2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım hoşgeldin napıyosun nerelerdesin kaç haftalıksın şuan???

hoş bulduk canım tşk ederim
cuma günündendir görümcelerim bizdeydi bizde kaldılar
bugün pc bana kalsı
canım 2 gün sonra doktorum yaptığı hesaba ve
söylediğine göre iki gün sonra 20 haftalık olacak canım

kocaman bir AMİNN diyorum

doğuma doğru hurma yemeye de başlarız doğumu kolaylaştırıyormuş hatta okumuş olabilirsiniz Hz. Meryem doğum sancısıyla bir hurma ağacının dibine sürüklenmiş ve hurma yemesi bildirilmiş

ne güzel ya maşallah canım,
Allah 4-5 ay sonra kucağımızda sağlıklı bebişlerimizle mutlu mesut ve şükrederek dönmeyi nasip etsin inşallah

amiiiin inşallah canım cumartesi günü görümcemle
dışarı çıktık o kadar güzell bebek kıyafetleri varki
dayanamadım bi kulaklı tulum bide birtane zıbın seti aldım
çook güzell yaa artık sabırsızlıkla bebeğin doğmasını bekliyom
allah izin verirse artık her dışarı çıktığımda birşeyler alacam

HAMİLELİKTE HURMA YEMENİN FAYDALARI

Hurmada, hamilikte kadınların alması gereken bir B vitamini olan folik asit de bulunmaktadır. Folik asit (B9), vücutta yeni kan hücresi yapımında, vücudun yapı taşı olan amino asitlerin yapımında ve hücrelerin yenilenmesinde önemli görevler üstlenen bir vitamindir.

Bu yüzden hamilelikte folik asit ihtiyacı belirgin şekilde artar ve günlük ihtiyaç iki katına çıkar. Hurma, folik asit açısından çok zengin bir besin türüdür.

Hurmanın içerdiği demir, kırmızı kan hücrelerinde bulunan hemoglobin sentezini kontrol eder ve bu da hamilelikte kansızlığın engellenmesini ve bebeğin gelişimi için hayati önem taşıyan kandaki alyuvarlar dengesinin uygun hale gelmesini sağlar

Bu içerik denizaslim.blogcu.comdan çalınmıştır. Hurma ile kolay doğum,Doğum yapmayı kolaylaştıran yiyecekler,Med - Aklına geleni yazan blog... - Blogcu

aaaa ben onu duymamıştım canım yaa...öğrendiğim iyi oldu, hurmanın bağışıklığı çok yükselttiğini biliyorum...zira o zamanlarda sadece hurmayla günler aylar geçirip savaşlara katılıyolarmışşş..sadece hurma ve su yani....

hayırlısıyla inşallah benim şaun 18+3 yani 20 ye daha var...bende 20de detaylı ultrasona gitcem....
sende bizimki gibi alta bebek takvimlerinden yapsana her seferinde sormayız hem, burda çok kişi olduğundan unutuyoruz bribirimizi....

kızlar merhaba ben pek yazmasamda sürekli okuyup takip ediyorum 18+1 günlügüm ve daha bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum korkmaya başladımnormalmi lütfen bişeyler yazın kendimi dinlemekten kafaı yicem
Canım ben dün doktordaydım,19 haftam yarın dolacak,doktora özellikle sordum net olarak bişey hissetmiyorum diye,normal hissetmemen dedi.Daha çok küçükler canım 1-2 hafta daha bekleyeceğiz sanırım.
Amin canım amin,ben ve abilerim de normal doğmuşuz hem de 5'er kilo canım,hepimizde 3-4 yaşına kadar emmişiz,,ailede uzun yok ama hepimiz süt içmekten uzunuzİnşallah allahım bizlere de kısmet eder canım.

sağol bitanem nasıl takvim anlamadım :26::26::26:

Canım o bebek takvimini nasıl yapıyorsunuz

Ben de çok hevesleniyorum ama temkinli hareket ediyorum yine de

yeğenlerime alıyorum hatta niyetine girmiştim şu kadar çocuk sevindiricem diye onu yerine getirmeye çalıştım

çarşıya çıakrsam kendimi tutamayacağımı bildiğimden bebek mağazalarından uzağım biraz ama ipimi bi koparsam var yaaa

Kızlar faceden takip edenler varsa bilirler, ben 6 kilo aldım... Çok değil mi???

canım doktorun ne dedi herşeyden önce?? Ben bir ayda 2 kilo aldım. Doktorum dikkat etmemi söyledi....En son gittiğimde 57 idim.59 a çıktım. Ne olacak bu kilolar bende düşünüyorummm nasıl bu kadar çabuk alabiliyorum hayret ne hamurişi nede tatlı çilolata yiyorummmm

haklısın canım hhayırlısıyla kazasız
belasız bebişlerimizi kucağımıza alıeeeerız inşallaah

kızlar sağlık ocağına gidipte kalp atışını dinleyen varmı nasıl bir şey?

ben dinledim telsiz gibi minik bir cihazları var diğer tarafta da cihaza kabloyla bağlı kalın uclu bir kaleme benzeyen probu var
görüntü fln yok cihazdan traktör sesi gibi ses geliyor
kolik cd'si almıştık biz ordaki ilk şarkı/gürültüye benzeyen sesin aynısıydı :)
bebek hareket ettikçe ses de değişiyor tekme atınca farklı bir ses çıkıyor

koruparka gittim canım carrefourdaki lcw de yok böyle zıbın falan
indirimde vardı denk geldi iyi oldu.. zarada alıncak gibi değil ya çok pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…