu
rica ederim ne demek...
cevaplar için cok tesekkurler.. kardeşime ileticem.

valla komşuna ne kadar güveniyosun bilemiyorum.. yani ne bileyim uydurmuş olmasın.. (hani bakım için ona teklif etmedin de bakıcı tttun falan gibi bi durum var mı) of ya iyice paranoyak oldum ben.. boşver.. düşünme. umarım hep böyle devam eder de için rahatlar. hayırlısı

basınız sagolsun
gittiniz mi doktora? arkadasının bebeği nasıl oldu? unutuyorum hep sormayı
Sağol canımArkadaşımın bebeği de c.tesi çıktı canım hastanedenannesinin koynunda şimdi

Patuya kavuşmanıza çok sevindim Ben bütün o hastanelere çok yakın oturuyorum ama gitmedik hiçbirine,sadece Çapanın çocuk bölümünün çok iyi olduğunu duymuştum...Özel sağlık sigortası var mı bebeğin canım? Varsa international hospital diyorum.

Defnoşta terrible two yaşıyor tıpkı Mira gibi,,henüz tam girmedi diye sayıyorum ama şimdilik yere yatıp ağladığında(ki numara)
eğer evdeysem aynı tepkiyi verip güldürüyorum onu Benim şu aralar asıl kabusum Mira herşeye "bu ne" yada "bu kim" demeye başladı:18:Allahım sevmelere doyamam ben onları büyüsünler büyüsünler de outlete gideriz alışverişe

Sende kolları sıvıyosun temizliğe demekEv işi çok nankör yawbana birde kadın geliyo haftada 2 gün yine de çok dağılıyoruz,sanki evde 3 değil 30 kişi yaşıyore Ütüler bizi bekliyore

Ayy canım walla sevindimBelirt belirt hatta Doğacığımın teyzelerini de belirtprensesimize iyi baksın,annesinin aklında soru işaretleri bırakmasınBeni oraya getirtmesin Yine de tedbire devam tatlım,allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Son düzenleme:

Evt bencede konuşmalısın ama önce dediğin gibi dinleme işini biraz daha sürdürmeli .. Sana kadının Iyi yanı rastlamıştı olabilir neyse inş komşun haksız çıkar ve dedikleri olmamıştır ..

"siftah benden, bereket Allah'tan" diyerek "tükanı" açıyorum

dostlarım günaydın, dün ayaklarım zonklayana kadar çalıştım ama değdi doğrusu yeni yeni şeyler öğrenip, nerde kullanacağımı bilmediğim aklımı biraz daha doldurdum

ev dağınıklığı ve ütüden konuşulmuş ütüyü nadir yapıyorum, şikayetim yok ama ev dağınıklığı oğlan doğduktan sonra oluşmaya başladı. akşam gelmesiyle uyuması arasında ev dağılır. o uyur uyumaz evi toparlıyorum ki, sabah acil birşey olursa dağınıklıkla uğraşmayalım. sabah kalkmasıyla anneanneye gitmesi arasında ayrıca dağılır, ben yine toplarım. gün içinde acil birşey olursa dağınık evle uğraşmayalım diye bu sirkülasyon böyle gidiyor işte kaldıki, evde eşya namına çok az şey var, biblo-süs hiçbirşey yok... ay bir de bu çocuklar büyüyünce eşofmanlarını odanın ortasına çıkarıp, öbek öbek bırakacaklar
"babasının oğlu" diyerek belki azarlayacağız ama bu sözler, "eşofmanı öbek öbek odanın ortasına bırakma dayanışması" şeklinde baba-oğlu ilişkisini perçinleyip, bizi dışlayacaklar
ay çok senaryo oldu dimi :26:ben de beğenmedim zaten

neyse ne diyorduk, hah evet, "dağınıklık kötü bir şey, uzak duralım, duramayanları uyaralım (kamu spotu)"

ayy aynı gun cıkmıslar hastaneden... maşallah ikisine de anneciklerinden bi daha hiç ayrılmasınlar inşallah...

özel sigorta yok canım. normal sgk var sadece.. neyse bakalım bi seçim yapacaklar artık...

bu terrible two, three, four, five diye gidiyor.. büyüsün ufaklıklar da onu da cekicez mecbur.. sağlıklı olsunlar da.. boşver...

valla dun akşam 5 ceşiti aynı anda pişirdim.. bi zeytinyağlı pırasa yaptım ki.. ilk defaa anneminki gibi oldu... zaten bu ikinci yapışım. ilkinde hiç olmamıştı. :) neyse işte sonra evi süpürüp banyoyu temizledim. canım cıktı azcık sonra kuzumla film izleyen babaısına eşlik ettim.. nerdeyse sonuna yetiştim diyebilirim :/

ve yorgunum dostlarım...

bişey danışcam... i biz bu evi aldığımızda duş kabininin camlarında ve iki duvarında siyah cam var. ve o lekeleri hiç bi zaman tamamen geçiremedim. amwayin de duş spreyi var ama gunluk kullanım için.. yani sirkeyle de temizledim. bi nebze oldu gibi ama tamamen geçirecek bi formulu olan var mı? ışıl ışıl lekesiz damlacıksız bi duş kabini istiyorum. yoksa komple değştirmek zorunda kalcam. hayır bi de misafir geleceği zaman uyuz oluyorum. insanlar pis olduğumu düşüncekler.. ama çıkmıyo çıkmmıyo

Oooooh ellerine sağlıkYorulmuşssundur tabi harıl harıl motor takmışlar gibi oluyoruz evde
Benimde dün bi kamyon ütüm vardıya hani...işte o hala var dün akşam bi yandan ütü yaparken bi yandan çamaşır yıkadım yine
Eşimin sabah demesine göre bu akşam bi arkadaşa davetliymişiz ama hanımı beni aramadı..Arayıp doğruluğunu sorsam mı bilemedim,eşimin günü yanlış anlama olasığına karşı Bi keresinde eltim ve kaynım bir düğüne gidip yiyip içmişler,
ama gelinle damat salona girince ikisini de tanımamışlar Neyse bunlar bekle bekle tanıdık görememişler,sonra kaynım arabaya gidip davetiyeye bakmışmeğer bizimkilerin gideceği düğün 1 hafta sonraymış Yani bu durum eşimin ailesinde genetikse
bizde bu akşam davetli değiliz Ben yinede çaktırmayayım hazırlanayım da eğer davetli değilsek dışarda yiyiveririz

Bu arada şekersizim sen o camı çaktımadan kırıp değiştirmeye bakBenimde banyo lavabom komple cam ve nefret ediyorum Kayınpederim evlenirken bana jest diye yaptırmıştıÇok büyük jest oldu gerçekten
Güya cilası varmışta başında sürüldü leke tutmasın diye ama hikaye

Herkese güzel bir gün diliyorum

Günümüzü yarıladıkBu akşam evde olma olasılığımıza karşı da derin dondurucudan taze fasülye indirdim dolaba
Mira kuşumun yatağının korkulukları çıktı O kadar sallıyorki yatakta olunca iyi bile dayandı,tutkal aldım akşam takıcam
Bu arada artık uyanınca yataktan kendisi kalksın istiyorum,acaba tek kişilik bi yatak mı alsam odasına diye düşünüyorum:26:
Ya kızlar benim düşüncelerim hep paraya bakıyosizinde öyle dimiumarım yalnız değilimdir

Akşam doktorculuk setiyle oynarken diş kontolü yaptım Mira'yatam anlayamadım tabi ama arkadaki 2.azılardan biri kabarmış gibi de geldi:18:acaba bu sümüklülük halinin sebebi o kabartı mı:106:kafamda yine deli sorular:112:
Mira sümüğüne "mümük" diyo bu arada eskiden böcek diyodu artık terfi ettirdi

Bizde durumlar böyle şekerlerSizde durum nedirgidip yemek yiyip geleyim acıktımm

ben ütüye hiç dokunmadım.. Allahtan bu akşam maç var diye yarın akşama ötelediler. Iyi oldu. :) yalnız yanlış düğün olayına çok güldüm :d

valla sonunda akıbetı oyle olacak sanırım...
kız ne guzel korkuluk kendiliğinden çıkmış işte.. Bi süre böyle komple kaldırarak dene bakalım... Ben de yapacam onu da neyi beklediğimi bilmiyorum. Korkuluğu kaldırıp kendi inip çıksın istiyorum belki kendi uyumasında etkili olur. çünkü kreşte kendi yatıyomuş. öğretmeni yanında oturuyomuş. öyle uyuyomuş. Tüm garezi bana hatunun... Belki böyle olursa teşvik olur ???
Tabii ki de her şey paraya bakıyo :d bende de ne hayaller düşünceler var da işte... Var....

Korkuluk kendiliğinden çıktı ama birde durumunu görsenüstü altı monteli duruyo dikey tahtalar ayrılmış
Bende komple çıkarayım önce bari,, direk yatak alırsakta bide yatmazsa kendim yatmak zorunda kalmayayım
Bende yapıcam onu da neyi beklediğimi bilmiyordum meğer seni bekliyormuşum Evet tüm garezleri bize,, bizim onlara doyamadığımız gibi onlarda bize doyamıyorlar galiba

:) canımsın yaa... :) sanırım öyle.. ve ilgi çekmek için... özledim bak şimdi

:) canımsın yaa... :) sanırım öyle.. ve ilgi çekmek için... özledim bak şimdi

Arkadaşım aradı bu arada akşam bekliyormuşDedim çok bişey yapma diye inşallah beni ciddiye almaz:18:
Olmazsa taze fasülyemi alır giderimorda pişiriveririm olur biter Gideceğimiz arkadaşımızda arnavut
Ben en iyisi bişey almiim yanıma

ayy bugünde çok sıkıldım işteegerçi hep sıkılıyorumiş olunca iş var diye,, yokken yok diye sıkılıyorum

sen bana bişey mi demek istedin şekerim

sen bana bişey mi demek istedin şekerim

Bilmem bişey mi demek istedimismi görünce paylaşayım dedim sadece

*Bir gün çocuk babasına sormuş :
- Babacım bizler nasıl olduk, nasıl üredik ? demiş.
Baba :
- Oğlum biz maymunlardan üredik. diye cevap vermiş. Çocuk şaşırmış ve bunun üzerine inanmayarak, annesine sormuş.
- Anne biz nasıl doğduk, nasıl üredik ?
Anne cevap vermiş :
- Bak oğlum Allah bizden önce Adem ile Havva 'yı yaratmış sonra bunun üzerine bizler dogduk. diye cevap vermiş,
Annesinin söylediği çocuga daha mantıklı gelmiş.. ve annesine :
Ama annecim, babam da bizlerin maymunlardan geldiğimizi söyledi bunu nasıl oluyor ? demiş.
Bunun üzerine Anne : Orası bizi ilgilendirmez çocugum o babanın sülalesi ... :)))

*Temel birgün ayakkabı almak üzere mağazaya gider.Mağazada deri,bot cinsinden güzel bir ayakkab gözüne takılır. Ürünü alır ve ödemesini yapmak için kasaya gider. Temel:Ürünün fiyatı 43 liraydı demiş? Kasiyer:Ne münasebet..Elinizdeki ayakkabı gerçek deri ve çok kaliteli bir ayakkabı indirimli fiyatı da 180 lira..43 lirayı da nereden çıkardınız? Temel:Kutunun altında ''Size 43''yazıyorda ondan

Son düzenleme:
Mira,,çocuk makasını sürekli bahçe makası tutar gibi 2 eliyle tutuyordu gösteriyorum gösteriyorum tutmuyordu bir türlü
Neyse dün bakıcı teyze ve benim uğraşlarımız sonunda öğrenmiş Eve gittiğimde gösterdiler kocamaaan bir alkış aldı benden birde öpücük Bende ona süpriz olarak renkli elişi kağıtları almıştım onları çıkardım,eşimde akşam gemi yapmış onları birde yüzdürdü ki değmeyin keyfineKısacası çocuk mutlu etmek çok kolayaklıma geldi de paylaşayım dedim yoksa kesin çatlardım

Şekersizde bıraktı beni gittiBende gideyim diğer topiklere salça olayım

Tünaydın hanımlar , hocam size bol verimli çalışmalar dilerim hep , kolay gele
Ben dağınıklığa alıştım hatta arkadaşlara aniden gelmeyin en az üç dört saat öncesinden haber verin diyorum çünkü evde at koşturan bir oğlum var :)) sağlıklı olsunlar da ne yapalım bugünlerde gelir geçer inş .

ahahahahahahahhhhhh hahahahahh :)
Şekersiz çok sıkılıyorum isim şehir mi oynasak işin yoksa
olurdu ama defnoşun doom gunuyle ilgili çalışıyorum şu an..

yerim ben onu.. ben nasıl seni bırakırım kıssss... yavas yavas başlayayım çalışmalara dedim :) yoksa nah yetişir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…