2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ceren'e ve tablete ben de üzüldüm ama haklısınız "ne yaparsınız.... çocuk işte..." belki de bu cümleyi ne zaman sinirlensek tekrar etmek lazım...

Merhaba kızlar...
Azraece ; canım inan çok ama çok üzüldüm..Evlat acısı çok zordur muhakkak..Tek teselli o melek gibi yavruların annelerini almadan cenneti kabul etmeyecekleri..Allah bol bol sabır versin..

Meleğim ; canım benim oğlanda tutturunca ortalığı yıkıyor valla.Bir bakkala gitsem illa ki bir şey istiyor.Gözüme en masum görünen çubuk krakeri alıp verdiğimde ikna olmuyor.İlla böyle renkli paketlerdeki şeylere gözünü dikiyor.Hayır diyince de ortalığı yıkıyor.Artık eşimle alışverişe çıkmıyoruz.Listeyi yapıp eşimin eline veriyorum.Yoksa marketten çıkana kadar sinir tepeme çıkıyor :))...Huysuz bunlar huysuzzz

Babyceren ; canım nasıl bir gün geçirmişssin öyle yaaa.Aman tekrarı yaşanmasın ve bir an önce unutulsun diyorum.Umarım arkadaşınla aran en kısa zamanda düzelir...Dediğin gibi dostluklar kolay kurulmuyor ...

İmdaaatttttttt ; diye bağırmak istiyorummm.
Kızlar daha seçime 1 ay var ama bu seçim arabaları 1 aydır canımıza okudular valla.Günde 5-10 kere son ses parti müziği ile gezip duruyorlar.Sanki onların böyle gezmeleri seçmenlerin fikrini çok etkileyecekmiş gibi !!!

Vallahi ne memlekette ne bizlerde huzur kalmadı artık. !!!

merhaba bayanlarr ömerden ve eşimden kaçtım size geldimm
geçmişi biraz didikledim yine maceları olaylı günler geçmiş fırsat bulup girebilenlere özeniyorum valla benim işler güçler hala durulmadığından eve geçg eldiğim için tüm zamanımı Ömere'e ayırıyorum

babyceren çocukluk arkadaşınla bozuşmuşsunuz üzüldüm cnm, benimd e var öyle bir vakam ve aylar geçmesine rağmen eşi nedeniyle benimle görüşmüyor, çok zoruma gitti bir maila ttım lohusayken ama bağrıma taş basma moduna geçtim artık, hanımköylü nolcak kendi kaybeder
Umarım siz anlaşıp barışabilirsiniz

mutluannem miram hastalanmış iyileşmiş eşin italyaya gitmiş gelmiş instagramda görüyorum gerçi masal gözlü miramı ve baharın gelişiyle beraber bir daha hiçç hastalanmasınlar diliyorum!

kızlar Ömer tam anlamıyla memekolik bir çocuk oldu
kesmeye karar verip bant yapıştırdığım güb ateşi 40ın üstüne çıkıp 4 gün hasta yatınca kesme işi yalan oldu tabi, aksined aha da bağlandı
şükrediyorum rabbime teşekkür ediyorum ama günümğn yarısı çocuk emzirerek geçiyor ve her yanım ağrıyor kendime ait hiç zamanım kalmadı gördüğü yerde kıstırıyor emmeden bırakmıyor
:26:

Bu durumlarda galiba yurtdışında olmak lazım off . CNm Allah sabır zor

ömer gelince yarıda kesmek zorunda kaldım, arada tabi ki yine emzirsim

ben sütten kesip önce uyku sonra da çiş eğitimi vermeyi planlıyordum ama bus abah bir baktım pijamasını çıkarmış lazımlığa oturmaya çalışıyor bezini çıkardım oturdu çişini yaptı tabi bir o şıırrrr sesini duyunca eşimle deliye döndük sevinçten çocukd a şaşırdı napıyosunuz yaa diye

Aradan bir saat fln geçti yine geldi anne bezimi çıkar diye gittik çişimizi yaptık bus efer o da çok sevindi anane babane herkesi aratıp ben çişimi tuvalete yaptıımm alkış banaa diye tezahurat istedi

Bu bıdıklar insanın ömrüne ömür katıyor sanki bin kere şükürler olsun!

Maşallah Ömer'e bir alkışda benden gelsin
Bizim Mahir'de emzik kolik oldu CNm , bahtaniyesi ve emziksiz yapamaz oldu nerdeyse .. Benimde çok hedefim var mahir e yaptırmam gereken ama oğlumun huysuzluğu gitgide artıyor bu yüzden nasıl başarabilirim diye çok düşünür oldum.. Birincisi mahir i halan sallayarak uyutuyorum bundan fazgeçtirmem lazım , ikincisi emzik olayı bıraktırmam gerek , üçüncüsü ise wc eğitimi ki onu yaza bıraktım inş başabiliriz bizde .,

Uzuuuun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar,sizi sık sık okumaya çalışıyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum
Son sayfalara göz attım da Azraece arkadaşıma ve ailesine başsağlığı diliyorum evlat acısı çok zor Rabbim kimseye vermesin
Cennette ailesine şefaatçi olacak İnş.Allah sabır versin
Benimde kızım yavaş yavaş konuşmaya başladı anne,baba,abi,kedi,geldi,gitti gibi kelimeleri söylüyo
iştahsızlığımızda dişlerle orantılı diş çıkarma döneminde uykusuz ve iştahsız onun haricinde bi sıkıntımız yok çok şükür
Dün dedesi bir oyuncak bebek almış biberonu falan var Allahım bi sevindi ki anlatamam çocukları mutlu etmek o kadar kolayki onu anladım

Bugün de hava güzeldi dışarı çıktık gezdik geldik
Neyse benimki uyandı daha yazacaktım ama şimdilik bu kadar
Selam ve Dua ile......

tuvalet konusu da benm kafam ı kurcalıyo. aslında kuzu ıstiyr ama benmcesaretm yok. yaz gelsn diye bekliyrm ama BDE21QAİ SÜRÜ SORU İŞARETİ İŞTE

beraber yatağa girseniz uyumuyomu size sarılarak.

başınız sağ olsun canım çok ama çok üzüldüm Allah dayanma gücü versin ablana ve size. Allahım kimseye evlat acısı göstermesin.

Kizlar telden yaziyom bugun ece ile nazo teyzemize kactik esi nobetcimis cok aci gecen 2gunden sonra iyi geldi. Kizlar nasil anlatsam bir onceki persembe cansumuz cok iyidi 3kiloyu gecmisti annesini kucagina verip babasiyla resim cekilmisler havayida onumuzdeku hafta keselim demisler derken cuma gunu goz doktoru 2gozununde ameliyat olmasi gerektigini yoksa kor olacagini soylediler ama sadeceistanbulda olabiliyordu ameliyat ucakla gitme konusunda basinctan dolayida riskler var tabi o anne baba calinmadik kapi birakmadilar izmirde gzekali bir doktor bakim demis cocugu ta ayagina hastane disina cikardilar sonucta olumsuz olunca hemen ucak amvulans ayarlandi hastane doktorherseyhazir persembe sabahi yola cikacakti ama enfeksiyon kapmis yavrum annesi ta bursadan dondu iptal dendi o kadar hizli olduki hersey ablam hastaneye gidesiye kadar agirlasmis durumu persembe kobustuk iyi degil dedi ablam bunuda atlatir elbet dedim ama cuma sabahi aradigimda esi acip teli zeynep kaybettik cansuyu dediginde inanamadim gece kalbi 2defa durmus bu saatten sonra beyin olumu oldu dusunun hastaneye gittim kapida cansunun kalbinin durmasini bekledik ne aciydi anlatamam doktoru bile ablama gelip sarilarak kalbinin durdugunu soyledi o kapidan o kafarcok bebek girip cikarken bizeusadece ilaclarin etkisiyle kalbi atiyor dendi

Ablamin ben ona 5 aydir sarilamadim doyamadim birakin goreyim demesine ragmen bebekde morarma oldugu icin hayir dendi sadece ona ait basinin altina koyduklari bir bez parcasi ksldi hatira babasi cuzdanindan canin yani kardesinin mezarinin paftasini yazili kagidi cikarip ona yakin olsun lutfen ayirmayalim deyisimi o kadar aci biseyki bi an fenalastim gittim bi kosede bagira bagira agladim ablam gecen hafta premeture bezler kucuk geliyor 1beden bez alin dediler kari koca uca uca aldik verdik bitiremeden yavrum gitti diye agladi yavrumun tabutuna hastane cikisinin battaniyesini koydular bir dolu esyasi vardi yavrumun giyemedi hicbirini ben cansumu olunceye kadar unutamicam oyle kazidiki kalbime kendini ablam enistem cok kotuler herkes bi daha olur diyorlar ama o kadar zor ki bu nasil atlacaklar bunu bilmiyom Rabbim onlara nolur yardim etsin

Azraece CNm Rabb'im sabır versin hepinize çok zor , seni okuyunca İnan iliklerime kadar hissettim acınızı .. Rabbim ol deyince oluyor ve bizler birşey yapamıyoruz . Cansum un annesine kavuşmasını tüm kalbim ile diledim . Rabbim inş bir daha aynı acıları yaşatmaz . Meleğim şekaatçı olur inş anne ve babasına .. Başımız sağolsun oda bizim minik yavrumuzdu .. Lütfen güçlü olmasını ve ümitlerini yitirmesin . Biliyorum çok zor ama ne bîliyim Başka ne diyebilirim bilmiyorum ..göz yaşlarımı tutamıyorum çok zor ya .

Son düzenleme:

günaydın azraece önce başınız sağolsun çok üzüldüm okuyunca gözyaşlarıma engel olamadım sizinle birlikte bizde yaşadık adım adım herşeyin iyi olmasını o kadar çok isterdimki ama malesef Allahın taktiri.Ablana eniştene ve size sabır diliyorum yerini tutmaz ama Rabbim acılarını unutturacak evlatlar nasip etsin.

Okurken bile içim titredi allahim kimseye gostermesin evlat acisi

Çok üzüldüm gerçekten...
Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Allah bol bol sabır versin...

Azraece okurken tutamadim kendimi Allah kimseye yasatmasin evlat acisi bol sabir diliyorum sizlere ins yeniden hayirlisiyla anne olur ablan yasayamadigi tum duygulari yasar

Tarik bugrada gece yine ateslendielimizden bi sey gelmiyo cok uzuluyorum yavruma surekli hasta bebegim 5 ten sonra atesi yukselmedi keyfide yerinde ama benim butun enerjim gitti mutsuzum huzursuzum kimseyi goresim konusasim yokcaresizlik cok kotu
Yarin sabah icin randevu aldik.medipolde iyi bi cocuk gogus hastaliklari doktoru varmis ins bu doktorun tedavi yontemi ise yarar surekli hastalanmaz yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…