2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Selam kıslar,
Bu su gibi olan akıntıdan bende de sürekli oluyor hatta sarı renkte oluyor doktoruma ilk sorduğumda kokusuz kaşıntı vermiyorsa bu tarz akıntılar normaldir dedi..Bebeğin suyu hiç aklıma gelmedi. Ama herhangi bir sorun olsaydı ulrtasondan görmezmiydi..Ben her wc ye gittiğimde peçeteyi değiştirmek zorunda kalıyorum..Islaklık rahatsız ediyor..Korktum şimdi valla yaa (((

Bu arada bende bebeğimi 1 haftadır hissediyorum 18. haftaye girip de hissedemeyenler var inş. en kısa sürede hissederler....

hoşgeldin, ya da merhaba diyeyim konuya sornadan dahil olan bendim muhtemelen sen facebooktayken :)
geçen hafta kızlar öne geçiyor gibiydi bu hafta erkekler atağa kalktı desenize :)

cnmm hayırlı olsun paşan geliyormuş :)) erkek anneleri çoğalıyor kızlar bizi geçmesin :))

Teşekkürler canım.. E oğlullarımıza alacak gelin kızlarımız da olmalı değil mi..

günaydın mutluyum hoşgeldin, ben de yeni girebildim bağlantıda bir sorun vardı sabahtan beri açamıyordum
of ya ben de çok özledim oğlumu haftaya kadar nasıl sabredicem bakalım :S

eylu
hoşgeldin, sağlıklı hamilelik ve doğumlar inşallah..

Arkadaşlar tebrikleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler, hafta sonu alışverişe başlıyorum herşey bi yana alışverişe çıkmak heyecanladırıyor valla

hoşgeldin, ya da merhaba diyeyim konuya sornadan dahil olan bendim muhtemelen sen facebooktayken :)
geçen hafta kızlar öne geçiyor gibiydi bu hafta erkekler atağa kalktı desenize :)

Selam canım.. ben face de yokum.. şirketten face açamıyoruz.. bende burdan takip ediyorum.. Bu hafta kontrolden gelen annelerin çoğunun cinsiyetleri ERKEK..

benim oğlumda ben burdayım anne demıoo hala hıc hıssedemedım ama daha erken bence hıssetmek ıcınn

ben 16 hafta dolduktan sonra karnımdaki kabarıklığın yer değiştirdiğini görüp bütün gece elim göbeğimde beklemiştim ama birşey hissedemedim
18. haftanın dolduğu gece güzelce bir tekme yedim ertesi gün sabah doktorda aynı bölgede ayaklarını ittirip duruyordu
sonra giderek sıklaşarak hissetmeye başladım geçen hafta elimi karnıma koymadan da hissediyordum
ama 2 gündür dinliyorum dinliyorum birşey hissedemiyorum sadece minik kıpıtılar ki onların da bebişim olduğundan emin değilim
çok moralim bozuldu
2 gün önce oldukça sıkıntılı bir gece geçirdim 2-3 saat boyunca belki de aralıksız ağladım ah aptal kafam çocuğumu küstürdüm

bir problem mi var diye düşünme bence, ya da kafana çok takıyorsan aile hekiminize gidip kalbini dinleyebilirsin onların pratik doppler cihazları oluyor
benimki de 2 gündür eskisi gibi hareketli değil
sanırım benim aşırı stres ve gerginliğim yüzünden oldu özür dileyip duruyorum ondan

hayırlı olsun canım oğluşunnnn:))))) evet ya ankara grubuna gırılmıo artık burayada yaz arada ben ısyerınde face acamıyorumm burayı ıhmal edıo herkesss:)))

evet haklsın valla,hatta nicklerin çogunu tanımıyorum bile.bide orası çok aktif tabi ama arada girer takip ederim artık.

kızlar cidden kafama takılıyor
20+3'teyiz ve az çok biliyorsunuz bebeğim kıpır kıpır yaramaz birşeydi hatta onu dinlemekten işime konsantre olamıyordum
2 gün önce eşimin ailesi sebebiyle eşimle tartıştık ve saatlerce kendime gelemedim ağlamaktan
nrormalde bebeğim hissetmesin diye canım biraz sıkılsa müzik dinler meyve yer hava almaya fln çıkardım ama bu sefer yapamadım
o günden beri çok az hareket ediyor hatta dün gece hiç hissedemedim
babası ertesi gün gönlümüzü aldı ama kayınvalidemlerle hala sıkıntılıyım
kafama takmamaya çalışıyorum bebişimden özürler diliyorum çikolatalar yiyorum ne yapayım bilemedim

abdest alıp tövbeler ediyorum dualar ediyorum öyle koyuyorum elimi karnıma
nolur bebişim ya anneye okkalı tekmelerinden birini at da barışalım bir daha üzülmek sıkılmak yok söz!!:85:

merhaba kızlar nasılsınız herkese güzel bir hafta diliyorum bebişlerimizde iyidirler inşallah artık yavaş yavaş hareketlenmeye başladılar sanırım ben bütün kışı gripli geçireceğim anlaşılan grpi oldum yine başım çatlıcak işe zor geldim bugünde pazartesi işler yoğun nasıl biter bu mesai bilmem canınız çekmesin kızlarda dün aşure yaptım sözde dağıtmak zor olur yorucu olur diye herkesi eve çağırdım hem kuran okunur hem aşure yenir diye keşke dağıtsaymışım sanki daha az yorulurdum gibi geldi

kızlar bişy sorucamsize 3 aşağı hepimiz aynı haftalardayız ben bugun 15 oldum ama hala karnım yok ya
varda azcık bişy bide hiç kilo almadım hani yemiyoda değilim varmı benim gibi olanınız doktor keşke böyle gitsin
kilon şu an için çok iyi dedi sona alıcaksın nasıl olsa dedi ama aklına takılıyo insanın işte

evet daha az yorulabilirdin :)
ama olsun Allah kabul etsin yorulduğuna emeğine değmiştir emin ol
ben de işyerine 1 kase getiriyordum aşure bitince afalladım :S

inşallah kimsenin canı çekmemiştir, yemek adı kullanmaya çekiniyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…