2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canlarim ben geldim
Gecen hafta cok zor gunler gecirdim biliyorsunuz gelemedim surekli hastanelere gittim serum igneler haplar artik ilac cikar oldu bogazimdan nese simdi ilac kullaniyorum migren ve sinir ilaci :) yarin tekrar mr cekilcek .... ben regl oldum dun kizlar zaten bu ay adamin yuzunu goremedm ne cocuk dusudum ne koca tek derdim saglik ve enesti rabbim sagligimDn almasn hepinizdn Allah razi olsun ne gzel dua etmissiniz bana amin saolun tesekkurederim... pcim bozuldu telden yaziyorum buyuzdn giremedm

gecmiş olsun beykoz boşver o da olur

Dus kabin temizleme konusunda bende çok müzdaribim , bir kaç farklı sprey aldım biraz temizliyor ama istediğim gibi olmuyor birde burda çok yağmur yağdığı için sular çok Kreçli acaip kötü oluyor sadece kabin değil fanyas ve musluk gibi herşey su damlası lekesi oluyor .. Cif bu konuda iyi gibi adı easy lift bathroom , orda da vardır kesin bir dene istersen .

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun Beykoz'um , Rabb'inden bol şifa diliyorum .. İnş iyi olursun ve son olur bu ağrıların .. Mr da da inş birşey çıkmaz .. Bu hastalıkta moral en büyük ilaç ne olur üzme kendini olur mu .. Stresten uzak dur elinden geldiği kadar ..
Bende geçen Cumartesi regl oldum , zaten bir beklentim yoktu çünkü bizde soğuk rüzgarlar halan esmekte , neyse zaten bu ay erken oldum geç olmasından iyidir gayri çok şükür regl olayım en azından artık düzene giriyor gibi ..

Son düzenleme:
Sekersizyeşilçay senin harbi konuşmalarına bayılıyorum , Nah yetişmez inş . Olur yine sen yaparsın CNm .. Doğum günü teması seçtim mi yoksa ben mi kaçırdım CNm ..

Maşallah Mirama her geçen gün ne güzel şeyler öğreniyor öyle akıllı boncuğum aferim mavişime ..
Gözümden kaçmiş arkadaşın bebeği çıkmış hastaneden çok şükür , Rabbim korusun, inş bir daha hastane görmesinler .. Çok geçmiş olsun ,..
Buğün yemek daveti işi kesinleşmiş oh sefanız olsun , gelsin mamalar yummy ..güzel vakit geçirmenizi diliyorum .. Eşinin tarafının yanlış anlama durumuna çok güldüm, bir hafta öncesinden düğüne gitmiş olmaları da iyimiş :)) en azından geç gidip kaçırmamışlar ya :)) halan gülüyorum ya inş başımıza gelmez ..

Son düzenleme:

herkesin kişilik özellikliri farklı. kimi hemen ortama uyum sağlar kimi daha geriden takip eder. ben hemen samimiyet kuramam.

Sağol canım geçti gitti şükür,şimdi anne oğul tadını çıkartıyorlar
Evet dimi ya en azından 2 hafta düğüne gitmiş oldular akıllılar Gülme eltime gelir başına

Beykozum sen iyi ol da gerisi gelir hayırlısıyla

Şekersiz 1 temaya terkettin demek beni Hadi bakalım rastgele Bende açıp açıp kapatıyorum tık yok yaw

Canim sevindm reglinin duzene girmesine hadi hayirlisi biz bebek mevzusunu 2-3ay ara vercez canim evimi yaptirmakla ugrasicam kismet nasipse :) sekersizm saol canim benim buarada sigara azmin icin tebrik edeerm canm :)

Saol canim benim kismet :) ya telde yazanlari anlitorum simdi odun gibi yazmisim melegim cok saol dualarin icin ALlah razi olsun canim arkadssim.ablam benim once rabbim sonra dualariniz beni ayaga kaldirdi zaten hakkinizi helal edin iyiki varsiniz ne muradiniz varsa verdin rabbbim size evlatlariniza ailenize sulalenize saglikli parlak temiz ilimli imanli hayat nasip eylesin rabbim ins amin :)

Slm sekerler:)
Tarik bugra hasta yine giremedim bi kac gundur.15 gun olmustu iyileseli yeniden hastalaninca o sinirle 9 tane ilaci vardi 3 unu aldim digerlerini cope bastim iyide yapmisim ilac kullanincada hastaligi 10 gun suruyodu 3 ilaclada ayni surede iyilesicek gibi kuzum
Keyfi yerinde ama henuz sumukleri durmadi:)
Hiriltisida azaldi..
Internetimizdede sorun vardi bu gun tam olarak halledldi
Telden yazmayida sevemedim bi turlu:)

Gecmise cok bakamadim

Batur annesine kavusmus cok guzell bi daha ayrilmazlar ins

Mutlum miranin o agzini ve makas tutan parmaklarini yerimmm:)tarik bugraya makas tutmayi ogrettigimde baktim kagitlarini kesmeyi birakti gobegini sisirip gobegini kesmeye calisiyo eline tekrar vermedim benim sipanin akli neden hep muzurluga calisiyo acaba:)

Hepinizi optum simdilik

Yok ya cif yetmiyo
Sekersizyeşilçay senin harbi konuşmalarına bayılıyorum , Nah yetişmez inş . Olur yine sen yaparsın CNm .. Doğum günü teması seçtim mi yoksa ben mi kaçırdım CNm ..
Valla tema olarak kelebek düşündüm herseyi. Ama sonra biraz daha açarak bahar temalı rengarenk cıvıl cıvıl olmasına karar verdim. Gecen sene pastel renkler kullanmıştım. Bu yıl renk patlaması yaşıcaz inşallah :)
Aman bende de fikir var da icraata bugun basladım. Sen yaparsın kısa sürede. Biz napalım. Yavas yavas :)
Canim sevindm reglinin duzene girmesine hadi hayirlisi biz bebek mevzusunu 2-3ay ara vercez canim evimi yaptirmakla ugrasicam kismet nasipse :) sekersizm saol canim benim buarada sigara azmin icin tebrik edeerm canm :)
Tesekkurler cicim. 9 gün bitti. Bugun ara ara canım istedi ama ı ıh içmicem
Tesekkurler tatlıcadım. Size de gecmiş olsun nedir bu ya. Ne kadar sık hastalandı kuzucuk. İlaçları atmakla iyi yapmıssın. Nefret ediyorum ilaçtan

Geçmiş olsun kıyamam ya bu kadar sık hasta olması üzücü gerçekten , ilaç konusunda haklısın kullansanda aynı kullanmasanda aynı e o zaman ne diye bedenlerine yüklüyoruz dimi .. Burda ilaç pek verilmiyor bazen kızıyorum ama grip gibi hastalıklarda da ilaçın tesiri yok ,, hatta bir yerde okudum bronjit Hastalığı'nda bile antibiyotik tedavi edici değilmiş . E peki ne iyileştiricek veya ne iyileştiriyor ., bizde bir kere oldu; bronjit sandılar hatta astım dediler sonra virustik olduğununa karar kıldılar ki doğru idi çünkü sadece burundan sprey verdik nefes alabilmesi için ..birde hastanede bol oksijen aldı sonunda iyileşti ..uff bu konuda kafam bir milyon , sanki çoçuklarımız denek tahtası gelen giden deniyor .. Herşey bir pamuk ipliğine bağlı çok fena ya Rabbim korusun hepsini ..

Cif dedimde bu krem şeklinde olan değil CNm , bu aynı cam sil gibi sıvı ve fıs fıs :)) kreş sökücü özelliği var .. Valla ben ordan hiç almadım acaba burdaki mi farklı ..

Teman çok güzelmiş , yakışır defne me .. Renk patlaması olsun tabiki , bütün renkler çoçuklarımızın, hepsi ile içiçe yaşasınlar ..

Anladım :/ neyse zaten bu ara mumukun oldugunca doğal yollar arıyorum. Sirke gibi. Deterjan reyonlrından pek gecmiyorum o yuzden o cifi bilmiyorum. Vardır belki de :)

Of ben şu ayakta sallama işinden çok sıkıldım arkadaslar. Bi gece guzel uyuyo öbür gece sabaha kadar pert ediyo ben. Zırt pırt uyanıp "salla" diyo. Fenalık geldi valla. Ne uykuymuş arkadas bebekliğinden beri hata üstüne hata... Rutinimiz de var okulda da kendi uyuyo. Evde niye böyle yapıyo anlamıyorum. Sıyırcam ya

günaydın ne zamandır takip ediyorum ama yazamıyorum şekersiz bırakmana az kalmış ha gayret,kutlu batur için çok sevindim.
mutlu anne düğün olayınıza güldüm Allah yolunuzu hep böyle güzel yerlere düşürsün cümlemizi inş.
duşa kabin olayından dertli biri olarak ne yaptıysam çıkartamadım o yüzden değiştirme imkanın varsa değiştir derim.
tatlıcadı geçmiş olsun
pınarda bakıcı durumu nasıl
bende ev toplama,doğum günü alışverişleri,hazırlıkları,tayin durumu ve işyeriyle boğuşuyorum.inş. güzel haberler veririm size.
mutlu anne affına sığınarak sana hem özel mesaj hemde mail attım.umarım çok olmamışımdır.

slm canım uyku ve yemek için allah yardımcımız olsun kelin ilacı olsa misali :) duşa kabin için ben cıllıt bang sprey köpük kullanıyorum ama her duş sonrası kullanman gerekiyor . birde şu avm duşakabin satan bölümünde özel raflar orda görmüştüm karışımlar vardı arada kullanıyon su damlacığı kalmıyor diyor bi incele istersen ordaki görevlilere sor canım

millet biz anneannemize geldik trakya'nın serin havasından sizlere GÜNAYDINNN diyoruzzzzz
meleğim baby şekersiz azraece çiçekçiçek chihiro79 talay mutluanne kalpsizanne turuncu pınarda beykoz ve aklıma gelmeyen diğer mayıs anneleri nasılsınızzzzzzz

iyi diyelim iyi olalım
3-5 dakika molam vardı, arkadaşımın yaptığı menengiç kahvesini içiyorum sizde ne var ne yok?

bugün güne toplantıyla başladım. öğle yemeğini sabırsizlıkla bekliyrm kızım gece hiç uyanmadı. çok enerjiym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…