Azraece okurken tutamadim kendimi Allah kimseye yasatmasin evlat acisi bol sabir diliyorum sizlere ins yeniden hayirlisiyla anne olur ablan yasayamadigi tum duygulari yasar
Tarik bugrada gece yine ateslendielimizden bi sey gelmiyo cok uzuluyorum yavruma surekli hasta bebegim 5 ten sonra atesi yukselmedi keyfide yerinde ama benim butun enerjim gitti mutsuzum huzursuzum kimseyi goresim konusasim yok caresizlik cok kotu
Yarin sabah icin randevu aldik.medipolde iyi bi cocuk gogus hastaliklari doktoru varmis ins bu doktorun tedavi yontemi ise yarar surekli hastalanmaz yavrum
ne zaman sütten kesmeyi düşünüyosun:26:belkide yemek yememesinin sebebi budurtabikide emzir ben sana kes diyemem ama ben çağlayı sütten kestikten sonra iştahı açıldı emerken hiç birşey yemiyodu sinir oluyodum,sofrada bile emziriyodum zaten o yüzden sütten kestim bide şöyle bişey var,iştahı iyiçokşükür ama kilo almıyo çok hareketli bir kızım var
Valla bende bu yeme problemini çözmüş değilim CNm , bulursam seve seve paylaşmaya hazırım keşke bulabilsem :26:
Dün dışarı çıkmıştık burger king te nugget chicken aldım onu biraz yedi ki aylardır tavuk koymadı ağzına ilk defa dün yedi biraz ..
Ablamin ben ona 5 aydir sarilamadim doyamadim birakin goreyim demesine ragmen bebekde morarma oldugu icin hayir dendi sadece ona ait basinin altina koyduklari bir bez parcasi ksldi hatira babasi cuzdanindan canin yani kardesinin mezarinin paftasini yazili kagidi cikarip ona yakin olsun lutfen ayirmayalim deyisimi o kadar aci biseyki bi an fenalastim gittim bi kosede bagira bagira agladim ablam gecen hafta premeture bezler kucuk geliyor 1beden bez alin dediler kari koca uca uca aldik verdik bitiremeden yavrum gitti diye agladi yavrumun tabutuna hastane cikisinin battaniyesini koydular bir dolu esyasi vardi yavrumun giyemedi hicbirini ben cansumu olunceye kadar unutamicam oyle kazidiki kalbime kendini ablam enistem cok kotuler herkes bi daha olur diyorlar ama o kadar zor ki bu nasil atlacaklar bunu bilmiyom Rabbim onlara nolur yardim etsin
Azraece okurken tutamadim kendimi Allah kimseye yasatmasin evlat acisi bol sabir diliyorum sizlere ins yeniden hayirlisiyla anne olur ablan yasayamadigi tum duygulari yasar
Tarik bugrada gece yine ateslendielimizden bi sey gelmiyo cok uzuluyorum yavruma surekli hasta bebegim 5 ten sonra atesi yukselmedi keyfide yerinde ama benim butun enerjim gitti mutsuzum huzursuzum kimseyi goresim konusasim yok caresizlik cok kotu
Yarin sabah icin randevu aldik.medipolde iyi bi cocuk gogus hastaliklari doktoru varmis ins bu doktorun tedavi yontemi ise yarar surekli hastalanmaz yavrum
aynen canım,bir dert başladımı arkası kesilmiyoAksilikler gelince zaten birden hurraaa diye gelir tek tek geldiğine tanık olmadım daha .. Üzüldüm arkadaşınla olan gerginliğe umarım tez vakitler tatlıya bağlanır ..
Ceren in de sakarlığı üstündeymiş ne yapacaksın çoçuk zaman zaman oluyor böyle kazalar ..geçmiş olsun tablet için üzüldüm İnan .
bakalım çikocum arkadaşımla oturup konuşmadan dostlugumu bozamam,dostum okuyunca çok üzüldümbelli ki arkadaşınız sizin tanıdığınız "eski ve yediğiniz içtiğiniz dost" değil artık. sizi dost olarak görseydi "laf sokmak" gibi gerçekten kaba birşey yapmazdı. onun yüzünden cerene vurmanıza, tablete vs ayrıca üzüldüm. yuvanızın dışındakiler için yuvanızın huzurunu bozmayınız derim haddim olmayarak.
insanlar değişebiliyor... kolay kurulmayan dostlukları hoyratça harcayıp, dostlarının da huzurunu bozabiliyor... bir süre o arkadaşınızı düşünmeyip rahatlarsınız belki :26: ay bir de şu elinizdeki sigarayı bırakınız azizim. her cümlede bir sigara yakıyorsunuz, sakız çğneyiniz böyle
:)ne biçim bir gündü sorma turuncu:)evet dostluklar kolay kurulmuyo ama onlardan daha önemlişeylerde var diye artık kafama takmıyorum cnm:)Merhaba kızlar...
Azraece ; canım inan çok ama çok üzüldüm..Evlat acısı çok zordur muhakkak..Tek teselli o melek gibi yavruların annelerini almadan cenneti kabul etmeyecekleri..Allah bol bol sabır versin..
Meleğim ; canım benim oğlanda tutturunca ortalığı yıkıyor valla.Bir bakkala gitsem illa ki bir şey istiyor.Gözüme en masum görünen çubuk krakeri alıp verdiğimde ikna olmuyor.İlla böyle renkli paketlerdeki şeylere gözünü dikiyor.Hayır diyince de ortalığı yıkıyor.Artık eşimle alışverişe çıkmıyoruz.Listeyi yapıp eşimin eline veriyorum.Yoksa marketten çıkana kadar sinir tepeme çıkıyor :))...Huysuz bunlar huysuzzz
Babyceren ; canım nasıl bir gün geçirmişssin öyle yaaa.Aman tekrarı yaşanmasın ve bir an önce unutulsun diyorum.Umarım arkadaşınla aran en kısa zamanda düzelir...Dediğin gibi dostluklar kolay kurulmuyor ...
valla bende imdat diye bagıracam,bizim burdada durum aynı kuzzulkurtttİmdaaatttttttt ; diye bağırmak istiyorummm.
Kızlar daha seçime 1 ay var ama bu seçim arabaları 1 aydır canımıza okudular valla.Günde 5-10 kere son ses parti müziği ile gezip duruyorlar.Sanki onların böyle gezmeleri seçmenlerin fikrini çok etkileyecekmiş gibi !!!
Vallahi ne memlekette ne bizlerde huzur kalmadı artık. !!!
merhaba bayanlarr ömerden ve eşimden kaçtım size geldimm
geçmişi biraz didikledim yine maceları olaylı günler geçmiş fırsat bulup girebilenlere özeniyorum valla benim işler güçler hala durulmadığından eve geçg eldiğim için tüm zamanımı Ömere'e ayırıyorum
babyceren çocukluk arkadaşınla bozuşmuşsunuz üzüldüm cnm, benimd e var öyle bir vakam ve aylar geçmesine rağmen eşi nedeniyle benimle görüşmüyor, çok zoruma gitti bir maila ttım lohusayken ama bağrıma taş basma moduna geçtim artık, hanımköylü nolcak kendi kaybederUmarım siz anlaşıp barışabilirsiniz
mutluannem miram hastalanmış iyileşmiş eşin italyaya gitmiş gelmiş instagramda görüyorum gerçi masal gözlü miramı ve baharın gelişiyle beraber bir daha hiçç hastalanmasınlar diliyorum!
kızlar Ömer tam anlamıyla memekolik bir çocuk oldu
kesmeye karar verip bant yapıştırdığım güb ateşi 40ın üstüne çıkıp 4 gün hasta yatınca kesme işi yalan oldu tabi, aksined aha da bağlandı
şükrediyorum rabbime teşekkür ediyorum ama günümğn yarısı çocuk emzirerek geçiyor ve her yanım ağrıyor kendime ait hiç zamanım kalmadı gördüğü yerde kıstırıyor emmeden bırakmıyor:26:
iyi akşamlarmoralim çok sinirli dünden beridir herşey ters gidiyo 2 ters bir düz
şuraya yazıyımda biraz stres atayımkimse okumasın,özel birşeyler yazacam
dün akşam arkadaşıma gittik,toplamda 3 bayan 5 çocukdaha önce bahsetmiştim bir arkadaşımla aramız kötü diye işte o da var ama biz konuşup barışmıştık dün pek bir mesafeliydi hem bana hem diger arkadaşa normalde hep güleriz sohpet ederiz ama çocuklarında huysuzlugu üstünde diye pek konuşamadık neyse balkona çıktık sigara içiyoz hiç olmadık yere bi laf soktu çok üzüldüm ama bişey demedim eve geldim gece yatamadım
neyse uyandım dedim içimde kalıp şişecegime bende ona bi cevap vereyim mesaj attımsonra o bir mesaj ben bir mesaj orta yolu bulamadık yine o dargın ben dargın normal bir arkadaşım olsa takmıycam ama o benim çocukluk arkadaşım yedigimiz içtigimiz ayrı gitmez en kısa zamanda oturupkonuşmassak bu iş uzayacak ve sanırım dostlugumuz bozulacak
herkese meraba
hiç keyfim yokbelli oluyo dimi çok suratsızım bugün mahkeme duvarı gibiyim çakinin gelini gibiyim
herşey ters gitmeye devam ediyodepresyondayım
çocuklar iyi çok şükür ama sanırım çağla nezle olacak öyle hissdiyorum
dün eşimle çok fena tartıştıkkızlarımıda alıp kaçmak istiyorum nereye gidecegimi bilmiyorum
keşke eşim evi terketsede 1 hafta yüzünü görmesemancak sinirim geçer,,
işte böyle
Canım hoşgeldin amin diyorum bende
mutluannem miram hastalanmış iyileşmiş eşin italyaya gitmiş gelmiş instagramda görüyorum gerçi masal gözlü miramı ve baharın gelişiyle beraber bir daha hiçç hastalanmasınlar diliyorum!
kızlar Ömer tam anlamıyla memekolik bir çocuk oldu
kesmeye karar verip bant yapıştırdığım güb ateşi 40ın üstüne çıkıp 4 gün hasta yatınca kesme işi yalan oldu tabi, aksined aha da bağlandı
şükrediyorum rabbime teşekkür ediyorum ama günümğn yarısı çocuk emzirerek geçiyor ve her yanım ağrıyor kendime ait hiç zamanım kalmadı gördüğü yerde kıstırıyor emmeden bırakmıyor:26:
Bende benzer bir durum içindeyim ama benimki daha berbatBana haksızlık yapan arkadaşım,üstüne hiçbişey yokmuş gibi davranan yine aynı arkadaşım ve sürekli aynı ortamda bulunmak zorunda kalıyorum. Sadece geçen hafta 2 kez aynı ortama girdik,bende haklı olarak gözgöze bile gelmedim ama dün birde eşim üstüme geldi, neymiş efendim ne olurmuş idare ediverseymişim Anlamadığım,neden herkesi ben idare etmek zorundayım...
Olayı biraz bahsetmiştim size belki hatırlarsın...Bugüne kadar iyilikten başka hiçbirşey görmedi benden ama hata üstüne hata yaptı ama yine şans vericem ve yine aynısı olursa nolucak...
Al beni vur sanaCansuya hala içim yanıyor...Rabbim sevdi aldı ama ister istemez sürekli annesini düşünüyorum...
Biz tartışmadık eşimle çünkü tartışamayız,ne dersem diyim haklı o dur,adam avukat tabiKendi kendine yazıyor çiziyor birde bana akıl veriyor
deliriyorum...Sen al kızları bana kaç en iyisi,, burdan beraber başka yere kaçarız ne dersin,kalabalık iyidir kalacağımız yere grup indirimi yaptırırız
2009 haziran annesi aranıyor. Babyceren buralardamısın?
başka yerde kimseyi bulamadım, cereni de okuyunca burası uygundur dedim, affınıza sığınarak :)
Sadece dün on kere ceza aldı. gördüğüm, bildiğim, okuduğum hiçbişey kar etmiyor, tatlı tatlı anlatıyorum dinlemiyor, ödüllendiriyorum dinlemiyor, cezayla olur mu diyorum yok. bişeye kızacağımı bilirse inadına yapıyor , oldu ya cesaret edemedi kaanı azmettiriyor git şöle şöle yap diye.
Sakin kalmaya çalışıyorum, sonra yapma kızım kardeşinin canını yakma, ordan atlanmaz, bak senden görüp neler yapıyor derken ses seviyesi gittikçe yükseliyor, bi sonraki aşama ceza odası odası. Bu arada izlediğim programda ceza odasıyla 1 haftada en yaramaz çocuklar bile söz dinler hale geliyor, bizde neden işe yaramıyor bu teknik...
Neyse yazdım rahatladım, ama hala çözüm arayışındayım.. bu problemi çözen birileri olmalı, formülü bulmam lazım..
hatırlıyorum canımsenin işte zormuş hem dargınsın hem sürekli görüşmek zorundasın,yapmacıkta davranamıyosun
ne desem kelin ilacı olsa misali:)
benim arkadaşın dünden
beri sesi çıkmıyodu az önce zehir zemberek bir mesaj atmış banaşok oldum..megerse benim söyledigim herşeyi nasılda tersinden anlayıp bana içlenmiş,,yazdıklarına inanamadımşok geçirdim,,benim aklımın ucundan geçmeyen şeyleri kendince uydurmuş kafasında kurmuş,,
mesela geçen ev hakkında konuşuyoduk dedim ki ''şule evin küçük ama sen zaten alışkınsın'' eski evide daha küçüktü o anlamda dedim hiç kırma gibibidüşüncem yoktu,ama kendi onun evini küçümsedigimi anlamış
kızına mont almıştı şimdi indirim var diye bir tane daha alacagını söyledi bende dedim ki evet al zaten daha önce aldıgın çok güzel degildi,hem seneye temiz temiz giyer dedim,,ama yemin ediyorum aıklımdan küçümseme,begenmeme geçmedi,,o bunuda kafasında kurmuş
bunun gibi birsürü şey yazmışçok canım sıkıldı,,beni şu hayatta en iyi tanıyan o olmalıydıben nasıl böyle şeyler düşünürüm nasıl böyle şeyler ima ederim sanki ben saraydamı oturuyorum da kimseyi begenmiycem
off varya içten kırılır ya insan işte bende o durumdayım
kendi bana laf sokarken beni nasıl kırdı nasıl incitti bide bunları yazdıya sanırım aramızda uçurumlar oldu,,
en son hakkını helal et yazdım yolladım...
Eki Görüntüle 1007177
eski ne güzeldi dimiçağrı atardık birbirimizi düşündügümüzü anlardık
şimdilerde kontürü olmayan sadece çağrı atıyo:)
o da benim annem olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?