2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

pinarozkan01 ..01 ağustos...27...74....7 mayıs.....

1 gün var aramızda benimde 11 ağustos

benimde sat 11 agustos :) burada kendinle aynı heyecan ve duygulara sahip annelerle konuşmak ve paylaşmak çok keyifli.ben 23 ü cuma günü gideceğim akrapol bülent aydına inşallah gözümle görücem ve kalp atışlarını duyucam ve o zamannnnnnnnn gerçekten farkına varıcam :)))))))))) şu an hayal gibi herşey. ama evde acaba kızmı erkekmi tahminleri başladı.

olur canım... Ben dr sormuştum içemiyorsan nesquik karıştır demişti...

hayırlı olsun canım... bende 24. unde gideceğim... İnş görürüz bebişlerimizin pıt pıtlarını

Hayırlı cumalar selincim...Güzel dileklerin için teşekkür ediyorum.

kızlarrrr nasıl gidiyooo durumunuzda değişiklik var mı..ben bazen hamile olduğumu unutuorum ..bazen bel ağrısı oluo sizdee nasıl?

Şu sıralar ara sıra giren sancılarım olmasa bende unutacağım hamile olduğumu

benimde dun akşam belim ağrıdı biraz. Bi de mide bulantısı hissi var... Midem ağzımda gibi...

Süt içebiliyormusunuz.. Ben içmeye çalışıyorum...

O bulantı hissi ben de var.Çok rahatsız etmiyor ama yinede hafif hafif bulanıyor gibiyim.
Sütü çok ama çok seven biri olarak şu sıralar koklamadan içmeye çalışıyorum.Yoksa içim kalkıyor.

Benim karın ağrım devam ediyor,mide bulantısı başladı bugün,canım hiçbir şey yemek istemiyor bişey yemeyince de vicdan azabı çekiyorum ,kısır döngünün içindeyim

İştahsızlık bende de var canım ama zorla bişeyler yemeye çalışıyorum.Sen de öyle yap canım.

Canım saf süt içemiyorsan nesquikli veya ballı süt içebilirsin bence.

liste için ayrı bir topic açalım mı ne dersiniz. ayrı topic açtığımızda orayı kullanmayacağımız için liste topici arka sayfalara düşer mi bilmiyorum...

liste çok güzel olmuş canım ellerine sağlık sanırım mayıs annelerinin en yaşlı ben oluyorum

günaydın güzel hamişler nasılsınız dün öğle eve gittim laboya girdim çok hafif pembe leke geldi çok korktum sonra bir bel ağrısı ve sabaha kadr karnımın içi adet sancısı gibi baygın baygın ağrıdı am leke gelmedi bi daha ama karnımdaki sancı devam ediyor acaba pazartesiyi beklemeden gitsemmiki dua edin bize nolur bu sefer sıkı sıkı tutunsun meleğim bana sanırım sadece kalp atışını duymakta yetmiyor 9 ay endişem devam edecek hayırlısı olsun artık inşallah bişey olmaz meleğime

Süperrrrrrr sağlıkla kucağına alırsın inş.Mayısın ilk ikizleri bakalım başka ikiz çıkacak mı canım değerlerin nasıldı normalden daha mı yüksekti

teşekkür ederim canımm inşallah Allah nasip eder. değerim çok yüksek değildi aslında bilmiyorum yani bana öyle gelmemişti doktorda ilk kontrolde bişi söylememişti sat 1 ağustostu 6 eylülde kan testi yaptırmıştım 2032 idi yüksekmi bilmiyorum çok şaşkınım hala

liste için ayrı bir topic açalım mı ne dersiniz. ayrı topic açtığımızda orayı kullanmayacağımız için liste topici arka sayfalara düşer mi bilmiyorum...

bence yeni topik açalım ama hepimiz oraya gidelim böylece hem arka sayfalara düşmez hem de listemiz ilk sayfada olur ne dersiniz

İnşallah canım sana da çok çok geçmiş olsun doktor bana aşırı şiddetli kanaman olmazsa korkma dedi dün sende hiç korkma hiiç bişicik olmaz sen yeterki olumlu düşün

kızlaar ne güzel hiç bulantım yoktu bu sabah birden iş yerindeki masamın altındaki çöp kutusuna çıkarttıım yaa

Canım çok sevindim ins ikisini de saglikla kucağına alırsın zor ama bir o kadar da Guzel bir donem seni bekliyor

aah ah bu kadar tecrübesizlikle nasıl altından kalkacağım onu düşünüyorum Allah yardım eder inaşallah esas gidişat haftaya cuma belli olacak ama ben ikiz annesi olmaktan çok korkuyorum elbet çok güzel ama iyi bakamamaktan korkuyorum

pinarozkan01 ..01 ağustos...27...74....7 mayıs.....

ama burda neden ben yokum :84: benim sat 11 agustos tahmi:84:i dogum 17 mayıs 2012 yaşım 31 kilo 55 ankara allahımmmmmmm inşallahhhhh hepimiz sağlıkla alırız kucamıza bebeklerimizi.

bence yeni topik açalım ama hepimiz oraya gidelim böylece hem arka sayfalara düşmez hem de listemiz ilk sayfada olur ne dersiniz

canım ama şöyle bi durum var.. Eskiden msj sahibi mesajı düzletebiliyodu. Şimdi 3 kereden sonra izin vermiyolar yani ilk sayfada olsa bile güncellenek zor olacak...Neyse böle devam edelim...

Hem burada yazdığımız onca şeye de yazık olmasın..

cnm hayırlı olsun ya, çift yumurta ikizi olması beni bile heyecanlandırdı. hem ikiz olucaklar, hem tıpatıp birbirlerine benzemeyip farklı olucaklar. bence bu daha da güzeel:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…