2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım Rabbim meleğini korusun...

kızlar napıyorsunuzzzzz.. ben fatma gülü izliom bebişimle :)

Süperrrrrrr sağlıkla kucağına alırsın inş.Mayısın ilk ikizleri bakalım başka ikiz çıkacak mı canım değerlerin nasıldı normalden daha mı yüksekti

Geçmiş olsun canım Rabbim meleğini korusun...

Sağol canım Rabbim hepimizin meleklerini korusun

Gözün aydın ne güzel bi haber ikinci bebişde tutunur sıkı sıkı inşallah bizim işimiz zorda senin bizde bi kat daha zor artık Allah yardımcınız olsun

Canım çok sevindim ins ikisini de saglikla kucağına alırsın zor ama bir o kadar da Guzel bir donem seni bekliyor

Canım cgdm17 30 temmuz... eklersen sevinirim. Aranızda olabilmek çok güzel

Güzelim ne süpriz olmuştur. Allah kucağına almayı kısmet etsin ikisinide.

canım benim öncelikle ikiiz bebişlerin olacağını duyduğum için çook sevindim rabbim hayırlısıyla ikisinide kucağına almayı nasip etsin...seninle satlarımız aynı ve aynı gün beta hcg yaptırmışız onun için yukarıdaki yazını buldum benimde o gün beta 3900 küsür çıkmıştı acaba benimde ikiz olabilirmi heyecanlandım şimdi ben çook istiyorum dr sana herhangi bişey dedimi yani belliymiş betandan filan diye:)))

Canımmmmmmmmmmmmmmmmm süper bişey bu.......

Maşallah...

Ayyyy ne güzel yaa... kırkbir kere maşallah....

ALLAH HEPİMİZİ VE BEBİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN

KULLANICI ADI | SAT | ANNE YAŞ| ANNE KİLO|TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ | BEBİŞİN CİNSİYETİ | BEBEŞİN İSMİ |YAŞADIĞI ŞEHİR
fatmacann|11 TEMMUZ|||||
cileklikofret|24 TEMMUZ|||29 NİSAN 2012||
ylkn|29 TEMMUZ|||04 MAYIS 2012||
cgdm17|30 TEMMUZ|||05 MAYIS 2012|||
askocuk|31 Temmuz|28|56|06 MAYIS 2012||
pınarozkan01|01 AĞUSTOS|||07 MAYIS 2012||
Poseidon83|01 AĞUSTOS|||07 MAYIS 2012||
gampili|01 AĞUSTOS|||07 MAYIS 2012| İKİZ BEBİŞİMİZ |
ARZUM86|01 AĞUSTOS||56|07 MAYIS 2012|||İSTANBUL
hayatbayramolsa|01 AĞUSTOS|||07 MAYIS 2012||
TuRuNCu|02 AĞUSTOS|26||08 MAYIS 2012|||KAHRAMANMARAŞ
Belenay|02 AĞUSTOS|36|71|08 MAYIS 2012|||
eyay |03 AĞUSTOS| | |09 MAYIS 2012 ||
SEVSENA|03 AĞUSTOS|||09 MAYIS 2012||
zeynebim03|05 AĞUSTOS|||11 MAYIS 2012||
Gonca78|05 AĞUSTOS|||11 MAYIS 2012||
defne_ank|05 AĞUSTOS|||11 MAYIS 2012||
bir_dilim_pasta|06 AĞUSTOS|27|62,5|12 MAYIS 2012||
lareine|07 AĞUSTOS|||13 MAYIS 2012||
seraprap|07 AĞUSTOS|||13 MAYIS 2012||
TATARKIZ| 08 AĞUSTOS| ||14 MAYIS 2012|
lal55|08 AĞUSTOS|||14 MAYIS 2012||
kelebeklerim0407|09 AĞUSTOS|||15 MAYIS 2012||
pokahontas |11 AĞUSTOS| 31 |65 |17 MAYIS 2012|||İSTANBUL
elabebek|11 AĞUSTOS|||17 MAYIS 2012||
_arzum_ |12 AĞUSTOS| 27 | 58 |18 MAYIS 2012 |||İSTANBUL
nelleprte|12 AĞUSTOS|||18 MAYIS 2012 ||
selin7|13 AĞUSTOS|25 |54 |19 Mayıs 2012|||TEKİRDAĞ
benkide|15 AĞUSTOS|||21 MAYIS 2012||
golgemmm||||||
sevda__||||||
gaydin58||||||
lehayim||||||
cenera||||||

Son düzenleme:
kızlar listeyi sadece akşamları güncelleyip göndereceğim...liste ile ilgili bana özel msj gönderebilirsiniz...

Keşke ilk sayfaya koyabilseydik listeyi...

bu arada fatmacann ın sat tarihi yanlış galiba.. :44:

Son düzenleme:

günaydın tatlım.Allah sağsalim ikisinide kucağına almayı nasip etsin çok sevindim.Senin kan değerin kaçtı?benim kan değerimde diğer arkadaşlara göre baya bi yüksek bende merak ediyorum şimdi..

ayyyy çok güzel bi haberrr...tebrik ederim canım ilk ikizlerimiz geldi....ayy bizde bebişlerimizi görsekten rahatlasak yaa

MAYISAYININ EN GÜZEL ANNELERİİİİİİ HEPİNİZEEE GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALARRR....
İNŞALLLAHH BU MUBAREK GÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE SAĞLIKLI Bİ HAMİLELİK GEÇİRİR VE BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALIRIZZZZ

canımm çok sevindim maşallah allah nazardan saklasın.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ay çok güzel haber mayıs bebekleri artıyoor.

kızlarrrr nasıl gidiyooo durumunuzda değişiklik var mı..ben bazen hamile olduğumu unutuorum ..bazen bel ağrısı oluo sizdee nasıl?

kızlarrrr nasıl gidiyooo durumunuzda değişiklik var mı..ben bazen hamile olduğumu unutuorum ..bazen bel ağrısı oluo sizdee nasıl?

benimde dun akşam belim ağrıdı biraz. Bi de mide bulantısı hissi var... Midem ağzımda gibi...

Süt içebiliyormusunuz.. Ben içmeye çalışıyorum...

Benim karın ağrım devam ediyor,mide bulantısı başladı bugün,canım hiçbir şey yemek istemiyor bişey yemeyince de vicdan azabı çekiyorum ,kısır döngünün içindeyim

benimde dun akşam belim ağrıdı biraz. Bi de mide bulantısı hissi var... Midem ağzımda gibi...

Süt içebiliyormusunuz.. Ben içmeye çalışıyorum...

ben süt içemiyorum yaaa daha denemeyede başlamadım.gece koca bir bardak ayran içtim yattım.ben çocukluğumdan beri süt içmiyorum nasıl içecem şimdi aklıma gelince midem bulanıyor zaten acaba nesquik filan karıştırsak olur mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…