2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bana ne bagırıyonbenmi dedim sana istanbul bebesi ol diye
ilk resim aşür,digeri oruk,en sonuncusu tepsiye et
benimde acayip canım çekti
bide tadına baksan varya off ki ne off mutlucum
yarın lahmacuna davetlimiyiz
neyse ben kaçtım beni oyalama

Kızlar bu aralar nedense aklım bir karış havada
Hatırlarsanız geçen yıl eşimin aldığı d.günü hediyesi olan telefonumu kaybetmiştim
Dün yine başıma buna benzer bir olay geldi ama neyse ki ucuz atlattım

Dün öğlen arkadaşlarla buluşmak için evden çıktım.Tam gideceğim yerin yakınında bir arkadaş aradı "geliyormusun" diye.Yolda olduğumu söyleyip telefonu çantama koydum.Çantam bebek arabasının kolunda asılı ve bi an dalgınlıkla fermuarını çekmeyi unutmuşum.Neyse yol üzerinde arkadaşı gördüm.Kayra da biraz yürüsün diye arabasından çıkardım.O esnada benim araba kolundaki ağırlık nedeni ile arkaya devrildi.Bi gözüm kayrada bi elim arabayı kaldırmakla meşgul...
Herneyse toparlandık ve gideceğiz eve girdik.Tam oturacakken tlf geldi aklıma.Ara ara yokkk.
Eyvahhh dedim ve hemen kendimi aramak için sokağa attım.Sağa bak sola bak yok...Telefon gitmiş...
Üzüntülü bir şekilde geri döndüm.Sonra arkadaş sen telaşla iyi görememişsindir diyerek tekrar çıktık beraber.Bir yandan onun telefonu ile arıyoruz benim telefonu bir yandan etrafa bakınıyoruz.Derkeeen benim telefonu çağrı yağmuruna tuttuktan sonra bi amca açtı telefonu.
"bahhh açmasını bilmiyomm gızımm zorla açabildim telefonu" dedi...Amcaaa amcaa telefonun sahibi benim.Lütfen telefonumu düşürdüğüm yere geri getirebilirmisiniz dedim.Amca da ben çarşıya gidiyodum ama neyse geri döneyim dedi ve getirdi telefonumu...

Anlayacağınız direkten döndüm bu sefer...İnanın telefona değilde içindeki resimlere ve numaralara üzülüyordum

Offf muhabbetin ortasına dalmayayım dedim ama ikramlıklar harika görünüyor..
Mutlu annem çilek mevsimi başlayınca ilk işim magnolia yı denemk olacakkk
mmmmmm
Zaten yazarken aklıma hemen geldin canım Denemeyen pişman, deneyen şişman bunun tarifini
Ohhhh hayat sana güzel İnşallah arkadaşında ciddiye almaz
Sen beni davet ediyomusun da ben seni davet edeyim lahmacuna
Ayrıca önce içinin nasıl hazırlanacağını bulmam gerekiyor hadi oyalama beni canım sağdan sağdan selametle

"bahhh açmasını bilmiyomm gızımm zorla açabildim telefonu" demesine koptum Sevindim canım neyseki vicdan sahibiymiş:18:
Bende takside unutmuştum yıllar önce de taksimetreyi açtırıp zorla saatler sonra getirtmiştik Hatta adamın bana "unutmasaydın kardeşim tamam getiricez bekle biraz" diye çemkirmesi hala kulağımdadır Neyseki getirdi diye çok sevmiştim o taksici abiyiİnsan gittiğinden çok içindekilere yanıyor zaten:18:

pişşt meleğim nasılsınn kız bi ikimiz kalmışızz.yakışıklı paşam nasıll .öp onu bizde arkadaşa gitcez kızlar toplancaz ama sıpam uyudu annesi gezicek ya kalmaz kesin ters bu çocuk yaa seni öptüm canım

kasvetli ve yağmurlu istanbul havasından selam herkese:)

azraecem;çok üzüldüm canım içim sızladıRabbim ailesine sabır,dayanma gücü versin..şefaatçisi olsun inş anneciğinin minik melek

mutluannem;miranın atağından inip gelmesini hayal ettimde süper yaa maşallah kuzumayatağında kendisinin uyuyması daim olur inş
çok heveslendim bi an tarık buğra için düşündüm ama çok deli yatıyo deli fişeğim bizim için henüz erkenve o paylaştığın mamalar ağzımın suları aktı çilekli mangolia ya bayıldım hemen deniycem ve tarık buğranın doğum günüsünde kesinlikle yapıcam
vee sen hataydan adres vermişsin sen gerçekmisinn

beybim;çağlanın ötüzz diyen ağzını yerim ben benim yerime şöyle güzelce mıncıkla ve öp lütfen barbi bebeğimi
bizede dr vermişti balık yağını tarık buğranın iştahının olmadığı bi dönemde..çok şükür kilosu ve boyu iyi gelişimini durdurmayalım diyerek vermişti
minnoşum balık yemiyomu?tarık buğra bazen isteksiz yiyo balık yaptığım zaman ona çorbada yapıyorum yememe riskine karşı hemen çorbasının içerisine didikliyorum yiyo saf yavrum

elifcim;doğum günü hazırlıkların başlamış kolay gelsin canım mutlunun mamalarına bayıldım yap kız hepsini

şekersiz;benimde bi kaç gündür favari şarkım nil ve kanatlarım var ruhumda çok güzel

turuncum;bende tarık buğradan sonra çok dalgın ve unutkan oldum:18:telefonunu bulan amcayada bravo teslime etmiş iyiki vicdansız birine denk gelmemişsin

kesin yine unuttuklarım oldu bu arada ben hejarı kujumu çok merak ediyorummmses verin kızlar
gelelim bize;tarık buğra tamamen iyileşti çok şükür mutlumun verdiği tarifide yaptım içirdim yavruma
bi kaç gündür bana çok yardım ediyo tarık buğra yemeye doyamıyorum..dün akşam çamaşırlarını ütülemiştim ütülediklerimi tek götürdü yerleştirmeye çalıştı meleğim
ve dün 27. doğum günümü kutladık..annem ve ablamlar sürpriz yaptılar pasta ve hazırlıklar yapıp getirmişler eşimde akşam pasta ve çiçeklerle geldi herşey güzeldii
mumlarımıda yeğenlerim ve oğlumla üfledim
yaş 27 olunca içim biraz buruktu tabii 18 e gelenem kadar nasılda sabırsızdım zaman çok çabuk geçiyo yaşlanıyorummm
öptüm şimdilik hepinizii

o olayı hiç unuturmuyuz, ne zaman iyi bir telefon almak istesem veya bir samsung galaxy s3 görsem aklıma geliyorsunuz geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız. ben de geçen hafta telefonumu düşürdüm ama zaten 50 liralık bile değildi. telefon defterim de pek fakirdi. fazla numara yoktu ama laf aramızda Babyceren dostumun numarası vardı :18:
şimdilik Orhan Cemal'in oyuncakları arasında bulduğum nokia 3310 benzeri bir telefon kullanıyorum

iyi akşamlarmoralim çok sinirlidünden beridir herşey ters gidiyo2 ters bir düz
şuraya yazıyımda biraz stres atayımkimse okumasın,özel birşeyler yazacam
dün akşam arkadaşıma gittik,toplamda 3 bayan 5 çocukdaha önce bahsetmiştim bir arkadaşımla aramız kötü diye işte o da varama biz konuşup barışmıştıkdün pek bir mesafeliydi hem bana hem diger arkadaşanormalde hep güleriz sohpet ederiz ama çocuklarında huysuzlugu üstünde diye pek konuşamadıkneyse balkona çıktık sigara içiyoz hiç olmadık yere bi laf soktu çok üzüldüm ama bişey demedimeve geldim gece yatamadım
neyse uyandım dedim içimde kalıp şişecegime bende ona bi cevap vereyim mesaj attımsonra o bir mesaj ben bir mesaj orta yolu bulamadıkyine o dargın ben dargınnormal bir arkadaşım olsa takmıycam ama o benim çocukluk arkadaşım yedigimiz içtigimiz ayrı gitmezen kısa zamanda oturupkonuşmassak bu iş uzayacak ve sanırım dostlugumuz bozulacak
neyse işte buna canım sıkılmıştı sonra çocuklara yemek yapayım dedim ceren yanıma geldi tabletten bişey gösterdi ceren sonra bakarım git şimdi dedim daha arkasını döndü tableti yere düşürdüekranı kırıldıdaha alalı 1 ay olduyapılırmı bilmiyorum yapılsa bile en az 150 lira ekran parasıo an sinirden cerenede vurdum
sonra çağlayı daha yatıralı yarım saat olmuş kapı çaldı yalnış çalmışlar bi güzel bagırıp çagırdım çocuk uyandıuykusunu alamadı diye aglayıp durdu
sonra eşim geldi dedim ben çıkacam biraz nefes alacamçarşıya gittim bi magaza geçtim tezgahtar kızla kavga ettim çıktımay güleyimmi aglıyayımmı
daha bitmedi bekleyin:)
ordan bi arkadaşımın işyerine geçtim dedim sigara içiyim daha adımımı attım bütün çarşının elektirigi gittisigara içtim kalkıyom elektirikler geldi
eve geldim yemek yiyoruz ceren sürahiyi yere döktüartık sinir krizi geçirmek üzereyken eşimlede ceren yüzünden kavga ettik
inanamıyorum ya ne biçim bir gündü böyle:18:
neysekişuan çocuklar uyuyo,eşimde uyuyo bende kıpırdamadan oturuyom:18:bu gün bitseydi hayırlısıyla

Aksilikler gelince zaten birden hurraaa diye gelir tek tek geldiğine tanık olmadım daha .. Üzüldüm arkadaşınla olan gerginliğe umarım tez vakitler tatlıya bağlanır ..
Ceren in de sakarlığı üstündeymiş ne yapacaksın çoçuk zaman zaman oluyor böyle kazalar ..geçmiş olsun tablet için üzüldüm İnan .

Sağol CNm nasıl olalım işte aynı , bu çoçuklar çok fena olmaya başladı hiçbirşeye fırsat vermiyorlar ( hele mahir ile bir yere gitmek artık eziyetten başka birşey değil .

dün kızımla gezmeye gittim ayy çok rahattım 1 saaat oynadı diğer çocukların peşinden koşturdu. sonra ikramlıkları görünce yanıma geldi sarma dolma pasta yedi meyvesuyu içti. aslınsa meyvesuyu vermiyrdum ama ısrar etti baktm ağlayacak verdim :) artık eee eee diyelimmi dedim namam ( tamam) dedi. çocuk odasına yatırdım yanına yattım bende hemen uyudu zaten tam 2 saat. herkes kalktı ben kaldım ayy kötü oldum 10 kişi gelmiştk. ev sahabiyle baş başa kaldık. onada çocuğa hayırlı olsuna gitmiştk. yazık o da bi taraftan çocuk emziriyo bi taraftan koşturuyo. benm ki uyanana kadar mutfağı temizledik. sonrada evimize geldik.

dostum okuyunca çok üzüldüm belli ki arkadaşınız sizin tanıdığınız "eski ve yediğiniz içtiğiniz dost" değil artık. sizi dost olarak görseydi "laf sokmak" gibi gerçekten kaba birşey yapmazdı. onun yüzünden cerene vurmanıza, tablete vs ayrıca üzüldüm. yuvanızın dışındakiler için yuvanızın huzurunu bozmayınız derim haddim olmayarak.

insanlar değişebiliyor... kolay kurulmayan dostlukları hoyratça harcayıp, dostlarının da huzurunu bozabiliyor... bir süre o arkadaşınızı düşünmeyip rahatlarsınız belki :26: ay bir de şu elinizdeki sigarayı bırakınız azizim. her cümlede bir sigara yakıyorsunuz, sakız çğneyiniz böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…