canım hoşgeldin napıyosun nerelerdesin kaç haftalıksın şuan???
ya böle şeyleri duydukça hırslanıyorum çok rabbim inşallah nasip eder, ben sezeyanla normal doğumu kesinlikle bir tutmuyorum, doğum bambaşka bişey, herşey olması gerektiği gibi, Rabbimin uygun gördüğü herşeyde mutlaka bi yarar vardır zaten,,,benim 7-8 kişilik bi arkadaş gurubum var lise arkadaşlarıyız ama heray bigün birimizde toplanıyoruz bırakmadık birbirimizi..... arkadaşlarımdan sadece 1i normal doğum yaptı oda kendi ısrarıyla çünkü çocuk 4 kg ya yakındı doktoru sezeryana alacaktı ama o istemedi,inatlaştı ve çatır çatır doğurdu şimdi çocuğu 1,5 yaşında hala emziriyo, diğerleri hep sezeryan ve sütleri çoktan kesildi, hele birinin 3 ayda bitti...diyorumya Allahım herşeyi doğasına uygun kararlamış, inşallah bizde hayırlısıyla normal yoldan kavuşuruz bebeklerimize...
ne güzel ya maşallah canım,
Allah 4-5 ay sonra kucağımızda sağlıklı bebişlerimizle mutlu mesut ve şükrederek dönmeyi nasip etsin inşallah
aaaa ben onu duymamıştım canım yaa...öğrendiğim iyi oldu, hurmanın bağışıklığı çok yükselttiğini biliyorum...zira o zamanlarda sadece hurmayla günler aylar geçirip savaşlara katılıyolarmışşş..sadece hurma ve su yani....kocaman bir AMİNN diyorum
doğuma doğru hurma yemeye de başlarız doğumu kolaylaştırıyormuş hatta okumuş olabilirsiniz Hz. Meryem doğum sancısıyla bir hurma ağacının dibine sürüklenmiş ve hurma yemesi bildirilmiş
hayırlısıyla inşallah benim şaun 18+3 yani 20 ye daha var...bende 20de detaylı ultrasona gitcem....hoş bulduk canım tşk ederim
cuma günündendir görümcelerim bizdeydi bizde kaldılar
bugün pc bana kalsı
canım 2 gün sonra doktorum yaptığı hesaba ve
söylediğine göre iki gün sonra 20 haftalık olacak canım
Canım ben dün doktordaydım,19 haftam yarın dolacak,doktora özellikle sordum net olarak bişey hissetmiyorum diye,normal hissetmemen dedi.Daha çok küçükler canım 1-2 hafta daha bekleyeceğiz sanırım.kızlar merhaba ben pek yazmasamda sürekli okuyup takip ediyorum 18+1 günlügüm ve daha bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum korkmaya başladımnormalmi lütfen bişeyler yazın kendimi dinlemekten kafaı yicem
Amin canım amin,ben ve abilerim de normal doğmuşuz hem de 5'er kilo canım,hepimizde 3-4 yaşına kadar emmişiz,,ailede uzun yok ama hepimiz süt içmekten uzunuzya böle şeyleri duydukça hırslanıyorum çok rabbim inşallah nasip eder, ben sezeyanla normal doğumu kesinlikle bir tutmuyorum, doğum bambaşka bişey, herşey olması gerektiği gibi, Rabbimin uygun gördüğü herşeyde mutlaka bi yarar vardır zaten,,,benim 7-8 kişilik bi arkadaş gurubum var lise arkadaşlarıyız ama heray bigün birimizde toplanıyoruz bırakmadık birbirimizi..... arkadaşlarımdan sadece 1i normal doğum yaptı oda kendi ısrarıyla çünkü çocuk 4 kg ya yakındı doktoru sezeryana alacaktı ama o istemedi,inatlaştı ve çatır çatır doğurdu şimdi çocuğu 1,5 yaşında hala emziriyo, diğerleri hep sezeryan ve sütleri çoktan kesildi, hele birinin 3 ayda bitti...diyorumya Allahım herşeyi doğasına uygun kararlamış, inşallah bizde hayırlısıyla normal yoldan kavuşuruz bebeklerimize...
aaaa ben onu duymamıştım canım yaa...öğrendiğim iyi oldu, hurmanın bağışıklığı çok yükselttiğini biliyorum...zira o zamanlarda sadece hurmayla günler aylar geçirip savaşlara katılıyolarmışşş..sadece hurma ve su yani....
hayırlısıyla inşallah benim şaun 18+3 yani 20 ye daha var...bende 20de detaylı ultrasona gitcem....
sende bizimki gibi alta bebek takvimlerinden yapsana her seferinde sormayız hem, burda çok kişi olduğundan unutuyoruz bribirimizi....
aaaa ben onu duymamıştım canım yaa...öğrendiğim iyi oldu, hurmanın bağışıklığı çok yükselttiğini biliyorum...zira o zamanlarda sadece hurmayla günler aylar geçirip savaşlara katılıyolarmışşş..sadece hurma ve su yani....
hayırlısıyla inşallah benim şaun 18+3 yani 20 ye daha var...bende 20de detaylı ultrasona gitcem....
sende bizimki gibi alta bebek takvimlerinden yapsana her seferinde sormayız hem, burda çok kişi olduğundan unutuyoruz bribirimizi....
amiiiin inşallah canım cumartesi günü görümcemle
dışarı çıktık o kadar güzell bebek kıyafetleri varki
dayanamadım bi kulaklı tulum bide birtane zıbın seti aldım
çook güzell yaa artık sabırsızlıkla bebeğin doğmasını bekliyom
allah izin verirse artık her dışarı çıktığımda birşeyler alacam
Kızlar faceden takip edenler varsa bilirler, ben 6 kilo aldım... Çok değil mi???
Ben de çok hevesleniyorum ama temkinli hareket ediyorum yine de
yeğenlerime alıyorum hatta niyetine girmiştim şu kadar çocuk sevindiricem diye onu yerine getirmeye çalıştım
çarşıya çıakrsam kendimi tutamayacağımı bildiğimden bebek mağazalarından uzağım biraz ama ipimi bi koparsam var yaaa
Canım o bebek takvimini nasıl yapıyorsunuz
sağol bitanem nasıl takvim anlamadım :26::26::26:
canım bikaç site var bildiğim kadarıyla ama benim yaptığım site lilypie diye bi site yalnız içeriği ingilizce... google aratabilirsiniz nasıl yapılacağını adım adım gösterenler var...Canım o bebek takvimini nasıl yapıyorsunuz
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...erinin-gobusleri-bebislerine-aldiklari-9.html
kızlar oğluşuma aldıklarımm
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...erinin-gobusleri-bebislerine-aldiklari-9.html
kızlar oğluşuma aldıklarımm
kızlar sağlık ocağına gidipte kalp atışını dinleyen varmı nasıl bir şey?
yaaaaaaaaaaa çok güzeller yaaaa carrefourdan mı aldın indirim varsa bende gideyim... güle güle sağlıklı günlerde giysin poposunda paralanın oğluşunun
ay şimdi onların içinde tombik tombik bebeklerimizi hayal ettimde, dişlerimi sıktım valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?