2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben hala adet olmadım, her gece karnım ağrıyor olacağım sanıyorum ama bişey yok.
Acaba yine adet düzensizliğinden gecikme mi oluyor yoksa hamilemiyim, bilemiyorum. Geçen akşam yaptığımda negatifti.
Pazartesiye kadar olmazsam kan testi yaptıracağım ... Böyle bişey bilmeden beklemek çok sıkıcı...

hamile kaldığımda sigarayı bırakmışım,işkenceli bir dönemdi, AMA ÇOKKKKKKKKK ÇOKKKKKKKKKK TEŞEKKÜR EDEİM KIZLAR valla muhabbet sohbet aratmıyosunuz bana o laneti SAĞOLUN VAROLUNNNNNNNNNNNNN MAYIS ANNELERİ... TAMA ÇOK KONUŞTUM BUGÜN

Ankaradaki arkadaşlar hangi hastaneye ve hangi doktora gidiyorsunuz?
Bu arada ikiz haberini duyunca çok sevindim,mayıs ayının ilk ikiz bebişlerini öğrendik.Benim de 4+6 iken beta Hcg değerim çok yüksekti acaba benim de ikiz olabilir mi?Dr çok şaşırmıştı yüksek olmasına ama bişey söylemedi.Acaba??

Son düzenleme:
OOOOOOOOOFFFFFFFFFFF LİNKTE SORUN OLUYO TAM OLARAK Yenyıl Mayıs Anneleri BÖLE ARA KOPYALA YAPIŞTIR YAP.

Bülent beyin adı çok geçiyor internette,randevuları çok yoğun oluyormuş,sen kaç gün önceden randevu almıştın?

BEN BÜLENT BEYE ÖZEL ULAŞTIM GATADAN REFERANSLA DİĞER TÜRLÜ OCAK AYINA VERİYORLAR.ama şöyle yapabilirsin orda ışın hanımdan randevu alıp ocak a kadar ona gider sonra bülent beye devam edersin.ama sen illa bülent diyosan ilk ne zamana verirlerse al randevunu biçok kişi öle yapıyor.

herkese merhaba hamişler
maaşllah size sabah bi okumaya başladım daha yeni sayfa sonuna gelebilmişim. dünüde okudum tabi. güzel oldu bu topik

cnm hamile kaldığında da aynı adet sancısı gibi sancıların oluyo şimdi hastalandın hastalancakmışsın gibi hissediyosun kendini.Bnm hala sancılarım var. Pztye kadar sabret cnm inşallah hamilesindir.

liste için ayrı bir topic açalım mı ne dersiniz. ayrı topic açtığımızda orayı kullanmayacağımız için liste topici arka sayfalara düşer mi bilmiyorum...

2 gundur ayni seyi yaziyorum ben de ayri topik acmak en mantiklisi

Shadow Biz çatladık meraktan sen hala bekliyosun. ben günüm geçmesini bile beklemedim kan testi yaptırmak için.belirsizlik beklemek ne olucak diye iyi sabrediyosun vallahi

bu habere sevindimm eline sağlık şimdiden birazdan orayada giricem

bende katılamam canım herkes hamiş oldugumu anlar ben bu topiğe yazarken bile başta tereddüt ettim çok arkadaşım var onlar bile bilmiyo 3ay bitsin geliriz facede

bizim ailede ve etrafımızdaki herkes biliyo bebişimizi özellikle ailelere bayram hediyesi verdik müjdeyi arife gecesi öğrenince sabah bayramlarını kutlamadan hepsine söyledik hem çok sevdiğim bi ablam ne kadar çabuk duyulursa bebeğin o kadar çabuk konuşur diyo bakalım görücez

bekliyorum yenyıl mayıs anneleri face grubuna.daha birşey koymadım ama isteğiniz ve kalabalık olduğunda aradığınız herşey olcak.herşey bebişler için. burası çok güzel ama tek sorun birisi bişe yazsa cevabını bulması çok zor,en azında orda sorusunun altında cevaplarını rahat rahat okur.

canım böyle kişisel sayfa gibi değil beğen sayfası açılsa daha iyi olmaz mı? Arkadaş olarak eklemeye ve kişiel bilgileri paylaşmaya gerek kalmadan Sadece beğen butonuna basmak yeterli olur 2012 Mayıs anneleri olarak da olabilir.

canim ben de arada sirada bakabiliyorum bir cok sayfa birikince gecmise bakmiyorum bile
daha bu ne ki bak karinlar sistikce gece uykulari kacicak gececiler gelip gece sohbeti yapicaklar, msn de konusur gibi sayfalar ilerlicek...... su an sayfalar yavas bile ilerliyor alslinda. sen yakaladigin yerden katilacaksin muhabbete yoksa gecmisi okumaya kalksan isin icinden cikamazsin

leoncum, bizim ocak analari bu face yuzunden dagildilar canim o yuzden kalsin ben faceye gelmiyim. facede herkes birbirlerini gorup siyasi yonelimlerini anliyorlar ve zaman sonra ozellikle secimlerden sonra birbirine face uzerinden laf atmalar basliyor...... birbirine tahammul edemeyen farkli gruplasmalar oluyor...... o yuzden face bu tarz forum topluluklari icin uygun degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…