2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Benimde ağrıyooo.. Batıyo gibi. özellikle bugün çok batma oldu...

demekki normal ağrı olması herkeste olduğuna göre benim pek batmam kalmadı arada yokluyor sadece özellikle ayakta kaldığımda yürüdüğümde bide kızlar akıntınız ne durumda benim devam ediyor

kızlar listeyi sadece akşamları güncelleyip göndereceğim...liste ile ilgili bana özel msj gönderebilirsiniz...

Keşke ilk sayfaya koyabilseydik listeyi...

bu arada fatmacann ın sat tarihi yanlış galiba.. :44:

Satım doğru doktora tahmini doğum tarihimi sordum tahmini doğum tarihin 6 mayıs dedi.

Satım doğru doktora tahmini doğum tarihimi sordum tahmini doğum tarihin 6 mayıs dedi.

hımmm. tamam canım o zaman sana 6 mayıs yazayım.. listenin başında kal ama :))

off yaa 3 yada 5 kereden sonra listede güncellemeye izin vermiyo. bu kötü olmuş... Canım bi sonraki güncellemede yazsam olur dimi...

Son düzenleme:
demekki normal ağrı olması herkeste olduğuna göre benim pek batmam kalmadı arada yokluyor sadece özellikle ayakta kaldığımda yürüdüğümde bide kızlar akıntınız ne durumda benim devam ediyor

Nası akıntı canım beyazmı ? bende de var hala..

benimde aynı canım ağrım çok oluyor ayakta durduğumda ve yürüdüğümde.doktoruma sordum ben normal ağrı onlar dedi kanaman olmadığı sürece korkma dedi.

benim devam ediyor...başa çıkamayınca havlu kağıt koyuyorum çamaşırıma
her tuvalete gidişte değiştiriyorum

benimde aynı canım ağrım çok oluyor ayakta durduğumda ve yürüdüğümde.doktoruma sordum ben normal ağrı onlar dedi kanaman olmadığı sürece korkma dedi.
anladım cnm ama sabah nasıl korktum karnıma bi ağrı girdi aynı adet olcağın zaman ağrırya öyle normal ağrı değil deliriyodum nerdeyse
neyseki sonra geçti rahatladım şimdide selinde varmış öle ağrı

benim devam ediyor...başa çıkamayınca havlu kağıt koyuyorum çamaşırıma
her tuvalete gidişte değiştiriyorum

bazen benimde öyle çoğalıyo ama normalde aşırı değil herkeste de var galiba

normal ağrılarımız bunlar telaşa gerek yok dinlenmek lazım bol bol ama benim iş yerinde mümkün olmuyor bu.akıntımda devam ediyor sürekli

normal ağrılarımız bunlar telaşa gerek yok dinlenmek lazım bol bol ama benim iş yerinde mümkün olmuyor bu.akıntımda devam ediyor sürekli

ahh cnm çalışmak nasıl zordur sana ben evde zor geçiriyorum inanılmaz halsizlik var devamlı uykum var dün otutduğum yerde uyumuş kalmışımseninde devam ediyomu halsizliğin uyku halin

ahh cnm çalışmak nasıl zordur sana ben evde zor geçiriyorum inanılmaz halsizlik var devamlı uykum var dün otutduğum yerde uyumuş kalmışımseninde devam ediyomu halsizliğin uyku halin

hemde nasıl dün işyerinde başka odaya geçip biraz kestirdim ama bugün anormal yogundu burası akşama gidip yemek yapcam daha direk yatış ondan sonra..:80:

Mrb kızlar bende bu gün gittim hastaneye hamd olsun gördüm kalp atışımizida bebisimizide Rabbim herkese nasip etsin en kısa zamanda.âmin

selincim yarın benimde ilk randevum...saat 12:30 da gidicem senin kaçta randevun
inşallah hayırlı haberlerle döneriz

güzel haberlerini bekliyoruz. git gelde doktorla ilgilide bilgi ver umarım memnun kalırsın

fatmacan benim sat 31 temmuz ve tahmini doğum tarihim dk da internettede 6 mayıs çıkıyo kafam karıştı seninkini görünce

hemde nasıl dün işyerinde başka odaya geçip biraz kestirdim ama bugün anormal yogundu burası akşama gidip yemek yapcam daha direk yatış ondan sonra..:80:

tatlım boşver yemeği falan hemen yat eve gidince taze babalar yapsın birazda yemekleri bizim bol bol dinlenmemiz lazım

yapıyo zaten kocişim geçen dışarda yedik,dün kayınvaldede bugün evimiz artık yardım eder saolsun.benden çok dikkat ediyor kendi zaten ayakta durma git yat şunu ye bunu yee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…