bu ayki randevumuzu ameliyatı var diye iptal ettiler akademiye gittim mecburen bi daha öyle olursa düşünüyoruz bizde tavsiyen için sağol canım...
selam kızlar doktordan geldik 3 lü testimiz normal cıktı
Günaydınnn herkese
Tosti inşallah güzel haberlerle döneceksin canım...Bekliyoruz seni...
herkese merhaba aylardır sizi takip ediyorum bende 18+4 haftalık hamileyim bende size katılabilirmiyim..
mrb kızlar bende 20 haftalık hamileyim beni de aranıza alır mısınız....
Ne bileyim canım ya zaten doktorumu değiştircem,ondan üstelemedim pek biraz suratsız bi doktor,bir de çok fazla ultrasona girmekte iyi değil diyorlar bebek için ondan ısrar etmek istemedim.Geçen hafta girmiştim ultrasona.Yoksa ben de çok özledim kızımıHayırlı haberlerle gel canım inşallah..
tatlım hayırlı olsun prensesin :) bebişler kanımızı şunumuzu bunumuzu herşeyimizi emiyor valla :)) doktor kan için bişi verim demedi mi?
cnmm hayırlı olsun paşan geliyormuş :)) erkek anneleri çoğalıyor kızlar bizi geçmesin :))
cnm inşallah bi zararı olmamıştır. evham yapma. istersen güzel bi ayran iç yarasın bebişine :))
canım hayırlı olsun sonuçların Allah esirgesin bebeklerimizi bizi..off söyleseydin gösterseydi yine. ben hemencecik özlüyorum ya heycandan resmini istemeyi de unutuyorum
Hoşgeldin canım.mrb kızlar bende 20 haftalık hamileyim beni de aranıza alır mısınız....
Canım 3 hafta sonraya randevu verdi,ama demiştim sana da doktorumu değiştircem diye,ondan üstelemedim.Detaylı ultrasonu da yeni gideceğim doktora söyleyeceğim.Çok iyi anlatıyorlar bu yeni doktoru bakalım artık,normal doğum yaptırma oranı fazlaymış,bizim iki tanıdık onda doğurdu ikidi de normal oldular çok memnunlar bakalım inşallah ben de memnun kalırım.canım sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim, umarım bundan sonrada herşey böyle yolunda giderde, sağlıklı,eli ayağı düzgün tombiş tombiş bebişlerimiz olur...
ama keşke doktora ultrasona girmek istediğini söleseydin,bi dahaki randevu ne zaman, detaylı ult verdimi???
babayada yazık yaw ole şakalar yapma
canım oğluşun hayırlı olsun bugün pipili bebişler bastı burayıdr un sölediği içinde evham yapma ne güzel oturarak çalışıyomuşsun, birazda eğilip kalkarkenki hareketlerine dikkat et, çok uzanma gerinme ağır kaldırma... Allahın izniyle bişey olmaz inşallah...
sonuçlarına sevindim canım, seninde için rahatlamıştır...benimde bugün 18+3 ama bendede tık yok yaw hiç bişey hissetmiyorum daha...
hoşgeldinnnnn
Sabret canım yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz 1 hafta geçecekgünaydın mutluyum hoşgeldin, ben de yeni girebildim bağlantıda bir sorun vardı sabahtan beri açamıyordum
of ya ben de çok özledim oğlumu haftaya kadar nasıl sabredicem bakalım :S
Çok kafana takma zeynepçim ya,şu an çoğumuz hissetmiyor zaten,bir kerelik kısa üzülmenin o kadar çok etkileyeceğini sanmıyorum merak etme iidir canım bebişin.kızlar cidden kafama takılıyor
20+3'teyiz ve az çok biliyorsunuz bebeğim kıpır kıpır yaramaz birşeydi hatta onu dinlemekten işime konsantre olamıyordum
2 gün önce eşimin ailesi sebebiyle eşimle tartıştık ve saatlerce kendime gelemedim ağlamaktan
nrormalde bebeğim hissetmesin diye canım biraz sıkılsa müzik dinler meyve yer hava almaya fln çıkardım ama bu sefer yapamadım
o günden beri çok az hareket ediyor hatta dün gece hiç hissedemedim
babası ertesi gün gönlümüzü aldı ama kayınvalidemlerle hala sıkıntılıyım
kafama takmamaya çalışıyorum bebişimden özürler diliyorum çikolatalar yiyorum ne yapayım bilemedim
abdest alıp tövbeler ediyorum dualar ediyorum öyle koyuyorum elimi karnıma
nolur bebişim ya anneye okkalı tekmelerinden birini at da barışalım bir daha üzülmek sıkılmak yok söz!!:85:
Katılmış oldun bile canım hoşgeldinherkese merhaba aylardır sizi takip ediyorum bende 18+4 haftalık hamileyim bende size katılabilirmiyim..
masallah Allah şimdiden şifa versin bebişine
cnm cok iyi haftasıyla uyumlu neyne.net sitesinden kac haftalık hamileyimden bakıyorum ben orda 17 haftalık bebek 150 gr MAASALLAH nazar degmesin oglusumuza Allah analı babalı büyütsün hayırlısıyla eline almayı nasip etsin :)))
hadi gözünaydın cnm. oğluşun hayırlı olsun. bir daha ki kontrolde de güzel haberlerle geleceğine eminim.
demir ilacı kullandırır herhalde. bende sürekli olan bir problem olduğu için, hamileliğimi öğrendiğimden beri kullanıyorum. kızın da hayırlı olsun. gözünaydın.
geçmiş olsun cnm. bende belirli bir süreye kadar zararı yok diye okumuştum.dişine güveneceksin artık.yoksa o ağrıyla 5 ayı geçirmen zor, ayrıca tedavisiz durmanın bebeğe de zararı olabilir.
hayırlı olsun oğluşun cnm. gözünaydın. bizim doktorda ikili sonuçları yeterli, detaylıya girersin dedi.
hayırlı olsun oğluşun. gözünaydın cnm.
inşallah birşey yoktur cnm. iyi haberlerini bekliyoruz.
hayırlı olsun cnm erkekin. inşallah birşey olmaz. sende ne yapacaksın, artık daha da dikkat edersin.
hadi geçmiş olsun sende atlattın testleri, bundan sonrada herşey yolunda gider inşallah canım,maşallah diyeyim bebişine,,,oğluşuna yada prensesine derdim ama yine göstermemiş senin inatçı baksana....selam kızlar doktordan geldik 3 lü testimiz normal cıktı
tr.21 riski 1:3266
yaş riski 1:1086 cıkmış 4 lü yapmıyor doktorum
bebeğim haftasıyla uyumlu 18+5 cıktı baş popo mesafesi 15,76 cm
yan durdugu için yine cinsiyetini öğrenemedik sağlıklı olsunda elbet öğreniriz artık nazlı bebişim benim
9 ocakta bir daha ki randevumuz aç gidecekmişim şeker yüklemesi yapılacak dedi dr böyle işte binlerce kez şükürler olsun rabbime yine mutlu döndük evimize elhamdülliallah[
doğru söylüyorsun zaten çok sık girmekte pek sağlıklı değil diyolar ama insan merak ediyo işte, bende 23 aralığa şafak sayıyorum işte,eşim arada bi gitsekmi acaba deyip duruyoCanım 3 hafta sonraya randevu verdi,ama demiştim sana da doktorumu değiştircem diye,ondan üstelemedim.Detaylı ultrasonu da yeni gideceğim doktora söyleyeceğim.Çok iyi anlatıyorlar bu yeni doktoru bakalım artık,normal doğum yaptırma oranı fazlaymış,bizim iki tanıdık onda doğurdu ikidi de normal oldular çok memnunlar bakalım inşallah ben de memnun kalırım.
:124::124:
hadi geçmiş olsun sende atlattın testleri, bundan sonrada herşey yolunda gider inşallah canım,maşallah diyeyim bebişine,,,oğluşuna yada prensesine derdim ama yine göstermemiş senin inatçı baksana....
doğru söylüyorsun zaten çok sık girmekte pek sağlıklı değil diyolar ama insan merak ediyo işte, bende 23 aralığa şafak sayıyorum işte,eşim arada bi gitsekmi acaba deyip duruyo....inşallah bu doktor iyi denk gelirde memnun kalırsın...bende çok normal doğum istiyorum canım yaa rabbim inşallah izin verir... sen hissetmeye başlamışmıydın sahi???
kızlar merhaba ben pek yazmasamda sürekli okuyup takip ediyorum 18+1 günlügüm ve daha bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum korkmaya başladımnormalmi lütfen bişeyler yazın kendimi dinlemekten kafaı yicem
kızlar merhaba ben pek yazmasamda sürekli okuyup takip ediyorum 18+1 günlügüm ve daha bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum korkmaya başladımnormalmi lütfen bişeyler yazın kendimi dinlemekten kafaı yicem
Kızlar faceden takip edenler varsa bilirler, ben 6 kilo aldım... Çok değil mi???
tatlım korkma bende senin gibiyim 14. haftada elimi koyarak hissettim, geçen haftada tekmelerini yedim oğlumun bir kaç gündür tekmeler kesildi, elimi koyarak hissetmeye başladım uzman tvde normal olduğu söyleniyor,elini koyarak hissediyormusun?
Ya canım bişeyler hissediyorum sanki,genelde sabahları oluyor bu ara, bağırsaklarımda sanki böyle gaz boşalması gibi bişeyler oluyor ama daha farklı,yoksa öyle tekme filan hissetmiyorum.Bir de arada bir damar atıo göbeğimin üstünde onu hissediyorum nabız atması gibi,ama tam emin değilim gene de.Bu arada ben de çok istiyorum canım normal doğumu,abimlerin doğumcusu anlatmış onlara abimde bana anlatmıştı,normal doğumda bebek anneden çıkarken o yolda bir sıvı varmış bebeğin bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlıyormuş,hem de normal doğumda acı çektiğin için hormonlar anneliği daha çabuk kabulleniyormuş ,normal doğumda çabuk süt gelmesinin nedeni buymuş,daha bişeyler daha söylemişti bebeğe yararlı ama tam hatırlamıyorum.Anneye yararını zaten söylemeye gerek yok 1gün de kalkıyorsun.İnşallah kısmet olur canım isteyenlere.
Toplam 18 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 6 ziyaretçi)
EDAN, cenera, zeynepYUS, sevgi006, hayalim41, esrayhan, yavrukedii, mutluyummmmmm, TuRuNCu, snoopybn, EYLÜLÜM, azademel
Eki Görüntüle 305759 Eki Görüntüle 305759 Eki Görüntüle 305759 Eki Görüntüle 305759
selam kızlar doktordan geldik 3 lü testimiz normal cıktı
tr.21 riski 1:3266
yaş riski 1:1086 cıkmış 4 lü yapmıyor doktorum
bebeğim haftasıyla uyumlu 18+5 cıktı baş popo mesafesi 15,76 cm
yan durdugu için yine cinsiyetini öğrenemedik sağlıklı olsunda elbet öğreniriz artık nazlı bebişim benim
9 ocakta bir daha ki randevumuz aç gidecekmişim şeker yüklemesi yapılacak dedi dr böyle işte binlerce kez şükürler olsun rabbime yine mutlu döndük evimize elhamdülliallah[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?