deneme..............................................................
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...erinin-gobusleri-bebislerine-aldiklari-9.html
kızlar oğluşuma aldıklarımm
merhaba ben burda yazmaya yeni başladım. 17+4 haftalık hamileyim. kadınlar kulübü sayesinde gebelik ve diğer konularda cok sey öğrendim. allah nasip ederse 20 mayıs doğum tarihi. sakin bir hamilrlik geciriyorum. bel ağrılarım dısında bir sorunum yok cok sükür .60kilo il hamile kaldım suan 65 kiloyum cinsiyetini henüz öğrenemedim bebişimin cok hareketli sağolsun görmedik...... bundan sonra hep burda olcam inşaalh balıkesirde yasıyorum buarada özellile balıkesirli anneleri merak ediyorum varmııı..........
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyordum nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl
inşallah herkez iyidir.bu arada benim cinsiyeti kesinleşti kızım olucak inşallah
önce erkek gibi demişti doktor şimdi geçen hafta gittiğimde kesin kız dedi.
anlacağınız ailecek bir şok geçirdik üç haftadır erkeğe alıştırmıştık kendimizi
ama çok sevindik benim bir oğlum var zaten değişik olması güzel oldu
yani allahım gönlüme göre verdi tabiiki önce sağlık bu arada kız anne adayları
isim konusunda neler düşünüyorsunuz paylaşırmısınız
güzel olmuş tatlım
lcw de gördüğm bi kaç yazlık tulumu gördüm aldıklarının arasında.. hepsi çok güzel hayırlı olsun cnm güle güle kullansın bebişin inşallah
hoşgeldin tatlım aramıza
hayırlı olsun prensesin cnm. sağlıkla gelsin..
kızlar sağlık ocağına gidipte kalp atışını dinleyen varmı nasıl bir şey?
15 haftalik hamileyim 2 hafta önce kahverengi akıntı geldi bi hafta gelmedi bi haftanın sonunda tekrar kahverengi akintim oldu bi kac gun kahverengi akintim yoktu.Cuma ve cumartesi tekrar kahverengi akintim oldu iki gundur kahverengi akintim yok bugun doktora gittim izini bitmemis persembe gunu izni bitiyomusCok ama cok korkuyorum bu akintinin nedeni ne olabilir?
bende 11 haftalıkken gördüm dediğin gibi 4 veya 5 gün sürdü ama geçti şükür bizim buralarda kahve akıntı erkek çocuğun belirtisidir derler ne kadar doğru bilmem ama benim minik erkek :))) başka doktora git geciktirme. inş bişi yoktur.
Ne güzel ikiside olacak bak hakikaten gönlüne göre olmus umarım sağlıkla kucağına alırsın...benim favorilerim yağmur ve nisa canım...Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyordum nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl
inşallah herkez iyidir.bu arada benim cinsiyeti kesinleşti kızım olucak inşallah
önce erkek gibi demişti doktor şimdi geçen hafta gittiğimde kesin kız dedi.
anlacağınız ailecek bir şok geçirdik üç haftadır erkeğe alıştırmıştık kendimizi
ama çok sevindik benim bir oğlum var zaten değişik olması güzel oldu
yani allahım gönlüme göre verdi tabiiki önce sağlık bu arada kız anne adayları
isim konusunda neler düşünüyorsunuz paylaşırmısınız
hoşgeldin canım, inşallah bundan sonrada sorunsuz devam eder hamileliğin ama o bel ağrıları bendede var hele bu sabah çok ağrıyo yine, oturduğum yerde kalın şal sardım belime sıcak belki iyi gelir diye...merhaba ben burda yazmaya yeni başladım. 17+4 haftalık hamileyim. kadınlar kulübü sayesinde gebelik ve diğer konularda cok sey öğrendim. allah nasip ederse 20 mayıs doğum tarihi. sakin bir hamilrlik geciriyorum. bel ağrılarım dısında bir sorunum yok cok sükür .60kilo il hamile kaldım suan 65 kiloyum cinsiyetini henüz öğrenemedim bebişimin cok hareketli sağolsun görmedik...... bundan sonra hep burda olcam inşaalh balıkesirde yasıyorum buarada özellile balıkesirli anneleri merak ediyorum varmııı..........
canım bence sen onu ihmal etme en kısa zamanda doktora gitmeye çalış...15 haftalik hamileyim 2 hafta önce kahverengi akıntı geldi bi hafta gelmedi bi haftanın sonunda tekrar kahverengi akintim oldu bi kac gun kahverengi akintim yoktu.Cuma ve cumartesi tekrar kahverengi akintim oldu iki gundur kahverengi akintim yok bugun doktora gittim izini bitmemis persembe gunu izni bitiyomusCok ama cok korkuyorum bu akintinin nedeni ne olabilir?
ya ne bilim çoğu insan ole diyo,bide ben şey diye duydum, ultrasonda bebekler ellerini yüzlerininn önüne getirdiklerinde ultrasondan rahatsız olmalarından dolayı bunu yaptıklarını söylüyorlar...arkadslar ultrasona girmek zararlı degilmiş ses dalgalarıyla görüntü elde ediliyomus yani ışın falan yok sık sık girsende bişey olmazmış
Günaydın kızlaaarrrr....
Günaydınn hanımlar...Nasılsınız?
Sabahları kahvaltıda küçük domates ve salatalıklar var ya ondan yiyorum hormonsuzdur diye ama acaba yememeli miyim??Aklıma geldi birden sorayım istedim...
Herkese günaydınnnnnnnnn , cuma gününden beri yazamadım yıl sonu işler fenaa yoğunoğluşumuzla çalışıyoruz yaniii..Ne güzel alışverişler yapılmışş öyle bayıldım tulumlara bizde oğluşuma ciciler aldık , babası kot convers aldı :))) ama resim ekleyemiyorum ben neden ya (
Aramıza yeni katılanlar olmuşş hepiniz hoşgeldinizz ...
Bu arada benim kilolarda aldı başını gidiyo ya bişey yediğimde yok of napıcam
günaydın bizde calısıyoruz muhasebeci olcak sonunda bebişhosbulduk buarada........ kaç ahftalık hamilesiniz. allh sağlıklı sekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallh
Herkese günaydınnnnnnnnn , cuma gününden beri yazamadım yıl sonu işler fenaa yoğunoğluşumuzla çalışıyoruz yaniii..Ne güzel alışverişler yapılmışş öyle bayıldım tulumlara bizde oğluşuma ciciler aldık , babası kot convers aldı :))) ama resim ekleyemiyorum ben neden ya (
ya o kadar güzel kız isimleri var ki hergün aa bu da çok güzelmiş dedirtecek bir tane duyuyorum miray simay ela damla duru ece elif (bu ismi çok seviyorum ama hem kuzenim hem arkadaşım koydu kızım olsa bile zor koyarım)
tatlım gunaydın gözüm senı arıodu kac gündürrrr fazla yormasınlar senıı:)))))))
ya kıloda bıseymııı bana bugun metrodaa bı kadın yer vermek ıstedı buyrun sız oturun dıye mont fln vardı nasıl anladı anlamadım hamıle oldugum cok bellı artık demekki hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?