Allahım bunlar neeeeşuan warya bunları yiyim yaaaa birde yayık ayranı
evdeki yemek ıspanak ve zeytinyağlı biber dolması ve hiç canım onları çekmedibunları görünce eve giderken hatay sofrasına uğrayasım geldi şimdi Şekersizde ocakbaşı yapmış,sende bunlarla beslen Hayat size güzel zaten Yarına karar verdim lahmacun içi hazırlayıp fırına yollıcam
Zaten yazarken aklıma hemen geldin canımOfff muhabbetin ortasına dalmayayım dedim ama ikramlıklar harika görünüyor..
Mutlu annem çilek mevsimi başlayınca ilk işim magnolia yı denemk olacakkk
mmmmmm
Ohhhh hayat sana güzelgeçen mutlu yazmıştı ya arkadaşına demiş çok bişey hazırlama diye
bende az önce arkadaşıma dedim ''canım yorma kendini,biz seni görmeye geliyoz,bişey yapmasanda olur''
ama oraya bi gideyim valla 5 çeşit yoksa 1 ay dedikodusu yapacam
gideyim süsleneyimcerende gelmek üzere
bugünlerde kendimi çokçirkin hissediyomelbise giyiyim degişiklik olsun
hepinizi öpüyorumgece görüşürüz
Sen beni davet ediyomusun da ben seni davet edeyim lahmacunabana ne bagırıyonbenmi dedim sana istanbul bebesi ol diye
ilk resim aşür,digeri oruk,en sonuncusu tepsiye et
benimde acayip canım çekti
bide tadına baksan varya off ki ne off mutlucum
yarın lahmacuna davetlimiyiz
neyse ben kaçtım beni oyalama
"bahhh açmasını bilmiyomm gızımm zorla açabildim telefonu" demesine koptum
"bahhh açmasını bilmiyomm gızımm zorla açabildim telefonu" dedi...Amcaaa amcaa telefonun sahibi benim.Lütfen telefonumu düşürdüğüm yere geri getirebilirmisiniz dedim.Amca da ben çarşıya gidiyodum ama neyse geri döneyim dedi ve getirdi telefonumu...
Anlayacağınız direkten döndüm bu sefer...İnanın telefona değilde içindeki resimlere ve numaralara üzülüyordum
Kizlar cansumuzu kaybettik cok uzgunuz
Kızlar bu aralar nedense aklım bir karış havada
Hatırlarsanız geçen yıl eşimin aldığı d.günü hediyesi olan telefonumu kaybetmiştim
Dün yine başıma buna benzer bir olay geldi ama neyse ki ucuz atlattım
Anlayacağınız direkten döndüm bu sefer...İnanın telefona değilde içindeki resimlere ve numaralara üzülüyordum
iyi akşamlarmoralim çok sinirli dünden beridir herşey ters gidiyo 2 ters bir düz
şuraya yazıyımda biraz stres atayımkimse okumasın,özel birşeyler yazacam
dün akşam arkadaşıma gittik,toplamda 3 bayan 5 çocukdaha önce bahsetmiştim bir arkadaşımla aramız kötü diye işte o da var ama biz konuşup barışmıştık dün pek bir mesafeliydi hem bana hem diger arkadaşa normalde hep güleriz sohpet ederiz ama çocuklarında huysuzlugu üstünde diye pek konuşamadık neyse balkona çıktık sigara içiyoz hiç olmadık yere bi laf soktu çok üzüldüm ama bişey demedim eve geldim gece yatamadım
neyse uyandım dedim içimde kalıp şişecegime bende ona bi cevap vereyim mesaj attımsonra o bir mesaj ben bir mesaj orta yolu bulamadık yine o dargın ben dargın normal bir arkadaşım olsa takmıycam ama o benim çocukluk arkadaşım yedigimiz içtigimiz ayrı gitmez en kısa zamanda oturupkonuşmassak bu iş uzayacak ve sanırım dostlugumuz bozulacak
neyse işte buna canım sıkılmıştı sonra çocuklara yemek yapayım dedim ceren yanıma geldi tabletten bişey gösterdi ceren sonra bakarım git şimdi dedim daha arkasını döndü tableti yere düşürdüekranı kırıldı daha alalı 1 ay oldu yapılırmı bilmiyorum yapılsa bile en az 150 lira ekran parası o an sinirden cerenede vurdum
sonra çağlayı daha yatıralı yarım saat olmuş kapı çaldı yalnış çalmışlar bi güzel bagırıp çagırdım çocuk uyandıuykusunu alamadı diye aglayıp durdu
sonra eşim geldi dedim ben çıkacam biraz nefes alacamçarşıya gittim bi magaza geçtim tezgahtar kızla kavga ettim çıktım ay güleyimmi aglıyayımmı
daha bitmedi bekleyin:)
ordan bi arkadaşımın işyerine geçtim dedim sigara içiyim daha adımımı attım bütün çarşının elektirigi gittisigara içtim kalkıyom elektirikler geldi
eve geldim yemek yiyoruz ceren sürahiyi yere döktüartık sinir krizi geçirmek üzereyken eşimlede ceren yüzünden kavga ettik
inanamıyorum ya ne biçim bir gündü böyle:18:
neysekişuan çocuklar uyuyo,eşimde uyuyo bende kıpırdamadan oturuyom:18:bu gün bitseydi hayırlısıyla
pişşt meleğim nasılsınn kız bi ikimiz kalmışızz.yakışıklı paşam nasıll .öp onu bizde arkadaşa gitcez kızlar toplancaz ama sıpam uyudu annesi gezicek ya kalmaz kesin ters bu çocuk yaa seni öptüm canım
dostum okuyunca çok üzüldümiyi akşamlarmoralim çok sinirli dünden beridir herşey ters gidiyo 2 ters bir düz
şuraya yazıyımda biraz stres atayımkimse okumasın,özel birşeyler yazacam
dün akşam arkadaşıma gittik,toplamda 3 bayan 5 çocukdaha önce bahsetmiştim bir arkadaşımla aramız kötü diye işte o da var ama biz konuşup barışmıştık dün pek bir mesafeliydi hem bana hem diger arkadaşa normalde hep güleriz sohpet ederiz ama çocuklarında huysuzlugu üstünde diye pek konuşamadık neyse balkona çıktık sigara içiyoz hiç olmadık yere bi laf soktu çok üzüldüm ama bişey demedim eve geldim gece yatamadım
neyse uyandım dedim içimde kalıp şişecegime bende ona bi cevap vereyim mesaj attımsonra o bir mesaj ben bir mesaj orta yolu bulamadık yine o dargın ben dargın normal bir arkadaşım olsa takmıycam ama o benim çocukluk arkadaşım yedigimiz içtigimiz ayrı gitmez en kısa zamanda oturupkonuşmassak bu iş uzayacak ve sanırım dostlugumuz bozulacak
neyse işte buna canım sıkılmıştı sonra çocuklara yemek yapayım dedim ceren yanıma geldi tabletten bişey gösterdi ceren sonra bakarım git şimdi dedim daha arkasını döndü tableti yere düşürdüekranı kırıldı daha alalı 1 ay oldu yapılırmı bilmiyorum yapılsa bile en az 150 lira ekran parası o an sinirden cerenede vurdum
sonra çağlayı daha yatıralı yarım saat olmuş kapı çaldı yalnış çalmışlar bi güzel bagırıp çagırdım çocuk uyandıuykusunu alamadı diye aglayıp durdu
sonra eşim geldi dedim ben çıkacam biraz nefes alacamçarşıya gittim bi magaza geçtim tezgahtar kızla kavga ettim çıktım ay güleyimmi aglıyayımmı
daha bitmedi bekleyin:)
ordan bi arkadaşımın işyerine geçtim dedim sigara içiyim daha adımımı attım bütün çarşının elektirigi gittisigara içtim kalkıyom elektirikler geldi
eve geldim yemek yiyoruz ceren sürahiyi yere döktüartık sinir krizi geçirmek üzereyken eşimlede ceren yüzünden kavga ettik
inanamıyorum ya ne biçim bir gündü böyle:18:
neysekişuan çocuklar uyuyo,eşimde uyuyo bende kıpırdamadan oturuyom:18:bu gün bitseydi hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?