2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

görürsün canım görürsün iyi düşün iyi olsun....benim sat 12 ağustos.....idrar testi yapmıştım ben çift çizgi görünce adet tarihimi bekledim...10 eylüldü beklenen adet tarihim olmadığım içinde yarına randevu alabilmiştim....bugün gittim...iyi hissediyorum...senin içinde iyi olacaktır....içime öle doğuyor zaten hamilelik bekleme işi....kese gördük...şimdi kalp atışı...sonra ikili test sonra üçlü test....çok işimiz var...o yüzden olabildiğince bu topikte birbirimizi sakinleştirelim...moralleri yüksek tutalım....öpüyorum.....

Arzum86 teşekkür ederim iyi dileklerin için. Miniğim korluttu bizi inşallah tekrarlamaz.

Listeyi kim güncellediğini karıştırıdım sanırım ben Eyay mı _Arzum_ mu

ben bilgilerimi yazıyım 28 yaşındayım dün tartıldım tekrar ilk doktora gittiğimde 56,8 dim şuanda 58 oldum. sat 31 temmuz tahmini doğum tarihimiz 6 mayıs. Bizimde isimlerimiz belli allah izin verir kucağımıza alırsak hayırlısıyla kız olursa Hilal Erkek olursa Kutay. Hepinize iyi ve sorunsuz akşamlar

iyi akşamlar canım....

aynen bende katiliyorum iyi fikir canim,hem bizim icinde kolay olur ,takip etmek icin sayfa sayfa aramayiz

tekrarlamaz inş. canım
listeyi _arzum_ yapıyo ona özel msj atılcak bilgiler
isimlerde çok güzelmiş canım
sanada canım iyi akşamlar

Kızzzlllaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr doktora gittim bugün bebeklerim ikizmiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşş ne düşüneceğimi şaşırdım hiç beklemiyodum ayrı yumurta ikizleri ve büyük ihtimalle 2-3 gün arayla olmuşlar birini gördü maşallah kalbi pıt pıt atıyo diğeri görünüyo fakat kalp atışını daha göremedi o çok küçükmüş haftaya cuma gideceğiz tekrar bakacak gelişiyomu noluyo diye çok fenayyıımmmm

neeeeeee süpeerrrrrrrrrrrrr manş. bebişlerine ay ne güzel ya sanada bebişlerinede

ayyyyyyyy bu cok guzel ,,allah nazardan saklasin ,saglikli dogumlar ibnsallah canim

kızıııııııımmmmmmmm muhteşem bir haber bu.....çok güzel...allah sağlıkla sıhhatle kucaklaşmayı nasip etsin canım....bizi de haberdar et gelişmelerden....

ayyyyyyyy bu cok guzel ,,allah nazardan saklasin ,saglikli dogumlar ibnsallah canim

neeeeeee süpeerrrrrrrrrrrrr manş. bebişlerine ay ne güzel ya sanada bebişlerinede

kızıııııııımmmmmmmm muhteşem bir haber bu.....çok güzel...allah sağlıkla sıhhatle kucaklaşmayı nasip etsin canım....bizi de haberdar et gelişmelerden....

Kızlaarr teşekkür ederim iyi dilekleriniz içiinnn çok şaşırdım korktum ama hemende alıştım fikre
İnşallah 2. bebeğim de tutunurda ikizlerim olur hayırlısı inşallah

canım doktor ii demiş endişe etme anlıyorum insanın kayıpları olunca daha farklı herşeyden korkar oluyo bende öleyim ama inanmak lazım güzel degerin yoksa sende benim gibi 2yle çarpıpmı durdun degeri

yok öle yapmadım ama acaba düşük mü die düşündüm halbuki doktor ii dedi evham düşünce böyle yapyor işte

_arzum_ ve turuncu çok teşekkür ederim mesajlarınızı aldım deneme 1diye başlıyorum bakalım çizelge olmuşmu bide benim netimde sorun var galiba çoğu yazdıgım çıkmıyo

Rica ederim canım...

Maaşallah...Ne güzel bir haber bu böyle..,inşaallah diğer bebişinde tutunurda ne güzel ikiz annesi olursun.
Canım sen klomen falan mı kullandın acaba ?

Canım eline sağlık çok güzel olmuş...

merhaba canım gözün aydın bebişini sağlıkla kucağına alırsın inş.Dr. normal dediyse içini ferah tut. Bu arada benim de sat 8 ağustos...

Rica ederim canım...

Maaşallah...Ne güzel bir haber bu böyle..,inşaallah diğer bebişinde tutunurda ne güzel ikiz annesi olursun.
Canım sen klomen falan mı kullandın acaba ?

teşekkür ederiimmmmm evet 1 ay klomen kullandım ve hemen ikiz tuttu

Geçmiş olsun canım.Rabbim bebişini korusun ...

Geçmiş olsun canım.Rabbim bebişini korusun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…