hoşbulduk teşekkür ederim...benim bebişim kız...prensesim olacak.
Hoşgeldin canım..Hayırlı uğurlu olsun kızın..Sağlıcakla gelsin inş.
Gübaydın arkadaşlarlar.. cuma günü kontrole gittik.. hafta snu yazma fırsatı bulamadım.. Bebeğimiz gayet iyi 15 cm ve 180 gr olmuş :) cinsiyetimiz de belli oldu ERKEK :))
Bir sonraki kontrolümüz artık 18 Ocakta 1 ay sonraDoktor 3 lü ve 4 lü test yapmayacağını söyledi.. 2'li deki sonuçlar iyi çıkınca gerek duymuyorum dedi.. Zaten ultrasonda da gelişimini takip ediyoruz dedi.. Ben bi geçmişi okuyup tekrar geliyorum :)
KIZLARRRRR GÜNAYDIN BİZ DE GELDİK KIZIMLA,NASILSINIZ?DÜN 4 LÜ TEST SONUCUMUZU ALDIK,GAYET İYİ ÇIKTI ALLAH ŞÜKÜR,AMA KONTROL ETMEDİ TEKRAR ULTRASONLA GEÇEN HAFTA KONTROL ETTİĞİ İÇİN, BEBİŞİMİ GÖSTERMEDİ BANA, HAİN DOKTOR
EŞİME DE TELEFON AÇTIM KIZDIRDIM BAYA,KIZIM BANA BENZEMİŞ ZEKASI NORMAL DEDİM
hoşgeldin, ya da merhaba diyeyim konuya sornadan dahil olan bendim muhtemelen sen facebooktayken :)
geçen hafta kızlar öne geçiyor gibiydi bu hafta erkekler atağa kalktı desenize :)
benim oğlumda ben burdayım anne demıoo hala hıc hıssedemedım ama daha erken bence hıssetmek ıcınn
Kızlar çok fazla vaktim olmadığı için bu sefer geçmişi pek okuyamadım ama gelişmeleri aktarayım doktor üçlüye gerek yok dedi ama içim rahat etmedi gittim başka bir doktora yaptırdım Allah'a şükür bir problem çıkmadım içim rahatladı.. Tabii herşeyi sadece Allah bilir. Ben kafayı bebeğin hareketlerine takmış durumdayım daha doğrusu hareketsizliğine.. Öyle çok istiyorum ki hissetmeyi ama ne pıtlama ne seyirme hiç birşey hissedemiyorum. Yoksa bebeğimde problem mi var((((((((((((((((((((
mrb kızlar bende 20 haftalık hamileyim beni de aranıza alır mısınız....
hayırlı olsun canım oğluşunnnn:))))) evet ya ankara grubuna gırılmıo artık burayada yaz arada ben ısyerınde face acamıyorumm burayı ıhmal edıo herkesss:)))
merhaba kızlar nasılsınız herkese güzel bir hafta diliyorum bebişlerimizde iyidirler inşallah artık yavaş yavaş hareketlenmeye başladılar sanırım ben bütün kışı gripli geçireceğim anlaşılan grpi oldum yine başım çatlıcak işe zor geldim bugünde pazartesi işler yoğun nasıl biter bu mesai bilmem canınız çekmesin kızlarda dün aşure yaptım sözde dağıtmak zor olur yorucu olur diye herkesi eve çağırdım hem kuran okunur hem aşure yenir diye keşke dağıtsaymışım sanki daha az yorulurdum gibi geldi
eylu
hoşgeldin, sağlıklı hamilelik ve doğumlar inşallah..
Arkadaşlar tebrikleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler, hafta sonu alışverişe başlıyorum herşey bi yana alışverişe çıkmak heyecanladırıyor valla
hoşgeldin eylu, sen de yolu yarılamışsın hadi hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?