canlarım ben geldim hepinizi çok çok özleyerek
bir süre ara vermek zorunda kaldım gamzeli suratım hareketli baya ve hala yürümüyor
çocuk noroloğuna gittik tahliller vs herşey yapıldı şükürler olsun birşey çıkmadı birde gelişim testi yapıldı oğluşum kaba motor becerilerinde yaşıtlarının gerisinde çıktı(yürüme,zıplama,merdivenleri tek başına çıkma..)yürümüyor diye çok üzerinde durduk eşimle birlikte şimdi çok daha iyi sadece serçe parmağımdan destek alıyor aslında yürüyor ama başarıcak inşallah yakında,tek başına 5-6 adım atabiliyor
keşke biri bana özet geçse ne var ne yok diye umarım hepiniz iyisinizdir yavrular he birde hamile olan yok mu
Tatlım maalesef bu yıl katılamayacağım tatlım yaaa...Kendimce böyle bir karar aldım...Sakın yanlış anlamayın arkadaşlar sadece şimdilik yokum diyeyim
ŞİMDİ SİZE BİR SORUM OLACAK BEN 7 MARTTA REGL OLDUM.BEBEK ÇALIŞMALARINA BAŞLAYACAĞIM İÇİN YUMURTLAMA YANİ EN VERİMLİ HAFTAM HANGİLERİ ACABA??:26::26::26:BEYKOOOZ???
bir süre ara vermek zorunda kaldım gamzeli suratım hareketli baya ve hala yürümüyor
çocuk noroloğuna gittik tahliller vs herşey yapıldı şükürler olsun birşey çıkmadı birde gelişim testi yapıldı oğluşum kaba motor becerilerinde yaşıtlarının gerisinde çıktı(yürüme,zıplama,merdivenleri tek başına çıkma..)yürümüyor diye çok üzerinde durduk eşimle birlikte şimdi çok daha iyi sadece serçe parmağımdan destek alıyor aslında yürüyor ama başarıcak inşallah yakında,tek başına 5-6 adım atabiliyor
keşke biri bana özet geçse ne var ne yok diye umarım hepiniz iyisinizdir yavrular he birde hamile olan yok mu
ben o minik ayakları yerim çok yakışmış kuzuma iyi günlerde kullansın.Oğluşuma yaz için terlik aldım , bakın bakalım beğenecekmisiniz ..
Bugün oğlumu öğle uykusuna yatırıp babasına bıraktım ve 4 saatlik bir özgürlüğün tadını çıkardım gidip bir güzel gezip alışveriş yaptım . Öyle bir iyi geldi ki anlatamam , oğlumu çok özledim ama artık alışmamız lazım ,hem okula başlaması yakın iyi olur böyle uzaklaşmalar)
Eki Görüntüle 1014997
mesajını aldım chihiro teşekkür ederim tekrar bu sefer katılamayacağım malesef.arkadaşlar,
çocuklarımızın doğumgünü için hediye çekilişi yapıyoruz. mümkün olduğunca çok katılım olması ve sonradan haberdar olmaların önüne geçmek için mart ayı sonuna kadar bekleyeceğiz. mart ayı sonunda meleğim hanım çekilişi yapıp sonuçlarını topikte duyuracak.
ben şimdilik ilkim ve pınar hanımlara özel mesaj gönderdim, aklıma geldikçe diğer arkadaşlara da göndereceğim. ulaşabildiğimiz arkadaşlara da haber verelim
önemli değil canım, çok geçmiş olsun kuzuya neyseki atlatmış. Başkasının evinde baktırmama konusunu %100 destekliyorum.Selam kızlar kusura bakmayım sizlere dönemedim bayağı gecikiyorum her şeye....
Doğanın bakıcısında herhangi bir probleme rastlamadık,fakat hala dinliyoruz ve ufaktan kulağını çekmiş gibi yaptık.Dört dörtlük kimi bulabilirim ki,hem bu aralar ufak bi araştırmada bulundum anacığım bütün bakıcılar kızımı eve istiyor benim de işime gelmedi doğrusu..
Bu arada 1 haftadır Doğa ara ara 39-40 derece ateşle yatak döşek yattı.Okula gitmedim raporluydum ben de.Sonrasında antibiyotik-ateş düşürücü derken kızımın her yerinde döküntü ve kabarcıklar oluşmaya başladı acile götürdüğümüzde meğer 6. hastalığa yakalanmışızilaç vermeyi kestik şimdi gayet iyi kuzum,döküntü sonrası ateş falan da kalmadı çok şükür.Anlayacağınız şu 6. hastalık illetini biz de tatmış olduk
Herkes iyidir umarım,biraz geçmişe geçeyim.
Not:İlkimcim Doğayı sormuştun sana teşekkür edemedim pardon canım.
Geçmişten özetle:
AZRAECECİĞİM,CANSU'YU KAYBETMENİZE ÇOOK ÜZÜLDÜM.ALLAH SABIR VERSİN.MELEK O MELEK...
MUTLUCUĞUM,2 HAFTA EVVEL MAGNOLİA YAPTIM HARİKA ÖTESİ OLDU GELEN HERKES TARİF İSTEDİ...YALNIZ BEN ÜZERİNE KREMA-BİTTER ÇİKOLATA KARIŞIMI DÖKÜP SONRA ÇİLEKLE SÜSLEDİM.HA BİR DE KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE DENEMENİZ GEREKEN BİR TARİF VAR KIZLAR LÜTTTTTFEEEN UYGULAYIN:3-2-1 POĞAÇA TARİFİ.(ADI 3-2-1 POĞAÇA).SÜPER BİR ŞEY YAAA.
TATLIMCADIM ÇOOK GEÇMİŞ OLSUN.
BEYBİM BEN DE GEÇEN İYİ BİR DOSTUMUN BENİ YANLIŞ ANLAMASINDAN KAYNAKLANAN TRİBİN YAŞADIM SONRASINDA ÖZÜR DİLEDİ VE TATLIYA BAĞLANDI.TABİ BEN BİR KAÇ GÜN ÜZÜLDÜĞÜMLE KALDIM.NEDİR BU İNSANLARIN TAHAMMÜLSÜZLÜĞÜ ANLAMIYORUM HERKES GÜN GEÇTİKÇE BENCİLLEŞİYOR MU NE???
ŞİMDİ SİZE BİR SORUM OLACAK BEN 7 MARTTA REGL OLDUM.BEBEK ÇALIŞMALARINA BAŞLAYACAĞIM İÇİN YUMURTLAMA YANİ EN VERİMLİ HAFTAM HANGİLERİ ACABA??:26::26::26:BEYKOOOZ???
günaydın pınarda bakıcınızla devam etmenize ve bi sorun olmamasına sevindim ne zaman kreşe vermeyi düşünüyorsun.
hejar hoşgeldin aras nasıl olsa başlamış yürümeye geriside gelecektir.
şekersiz mevlüdünüz hayırlı olsun baturun ömrü bol ve bereketli olsun inş. fotoda olsa fena olmazdı
sanırım çekiliş sayımız çok yüksek olmayacak neyse sizler buraya uğrayın yeter.
bende dün akşam 2 ve dino kurabiyelerimi yaptım 1 tepsisini yaktım sabahta namazdan sonra musab uyanmadan süslemelerini yapayım dedim 6,30 sularında bitirmeme az kalmışken yakalndım.ve birazı kaldı akşam uyuyunca bitiricem.2 yaş kurabiyelerini gören oğlum ki ki ki dedi her sene bi rakam öğrenecek böyle giderse çünkü gerisi yok.
2 kurabiyelerimi tepsiye yerleştirirken biraz zorlandım toplamda 40-43 tane kurabiye çıktı ama süsleyince çok güzel oldu kayınvaldemde beğendi onayını aldım.hem gitmemize hemde doğum gününe az kaldı heyecanlıyım kızlar.
chihiro79 hanımcım günaydın
meleğim mahirim iyi günlerde giysin terlikleri çok güzel olmuş
baby sanrım nette problem varmış umarım kısa sürede çözülürr
size de günaydın gönül hanım amma mesaimi yarıladım ve yoruldum. aaah ah, bir kahve yapanımız yok şu topikte aaahhh
Mahir şuan ayakta uyusun bi size âlâsından yapayım kahvenin :))
Evime ustalar gelicek , banyo tavanımda terleme oluyor ve çok kötü oldu gelip boya yapacaklar .. Lambasında da sorun var geç yanıyor onuda düzeltirler herhalde .. Evim en üst katta olduğu ve çatısı olmadığı için tavanda sıcak soğuk probleminden tavanda biraz renk değişimi oluşuyor . Halbuki bu evi çok beğenmiştim manzara çok güzel ama bu tip sorunlarda yaşamak canımı sıkıyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?