mektubu şirketemi yollıyalım canımyine bedavamı
bide şu çikoya bi mektup yollıyım diyorum:)içim çok dolu:)sana yollasam sen ordan ona yollarmısın:)beni masrafa sokmayın:9
Oleyy topikte tam 6 üye var kaçırmadan sorayım sorumu.Babycerenim biliyo konuyu. Arkadaşım bi jest yapıp Gönül Miranın doğum gününü kutlayalım diye mekan ayarlamış. İkramlar falan hep bizden ama. Ne yapayım ne edeyim bilemedim farklı ama kolay yormayacak bişeyler düşünüyorum. Ama onlar neler bilmiyorum. Uzun lafın kısa hali fikir istiyorum.
Oleyy topikte tam 6 üye var kaçırmadan sorayım sorumu.Babycerenim biliyo konuyu. Arkadaşım bi jest yapıp Gönül Miranın doğum gününü kutlayalım diye mekan ayarlamış. İkramlar falan hep bizden ama. Ne yapayım ne edeyim bilemedim farklı ama kolay yormayacak bişeyler düşünüyorum. Ama onlar neler bilmiyorum. Uzun lafın kısa hali fikir istiyorum.
eş-dost-akrabayı organize edip, ikramları hazırlama işini dağıtın. siz sadece içecekler, süsler ve tabak çatalla ilgilenin derimOleyy topikte tam 6 üye var kaçırmadan sorayım sorumu.Babycerenim biliyo konuyu. Arkadaşım bi jest yapıp Gönül Miranın doğum gününü kutlayalım diye mekan ayarlamış. İkramlar falan hep bizden ama. Ne yapayım ne edeyim bilemedim farklı ama kolay yormayacak bişeyler düşünüyorum. Ama onlar neler bilmiyorum. Uzun lafın kısa hali fikir istiyorum.
en son gittiğim seminerde kesinlikle yatagına girmeyin demişti..senin dr da soylemişti y hani bi bagımlılığı baska biriyle bıraktırmaya calısmayın diye.. çok pişmanın ayağımda sallamaya alıstırdıgıma.. hem de 17 aydan sonra.. allahım slaak mıyım neyim yaa... ama yok hemen bu yonteme baslıyorum bu gece.. hazır haftasonu da evdeyiz...Allahım bütün çocuğu yemeyen uyumayan annelerin yüzünü güldürsünHepsine sağlık versin Rabbim
Evet canım walla gece gece sana yazıcaktım neredeyse,hemen dene,biz süpriz gibi yaptık,reklamdan hoşlanıyor bu bebeler
Amin canımBizim karyola tam da o bahsettiğin şekilde,hem yere yakın hemde tek tarafı korkuluk diğer 3 tarafı kapalı,yanına yer yatağı serdiğimde çok az bir yükseklik kalıyor..inşallah daim olur,,beni en iyi siz anlarsınız inanın çok mutluyum:13: Bu arada Mira ayakta sallanarak uyumaktan hiç hoşlanmıyor kızlar,ten temasını seven bebelerden,yani ya yanında olacaksın sarılacak yada senin üstüne kıvrılacak şekilde...İnşallah yakında karyolada yatmamı istemez
çok çok çok güldüm. allah da sizi güldürsün aziz dostumhah evet, mektup yazın mutlu_Anneye gönderin. o da üstüne birşeyler yazıp şekersizyeşilçay hanıma göndersin, o da biraz eklesin hatta mektup tüm forumu dolaşsın, herkes içini döksün en son bana gelsintüm topik içini döküp rahatlasın, ben de o uzun mektubu okuyup sizin yerinize dertleneyim ay ben nelere gideyiiiiim ay ben bu başımı nerelere vurayım aaaaaaaayyyyyyy ay içimi fenalık bastı aayoooollll
not: eşime dedim: "Babyceren ne güzel geziyor, ben de kumaş pazarına gideceğimakşam da yemek yapmayacağım. oğlanı al, balıkçıda buluşalım. ekmek arası balık+ayran'a 5'er lira verip günü kapatalım". "itiraz etse de biraz çemkirsem" diye itiraz beklerken "olur, bana uyar " dedi. çemkirmem de içimde kaldı, patlangaç olacağım
ay durun, size bir mektup yazıp içimi dökeyim hemen
Minik kullan at kadehlerde çilekli magnoliaEki Görüntüle 1000369
Dereotlu poğaçaEki Görüntüle 1000373
Mayonezli tavuk salatasıEki Görüntüle 1000377
CupcakeEki Görüntüle 1000378
Şimdilik aklıma bunlar geldi sanırım canım bunları çekti
en son gittiğim seminerde kesinlikle yatagına girmeyin demişti..senin dr da soylemişti y hani bi bagımlılığı baska biriyle bıraktırmaya calısmayın diye.. çok pişmanın ayağımda sallamaya alıstırdıgıma.. hem de 17 aydan sonra.. allahım slaak mıyım neyim yaa... ama yok hemen bu yonteme baslıyorum bu gece.. hazır haftasonu da evdeyiz...
Bizde Mahir'in doğum gününü dışarda yaptık ve yiyecekleri gelen arkadaşlardan Bir çeşit yaparak hallettik , ben dört çeşit yaptım poğaca , zeytinyağlı dolma kuru ve yaprak , mantar salatası ( çok pratîk from mutlu anne ) ve tepsi böreği .. Eğer gelen misafirler samimi ise bence herkese bir çeşit yapıp getirmelerini rica edebilirsin .. Bizim Böylece çok çeşit ikramımız oldu CNm .
eş-dost-akrabayı organize edip, ikramları hazırlama işini dağıtın. siz sadece içecekler, süsler ve tabak çatalla ilgilenin derim
en son gittiğim seminerde kesinlikle yatagına girmeyin demişti..senin dr da soylemişti y hani bi bagımlılığı baska biriyle bıraktırmaya calısmayın diye.. çok pişmanın ayağımda sallamaya alıstırdıgıma.. hem de 17 aydan sonra.. allahım slaak mıyım neyim yaa... ama yok hemen bu yonteme baslıyorum bu gece.. hazır haftasonu da evdeyiz...
:) slingomom un sitesine gir ve elmalı baklava gibi bişey var onu bulve yap :) çabuk bana da yolla şaka bi yana orda pratik tarifler var.. bi de cupcake-kurabiye yapabilirsin.. ikisinden biri ya da her ikisi de tuzlu olarak da 1 cesit salata (arpa sehriyeli falan mesela) pogaca ve borek bitti gitti. daha ne olsunnnnnnnnnnn
Yaw canım mutlu anne bunlar harikaaa. Ve çook pratik görünüyor. Kullan at kadehleri sadece int. de bulabilirim sanırım değil mi. ?
Hayır canım onlardan heryerde var artık, mesela size yakın mı bilmem ama bi milyoncularda yada ambalajcılarda satılıyor böyle şeyler.
Uzunçarşı caddesinde terziler çarşısına git, 5 numarada genco ambalaj da selamımı söyle orda bulabilirsin
pasta malzemeleri de satılıyo orda bi bakarsın
Ama kızların dediği gibi kendini çok yorma special atıştırmalıklarla çöz işi
Kadınn Kadınn sen gerçekmisin?Hatay da adres tarif ediyor bana yaaa. Ölürüm ben sana. Şu mira kuzusuna bi gıpta ediyorum ki sormaaa çok şanslı çooook.
Deli kızBütün gün bilg. başında oturunca herşeyi sorar oldum kendisine Ama dediğim gibi ambalajcılara bi bakarsın canım,
madem dışarda birde getir-götür tabak-çanakla uğraşmazsın diye geldi aklımaHerşey gönlünce olsun inşallah
Kıyafetlerinizi hazırla sen kıyafetler önemli
benimde cografyam kötüdürPostaneyle anlaşmamız yok canımÇikoya mektubu sen yolla Angara size daha yakındır Öyledir dimi coğrafyam hiç iyi değildir dee
Walla bende sevindim kuzum adına sağol teyzesi#teyzecadır<3
:)))evet ya ne güzel olurdu:)bütün ülkeyi dolaşa dolaşa mektup size gelirhah evet, mektup yazın mutlu_Anneye gönderin. o da üstüne birşeyler yazıp şekersizyeşilçay hanıma göndersin, o da biraz eklesin hatta mektup tüm forumu dolaşsın, herkes içini döksün en son bana gelsintüm topik içini döküp rahatlasın, ben de o uzun mektubu okuyup sizin yerinize dertleneyim ay ben nelere gideyiiiiim ay ben bu başımı nerelere vurayım aaaaaaaayyyyyyy ay içimi fenalık bastı aayoooollll
not: eşime dedim: "Babyceren ne güzel geziyor, ben de kumaş pazarına gideceğimakşam da yemek yapmayacağım. oğlanı al, balıkçıda buluşalım. ekmek arası balık+ayran'a 5'er lira verip günü kapatalım". "itiraz etse de biraz çemkirsem" diye itiraz beklerken "olur, bana uyar " dedi. çemkirmem de içimde kaldı, patlangaç olacağım
ay durun, size bir mektup yazıp içimi dökeyim hemen
içine mi doğdu kız. haftaya pazar baturun mevludu varİnşallah olumlu sonuçlanır canım:13: Bi şekilde uyusun diye baktığımızdan,, sallamaya alıştırman normalHuyları hep değişiyo minnoşların bende
eskiden yani beşik varken hamak varken sallıyordum emzirdikten sonraAma yine uyumazdı o ayrı Şaka yapıyorum kız ben o karyolaya yatarsam zaten kırılırkiii Keşke İzmite gelebilseydim bu haftasonu ama pazar yaşgünüsü var arkadaşımın bebesinin haftaya gelirsem görüşelim tabi sen İst.a gelmemiş olursan
ah keşke gelebilsem. nasıl özledim ve gezmek istiyorum oraları anlatamam.Şekersizimm. Tamam hemen incelemeye geçiyorum.Bu arada bütün Mayıs 2012 Anneleri davetlimiz ne olur gelin ne olurrrr.
Ayrıca bir konu daha var ki.:44::44: Biraz da tedirginim daha önce düğün dernek çok yaşadık ama böyle bi doğumgünü hiç yaşamadık ne ailede ne cevre deabartı konulu çok fazla eleştiri alabileceğimi düşünüyorum. Nasıl hareket ediceğimi insanları nasıl organize edeceğimi Gönül Miranın o an nasıl bir ruh halinde olacağını kısaca başıma neler geleceğini hiç bilmiyorum. :18::18::18:
Hayır canım onlardan heryerde var artık, mesela size yakın mı bilmem ama bi milyoncularda yada ambalajcılarda satılıyor böyle şeyler.
Uzunçarşı caddesinde terziler çarşısına git, 5 numarada genco ambalaj da selamımı söyle orda bulabilirsin
İnşallah olumlu sonuçlanır canım:13: Bi şekilde uyusun diye baktığımızdan,, sallamaya alıştırman normalHuyları hep değişiyo minnoşların bende
eskiden yani beşik varken hamak varken sallıyordum emzirdikten sonraAma yine uyumazdı o ayrı Şaka yapıyorum kız ben o karyolaya yatarsam zaten kırılırkiii Keşke İzmite gelebilseydim bu haftasonu ama pazar yaşgünüsü var arkadaşımın bebesinin haftaya gelirsem görüşelim tabi sen İst.a gelmemiş olursan
Allahım bunlar neeeebenimde cografyam kötüdürbence angara size yakın:)
bu konuda en bilgili kişi azraecedirona sormak lazım
:)))evet ya ne güzel olurdu:)bütün ülkeyi dolaşa dolaşa mektup size gelir
nalık içinde afiyetolsun kilo kilo et yapsın:)
off bunlar ne yawwwelif ben sana demedimmi bu işi mutluya soracan diye
bana sorsan şunları söylerdim
Eki Görüntüle 1000464 Eki Görüntüle 1000465 Eki Görüntüle 1000467
ay hepsinden canım çekti resmen
sırrımı açıklıyorumbunlarla besleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?