2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

mektubu şirketemi yollıyalım canımyine bedavamı
bide şu çikoya bi mektup yollıyım diyorum:)içim çok dolu:)sana yollasam sen ordan ona yollarmısın:)beni masrafa sokmayın:9

hah evet, mektup yazın mutlu_Anneye gönderin. o da üstüne birşeyler yazıp şekersizyeşilçay hanıma göndersin, o da biraz eklesin hatta mektup tüm forumu dolaşsın, herkes içini döksün en son bana gelsin tüm topik içini döküp rahatlasın, ben de o uzun mektubu okuyup sizin yerinize dertleneyim ay ben nelere gideyiiiiim ay ben bu başımı nerelere vurayım aaaaaaaayyyyyyy ay içimi fenalık bastı aayoooollll

not: eşime dedim: "Babyceren ne güzel geziyor, ben de kumaş pazarına gideceğim akşam da yemek yapmayacağım. oğlanı al, balıkçıda buluşalım. ekmek arası balık+ayran'a 5'er lira verip günü kapatalım". "itiraz etse de biraz çemkirsem" diye itiraz beklerken "olur, bana uyar" dedi. çemkirmem de içimde kaldı, patlangaç olacağım
ay durun, size bir mektup yazıp içimi dökeyim hemen

Minik kullan at kadehlerde çilekli magnolia

Dereotlu poğaça

Mayonezli tavuk salatası

Cupcake

Şimdilik aklıma bunlar geldi sanırım canım bunları çekti

Bizde Mahir'in doğum gününü dışarda yaptık ve yiyecekleri gelen arkadaşlardan Bir çeşit yaparak hallettik , ben dört çeşit yaptım poğaca , zeytinyağlı dolma kuru ve yaprak , mantar salatası ( çok pratîk from mutlu anne ) ve tepsi böreği .. Eğer gelen misafirler samimi ise bence herkese bir çeşit yapıp getirmelerini rica edebilirsin .. Bizim Böylece çok çeşit ikramımız oldu CNm .

eş-dost-akrabayı organize edip, ikramları hazırlama işini dağıtın. siz sadece içecekler, süsler ve tabak çatalla ilgilenin derim

en son gittiğim seminerde kesinlikle yatagına girmeyin demişti..senin dr da soylemişti y hani bi bagımlılığı baska biriyle bıraktırmaya calısmayın diye.. çok pişmanın ayağımda sallamaya alıstırdıgıma.. hem de 17 aydan sonra.. allahım slaak mıyım neyim yaa... ama yok hemen bu yonteme baslıyorum bu gece.. hazır haftasonu da evdeyiz...

:) slingomom un sitesine gir ve elmalı baklava gibi bişey var onu bul ve yap :) çabuk bana da yolla şaka bi yana orda pratik tarifler var.. bi de cupcake-kurabiye yapabilirsin.. ikisinden biri ya da her ikisi de tuzlu olarak da 1 cesit salata (arpa sehriyeli falan mesela) pogaca ve borek bitti gitti. daha ne olsunnnnnnnnnnn

çok çok çok güldüm. allah da sizi güldürsün aziz dostum

aynı seyleri yazıp resim koyunca daha bi güzel göründü gözüme tabii cupcake e bayıldım en cok bi de magnolia ya cupcake i daha dun akşam yapıp yediğim için benim canım mangoliadan yana oldu bugun... ohh misss

İnşallah olumlu sonuçlanır canım:13: Bi şekilde uyusun diye baktığımızdan,, sallamaya alıştırman normalHuyları hep değişiyo minnoşların bende
eskiden yani beşik varken hamak varken sallıyordum emzirdikten sonra Ama yine uyumazdı o ayrıŞaka yapıyorum kız ben o karyolaya yatarsam zaten kırılırkiii Keşke İzmite gelebilseydim bu haftasonu ama pazar yaşgünüsü var arkadaşımın bebesinin haftaya gelirsem görüşelim tabi sen İst.a gelmemiş olursan

Yaw canım mutlu anne bunlar harikaaa. Ve çook pratik görünüyor. Kullan at kadehleri sadece int. de bulabilirim sanırım değil mi. ?

Evet kendimi çok yormamaya çalışıp ablamlardan falan da çeşit isteyebilirim haklısınızz.
eş-dost-akrabayı organize edip, ikramları hazırlama işini dağıtın. siz sadece içecekler, süsler ve tabak çatalla ilgilenin derim
evet eş dost bugünler için de var aynı zamanda değil mi . Tamamdır bu fikri tuttum ben.

Şekersizimm. Tamam hemen incelemeye geçiyorum. Bu arada bütün Mayıs 2012 Anneleri davetlimiz ne olur gelin ne olurrrr.

Ayrıca bir konu daha var ki.:44::44: Biraz da tedirginim daha önce düğün dernek çok yaşadık ama böyle bi doğumgünü hiç yaşamadık ne ailede ne cevre de abartı konulu çok fazla eleştiri alabileceğimi düşünüyorum. Nasıl hareket ediceğimi insanları nasıl organize edeceğimi Gönül Miranın o an nasıl bir ruh halinde olacağını kısaca başıma neler geleceğini hiç bilmiyorum. :18::18::18:

Yaw canım mutlu anne bunlar harikaaa. Ve çook pratik görünüyor. Kullan at kadehleri sadece int. de bulabilirim sanırım değil mi. ?

Hayır canım onlardan heryerde var artık, mesela size yakın mı bilmem ama bi milyoncularda yada ambalajcılarda satılıyor böyle şeyler.
Uzunçarşı caddesinde terziler çarşısına git, 5 numarada genco ambalaj da selamımı söyle orda bulabilirsin
pasta malzemeleri de satılıyo orda bi bakarsın

Ama kızların dediği gibi kendini çok yorma special atıştırmalıklarla çöz işi

Kadınn Kadınn sen gerçekmisin? Hatay da adres tarif ediyor bana yaaa. Ölürüm ben sana. Şu mira kuzusuna bi gıpta ediyorum ki sormaaa çok şanslı çooook.

Kadınn Kadınn sen gerçekmisin? Hatay da adres tarif ediyor bana yaaa. Ölürüm ben sana. Şu mira kuzusuna bi gıpta ediyorum ki sormaaa çok şanslı çooook.

Deli kız Bütün gün bilg. başında oturunca herşeyi sorar oldum kendisine Ama dediğim gibi ambalajcılara bi bakarsın canım,
madem dışarda birde getir-götür tabak-çanakla uğraşmazsın diye geldi aklıma Herşey gönlünce olsun inşallah
Kıyafetlerinizi hazırla sen kıyafetler önemli

hehhehe tamammmdır . Gönül miranınkiler nerdeyse hazır benim ki problemm. Konseptimiz Gökkuşağıı

Postaneyle anlaşmamız yok canımÇikoya mektubu sen yolla Angara size daha yakındırÖyledir dimi coğrafyam hiç iyi değildir dee
Walla bende sevindim kuzum adına sağol teyzesi #teyzecadır<3
benimde cografyam kötüdürbence angara size yakın:)
bu konuda en bilgili kişi azraecedirona sormak lazım
:)))evet ya ne güzel olurdu:)bütün ülkeyi dolaşa dolaşa mektup size gelir
nalık içinde afiyetolsun kilo kilo et yapsın:)

off bunlar ne yawwwelif ben sana demedimmi bu işi mutluya soracan diye
bana sorsan şunları söylerdim
Eki Görüntüle 1000464

ay hepsinden canım çekti resmen
sırrımı açıklıyorumbunlarla besleniyorum

içine mi doğdu kız. haftaya pazar baturun mevludu var ama cumartesi evde olurum sanırım. belli olmaz. bu fata geleydin gorusurduk
ah keşke gelebilsem. nasıl özledim ve gezmek istiyorum oraları anlatamam.

doğumgunu olayına gelince. bizimkiler de ilk defa defne karenin dogumgununde gorduler bu kadar süsü şatafatı bahçede yeşillik içinde kutlamayı ve hazırladığım onca şeyi. o yuzden boşver. herkes takdir etti emeğimi. kızım öğle uykusundan sonra yaptığımız için cok eğlenceli gecti. mutlaka uyku sonrasına ayarla.. herkes mutlu olsun.istemeyen olmasın onları düşünme. önemli olan bu mutlu gunde sizin mutluluğunuz. unutma hiç bi zaman herkesi aynı anda mutlu edemezsin...kendin ol yeter..

ay yerim ya.. tarife bak.. harikasın mutlumm

senin adına cok sevindim canıminşallah mira bundan sonra seni üzmeden yatagında uyur

:))ya ne güzel tarif etmişsin:)
ama bizim burda uzunçarşı caddesi dersen böyle bakarlarsadece uzunçarşı diycen:)cadde madde yok:)
ama yinede bravo vallaakıllı hatun
benim evede bi baksana hangi sokaktaymış

Allahım bunlar neeeeşuan waryabunları yiyim yaaaa birde yayık ayranı
evdeki yemek ıspanak ve zeytinyağlı biber dolması ve hiç canım onları çekmedibunları görünce eve giderken hatay sofrasına uğrayasım geldi şimdiŞekersizde ocakbaşı yapmış,sende bunlarla beslen Hayat size güzel zaten Yarına karar verdim lahmacun içi hazırlayıp fırına yollıcam

Offf muhabbetin ortasına dalmayayım dedim ama ikramlıklar harika görünüyor..
Mutlu annem çilek mevsimi başlayınca ilk işim magnolia yı denemk olacakkk
mmmmmm

geçen mutlu yazmıştı ya arkadaşına demiş çok bişey hazırlama diye
bende az önce arkadaşıma dedim ''canım yorma kendini,biz seni görmeye geliyoz,bişey yapmasanda olur''
ama oraya bi gideyim valla 5 çeşit yoksa 1 ay dedikodusu yapacam
gideyim süsleneyimcerende gelmek üzere
bugünlerde kendimi çokçirkin hissediyomelbise giyiyim degişiklik olsun
hepinizi öpüyorumgece görüşürüz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…