haydi bana bay bay
çağlayıda alıp arkadaşımın işyerine gidecezgeçen hafta iç çamaşırı almıştım borcumu ödeyecem
bide kahve içip gelecem yemek yapacamne yemek yapacagımıda bilmiyorum:26:
şu yemek derdimizde olmasa vallahi hayat süper olacak:)
yemek içinmi yaşıyoruz,yaşamak içinmi yiyoruz
şöyle acılı bir döner olsa ne güzel olurdu
yanınada pipsiohh bir yandan agzın yanarken bir yandan buz gibi pipsi
hem acı hem lezzetay ne saçmalıyorum
don mon isteyen varsa versin para alıyımçikocum sana 1 liralık donlardan alacam
geçen hafta bir dona 12 buçuklira verdim çüşşş yaama don dediysek normal don degil
yandaki simitlerimi toparladısimit falan kalmadı
ben kaçtım
bu arada kurt seyitte güzel bir diziymiş tavsiye ederim
hala saçımı boyatamadım ya
daha telefonumu degiştirecem''don''maya başladı
o zaman Meleğim hanım çekse yaburayı sık sık takip ediyor, dolayısıyla çekilişe katılmak isteyenler listesini iyi tutabilir ve güncelleyebilir. bugünden itibaren isteyen herkes ismini yazdırsın. mesela 10 gün sonra da çekiliş yapılsın. listeye girmek için vakit verelimki kimse kaçırmasın.
ne dersiniz meleğim hanım?
dün misafirim vardıherşey süperdi 5 çocukla ugraşmak gerçekten çok zormuş
çağla hiç çocuklara vurmaz ama dünkü misafirimin kızı çağlaya tokat attı çağla da intikamını fena aldı:18:kızın parmaklarını sıkıştırmış:18:ama isteyerek yapmamış teyzeleri:18:çekmeceyi kapatmış :18:yazık parmagı kanadı misafirin çocugunun:18:
sonrasında çağla 1-2 tokat daha yedi
mesela cerende hiç vurmaz arkadaşlarına ama o da genelde tokat yer
neden benim kızlarım hep dayak yiyen oluyo
karar verdim akşam karete ögretecemkendilerini savunmayı ögrensinler
bayb cerene bayılıyorum ne güzel işte özgüveni tam acaba ne sohbet etmişler o kadar da diye merak ettim.uyanıklığıda sana çekmiş gibi.çekilişten bahsetmişsiniz ben varım listeyi yapanlar beni yazsın beni çekenlere şimdiden mesajım doğum hediyemide unutmasın çünkü büyük ihtimal abisiyle aynı hafta doğumlu olacaklar 1taşla 2 kuş hesabı.bende bugün çocuklara maske kestim.işe değilde biçki nakışa geliyormuşum gibi oldu.maskemiz bu herkeze aynı yarında arkalarına lastik takıcam varsa kesilip biçilecek başlamışken sizinkileride aradan çıkarıvereyim.
bu arada mutlu sen yapmışsındır diye tahmin ediyorum içimizde en asortik yemek bilgisi olan sensin mereng yapıcamda acaba kaç gün önceden yapabilirim diye soracaktım.
meleğim kuru dolmaları buzdolabı poşetine koyuptamı atayım donduruyuca malum yer kalmadı kapla falan koyamam.
bayb cerene bayılıyorum ne güzel işte özgüveni tam acaba ne sohbet etmişler o kadar da diye merak ettim.uyanıklığıda sana çekmiş gibi.çekilişten bahsetmişsiniz ben varım listeyi yapanlar beni yazsın beni çekenlere şimdiden mesajım doğum hediyemide unutmasın çünkü büyük ihtimal abisiyle aynı hafta doğumlu olacaklar 1taşla 2 kuş hesabı.bende bugün çocuklara maske kestim.işe değilde biçki nakışa geliyormuşum gibi oldu.maskemiz bu herkeze aynı yarında arkalarına lastik takıcam varsa kesilip biçilecek başlamışken sizinkileride aradan çıkarıvereyim.
bu arada mutlu sen yapmışsındır diye tahmin ediyorum içimizde en asortik yemek bilgisi olan sensin mereng yapıcamda acaba kaç gün önceden yapabilirim diye soracaktım.
meleğim kuru dolmaları buzdolabı poşetine koyuptamı atayım donduruyuca malum yer kalmadı kapla falan koyamam.
Talaycım dolmalar ezilmediği sürece sorun yok koyabilirsin buzdolabı poşetine ama yer kalmadı diyorsun bu yüzden iyi bir şekilde nasıl muhafaza edebilirsin bilemedin bende ..
kuru dolma muhabbetini okuyunca dayanamadım kuru biber doldurdum dolabın alt rafına koydum yarın okula gitmeden pişirecm. bugün o kadar yoruldum ki anlatamam. öğrencimin biri devamlı derste şapkasıyla oynuyordu. oğlum kaldır tamam hocam. iki dakka sonra bakıyrm sıranın üstünde. kafasında. artık sinirlendim. kaldırdım fırlattım. bi daha bu şapkayı görmeyecm sınıfa getirme dedim. baktım ağlıyo boncuk boncuk. şapkam kirlendi ne zararı vardı diye. geri çok pişman oldum keşke yapmasaydm diye. o öğrencimn anne babası ayrı babaannede kalıyo. acaba annesimi hediye aldı diye. çünkü çok içlendi
kuzuma gelince grip biraz daha hafifledi. ayıcığını besliyo . kaşıkla mama yediriyo uyutuyo beşiğine götürüp yatırıyo. sus ayıcık uyudu deyip ses gitmesin diye kapıyı kapatıyoherkese iyi gelecel malum annelik mesaisi bitmez.
Bana çıkarsan sende kızıma maske yollarsın canımÇok güzel olacak minik dinonun yaşgünü
Sanırım 1 hafta önceden yapmak iyidir canım,serin yerde muhafaza edersin ama çokta serin olmasın nemlenmesinler,ben yapmıyorum çünkü
bize yakın bi pastanede renkli renkli satılıyor çayın yanına çok hoş oluyor sofradaSende konsept renklerinde yaparsın artık çok cici olurlar
kuru dolma muhabbetini okuyunca dayanamadım kuru biber doldurdum dolabın alt rafına koydum yarın okula gitmeden pişirecm. bugün o kadar yoruldum ki anlatamam. öğrencimin biri devamlı derste şapkasıyla oynuyordu. oğlum kaldır tamam hocam. iki dakka sonra bakıyrm sıranın üstünde. kafasında. artık sinirlendim. kaldırdım fırlattım. bi daha bu şapkayı görmeyecm sınıfa getirme dedim. baktım ağlıyo boncuk boncuk. şapkam kirlendi ne zararı vardı diye. geri çok pişman oldum keşke yapmasaydm diye. o öğrencimn anne babası ayrı babaannede kalıyo. acaba annesimi hediye aldı diye. çünkü çok içlendi
kuzuma gelince grip biraz daha hafifledi. ayıcığını besliyo . kaşıkla mama yediriyo uyutuyo beşiğine götürüp yatırıyo. sus ayıcık uyudu deyip ses gitmesin diye kapıyı kapatıyoherkese iyi gelecel malum annelik mesaisi bitmez.
okuyunca elim ayağım titredi. anne-baba görmeyen, size emanet edilen çocuklara neler yapıyorsunuz Allah aşkınaöğrencimin biri devamlı derste şapkasıyla oynuyordu. oğlum kaldır tamam hocam. iki dakka sonra bakıyrm sıranın üstünde. kafasında. artık sinirlendim. kaldırdım fırlattım. bi daha bu şapkayı görmeyecm sınıfa getirme dedim. baktım ağlıyo boncuk boncuk. şapkam kirlendi ne zararı vardı diye. geri çok pişman oldum keşke yapmasaydm diye. o öğrencimn anne babası ayrı babaannede kalıyo. acaba annesimi hediye aldı diye. çünkü çok içlendi
Benimde öyle sınıf içi vakalarım olmuştu, evt gerçekten insan sonradan üzülüyor ama biz onların iyilikleri için yapıyoruz derste ders yapılır ve çoçukların bunu bilmeleri zorunlu ..
Demek kuru biber dolması yaptın oh afiyet olsun bende de bir biber kaldı Antep'ten getirdiklerim halan bitmedi ama patlıcan , kabak ve acur vardı onlar bitti sadece . Acılı biberler çok acı yiyen yandım der kesin o derecede)
Hangi şehirdesin ve kaçıncı sınıfları ders veriyorsun ..daha önce söylemiş olabilirsin ben kaçırdım galiba !
okuyunca elim ayağım titredi. anne-baba görmeyen, size emanet edilen çocuklara neler yapıyorsunuz Allah aşkına
ayrıca siz de annesiniz, kendi çocuğunuza biri böyle yapsa....
not: "siz anlamazsınız, neler çekiyoruz" demeyiniz, öğretmenlik geçmişim var
Selamlar herkese,
Benim akşam misafirim gelicek ya iş üstüne iş yığıyorlar
Neyse yine de işin ucunda pirim var biraz mutluyum
Akşam eşimin kızımı alıp çıkmasıyla motor takmışlar gibi hazırlık yaptım, sabah çorbamı yaptım gidincede pilav ve masa hazırlamak kaldı
Sonrada misafirlerden müsaade isteyip uyumayı düşünüyorumAy birde az önce başka arkadaşlarımız aradı akşam çaya çağırdı,bize de diğer
arkadaşlar gelicek sizde gelin dedimMeğer ona da diğer 2 arkadaş gelicekmiş geliriz inşallah dedi:18: İçimdeki insan sevgisi bazen pahalıya patlıyor kızlar
Kalabalık benim göbek adım meleğimKolay gelsin CNm demek bu akşam daha da bir kalabalık olucak .. Sağlık olsun eminim ki sen üstesinden en iyi şekilde gelirsin Rabbim yardımcın olsun inş .
Kalabalık benim göbek adım meleğimEşimin ailesinin yanında bu da ne ki
Gelsin buyursun hepsi arkadaşım sonuçta biri sofra toplasa diğeri bulaşıkları dizse diğeri
çayları verse diğeri meyve soysa diğeri...yeter bana Ha birde giderken birine bi süpürge açtırırım artık
Şaka bi yana harika mamalar hazırladım çok içime sindi hepsi
Tatlı olarak bil bakalım ne yaptım canımWalla her çilekli magnoliada aklıma turuncu geliyor Fena sardım ben bu tatlıya
Sağol bitanem
Uff yummy) keşke bende maydanoz olsam aranıza bir güzel midem Bayram yapardı :)) sen benim içinde ye olurmu :))
Ben tatlı yapma konusunda çok başarısızım . Acaba çilekli magnoliada yapabilirmiyim denesem mi acep ..tarifi var dimi nette ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?