MUTLUCUM başınız sağ olsun tatlım miraya da çok geçmş olsun iyileşememiş, çok sık hastalanıyo kuzum ya nazarlara geliyo kesin
BABY-ELİF güzel bi buluşma olmuş sevindim sizin adınıza. BABY yazmayı unuttum sanırım cerenciğimi tebrik ediyorum çağlacığımı ve seni de öpüyorum cicim
PINARDA ne yaptın canım ya bugün neler oldu?
MELEĞİM kalbinin güzelliği kadar sesin de çok zarif ve güzel canım. Ayrıca o horultucu mahiri ısırırım ben
selamlar
melegim sen gel antekyeye biz seni en güzel şekilde agırlarız vallahatta yatıya gelin çocukları uyutur sabaha kadar dedikodu yapar güleriz
ilkimcim çok teşekkür ederim tatlım
bugün biraz temizlik yaptım yap yap bitmiyo yane olacak benim halim:)
biraz yagmur serpeliyo inşallah artar biraz serinlerizohh ohh ben böyle yazdım hızlanmaya başladı dahada hızlanıyo
bir kampanya başlatmak istiyorum pammık eller cebesaçımı boyatacam param yok
herkes versin bişelerparası olmayan kontür yollasın hele ki çiko sende kontür çoktur mıh gibisin cimri seni
saç rengi tavsiyesi olan varmı cigerlerimbalyajmı düz boyamı para cebinizden çıkacak ona göre seçim yapın
tatlıcadıyı gören varsa hemen bana yollasın2 gündür aynı oyunda takıldım kaldım gelsin kurtarsın o anlar:)
kujum datlum gel artık özledik,bi ses ver bişeyler yap:)
pınarda canım ne yaptın dinledinmi çok merak ediyorum:18:
Sağol CNm , yatıya kalmamız zor olabilir ama sizinle geçecek olan her saniyem çok iyi olacak inş buna yürekten inanıyorum ..
Pınar'da evt bende merak ettim ilk günkü dinlene nasıl oldu CNm , var mı kayde değer birşeyler .. Bana dert oldu İnan bu olay, sürekli doğamı düşünüyorum ..
Be Angel Nerdesin hu hu ..internet bağlandı gelirim demiştim yine kayboldun CNm inş herşey yolundadır ..
Baby şuan ki saç rengin çok güzel aynısı olsun bence sana çok yakışıyor ..hesap No yolla sana biraz çıktı yapayım :)) 20 tl artı eft toplam 25 tl ok midir :)))
selamlar
melegim sen gel antekyeye biz seni en güzel şekilde agırlarız vallahatta yatıya gelin çocukları uyutur sabaha kadar dedikodu yapar güleriz
ilkimcim çok teşekkür ederim tatlım
bugün biraz temizlik yaptım yap yap bitmiyo yane olacak benim halim:)
biraz yagmur serpeliyo inşallah artar biraz serinlerizohh ohh ben böyle yazdım hızlanmaya başladı dahada hızlanıyo
bir kampanya başlatmak istiyorum pammık eller cebesaçımı boyatacam param yok
herkes versin bişelerparası olmayan kontür yollasın hele ki çiko sende kontür çoktur mıh gibisin cimri seni
saç rengi tavsiyesi olan varmı cigerlerimbalyajmı düz boyamı para cebinizden çıkacak ona göre seçim yapın
tatlıcadıyı gören varsa hemen bana yollasın2 gündür aynı oyunda takıldım kaldım gelsin kurtarsın o anlar:)
kujum datlum gel artık özledik,bi ses ver bişeyler yap:)
pınarda canım ne yaptın dinledinmi çok merak ediyorum:18:
Selam canımslm kızlar...uzun bir aradan sonra fırsat bulmuşken birkaç satır yazayım dedim...umarım herkes iyidir..biz de iyi olmaya çalışıyoruz...çağatay kış boyunca 3 defa ateşli hastalık geçirdi ve sonuncuda orta kulak iltihabı ile sonlandı...kulak akıntısı...antibiyotik falan derken çok şükür atlattı...kızlar ateşe çok dikkat edin ...bizim 15 tatilin son cuması oğlum biraz üşütmüştü....çocuk druna götürdük pek bişeyi yoktu...cuma gecesi cumartesi gündüz ateş ve kulak akıntısı arkasından....pazartesi kulak burun boğaza götürdük ...kulak zarı kızarmış şişmiş ve ufak bir delikten kulağı akmaya başlamıştı..aman neyse yani bu kadar çabuk nasıl ilerledi anlayamadık...çok şükür şimdi iyi...
bi de oğlum daha konuşmuyor...canı isterse baba ..mama..birkaç hayvan sesi o kadar...hiç de hevesi yok ...napcaz bilmem...tavsiyeleriniz bekliyorum...herkese
Teşekkürler canımcanım ya başınız sagolsunevet dedigin gibi şu dünyada yeri dolduramayacak tek varlık anneler,
Allah sabır versin..
mira daha iyleşmedimi:26:kuzum ya inşallah hemen toparlanır..
Allahım nazarlardan korusun boncukumu
Bahçenizin olması süperherkese merhaba. çocuklar büyüdükçe yoğunluk artıyor onlar uyuyuncada biz de de hal kalmıyr. devamlı takipteym sizi ama yazmaya fırsat yok. tam bir cimcime benm ki. hem gelip kaka yaptım diye haber veriyo sonrada değiştirmeym diye kaçıyo. beşikte değilde kanepede yatacam diyo. kanepenin nesine hevesleniyosa. kolyelerimi takıyo bu annenin değil benm diyo:) aramabız biyaaz ( beyaz) diyo. üstüm ıslandı değiştir diyo. bayağı dillendi. boyu da uzadı . yazn eve girmek istemez bahçeden çıkmmaz artık. bahçemz çok güzedl sizi de beklerz. kayısı elma vişne kiraz dut erik ağaçları var parkımızda var. ama yalnız ya oyundan sıkılıyr. parkların salıncaklarından inmek istemiyr başka çocuklar oluyoya. artık kıskançlığı a öğrendi.babayı benden beni başka çocuklardan oyuncakları -ve kıymetli sandalyesini herkesden kıskanıyr. yanlışlıkla sandalyeye dokun
Sağol meleğimBaşınız sağolsun mutlum Rabbim diğer kalanlara ömür versin inş . Anne gibi olmaz çok iyi bilirim şuna da kalpten inanıyorum " ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar "
CNm miram iyileşememiş daha çok üzüldüm , umarım bu hafta tamamen atlatır güzel kızım .. Bol şifa diliyorum mevlamdan ..
Sağol İlkimcimMUTLUCUM başınız sağ olsun tatlım miraya da çok geçmş olsun iyileşememiş, çok sık hastalanıyo kuzum ya nazarlara geliyo kesin
Selam canımÇagataya geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Teşekkürler canımKötü değil aslında ama burnu aktıkça iyileşmiş gibi gelmiyo gözüme...
Birde ara ara öksürdüğü için eltim dişten şüphelendi:44:Acaba 2 yaş azıları mı çıkıyor:44:
Bahçenizin olması süperyazın ne güzel olur o bahçe Maşallah cimcimeye
Sağol meleğimO taklitçi Mahir paşayı da yerim ya maşallah
Sağol İlkimcimher fırsatta okuyoruz Rabbim kem gözlerden korusun yavrularımızı ama çocuk işte hastalanmadan büyümicekler galiba
Herkese güzel sabahlarDün misafirim vardı taziye için,eve nasıl gittiğimi nasıl hazırlandığımı bilmiyorum
Allahtan eve yakın pastaneler var da kurtarıcı oluyor ani misafir karşısındaAkşam 1 kamyon ütü beni bekliyor
Kuzum her geçen gün daha fazla ilgi istiyorŞu sular durulsada da rahat rahat ilgilenebilsem yavrumla
Çok kalabalık bir sülalesi var eşimin,kalabalık güzel ama bazen çok yorucu olabiliyor,hele benim gibi küçük ve çalışan ve bebekli bir gelinseniz
Sağol CNm , yatıya kalmamız zor olabilir ama sizinle geçecek olan her saniyem çok iyi olacak inş buna yürekten inanıyorum ..
Pınar'da evt bende merak ettim ilk günkü dinlene nasıl oldu CNm , var mı kayde değer birşeyler .. Bana dert oldu İnan bu olay, sürekli doğamı düşünüyorum ..
Be Angel Nerdesin hu hu ..internet bağlandı gelirim demiştim yine kayboldun CNm inş herşey yolundadır ..
Baby şuan ki saç rengin çok güzel aynısı olsun bence sana çok yakışıyor ..hesap No yolla sana biraz çıktı yapayım :)) 20 tl artı eft toplam 25 tl ok midir :)))
Meleğimmm vallahi yatıya kalsan şahane olur.Babyimin dediği gibi bebitoları uyutur Sabbahe kaddar dedikodu yaparız. Sen bu teklifi iyi düşün. derim. :13: Canımm Babyyimm senin canın sağolsun en pahalısndan yaptır bendensin. Sana herşey yakışırrr
canımsın ya20 tl+25 tl eder 50 tl sagol canım bu para işimi görür hemen yolla
küçük çalışan bir bebeksin sen:)))
Eki Görüntüle 995218
Toplam 25 tl demiştim ama neyse maden öyle anladın kırmıyım seni verdim gitti :))) dur ama Elif hepsini istiyormuş benim vermeme gerek yok gayri :)) oh bee yırttık :)) bu seferde :))
evet canım mutlunun 1 buçuk yaşındaki hali:)
bak buda 20 aylık hali
Eki Görüntüle 995220
biraz kilomu almış ne
ee tabi rahat işi bulmuş terfi etmiş ondan sanırım
ay yerim ben onu ya çok tatlı dimi teyzesi
hava kapalı burdaakşama yemeğim yok. eşimde bende geç gelecez. çayın yanına kek var sadece kızımada yoğurt çorbası var bize yok
küçük çalışan bir bebeksin sen:)))
Eki Görüntüle 995218
evet canım mutlunun 1 buçuk yaşındaki hali:)
bak buda 20 aylık hali
Eki Görüntüle 995220
biraz kilomu almış ne
ee tabi rahat işi bulmuş terfi etmiş ondan sanırım
ay yerim ben onu ya çok tatlı dimi teyzesi
olmaz cnm olmaz söz agızdan bir kere çıkar:)tmm elif bütün masrafı üstlendi ama bide bahşiş vermek gerek dimi:)
senin 55 tl ilede onu ödüycemhemen yolla 60 tl yi
Hani bir oyun vardır ya ; vur kaç deniyor oyuna , senin buraya yazı yazmanda o şekilde oluyor .. Anlıyorum zamanın yok cevap yazmaya ama böylede herşey sanki askıda kalıyor gibi oluyor ..[/QU
tamam yazmam ben de
Hani bir oyun vardır ya ; vur kaç deniyor oyuna , senin buraya yazı yazmanda o şekilde oluyor .. Anlıyorum zamanın yok cevap yazmaya ama böylede herşey sanki askıda kalıyor gibi oluyor ..[/QU
tamam yazmam ben de
Yazma demiyorum ki lütfen yanlış anlama ben mesela mesajlarına her şeye rağmen karşılık veriyorum ama sonrasında da okunmadığını ve boşa yazdığım hissine kapılmakta üzücü oluyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?