2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kibarcık oğlunu kocaman öpüyrm benm kız 24 numara ayakkabı giyiyo. 5 numara prima kullanıyrz canm

kibarcık oğlunu kocaman öpüyrm benm kız 24 numara ayakkabı giyiyo. 5 numara prima kullanıyrz canm

Maşallah gerçi benim oğlan kibar ayaklı ama annesi de öyle minik ayaklarım var bana çekmiş yani , derin in boyu ve kilosu nasıl CNm ?

tuvalet eğitimi konusunda tereddütteym. az önce anne çiş diye bezi açtırdı. lazımlığa oturdu çiş yapti. son iki haftadr böyle. ama haftaiçi çalışırm ben ilgilenemem eğitim ters teper bakıcı yanlış bi tepki verirse diye korkuyrm

boyunu kasımda ölçmüştk en son 84 dü. 14 kiloyz.

Maşallah CNm Rabbim daim etsin inş gelişimini ..
Wc eğitimini havalar ısındığında başla istersen hem okullarda tatile girer .. Sen istedikçe aç bezini ama o istedikçe olsun hem alıştırma olur .. Endişen için haklısın bir şeyden korkup yapmaktan vazgeçebilir sırf bu yüzden wc yapmaya başlaması gereken zamandan daha çok geç kalmış çoçuklar olabiliyor .

Oğluşuma yaz için terlik aldım , bakın bakalım beğenecekmisiniz ..
Bugün oğlumu öğle uykusuna yatırıp babasına bıraktım ve 4 saatlik bir özgürlüğün tadını çıkardım gidip bir güzel gezip alışveriş yaptım . Öyle bir iyi geldi ki anlatamam , oğlumu çok özledim ama artık alışmamız lazım ,hem okula başlaması yakın iyi olur böyle uzaklaşmalar )

tek kelimeyle BA YIL DIMMM ellerine sağlık nasıl kestin maket bıçağıyla valla buradan lazer kesim gibi duruyo.bende oğlanların odasına ahşaptan beğenmiştim ama bana 200 tlye patlıcak olduğu için şimdilik vazgeçtim ama seni görünce aşka gelmemek imkansız.

[

tağrık buğraya çok geçmiş olsun ileride bu hastalıkları yaşamıyacak olması sevindirici.yeni arabanızda hayırlı olsun

meleğim musab bilal 22 numara ayakkabı ve 5 numara prima kullanıyor.

o bıdık ayakları ısırırırm nasıl güzel bi terlik bu benim oğlanda benim terlikleri giymeye uğraşıyor sanırım benimde bi terlik almam lazım ama seninki kadar güzelini bulabilrimiyim bilmiyorum.güle güle eskitin.

Çok güzelGüle güle kullansın Mahircan Senin adına da çok sevindim canım,ara sıra yalnız kalmak iyi geliyor:13:
Hadi maşallah ne güzel şeyler söylemiş dr.unuz canım Çok iyi olmuş dr.a göstermen,dediğin gibi insan dr.dan duyunca içi rahatlıyor
Arabanızı da mutlulukla kullanın inşallah
Mira'nın ayakkabıları 22 numara canım.Rahat rahat oluyor ayağına...Bezi de 6 numara...

Süsümü beğenmenize sevindim kızlar Bende beğendim tv.ünitesine koydum şimdilik Birde "2" kesicem bugün

Cuma akşamımız güzel geçti arkadaşlarlaGece 01:30 da gittiler, çok güzel sohbet edildi yenildi içildi harika geçtiBu arada en çok tatlımı beğendiler Cumartesi de gündüz üniv.den arkadaşlarım vardı eskileri yad ettikSağolsunlar Mira'yla da çok oynadılar Dün de arkadaşımın bebeğinin ilk yaşgünü partisine gittik orda da bi değişiklik oldu kuzuma,,arkadaşlarını gördüBurası yağmurlu bu arada
Çarşamba evlilik yıldönümümüz,, dün akşam eşim hatırladığının sinyallerini verdi "sakın bana hediye alma" diyerek ama

Herkese çok güzel ve bereketli geçecek bir hafta diliyorum

minyatür hanım, benim oğlan da ayakları hafif büyük çocuklardan, annesine çekmiş ayakkabıyı 23 giyiyor ama, gecen yaz sonunda bu yaz giyebilsin diye outletten çok ucuza 24 numara aldığım aykkabılar da ayağına tam oldu.bezi de, kilosuna uygun diyerekten 4+ kulanıyorum fekat "5 denesem mi?" diye de düşünüyorum:26: lorin kaç kilo ki?

Meleğim ; canım kayranın ayaklarıda çok büyük sayılmaz.Şuan 22 numara tam oluyor.Bezi ise gece sızdırma probleminden dolayı 5 numaraya geçtik.İlk etapta büyük gibi görünüyordu gözüme ama şimdi alıştı ve artık 5 numara kullanıyoruz.
3-4 gündür yine benim oğlan açlık grevinde..Allahım bazen aklımı kaçıracağım diye korkuyorum inan.Allah bizim gibi evlatları olan annelere bol bol sabır versinnn

arkadaşlar,
çocuklarımızın doğumgünü için hediye çekilişi yapıyoruz. mümkün olduğunca çok katılım olması ve sonradan haberdar olmaların önüne geçmek için mart ayı sonuna kadar bekleyeceğiz. mart ayı sonunda meleğim hanım çekilişi yapıp sonuçlarını topikte duyuracak.

ben şimdilik ilkim ve pınar hanımlara özel mesaj gönderdim, aklıma geldikçe diğer arkadaşlara da göndereceğim. ulaşabildiğimiz arkadaşlara da haber verelim

Âmin CNm gerçekten yemiyen çoçuk tam bir eziyet ..
Bizde 5 numaraya geçtik ama oğlumun totisi boyuna göre çok minik :)) bu yüzden içinde kayboluyor )

Son düzenleme:

Bende face de kayıtlı olanlara haber vericem inş CNm !

Terliklerimizi beğendiğiniz için tşk ederiz .
Talaycım tr de çok güzel olanları var bulamazsan ben sanada alırım ok

Son düzenleme:
Selam kızlar kusura bakmayım sizlere dönemedim bayağı gecikiyorum her şeye....
Doğanın bakıcısında herhangi bir probleme rastlamadık,fakat hala dinliyoruz ve ufaktan kulağını çekmiş gibi yaptık.Dört dörtlük kimi bulabilirim ki,hem bu aralar ufak bi araştırmada bulundum anacığım bütün bakıcılar kızımı eve istiyor benim de işime gelmedi doğrusu..
Bu arada 1 haftadır Doğa ara ara 39-40 derece ateşle yatak döşek yattı.Okula gitmedim raporluydum ben de.Sonrasında antibiyotik-ateş düşürücü derken kızımın her yerinde döküntü ve kabarcıklar oluşmaya başladı acile götürdüğümüzde meğer 6. hastalığa yakalanmışız ilaç vermeyi kestik şimdi gayet iyi kuzum,döküntü sonrası ateş falan da kalmadı çok şükür.Anlayacağınız şu 6. hastalık illetini biz de tatmış olduk
Herkes iyidir umarım,biraz geçmişe geçeyim.
Not:İlkimcim Doğayı sormuştun sana teşekkür edemedim pardon canım.

Şöyle bir bakıldığında çoçuklarımızın ortalama ayak numarası 22 ve bez olarakta 5 numara kullanılıyor .
Cevaplarınız için çok sağolun kızlar . Bunu bilmem iyi oldu .

Geçmiş olsun size umarım çabuk atlatır doğamız .
Bakıcıya yani söylemediniz daha dinlediğinizi öyle mi .. Aslında haklısın dört dörtlük bulmak çok zor Rabbim iyi insanlarla karlaştırır inş ..
Pınar CNm face den mesaj attım çekilişe katılmak istermisin .. Ikinci yaş doğum günü için çekiliş yapıcaz . Muhtemelen bu son çekiliş olur kim bilir , malum buraya gelen sayısı artık yok denecek kadar azaldı (

Son düzenleme:
Tatlım maalesef bu yıl katılamayacağım tatlım yaaa...Kendimce böyle bir karar aldım...Sakın yanlış anlamayın arkadaşlar sadece şimdilik yokum diyeyim

bakıcı konusuna sevindim. hiç yoktan iyidir zaten kreşe başlamalarına da az kaldı hastalık için de geçmiş olsun diyorum. çekiliş için kararınıza saygı duyuyoruz, kalpler bir olsun napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…