2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

deneme..............................................................
güzel olmuş tatlım

lcw de gördüğm bi kaç yazlık tulumu gördüm aldıklarının arasında.. hepsi çok güzel hayırlı olsun cnm güle güle kullansın bebişin inşallah

hoşgeldin tatlım aramıza

hayırlı olsun prensesin cnm. sağlıkla gelsin..

sağol canım teşekkür ederim.. evet lcw den aldım tulumların bikaçını indirim vardı kaçırmayayım dedim

doğru söylüyorsun zaten çok sık girmekte pek sağlıklı değil diyolar ama insan merak ediyo işte, bende 23 aralığa şafak sayıyorum işte,eşim arada bi gitsekmi acaba deyip duruyo....inşallah bu doktor iyi denk gelirde memnun kalırsın...bende çok normal doğum istiyorum canım yaa rabbim inşallah izin verir... sen hissetmeye başlamışmıydın sahi???[/QUOTE]

arkadslar ultrasona girmek zararlı degilmiş ses dalgalarıyla görüntü elde ediliyomus yani ışın falan yok sık sık girsende bişey olmazmış

bende 11 haftalıkken gördüm dediğin gibi 4 veya 5 gün sürdü ama geçti şükür bizim buralarda kahve akıntı erkek çocuğun belirtisidir derler ne kadar doğru bilmem ama benim minik erkek :))) başka doktora git geciktirme. inş bişi yoktur.

bende buna benzzer bir durum yasadım dediğin gibi 1 hafta sürdü ama ben hiç korkmadım adet zamanmlada çakısmıstı. ama erkek bebek belirtisi olduğunu hiç duymamıstım ben 17+5 hamileyim henüz öğrenemdim cinsiyetii.....

Ne güzel ikiside olacak bak hakikaten gönlüne göre olmus umarım sağlıkla kucağına alırsın...benim favorilerim yağmur ve nisa canım...
hoşgeldin canım, inşallah bundan sonrada sorunsuz devam eder hamileliğin ama o bel ağrıları bendede var hele bu sabah çok ağrıyo yine, oturduğum yerde kalın şal sardım belime sıcak belki iyi gelir diye...
canım bence sen onu ihmal etme en kısa zamanda doktora gitmeye çalış...
arkadslar ultrasona girmek zararlı degilmiş ses dalgalarıyla görüntü elde ediliyomus yani ışın falan yok sık sık girsende bişey olmazmış
ya ne bilim çoğu insan ole diyo,bide ben şey diye duydum, ultrasonda bebekler ellerini yüzlerininn önüne getirdiklerinde ultrasondan rahatsız olmalarından dolayı bunu yaptıklarını söylüyorlar...

Günaydınn hanımlar...Nasılsınız?
Sabahları kahvaltıda küçük domates ve salatalıklar var ya ondan yiyorum hormonsuzdur diye ama acaba yememeli miyim??Aklıma geldi birden sorayım istedim...

Herkese günaydınnnnnnnnn , cuma gününden beri yazamadım yıl sonu işler fenaa yoğun oğluşumuzla çalışıyoruz yaniii..Ne güzel alışverişler yapılmışş öyle bayıldım tulumlara bizde oğluşuma ciciler aldık , babası kot convers aldı :))) ama resim ekleyemiyorum ben neden ya (

Aramıza yeni katılanlar olmuşş hepiniz hoşgeldinizz ...

Bu arada benim kilolarda aldı başını gidiyo ya bişey yediğimde yok of napıcam

Günaydınn hanımlar...Nasılsınız?
Sabahları kahvaltıda küçük domates ve salatalıklar var ya ondan yiyorum hormonsuzdur diye ama acaba yememeli miyim??Aklıma geldi birden sorayım istedim...

bence yeme hem sadece hamilelik için değil uzmanlar en geç ekimden sonra domates yemenin sakıncalı olduğunu söylüyor... mevsiminde cok faydalı ama suan tüketmen bence sakıncalı...

günaydın bizde calısıyoruz muhasebeci olcak sonunda bebiş hosbulduk buarada........ kaç ahftalık hamilesiniz. allh sağlıklı sekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallh

günaydın bizde calısıyoruz muhasebeci olcak sonunda bebiş hosbulduk buarada........ kaç ahftalık hamilesiniz. allh sağlıklı sekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallh

18. haftalık canım , sen kaç haftalıksın :) çocuklar işleri öğreniyo bizden dolayı :))

Kızlar markafonide chicco indirime girmişş isterseniz bi bakınn

tatlım gunaydın gözüm senı arıodu kac gündürrrr fazla yormasınlar senıı:)))))))

ya kıloda bıseymııı bana bugun metrodaa bı kadın yer vermek ıstedı buyrun sız oturun dıye mont fln vardı nasıl anladı anlamadım hamıle oldugum cok bellı artık demekki hehe

Günaydın kızlar nasılsınız. Benim artık kranik hale gelen karın ağrılarım ve dr bebek aşağı kaymış et demesinden sonra oluşan korkularla günleri geçirmeye çalışıyorum, yemek dışında iş yapmıyorum ve yemek sonrası hemen uzanıyorum evde, işte zaten akşama kadar oturarak pc başında çalışıyorum inşallah bişi olmaz dr 3 hafta sonra gel dedi ama ben 2 hafta sonra gidicem ayrıca bu hafta işler yoğun atlatıp bir dahaki haftaya rapor alıcam bir hafta yatıcam evde.
Gelelim numuneye arada buraya yazdığım oldu babystar web sitesinden ,letişim kısmına bebek bekliyorum deneme amaçlı numune yollarmısınız yazın anında 2 adet bez kargoluyorlar. Üstelik büyük şehirlere 2 günde kapıda. Bana 2 hafta önce gelmişti yengem ve kızkardeşim de hamile kalınca onlar adına da yazdım yolladılar iki güne haberiniz olsun.

Günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Ekins sen de çizelge koysana canım

teşekkür ederim arkadaşım miray yeğenimin adı bende simay yada zeynep düşünüyorum bakalım kısmet

Günaydın. Ay kimse kilo demesin 60,5 olmuşum Ya benim de artık dışarıdan net belli oluyor işyerinde koridorda yürürken elim karın bölgemde kapıyorum yada artık şal atıcam üstüme şalsız gezmem valla. Ya etraf erkek dolu olduğu için utanıyorum ya valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…