2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnn herkese
Tosti inşallah güzel haberlerle döneceksin canım...Bekliyoruz seni...
selam kızlar doktordan geldik 3 lü testimiz normal cıktı
tr.21 riski 1:3266
yaş riski 1:1086 cıkmış 4 lü yapmıyor doktorum
bebeğim haftasıyla uyumlu 18+5 cıktı baş popo mesafesi 15,76 cm
yan durdugu için yine cinsiyetini öğrenemedik sağlıklı olsunda elbet öğreniriz artık nazlı bebişim benim
9 ocakta bir daha ki randevumuz aç gidecekmişim şeker yüklemesi yapılacak dedi dr böyle işte binlerce kez şükürler olsun rabbime yine mutlu döndük evimize elhamdülliallah [

Son düzenleme:
Dilaradg

Canım test sonuçlarını internetten baktım dr 4 lü test sonucumda cıksın hepsi için bir yorum yapacak muhtemel kan için de bır takvıye yapacak...

Ftmcln;

Sağol canım teşekkür ederim.. Evet demir hapı verir heralde ben siyah kuru üzüm yemeye başladım çok yükseltiyormuş kanı

wwwprenseswww

oğluşun hayırlı uğurlu olsun canım

ben sordum ne zaman hissedicem diye bebeğimi daha var dedi

Ne bileyim canım ya zaten doktorumu değiştircem,ondan üstelemedim pek biraz suratsız bi doktor,bir de çok fazla ultrasona girmekte iyi değil diyorlar bebek için ondan ısrar etmek istemedim.Geçen hafta girmiştim ultrasona.Yoksa ben de çok özledim kızımı
mrb kızlar bende 20 haftalık hamileyim beni de aranıza alır mısınız....
Hoşgeldin canım.
Canım 3 hafta sonraya randevu verdi,ama demiştim sana da doktorumu değiştircem diye,ondan üstelemedim.Detaylı ultrasonu da yeni gideceğim doktora söyleyeceğim.Çok iyi anlatıyorlar bu yeni doktoru bakalım artık,normal doğum yaptırma oranı fazlaymış,bizim iki tanıdık onda doğurdu ikidi de normal oldular çok memnunlar bakalım inşallah ben de memnun kalırım.
günaydın mutluyum hoşgeldin, ben de yeni girebildim bağlantıda bir sorun vardı sabahtan beri açamıyordum
of ya ben de çok özledim oğlumu haftaya kadar nasıl sabredicem bakalım :S
Sabret canım yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz 1 hafta geçecek
Çok kafana takma zeynepçim ya,şu an çoğumuz hissetmiyor zaten,bir kerelik kısa üzülmenin o kadar çok etkileyeceğini sanmıyorum merak etme iidir canım bebişin.
herkese merhaba aylardır sizi takip ediyorum bende 18+4 haftalık hamileyim bende size katılabilirmiyim..
Katılmış oldun bile canım hoşgeldin:124::124:

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz ben pek yazamasam da mutlaka okumaya çalışıyorum ama bebeğimin hareketini bir hissedim neler yazıcam nelerrrr:)))

masallah Allah şimdiden şifa versin bebişine

Hepinize tesekkur ederim kizlarr cok öpüyorum hepinizi kendinize ve bebislerinize iyi bakin...

hadi geçmiş olsun sende atlattın testleri, bundan sonrada herşey yolunda gider inşallah canım,maşallah diyeyim bebişine,,,oğluşuna yada prensesine derdim ama yine göstermemiş senin inatçı baksana....
doğru söylüyorsun zaten çok sık girmekte pek sağlıklı değil diyolar ama insan merak ediyo işte, bende 23 aralığa şafak sayıyorum işte,eşim arada bi gitsekmi acaba deyip duruyo....inşallah bu doktor iyi denk gelirde memnun kalırsın...bende çok normal doğum istiyorum canım yaa rabbim inşallah izin verir... sen hissetmeye başlamışmıydın sahi???

Ya canım bişeyler hissediyorum sanki,genelde sabahları oluyor bu ara, bağırsaklarımda sanki böyle gaz boşalması gibi bişeyler oluyor ama daha farklı,yoksa öyle tekme filan hissetmiyorum.Bir de arada bir damar atıo göbeğimin üstünde onu hissediyorum nabız atması gibi,ama tam emin değilim gene de.Bu arada ben de çok istiyorum canım normal doğumu,abimlerin doğumcusu anlatmış onlara abimde bana anlatmıştı,normal doğumda bebek anneden çıkarken o yolda bir sıvı varmış bebeğin bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlıyormuş,hem de normal doğumda acı çektiğin için hormonlar anneliği daha çabuk kabulleniyormuş ,normal doğumda çabuk süt gelmesinin nedeni buymuş,daha bişeyler daha söylemişti bebeğe yararlı ama tam hatırlamıyorum.Anneye yararını zaten söylemeye gerek yok 1gün de kalkıyorsun.İnşallah kısmet olur canım isteyenlere.

kızlar merhaba ben pek yazmasamda sürekli okuyup takip ediyorum 18+1 günlügüm ve daha bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum korkmaya başladımnormalmi lütfen bişeyler yazın kendimi dinlemekten kafaı yicem

kızlar merhaba ben pek yazmasamda sürekli okuyup takip ediyorum 18+1 günlügüm ve daha bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum korkmaya başladımnormalmi lütfen bişeyler yazın kendimi dinlemekten kafaı yicem

cnm korkma yaa bizlerde pek hisetmiyozki daha
hatta ben doktoruma sordum doktorum bana daha küçük olduğu için
onu hissetmiyon dedi bende deli gibi olmuşum her dakka
elim karnımda ama hissetmek için daha erken cnm

ya neden herkes hıssedemıyorum dıyee panıkledıı bugun bence cok erken daha hıssedenler var ama herkes bır degılkıı 20. haftadan ıtıbaren herkes hıssedecek bıraz sabırrrr daha bebısler cok kucuk

Kızlar faceden takip edenler varsa bilirler, ben 6 kilo aldım... Çok değil mi???

ben verdiklerimle beraber 4,5-5 kilo aldım 21. haftanın içindeyim
verdiklerimi saymazsak 60 başladım 62 kiloyum doktorum normal diyor zaten şekerden ziyade bebek için proteinli besinler tüketiyorum o yüzden almıyor olabilirim
ama hepten çiroz gibi görünüyorum ortada bi şişlik var sadece
azcık alasım var ama olmuyor hareketliyim işte de bu aralar devamlı bi orda bi burda belki bu yüzdendir

sen de takma kafana
ekmeği şekeri çok tüketme bebeğin için beslen yeter.
ondan sonra alıyosak da alırız napalım

elimi koyunca hissetmiyorum eskiden hep hissederdim yer değiştirdi de ben mi bulamıyorum acaba :S

ya böle şeyleri duydukça hırslanıyorum çok rabbim inşallah nasip eder, ben sezeyanla normal doğumu kesinlikle bir tutmuyorum, doğum bambaşka bişey, herşey olması gerektiği gibi, Rabbimin uygun gördüğü herşeyde mutlaka bi yarar vardır zaten,,,benim 7-8 kişilik bi arkadaş gurubum var lise arkadaşlarıyız ama heray bigün birimizde toplanıyoruz bırakmadık birbirimizi..... arkadaşlarımdan sadece 1i normal doğum yaptı oda kendi ısrarıyla çünkü çocuk 4 kg ya yakındı doktoru sezeryana alacaktı ama o istemedi,inatlaştı ve çatır çatır doğurdu şimdi çocuğu 1,5 yaşında hala emziriyo, diğerleri hep sezeryan ve sütleri çoktan kesildi, hele birinin 3 ayda bitti...diyorumya Allahım herşeyi doğasına uygun kararlamış, inşallah bizde hayırlısıyla normal yoldan kavuşuruz bebeklerimize...

ne güzel ya maşallah canım,
Allah 4-5 ay sonra kucağımızda sağlıklı bebişlerimizle mutlu mesut ve şükrederek dönmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…