2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun CNm , gerçekten çok sık hasta oluyor Tarık Buğra .. Rabbim şifa versin inş . Başka bir doktora gösterme fikri çok iyi olmuş umarım iyi bir tedavi önerisinde bulunur doktor ve bu sık hastalanmalar son bulur ..

2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum...kendimi de hazır hissetmiyorum...aman bu süt konusu geriyor beni...ne güzel aştın bu durumu...bana hiç yapamayacakmışım gibi geliyor....

off ya yeme problemi her şeyi geçti...bazen yemeyecek dediğim şeyleri yiyor benim kızım da keşke hep yese.....sağlıkları yerinde çok şükür...bunla avunalım bizde...

allah sabır versin..yar ve yardıncısı olsun rabbim..

azraece Allah cansunun ailesine ve sizlere sabır versin,çok üzüldüm,Allah kimseyi evladıyla sınamasın,,
bu acı unutulmaz ama inşallah Allah onlara saglıklı bir evlat nasip eder ve biraz olsun acılarının azalmasına sebep olur..
içim ürperdi...

kıyamam kuzucuga canını sıkma canım,inşallah çok iyibir doktora denk gelirsiniz de tarık buğram hemen iyleşir..
geçmiş olsun..

aynen canım,bir dert başladımı arkası kesilmiyo
bakalım çikocum arkadaşımla oturup konuşmadan dostlugumu bozamam,
ayrıca cerene o yüzden vurmadım,tableti düşürüp kırdıgı için vurdum,her zaman diyorum elinde gezdirme şunu diye ama işte olan oldu,söz dinlemedigi için sinirlendim bide alalı 1 ay olunca haliyle onca paraya yazık oldu biraz gerildim,,
:)ne biçim bir gündü sorma turuncu:)evet dostluklar kolay kurulmuyo ama onlardan daha önemlişeylerde var diye artık kafama takmıyorum cnm:)
valla bende imdat diye bagıracam,bizim burdada durum aynı kuzzulkurtttbizim kapıya bile dayanmaya başladılar,,

demek ömerde memekolik:)ee artık büyüdükçe dahada yapışır sana:)
ben memeden keseli baya oldu çağla bazen hala istiyo:)meme açç diyo açıyorum agzına alıyo ama emmiyo öyle bekliyo:)
sanırım kızım hala unutamamış:26:

Azraece yazacak kelime bulamıyorum...
Rabbim, o küçük meleklerin ailesine Peygamber sabrı versin...
Insallah en yakın zamanda bir bebekleri olur ve bu acıları az da olsa hafifler...

Tatlıcadı geçmiş olsun canım..İnşallah yeni gideceğiniz dr.un tedavisi iyi gelir kuzuma.

herkese meraba
hiç keyfim yokbelli oluyo dimiçok suratsızım bugünmahkeme duvarı gibiyimçakinin gelini gibiyim
herşey ters gitmeye devam ediyodepresyondayım
çocuklar iyi çok şükür ama sanırım çağla nezle olacak öyle hissdiyorum
dün eşimle çok fena tartıştıkkızlarımıda alıp kaçmak istiyorumnereye gidecegimi bilmiyorum
keşke eşim evi terketsede 1 hafta yüzünü görmesemancak sinirim geçer,,
işte böyle

Bende benzer bir durum içindeyim ama benimki daha berbat Bana haksızlık yapan arkadaşım,üstüne hiçbişey yokmuş gibi davranan yine aynı arkadaşım ve sürekli aynı ortamda bulunmak zorunda kalıyorum. Sadece geçen hafta 2 kez aynı ortama girdik,bende haklı olarak gözgöze bile gelmedim ama dün birde eşim üstüme geldi, neymiş efendim ne olurmuş idare ediverseymişim Anlamadığım,neden herkesi ben idare etmek zorundayım...
Olayı biraz bahsetmiştim size belki hatırlarsın...Bugüne kadar iyilikten başka hiçbirşey görmedi benden ama hata üstüne hata yaptı ama yine şans vericem ve yine aynısı olursa nolucak...

Al beni vur sanaCansuya hala içim yanıyor...Rabbim sevdi aldı ama ister istemez sürekli annesini düşünüyorum...
Biz tartışmadık eşimle çünkü tartışamayız,ne dersem diyim haklı o dur,adam avukat tabi Kendi kendine yazıyor çiziyor birde bana akıl veriyor
deliriyorum...Sen al kızları bana kaç en iyisi,, burdan beraber başka yere kaçarız ne dersin,kalabalık iyidir kalacağımız yere grup indirimi yaptırırız

Canım hoşgeldin amin diyorum bende
Evet zor bir süreç her geçen gün daha da bağlanıyorlar memeye...Sana da zor olucak ama şükür ki bu zamana kadar doya doya emzirebildin yavrunu
İnşallah emzirmeyi bıraktırdığında rahatça atlatırsınız canım, biliyorsun bize çok zor oldu
Tuvalet eğitimine de hazır demekki Ömerim Mira da çok sıkıldı bezden ama havaları bekliyorum bende,inşallah kurtulucak bebişlerimiz hayırlısıyla Ne çabuk büyüyorlar ya,düne kadar kaç numara bez kullanalım diye konuşuyorduk şimdi ise beze vedaları konuşuyoruz

geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar sabırsızlıkla yarını bekliyorum inş yeni doktorumuzun tedavisi işe yarar
tarık buğranın keyfi yerinde gece uyumadığı için olucak ki yeniden yatağına geçti ve yattı
az önce elinden tutup dışarı çıkardım hava çok güzel biraz havalansın dedim..balkona çıkardığım zaman ve dışarı çıkardığım zaman burnunu çekip öyle derin nefes alıyo ki sonrasında ahhh diyo evde nefes alamıyo anlaşılan yavrum

bu arada gece nefes almakta zorlandığı için odasının camını biraz aralık yaptım 15 dk kadar açık kaldı o kadar iyi geldiki rahat rahat nefes alıp uyudu
ağzındaki emziği bi çıkarsa çok rahat nefes alıcakta çıkaramıyo değerlisini:)ağzının kenarına sıkıştırıyo yarım ağzıyla nefes alıyo:)

dışarıda çocuklar top oynuyolardı toplarına müdahale etti..sonrasında da 2 çocuk kavga etmeye başladı baktım tarık buğrada izlediği yerden tekmeler atıyo daha fazla izletirmedim kötü örnek olmasınlar diye:)

bir de kedi besledik kuzumlaevde uğraşırım bizimle konuşmaz danam kediyi görünce hemen pisi ello (hello) dedikedide hemen yaklaştı bize tarık buğra öpmek için çok direndi ama biraz uzak tuttum..marketten gerekli malzemeleri aldık ve süt içirdik kedi süt içince tarık buğrada kediden görerek ilk kez pipetle süt içti karnıda toktueve kedi alasım geldi valla her gün kaşıkla içiriyorum

tarık buğrayı keyifli gördükçe benimde keyfim ve enerjim biraz yerine geldi tabii

mutlum ve beybim şu tersliklerde bi an önce çıksın hayatınızdan

2009 haziran annesi aranıyor. Babyceren buralardamısın?

başka yerde kimseyi bulamadım, cereni de okuyunca burası uygundur dedim, affınıza sığınarak :)

Sadece dün on kere ceza aldı. gördüğüm, bildiğim, okuduğum hiçbişey kar etmiyor, tatlı tatlı anlatıyorum dinlemiyor, ödüllendiriyorum dinlemiyor, cezayla olur mu diyorum yok. bişeye kızacağımı bilirse inadına yapıyor , oldu ya cesaret edemedi kaanı azmettiriyor git şöle şöle yap diye.

Sakin kalmaya çalışıyorum, sonra yapma kızım kardeşinin canını yakma, ordan atlanmaz, bak senden görüp neler yapıyor derken ses seviyesi gittikçe yükseliyor, bi sonraki aşama ceza odası odası. Bu arada izlediğim programda ceza odasıyla 1 haftada en yaramaz çocuklar bile söz dinler hale geliyor, bizde neden işe yaramıyor bu teknik...

Neyse yazdım rahatladım, ama hala çözüm arayışındayım.. bu problemi çözen birileri olmalı, formülü bulmam lazım..

hatırlıyorum canımsenin işte zormuş hem dargınsın hem sürekli görüşmek zorundasın,yapmacıkta davranamıyosun
ne desem kelin ilacı olsa misali:)
benim arkadaşın dünden
beri sesi çıkmıyodu az önce zehir zemberek bir mesaj atmış banaşok oldum..megerse benim söyledigim herşeyi nasılda tersinden anlayıp bana içlenmiş,,yazdıklarına inanamadımşok geçirdim,,benim aklımın ucundan geçmeyen şeyleri kendince uydurmuş kafasında kurmuş,,
mesela geçen ev hakkında konuşuyoduk dedim ki ''şule evin küçük ama sen zaten alışkınsın'' eski evide daha küçüktü o anlamda dedim hiç kırma gibibidüşüncem yoktu,ama kendi onun evini küçümsedigimi anlamış
kızına mont almıştı şimdi indirim var diye bir tane daha alacagını söyledi bende dedim ki evet al zaten daha önce aldıgın çok güzel degildi,hem seneye temiz temiz giyer dedim,,ama yemin ediyorum aklımdan küçümseme,begenmeme geçmedi,,o bunuda kafasında kurmuş
bunun gibi birsürü şey yazmışçok canım sıkıldı,,beni şu hayatta en iyi tanıyan o olmalıydıben nasıl böyle şeyler düşünürüm nasıl böyle şeyler ima ederimsanki ben saraydamı oturuyorum da kimseyi begenmiycem
off varya içten kırılır ya insan işte bende o durumdayım
kendi bana laf sokarken beni nasıl kırdı nasıl incitti bide bunları yazdıya sanırım aramızda uçurumlar oldu,,
en son hakkını helal et yazdım yolladım...

benide al sana vur canımay ne dertliymişiz:))
cansuya benimde içim yandı ki ne yandıbende annesini düşünüyorum nasıl zorluklarla o evlada sahip olduve nasıl kaybetti...
işte böyle şeyler olunca duyunca kendimden nefret ediyorumanladın sen
neyse kocalarımıza gelelim
hadi senin koca avukat ya benim kini ne yapmalıavukattan beterdizilerde mahkeme salonu çıkınca pür dikkat izlerçok hoşuna giderikizler burcu bilirsin dil pabuç kadar:)
benim eşimin bir huyu var eger haksızsa susup köşeye çekilmez tam tersi aslan kesilirkendince çıkış yolu buluyo
dün sadece bir soru sordum ama o cevap vermek yerine direk bagırmaya başladı hatta sofradan kalktı yemek bile yemediçokta fifi
neyse yani cevap verse konu kapansa olmuyomuydukendisiyle mümkün oldugu kadar konuşmamaya çalışıyorum
grup indirimide süpermiş canımbiz hemen geliyoznereye kaçacazay süper olurdu şöyle bir hafta kafa dinlerdik
#kocadırdırınason

burdayım şekerim burdayımgeç oldu ama anca gelebildim canım
ah canım ben cereni anlatmaya başlasam sabaha kadar yazarım:))
bende bazen oda cezası veriyorum ama malesef cerene işlemiyo çünkü odasına geçip bas bas bagırıyo aglıyo bende aglama sesine gelemiyorum daha da sinirleniyorumo yüzden bu yöntem bizde tutmuyo
kardeşine zarar verdiginde en sevdigi şeyden mahrum bırakmayı deniyorum ama bu da sürekli tehdit etmeme neden oluyo
ceren ordan atlarsan pc yasak,ceren çağlaya vurursan bisiklet yasak,ceren kardeşine onu ver yoksa akşam pudink yok bla bla blaaa
bununda sonu yok bu seferde kendi benim istediklerimi şartla yapmaya başlıyo:)ceren kumandayı ver diyorum ''veririm ama sende bana git kalemlerimi getir ''diyo:))salako kalkar kumandayı alırım daha yakın
mesela ceren bilgisayara bakma yasagı almıştır,bana diyoki ''anne pc ye bakacam '' hayır diyorum ''anne o zaman ya bilgisayara bakacam ya bakkala gidip çikolata alacam''yani anlayacagın herşeyi kendine göre çeviriyo cadı:)
söz dinlemiyo,hep bagırmak zorunda kalıyorum
bazen bu kız sagırmı diye düşünüyorumama yok maşallahı var işine gelen herşeyi duyuyo
yani canımsın bu cadılar biraz daha büyümeden rahat etmiycez çünkü bu yaştakilerin çogu böyleçevremdekilerde böyleyine bazı çocuklara göre kızım daha iyi diye şükrediyorum
ama 7 yaşında düzeliyolar:)örnekleri var:)

amma dertliymişim yawarkadaşım,eşim ,ceren hepsini sıraya dizmişim
kaynanamdanda bahsedeyimde tam olsunaslında kadını 2 haftadır görmedim ne yazsam bilemedim şimdi
neyse gece gece kadının kulagını çınlatmıyımo zaten horlamasıyla mahalleyi çınlatıyodur
kızlar uyuyox mende karşımda oturuyobunu ona gönderiyorum:120:
tv izliyo
neyse ne yazayım bilemedim öyle kaldım
gelmeyen arkadaşlarım lütfen bi ses verin nerdesiniz
özellikle hejar,kujum numaranızda yokkujum duyuyosan bi terlik fırlat bize datlum

eski ne güzeldi dimiçağrı atardık birbirimizi düşündügümüzü anlardık
şimdilerde kontürü olmayan sadece çağrı atıyo:)
o da benim annem olur

Seni bügünlerde çok dertli görüyoruz hayırdır inş diyelim ve herşeyin tatlıya bağlanmasını diliyorum CNm ..

Eki Görüntüle 1007177
eski ne güzeldi dimiçağrı atardık birbirimizi düşündügümüzü anlardık
şimdilerde kontürü olmayan sadece çağrı atıyo:)
o da benim annem olur

Evt CNm bunlardan bir tane de babam alıp vermişti hemen elime , daha yeni çıkmıştı bende üniversite okuyordum beni merak eder diye almıştı ama yemezler niye aldığı sonradan çıktı ortaya :)) o zamanlar kimsede yok hatta hocalarda bile yoktu benim tel takoz falan ama sesi her yeri inleten cinstendi . Babam özellikle derste iken arar kızım nasılsın Nerdesin ve derslerin nasıl diye bir cümlede bir nefeste soru bombardımana tutardı :)) ey gidi rahmetli babam alemmiş )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…