Aksilikler gelince zaten birden hurraaa diye gelir tek tek geldiğine tanık olmadım daha .. Üzüldüm arkadaşınla olan gerginliğe umarım tez vakitler tatlıya bağlanır ..
Ceren in de sakarlığı üstündeymiş ne yapacaksın çoçuk zaman zaman oluyor böyle kazalar ..geçmiş olsun tablet için üzüldüm İnan .
İmdaaatttttttt ; diye bağırmak istiyorummm.
Kızlar daha seçime 1 ay var ama bu seçim arabaları 1 aydır canımıza okudular valla.Günde 5-10 kere son ses parti müziği ile gezip duruyorlar.Sanki onların böyle gezmeleri seçmenlerin fikrini çok etkileyecekmiş gibi !!!
Vallahi ne memlekette ne bizlerde huzur kalmadı artık. !!!
ömer gelince yarıda kesmek zorunda kaldım, arada tabi ki yine emzirsim
ben sütten kesip önce uyku sonra da çiş eğitimi vermeyi planlıyordum ama bus abah bir baktım pijamasını çıkarmış lazımlığa oturmaya çalışıyor bezini çıkardım oturdu çişini yaptı tabi bir o şıırrrr sesini duyunca eşimle deliye döndük sevinçten çocukd a şaşırdı napıyosunuz yaa diye
Aradan bir saat fln geçti yine geldi anne bezimi çıkar diye gittik çişimizi yaptık bus efer o da çok sevindi anane babane herkesi aratıp ben çişimi tuvalete yaptıımm alkış banaa diye tezahurat istedi
Bu bıdıklar insanın ömrüne ömür katıyor sanki bin kere şükürler olsun!
Maşallah Ömer'e bir alkışda benden gelsin
Bizim Mahir'de emzik kolik oldu CNm , bahtaniyesi ve emziksiz yapamaz oldu nerdeyse .. Benimde çok hedefim var mahir e yaptırmam gereken ama oğlumun huysuzluğu gitgide artıyor bu yüzden nasıl başarabilirim diye çok düşünür oldum.. Birincisi mahir i halan sallayarak uyutuyorum bundan fazgeçtirmem lazım , ikincisi emzik olayı bıraktırmam gerek , üçüncüsü ise wc eğitimi ki onu yaza bıraktım inş başabiliriz bizde .,
beraber yatağa girseniz uyumuyomu size sarılarak.
Kizlar telden yaziyom bugun ece ile nazo teyzemize kactik esi nobetcimis cok aci gecen 2gunden sonra iyi geldi. Kizlar nasil anlatsam bir onceki persembe cansumuz cok iyidi 3kiloyu gecmisti annesini kucagina verip babasiyla resim cekilmisler havayida onumuzdeku hafta keselim demisler derken cuma gunu goz doktoru 2gozununde ameliyat olmasi gerektigini yoksa kor olacagini soylediler ama sadeceistanbulda olabiliyordu ameliyat ucakla gitme konusunda basinctan dolayida riskler var tabi o anne baba calinmadik kapi birakmadilar izmirde gzekali bir doktor bakim demis cocugu ta ayagina hastane disina cikardilar sonucta olumsuz olunca hemen ucak amvulans ayarlandi hastane doktorherseyhazir persembe sabahi yola cikacakti ama enfeksiyon kapmis yavrum annesi ta bursadan dondu iptal dendi o kadar hizli olduki hersey ablam hastaneye gidesiye kadar agirlasmis durumu persembe kobustuk iyi degil dedi ablam bunuda atlatir elbet dedim ama cuma sabahi aradigimda esi acip teli zeynep kaybettik cansuyu dediginde inanamadim gece kalbi 2defa durmus bu saatten sonra beyin olumu oldu dusunun hastaneye gittim kapida cansunun kalbinin durmasini bekledik ne aciydi anlatamam doktoru bile ablama gelip sarilarak kalbinin durdugunu soyledi o kapidan o kafarcok bebek girip cikarken bizeusadece ilaclarin etkisiyle kalbi atiyor dendi
Ablamin ben ona 5 aydir sarilamadim doyamadim birakin goreyim demesine ragmen bebekde morarma oldugu icin hayir dendi sadece ona ait basinin altina koyduklari bir bez parcasi ksldi hatira babasi cuzdanindan canin yani kardesinin mezarinin paftasini yazili kagidi cikarip ona yakin olsun lutfen ayirmayalim deyisimi o kadar aci biseyki bi an fenalastim gittim bi kosede bagira bagira agladim ablam gecen hafta premeture bezler kucuk geliyor 1beden bez alin dediler kari koca uca uca aldik verdik bitiremeden yavrum gitti diye agladi yavrumun tabutuna hastane cikisinin battaniyesini koydular bir dolu esyasi vardi yavrumun giyemedi hicbirini ben cansumu olunceye kadar unutamicam oyle kazidiki kalbime kendini ablam enistem cok kotuler herkes bi daha olur diyorlar ama o kadar zor ki bu nasil atlacaklar bunu bilmiyom Rabbim onlara nolur yardim etsin
Ablamin ben ona 5 aydir sarilamadim doyamadim birakin goreyim demesine ragmen bebekde morarma oldugu icin hayir dendi sadece ona ait basinin altina koyduklari bir bez parcasi ksldi hatira babasi cuzdanindan canin yani kardesinin mezarinin paftasini yazili kagidi cikarip ona yakin olsun lutfen ayirmayalim deyisimi o kadar aci biseyki bi an fenalastim gittim bi kosede bagira bagira agladim ablam gecen hafta premeture bezler kucuk geliyor 1beden bez alin dediler kari koca uca uca aldik verdik bitiremeden yavrum gitti diye agladi yavrumun tabutuna hastane cikisinin battaniyesini koydular bir dolu esyasi vardi yavrumun giyemedi hicbirini ben cansumu olunceye kadar unutamicam oyle kazidiki kalbime kendini ablam enistem cok kotuler herkes bi daha olur diyorlar ama o kadar zor ki bu nasil atlacaklar bunu bilmiyom Rabbim onlara nolur yardim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?