Canlarim ben geldim
Gecen hafta cok zor gunler gecirdim biliyorsunuz gelemedim surekli hastanelere gittim serum igneler haplar artik ilac cikar oldu bogazimdan nese simdi ilac kullaniyorum migren ve sinir ilaci :) yarin tekrar mr cekilcek .... ben regl oldum dun kizlar zaten bu ay adamin yuzunu goremedm ne cocuk dusudum ne koca tek derdim saglik ve enesti rabbim sagligimDn almasn hepinizdn Allah razi olsun ne gzel dua etmissiniz bana amin saolun tesekkurederim... pcim bozuldu telden yaziyorum buyuzdn giremedm
ayy aynı gun cıkmıslar hastaneden... maşallah ikisine de anneciklerinden bi daha hiç ayrılmasınlar inşallah...
özel sigorta yok canım. normal sgk var sadece.. neyse bakalım bi seçim yapacaklar artık...
bu terrible two, three, four, five diye gidiyor.. büyüsün ufaklıklar da onu da cekicez mecbur.. sağlıklı olsunlar da.. boşver...
valla dun akşam 5 ceşiti aynı anda pişirdim.. bi zeytinyağlı pırasa yaptım ki.. ilk defaa anneminki gibi oldu... zaten bu ikinci yapışım. ilkinde hiç olmamıştı. :) neyse işte sonra evi süpürüp banyoyu temizledim. canım cıktı azcıksonra kuzumla film izleyen babaısına eşlik ettim.. nerdeyse sonuna yetiştim diyebilirim :/
ve yorgunum dostlarım...
bişey danışcam... i biz bu evi aldığımızda duş kabininin camlarında ve iki duvarında siyah cam var. ve o lekeleri hiç bi zaman tamamen geçiremedim. amwayin de duş spreyi var ama gunluk kullanım için.. yani sirkeyle de temizledim. bi nebze oldu gibi ama tamamen geçirecek bi formulu olan var mı? ışıl ışıl lekesiz damlacıksız bi duş kabini istiyorum. yoksa komple değştirmek zorunda kalcam. hayır bi de misafir geleceği zaman uyuz oluyorum. insanlar pis olduğumu düşüncekler.. ama çıkmıyo çıkmmıyo
Canlarim ben geldim
Gecen hafta cok zor gunler gecirdim biliyorsunuz gelemedim surekli hastanelere gittim serum igneler haplar artik ilac cikar oldu bogazimdan nese simdi ilac kullaniyorum migren ve sinir ilaci :) yarin tekrar mr cekilcek .... ben regl oldum dun kizlar zaten bu ay adamin yuzunu goremedm ne cocuk dusudum ne koca tek derdim saglik ve enesti rabbim sagligimDn almasn hepinizdn Allah razi olsun ne gzel dua etmissiniz bana amin saolun tesekkurederim... pcim bozuldu telden yaziyorum buyuzdn giremedm
Mira,,çocuk makasını sürekli bahçe makası tutar gibi 2 eliyle tutuyordugösteriyorum gösteriyorum tutmuyordu bir türlü
Neyse dün bakıcı teyze ve benim uğraşlarımız sonunda öğrenmişEve gittiğimde gösterdiler kocamaaan bir alkış aldı benden birde öpücük Bende ona süpriz olarak renkli elişi kağıtları almıştım onları çıkardım,eşimde akşam gemi yapmış onları birde yüzdürdü ki değmeyin keyfine Kısacası çocuk mutlu etmek çok kolay aklıma geldi de paylaşayım dedim yoksa kesin çatlardım
Şekersizde bıraktı beni gittiBende gideyim diğer topiklere salça olayım
evet kalpsizanne hanım ya, insan bir mrb der, nassınız der ne bileyim bir giriş gelişme sonuç yapar. hiç halimizi sormadan, "Babyceren'im Çağla nasıl oldu? saçını boyadın mı? Hejar hanım, eltinler yemeğe geldimi?alyel hanım, tayin işi olmamış, valla çok üzüldüm" filan demeden bir mesaj yazıp hooop kaçıyorsunuzmesajınızda sizden birşeyler bulmak istediğimiz gibi kendimizden de birşeyler bulmak isteriz
Maşallah Mirama her geçen gün ne güzel şeyler öğreniyor öyle akıllı boncuğum aferim mavişime ..
Gözümden kaçmiş arkadaşın bebeği çıkmış hastaneden çok şükür , Rabbim korusun, inş bir daha hastane görmesinler .. Çok geçmiş olsun ,..
Buğün yemek daveti işi kesinleşmiş oh sefanız olsun , gelsin mamalar yummy ..güzel vakit geçirmenizi diliyorum .. Eşinin tarafının yanlış anlama durumuna çok güldüm, bir hafta öncesinden düğüne gitmiş olmaları da iyimiş :)) en azından geç gidip kaçırmamışlar ya :)) halan gülüyorum ya inş başımıza gelmez ..
Çok geçmiş olsun Beykoz'um , Rabb'inden bol şifa diliyorum .. İnş iyi olursun ve son olur bu ağrıların .. Mr da da inş birşey çıkmaz .. Bu hastalıkta moral en büyük ilaç ne olur üzme kendini olur mu .. Stresten uzak dur elinden geldiği kadar ..
Bende geçen Cumartesi regl oldum , zaten bir beklentim yoktu çünkü bizde soğuk rüzgarlar halan esmekte , neyse zaten bu ay erken oldum geç olmasından iyidir gayri çok şükür regl olayım en azından artık düzene giriyor gibi ..
Çok geçmiş olsun Beykoz'um , Rabb'inden bol şifa diliyorum .. İnş iyi olursun ve son olur bu ağrıların .. Mr da da inş birşey çıkmaz .. Bu hastalıkta moral en büyük ilaç ne olur üzme kendini olur mu .. Stresten uzak dur elinden geldiği kadar ..
Bende geçen Cumartesi regl oldum , zaten bir beklentim yoktu çünkü bizde soğuk rüzgarlar halan esmekte , neyse zaten bu ay erken oldum geç olmasından iyidir gayri çok şükür regl olayım en azından artık düzene giriyor gibi ..
Sağol canım geçti gitti şükür,şimdi anne oğul tadını çıkartıyorlar
Evet dimi ya en azından 2 hafta düğüne gitmiş oldular akıllılarGülme eltime gelir başına
Beykozum sen iyi ol da gerisi gelir hayırlısıyla
Şekersiz 1 temaya terkettin demek beniHadi bakalım rastgele Bende açıp açıp kapatıyorum tık yok yaw
Yok ya cif yetmiyoDus kabin temizleme konusunda bende çok müzdaribim , bir kaç farklı sprey aldım biraz temizliyor ama istediğim gibi olmuyor birde burda çok yağmur yağdığı için sular çok Kreçli acaip kötü oluyor sadece kabin değil fanyas ve musluk gibi herşey su damlası lekesi oluyor .. Cif bu konuda iyi gibi adı easy lift bathroom , orda da vardır kesin bir dene istersen .
Valla tema olarak kelebek düşündüm herseyi. Ama sonra biraz daha açarak bahar temalı rengarenk cıvıl cıvıl olmasına karar verdim. Gecen sene pastel renkler kullanmıştım. Bu yıl renk patlaması yaşıcaz inşallah :)Sekersizyeşilçay senin harbi konuşmalarına bayılıyorum , Nah yetişmez inş . Olur yine sen yaparsın CNm .. Doğum günü teması seçtim mi yoksa ben mi kaçırdım CNm ..
Aman bende de fikir var da icraata bugun basladım. Sen yaparsın kısa sürede. Biz napalım. Yavas yavas :)Sağol canım geçti gitti şükür,şimdi anne oğul tadını çıkartıyorlar
Evet dimi ya en azından 2 hafta düğüne gitmiş oldular akıllılarGülme eltime gelir başına
Beykozum sen iyi ol da gerisi gelir hayırlısıyla
Şekersiz 1 temaya terkettin demek beniHadi bakalım rastgele Bende açıp açıp kapatıyorum tık yok yaw
Tesekkurler cicim. 9 gün bitti. Bugun ara ara canım istedi ama ı ıh içmicemCanim sevindm reglinin duzene girmesine hadi hayirlisi biz bebek mevzusunu 2-3ay ara vercez canim evimi yaptirmakla ugrasicam kismet nasipse :) sekersizm saol canim benim buarada sigara azmin icin tebrik edeerm canm :)
Tesekkurler tatlıcadım. Size de gecmiş olsun nedir bu ya. Ne kadar sık hastalandı kuzucuk. İlaçları atmakla iyi yapmıssın. Nefret ediyorum ilaçtanSlm sekerler:)
Tarik bugra hasta yine giremedim bi kac gundur.15 gun olmustu iyileseli yeniden hastalaninca o sinirle 9 tane ilaci vardi 3 unu aldim digerlerini cope bastim iyide yapmisim ilac kullanincada hastaligi 10 gun suruyodu 3 ilaclada ayni surede iyilesicek gibi kuzum
Keyfi yerinde ama henuz sumukleri durmadi:)
Hiriltisida azaldi..
Internetimizdede sorun vardi bu gun tam olarak halledldi
Telden yazmayida sevemedim bi turlu:)
Gecmise cok bakamadim
Batur annesine kavusmus cok guzell bi daha ayrilmazlar ins
Mutlum miranin o agzini ve makas tutan parmaklarini yerimmm:)tarik bugraya makas tutmayi ogrettigimde baktim kagitlarini kesmeyi birakti gobegini sisirip gobegini kesmeye calisiyo eline tekrar vermedim benim sipanin akli neden hep muzurluga calisiyo acaba:)
Hepinizi optum simdilik
Slm sekerler:)
Tarik bugra hasta yine giremedim bi kac gundur.15 gun olmustu iyileseli yeniden hastalaninca o sinirle 9 tane ilaci vardi 3 unu aldim digerlerini cope bastim iyide yapmisim ilac kullanincada hastaligi 10 gun suruyodu 3 ilaclada ayni surede iyilesicek gibi kuzum
Keyfi yerinde ama henuz sumukleri durmadi:)
Hiriltisida azaldi..
Internetimizdede sorun vardi bu gun tam olarak halledldi
Telden yazmayida sevemedim bi turlu:)
Gecmise cok bakamadim
Batur annesine kavusmus cok guzell bi daha ayrilmazlar ins
Mutlum miranin o agzini ve makas tutan parmaklarini yerimmm:)tarik bugraya makas tutmayi ogrettigimde baktim kagitlarini kesmeyi birakti gobegini sisirip gobegini kesmeye calisiyo eline tekrar vermedim benim sipanin akli neden hep muzurluga calisiyo acaba:)
Hepinizi optum simdilik
Yok ya cif yetmiyo
Valla tema olarak kelebek düşündüm herseyi. Ama sonra biraz daha açarak bahar temalı rengarenk cıvıl cıvıl olmasına karar verdim. Gecen sene pastel renkler kullanmıştım. Bu yıl renk patlaması yaşıcaz inşallah :)
Aman bende de fikir var da icraata bugun basladım. Sen yaparsın kısa sürede. Biz napalım. Yavas yavas :)
Tesekkurler cicim. 9 gün bitti. Bugun ara ara canım istedi ama ı ıh içmicem
Tesekkurler tatlıcadım. Size de gecmiş olsun nedir bu ya. Ne kadar sık hastalandı kuzucuk. İlaçları atmakla iyi yapmıssın. Nefret ediyorum ilaçtan
Anladım :/ neyse zaten bu ara mumukun oldugunca doğal yollar arıyorum. Sirke gibi. Deterjan reyonlrından pek gecmiyorum o yuzden o cifi bilmiyorum. Vardır belki de :)
Of ben şu ayakta sallama işinden çok sıkıldım arkadaslar. Bi gece guzel uyuyo öbür gece sabaha kadar pert ediyo ben. Zırt pırt uyanıp "salla" diyo. Fenalık geldi valla. Ne uykuymuş arkadas bebekliğinden beri hata üstüne hata... Rutinimiz de var okulda da kendi uyuyo. Evde niye böyle yapıyo anlamıyorum. Sıyırcam ya
millet biz anneannemize geldik trakya'nın serin havasından sizlere GÜNAYDINNN diyoruzzzzz
meleğim baby şekersiz azraece çiçekçiçek chihiro79 talay mutluanne kalpsizanne turuncu pınarda beykoz ve aklıma gelmeyen diğer mayıs anneleri nasılsınızzzzzzz
millet biz anneannemize geldik trakya'nın serin havasından sizlere GÜNAYDINNN diyoruzzzzz
meleğim baby şekersiz azraece çiçekçiçek chihiro79 talay mutluanne kalpsizanne turuncu pınarda beykoz ve aklıma gelmeyen diğer mayıs anneleri nasılsınızzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?