Benimde ağrıyooo.. Batıyo gibi. özellikle bugün çok batma oldu...
kızlar listeyi sadece akşamları güncelleyip göndereceğim...liste ile ilgili bana özel msj gönderebilirsiniz...
Keşke ilk sayfaya koyabilseydik listeyi...
bu arada fatmacann ın sat tarihi yanlış galiba.. :44:
Satım doğru doktora tahmini doğum tarihimi sordum tahmini doğum tarihin 6 mayıs dedi.
demekki normal ağrı olması herkeste olduğuna göre benim pek batmam kalmadı arada yokluyor sadece özellikle ayakta kaldığımda yürüdüğümde bide kızlar akıntınız ne durumda benim devam ediyor
Nası akıntı canım beyazmı ? bende de var hala..
demekki normal ağrı olması herkeste olduğuna göre benim pek batmam kalmadı arada yokluyor sadece özellikle ayakta kaldığımda yürüdüğümde bide kızlar akıntınız ne durumda benim devam ediyor
anladım cnm ama sabah nasıl korktum karnıma bi ağrı girdi aynı adet olcağın zaman ağrırya öyle normal ağrı değil deliriyodum nerdeysebenimde aynı canım ağrım çok oluyor ayakta durduğumda ve yürüdüğümde.doktoruma sordum ben normal ağrı onlar dedi kanaman olmadığı sürece korkma dedi.
benim devam ediyor...başa çıkamayınca havlu kağıt koyuyorum çamaşırıma
her tuvalete gidişte değiştiriyorum
anladım cnm ama sabah nasıl korktum karnıma bi ağrı girdi aynı adet olcağın zaman ağrırya öyle normal ağrı değil deliriyodum nerdeyse
neyseki sonra geçti rahatladım şimdide selinde varmış öle ağrı
bazen benimde öyle çoğalıyo ama normalde aşırı değil herkeste de var galiba
normal ağrılarımız bunlar telaşa gerek yok dinlenmek lazım bol bol ama benim iş yerinde mümkün olmuyor bu.akıntımda devam ediyor sürekli
ahh cnm çalışmak nasıl zordur sana ben evde zor geçiriyorum inanılmaz halsizlik var devamlı uykum var dün otutduğum yerde uyumuş kalmışımseninde devam ediyomu halsizliğin uyku halin
hemde nasıl dün işyerinde başka odaya geçip biraz kestirdim ama bugün anormal yogundu burası akşama gidip yemek yapcam daha direk yatış ondan sonra..:80:
hep böyle devam etmez umarımkıyamam yat tabi bebiş yoruluyor akşama kadar
selincim yarın benimde ilk randevum...saat 12:30 da gidicem senin kaçta randevun
inşallah hayırlı haberlerle döneriz
Satım doğru doktora tahmini doğum tarihimi sordum tahmini doğum tarihin 6 mayıs dedi.
hemde nasıl dün işyerinde başka odaya geçip biraz kestirdim ama bugün anormal yogundu burası akşama gidip yemek yapcam daha direk yatış ondan sonra..:80:
Mrb kızlar bende bu gün gittim hastaneye hamd olsun gördüm kalp atışımizida bebisimizide Rabbim herkese nasip etsin en kısa zamanda.âmin
güzel haberlerini bekliyoruz. git gelde doktorla ilgilide bilgi ver umarım memnun kalırsın
fatmacan benim sat 31 temmuz ve tahmini doğum tarihim dk da internettede 6 mayıs çıkıyo kafam karıştı seninkini görünce
tatlım boşver yemeği falan hemen yat eve gidince taze babalar yapsın birazda yemekleri bizim bol bol dinlenmemiz lazım
Mrb kızlar bende bu gün gittim hastaneye hamd olsun gördüm kalp atışımizida bebisimizide Rabbim herkese nasip etsin en kısa zamanda.âmin
güzel haberlerini bekliyoruz. git gelde doktorla ilgilide bilgi ver umarım memnun kalırsın
canım ben doktorumdan memnunum zaten evlendiğimden beri gidiyorum kızımın hamileliğinde de takiplerimi yaptı
doğumumu yaptırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?