Kızlar faceden takip edenler varsa bilirler, ben 6 kilo aldım... Çok değil mi???
kızlar cidden kafama takılıyor
20+3'teyiz ve az çok biliyorsunuz bebeğim kıpır kıpır yaramaz birşeydi hatta onu dinlemekten işime konsantre olamıyordum
2 gün önce eşimin ailesi sebebiyle eşimle tartıştık ve saatlerce kendime gelemedim ağlamaktan
nrormalde bebeğim hissetmesin diye canım biraz sıkılsa müzik dinler meyve yer hava almaya fln çıkardım ama bu sefer yapamadım
o günden beri çok az hareket ediyor hatta dün gece hiç hissedemedim
babası ertesi gün gönlümüzü aldı ama kayınvalidemlerle hala sıkıntılıyım
kafama takmamaya çalışıyorum bebişimden özürler diliyorum çikolatalar yiyorum ne yapayım bilemedim
abdest alıp tövbeler ediyorum dualar ediyorum öyle koyuyorum elimi karnıma
nolur bebişim ya anneye okkalı tekmelerinden birini at da barışalım bir daha üzülmek sıkılmak yok söz!!:85:
valla canım bende daha hiç almadım karnım bile çok çıkmadıseninkimi fazla benimkimi az karar veremedim valla
bende 5 kilo almışım diyet yapmaya çalışıyorum olmuyor yapıcak bişey yok sanırım
18+4 haftalık sen kaç haftalıksın
evet kocaeli canım sendemi kocaelindesin
Kızlar faceden takip edenler varsa bilirler, ben 6 kilo aldım... Çok değil mi???
evet canım izmitte yaşıyorum :))
cnm kac kıloyla baslamıstınnnn bende tam bes kılo aldım vallaaa hızla alıyorum anlamadımm 55tım suan 60 kıloyumm :))))))
hangi hastaneye gidiiyorsun doktorun kim merak ettim
canım cankat ta funda doğan ve çok iyi. Sen kime gidiyorsun???
konakta erkan beye gidiyorum çok yoğun olduğundan bunalıyorum
canım funda hanımı tavsiye ederim. oda yoğun bazen randevu saatinde rötar olabiliyor ama çok ilgili ve şeker bi doktor. İstediğini sorup cevabını alabiliyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?