2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Mrb kızlar bende bu gün gittim hastaneye hamd olsun gördüm kalp atışımizida bebisimizide Rabbim herkese nasip etsin en kısa zamanda.âmin

canım gözün aydın.. bizde yarın gidiyoruz.. inşallah darısı başımıza..

benim randevum yarın 10:10 da.. en erken saati aldım :)

Canım yarın senin de randevun varmış ben heyecanlıyım sen de durum ne?Bu arada benim randevum 10.30da

cevap yazdım ama görmedin sanırım

kızlar iyi akşamlarr....2 gün tatillllllllllllll :):)

bakalım Allahın izni ile yarın meleğim ile randevum var :)

Son düzenleme:
Kızlar korkudan ölmek üzereyim. Her günüm kabus gibi geçiyor. Yardımlarınıza ihtiyacım var doğrusu. Hiç ama hiçbir belirtim yok, hatta hamile olduğumu unutacağım o derece. anneme ve kızkardeşime sordum onlarda da hiç bulantı ve kusma olmamış, genetik olabilir dediler. ama ben geçen ocakta boş gebelik yaşadığım için tekrarı olma düşüncesi beni çok üzüyor. Söylemesi ayıp akıntım bile yok, herkesin en azından akıntısı olmuş. bu kadar belirtisiz olmam normal mi diye meraklanıyorum. Salı günü keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi doktor. Zırt pırt arayıp adamı rahatsız etmek istemiyorum paranoyak gibi. Belirtim yok diyen varmı başka. Ben 6+0'ım bugün. Liste yapan arkadaşlara bilgileri özelden atacağım, forumun her sayfasını takip etmek zor olabilir herkes için ama buraya da yazayım. yaş 33 kilo 65, şehir istanbul, ataşehir. Herkese sevgiler. Bu forum da olmasa stresten çatlardım. İyiki varsınız. Son olarak face grubu konusunda olumsuz görüş bildiren arkadaşa katılıyorum. İnsanlar birbirlerinin siyasi-sosyal vb. eğilimlerini bilince işler sevimsiz olabiliyor. Oysaki burada herkesi sadece nickinden tanımak, yalnıca aynı duygu kaygı, endişe ve mutlulukları, insani duyguları beraberce paylaşmak daha saf geliyor bana.

kızlar bugün miniğimi görmeye gittim.Kalp atışlarını duyamasamda görmek nasip oldu çok şükür.
Cihaz kalp atışlarını duyurmadığı için duyamadık ama genel olarak herşey yolunda dedi doktor.
Şuan 6+3 teyiz ve miniğimiz 3 mm.

ayyyyy ne güzel yaaa çok sevindim inşallah doguma kadar böyle güzel güzel gider .bana daha 3 hafta var günler geçer mi??

İşten çıktım eve gelesiye ne çok sayfa ilerlemiş vallahi bana birşey soran olduysa kusura bakmasın göremem nette gözlerim ağrıyor taramaktan üzgünüm.

ayrıca face fikri rahatsız etti madem boşverin gitsin,ben saygı duyarçogunluğa uyarım.

ayrıca arzummmmmmmmmmmm bilgilerim eksik listede kilom 55 ve yaşım 31 ve şehir ankara aman eksik kalmasın :) muck

bu arada yeni topik ve yanlızca mayıs 2012 annelerinin olacağı yeni topiğe kalpten EVET :)

bu arada üstteki yorumda arkadaşım endişeye mahal yok bendede hiçbir değişim bulantı kusma yok.yanlızca regl öncesi olan hafif sendromlarvar.meraklanma herşey yolunda İNŞALLAHHHHHHHH

canım bence panik yapma ailende böyle varsa ve doktor herşey yolunda diyorsa problem yoktur.sen stres yaparsan bebekte gerilir o yüzden onların bizimle kalmasını istiyorsak sakin olcaz.

Merhaba Turuncu;
Öncelikle ssenin adına çok sevindim, hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın umarım.
yukarda yazmıştım ben de çok merak ediyorum ama vajinal baktırmak zorunda kalırım diye gitmiyorum, hoş zaten doktorda karından görünecei zaman gel dedi. Sen karından mı baktırdın.

arkadaşlar madem öyle ozaman mail adresim mysbbk2012@hotmail.com isteyen arkadaşlar ekleyin pleaseeeee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…