Tamam CNm yolla bilgileri kutumabakıyım sandık altında kalan bir kaç kuruş vardır yolluyum:))
hava kapalı burdaakşama yemeğim yok. eşimde bende geç gelecez. çayın yanına kek var sadece kızımada yoğurt çorbası var bize yok
canımsın ya demek bana 65tl yollıycan:)hemen bilgilerimi veriyorum70 tl mi yolla
evet kalpsizanne hanım ya, insan bir mrb der, nassınız der ne bileyim bir giriş gelişme sonuç yapar. hiç halimizi sormadan, "Babyceren'im Çağla nasıl oldu? saçını boyadın mı? Hejar hanım, eltinler yemeğe geldimi?alyel hanım, tayin işi olmamış, valla çok üzüldüm" filan demeden bir mesaj yazıp hooop kaçıyorsunuzmesajınızda sizden birşeyler bulmak istediğimiz gibi kendimizden de birşeyler bulmak isteriz
Oh oh Allah versin şekerim :)) benden sana hadi 100 tl ama bir şartım var çağlama bir bluz alacaksın kapiş
tamam melegim yolla 120 lirayı söz çağlaya bluz alacamkendime bile alırım hatta eşime,cerene artan 1 lirayıda çikoya veririrm pazardan kaynanama don seçer yollar pazar konusunda kendisi uzmandır
Ay sana yazmaya korkar oldum ayol habire artıran yokmu diyen var gibi artırıyon parayı .. Bak bu son en son 520.99 olsun bir kuruş daha vermem ona göre :))
çok sinir oldum...Merhaba anneler ve kızları-oğulları...
Sizinle paylaşacağım önemli bir husus var;bugün karşı apartmandan (çok yakın binalar)komşum bakıcımın Doğaya çok bağırdığını ve Doğanın da ağladığını belirrti hatta bu olayın ara ara farklı günlerde olduğunu da belirtti.Zaten biz babasıyla yemeden içmeden kesildik moral hala sıfır..başımız ağrıyor hatta...Neyse aldığımız karar şu yönde;henüz bakıcıya bir şey söylememe kararı aldık.Pazartesi ve salı eve dinleme aygıtı koyup Doğaya nasıl kızıyor diye dinleme kararı aldık.yani şu an ben bakıcıdan sonra ne olacak derdinden ziyade acaba 1 senedir nasıl davrandı derdindeyim...İyice sorguluyorum kendimi...Anşlayacağınız karmaşık,sinirli,üzgün vb.. adını siz koyıun öyleyim işte..aklıma binbir türlü şey takılıyor acaba Doğa bundan mı konuşmuyor,bundan mı duygusal vb...diye...neyse sizler ne diyorsunuz?
evet 1 hafta oldu bırakalı... umarım sen de başarırsın...canım bende seni tebrik ediyorumumarım sigaradan sonsuza kadar uzaklaşırsın,,darısı benimde başıma ama benim hiç niyetim yok:)tek istedigim baya azaltmak onuda biraz başardım ama dahada azaltmak istiyorum,
bu benim keyfim sanırım hiç bırakamıycamama günde 2-3 tane olsa süper olacak..
senin neyin var dostumneden psikologa gidiyon enişte bişeymi dedi kaynananmı canını sıktı
defnenin yeşil gününü yerim bencerenlerde yapıyo bu etkinligi:)bu hafta turuncu günü vardı evde turuncu bişey bulamadım eşimin tişörtünü elbise niyetine giydirdim
şaka yawwturuncuya yakın bir renk olan lacivert giydi gitti
evet dişten olduguna emin oldum sonunda.. baska bişey yok cunku :/şekersizim defnoşta rahatsızmış:26:geçmiş olsun,,dişten :26lduguna eminmisin tatlım:26:inşallah diştendir,acil şifalar..
gercekten supersiniz..Günaydın Dünyanın En Güzell Mayıs Annelerii.. Biz dün babycerenimlenn buluştuk ki hariika bi gün geçirdik benim çetenin(Gönül Mira' nın) çağlayı sıkıştırma ve huysuzluk dakikalarını saymazsak .Sizlerin huzurunda da tekrar babycerenime herşey için çook teşekkür ederim. Resimleri attım albüme isteyen buyursun Hepinizi öpüyorum inşallah sizlerde şahane bi haftasonu geçirmişsinizdir.
hay allahım ya. nedir bu abur cubur yedirme sevdası anlayamıyorum.. ve sinir oluyorum...benimde haftasonu kayınvaldem geldi valla iyimi oldu kötümü anlamadım sürekli bilale çikolata bisküvü vb. şeyler verme derdinde ben beyaz şeker bile vermezken anne verme diyorum 2 saat sonra bilali oyalamak için elinde bişey gıdasını alacakmış çıldırmazsam iyidir.
ömerin kontrolünden geliyorum oğluşum ağzını şapırdattı çok tatlıydı 1200 olmuş çok şükür.
basınız sagolsunDün eşim babannesini kaybettiTüm gün cenaze okuma derken yorgun düştük...
Kayınpederim çok kötü oldu,insan kaç yaşında olursa olsun,yeri doldurulamayacak tek
varlık anne...
Mira hala toparlanamadı,nasıl bir virüsse neler yaptım iyileşemiyor yavrum
Bu hafta yeniden dr.a götüreceğim sanırımDün cenaze kalabalığına sokmayayım diye bakıcıya bıraktım
biraz değişiklik oldu yavrumada
slm kızlar...uzun bir aradan sonra fırsat bulmuşken birkaç satır yazayım dedim...umarım herkes iyidir..biz de iyi olmaya çalışıyoruz...çağatay kış boyunca 3 defa ateşli hastalık geçirdi ve sonuncuda orta kulak iltihabı ile sonlandı...kulak akıntısı...antibiyotik falan derken çok şükür atlattı...kızlar ateşe çok dikkat edin ...bizim 15 tatilin son cuması oğlum biraz üşütmüştü....çocuk druna götürdük pek bişeyi yoktu...cuma gecesi cumartesi gündüz ateş ve kulak akıntısı arkasından....pazartesi kulak burun boğaza götürdük ...kulak zarı kızarmış şişmiş ve ufak bir delikten kulağı akmaya başlamıştı..aman neyse yani bu kadar çabuk nasıl ilerledi anlayamadık...çok şükür şimdi iyi...
bi de oğlum daha konuşmuyor...canı isterse baba ..mama..birkaç hayvan sesi o kadar...hiç de hevesi yok ...napcaz bilmem...tavsiyeleriniz bekliyorum...herkese
:) sıpa yaaa... güldürdünüz akşam beniMahir babasının horlama sonunda titremesini dahi taklit ediyor , ölüyoruz gülmekten bir arada ters bakış atmayı yapıyordu ki daha 8 aylıktı)
spor salonunu aradım dedim benim göbegi eritecez saat kaçta geleyim:)akşam 6-7 arası bide 8-9 arası varmış:26:6-7 olmaz çünkü zaten eşim 6 da geliyo:26:8-9 da geç oluyo off ne yapacam
niyetim tabikide zayıflamak degilişte biraz sıkılaşmakyoksa zaten zayıfım 57 kiloyum ama vıcık vıcık bir göbek
yaz geliyotankinimi giycem daha yepyeni geçen yıl almıştım,10 yıl giyerim ben onu
melegim sen gelince havuza gidelim şöyle havuz kenarında yürürüz:)sonra havuzda ben senin kafanı suya sokarımolmadı sırtına binerim
bugün içimde bir enerji patlaması varhayırdır inşallah:)
çağlada uyansında güreş yapalım onunlazaten minnacık yerde bi boğuşayım minnoşla:)
Kızlar merak ediyorum şu kalan dişler ne zaman çıkar bilen varsa lütfen paylaşırmısınız ..
Şimdi 16 diş var ve 20 dişe tamamlaması lazım , benim bildiğim üç yaşa kadar çıkması gerekiyor .. Peki son 4 azılar ne zaman başlıyor çıkmaya ..
minik batur hastaneden çıkmış çok sevindim canımselamlar..
cumartesi sabahı kutlu baturumuz hastaneden çıktı. artık evinde. inşallah bu kötü günler geride kalacak.. şimdi testler için doktor arıyorlar. göz testi ve bera (işitme) testi yapılacak...bi de küvözde kaldığı için çocuk nörologunun görmesi gerekiyomuş.. Annemler Cerrahpaşa, Haseki, Çapa ve Samatya Hastanelerinin göbeğinde oturuyor ve bunlardan birinde olmasını istiyorlar... ben de devlet hastanesinin iyi olduğunu düşünüyorum ama doğru mu düşünüyorum acaba? bu hastanelere devam edip de hizmetinden memnun olduğunuz ya da olmadığınız durumları belirtebilir misiniz? bir de sağlık ocağına gitmişler dün kontrol için. idrarında bazen kan oluyormuş biraz.. sık görülen bi durumolduğunu söyleyerek yeni doğan sünnetini önermiş. (çocuk cerrahına gitmelerini söylemiş) şu testleri vs atlatana kadar bu durumu bekletseler sorun olur mu acaba? yoksa bunun da acil yapılması mı gerekiyor?
ah batur ah... biberonu cok cok çekip memeyle savaş veriyor. inşallah buna da alışacak tabi ama yine de endişeleniyorum. inşallah biberonu bırakır da memesini emer anneciğinin...
cumartesi batura gitmeden önce seminere gittim. bahsetmiştim sanırım size.. notlar burada... http://allaboutaylin.blogspot.com.tr/2014/02/2-3-yas-cocuklarnda-psikososyal-gelisim.html
tam da üstüne denk geldi.. sabah defne ağlama krizine girdi. beni itti, git dedi, sonra gel dedi, suratımı tırmaladı, tokat attı, bol hayır dedi... yarım saatten fazla ağladı.. nasıl davranacağımı bilemedim.. of ne yapacağız biz bu ergenlerle..
neyse pazar günü de kuzey yağızın doğum günüydü.. çok güzel oynadı bıdıklar. baktım baktım.. büyümüş benim fıstığım yaa...
sigarayı bırakalı 1 hafta oldu.
dün akşam koltuk minderlerinin kılıflarını değiştirdik. bu akşam da temizlik ve poğaça yapmam lazım. yarın akşam gelecek misafirlerim. umarım yetişebilirim.
mutlucum bi kamyon ütü de bende var... seven birine yollayabilirim... :)
selamlar..
cumartesi sabahı kutlu baturumuz hastaneden çıktı. artık evinde. inşallah bu kötü günler geride kalacak.. şimdi testler için doktor arıyorlar. göz testi ve bera (işitme) testi yapılacak...bi de küvözde kaldığı için çocuk nörologunun görmesi gerekiyomuş.. Annemler Cerrahpaşa, Haseki, Çapa ve Samatya Hastanelerinin göbeğinde oturuyor ve bunlardan birinde olmasını istiyorlar... ben de devlet hastanesinin iyi olduğunu düşünüyorum ama doğru mu düşünüyorum acaba? bu hastanelere devam edip de hizmetinden memnun olduğunuz ya da olmadığınız durumları belirtebilir misiniz? bir de sağlık ocağına gitmişler dün kontrol için. idrarında bazen kan oluyormuş biraz.. sık görülen bi durumolduğunu söyleyerek yeni doğan sünnetini önermiş. (çocuk cerrahına gitmelerini söylemiş) şu testleri vs atlatana kadar bu durumu bekletseler sorun olur mu acaba? yoksa bunun da acil yapılması mı gerekiyor?
ah batur ah... biberonu cok cok çekip memeyle savaş veriyor. inşallah buna da alışacak tabi ama yine de endişeleniyorum. inşallah biberonu bırakır da memesini emer anneciğinin...
cumartesi batura gitmeden önce seminere gittim. bahsetmiştim sanırım size.. notlar burada... http://allaboutaylin.blogspot.com.tr/2014/02/2-3-yas-cocuklarnda-psikososyal-gelisim.html
tam da üstüne denk geldi.. sabah defne ağlama krizine girdi. beni itti, git dedi, sonra gel dedi, suratımı tırmaladı, tokat attı, bol hayır dedi... yarım saatten fazla ağladı.. nasıl davranacağımı bilemedim.. of ne yapacağız biz bu ergenlerle..
neyse pazar günü de kuzey yağızın doğum günüydü.. çok güzel oynadı bıdıklar. baktım baktım.. büyümüş benim fıstığım yaa...
sigarayı bırakalı 1 hafta oldu.
dün akşam koltuk minderlerinin kılıflarını değiştirdik. bu akşam da temizlik ve poğaça yapmam lazım. yarın akşam gelecek misafirlerim. umarım yetişebilirim.
mutlucum bi kamyon ütü de bende var... seven birine yollayabilirim... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?