günaydın ne güzel online birini buldumm... Bu bel ağrılarıı nasıl en az düzeye indircez kaç kaftaık hamilesin canım
tatlım gunaydın gözüm senı arıodu kac gündürrrr fazla yormasınlar senıı:)))))))
ya kıloda bıseymııı bana bugun metrodaa bı kadın yer vermek ıstedı buyrun sız oturun dıye mont fln vardı nasıl anladı anlamadım hamıle oldugum cok bellı artık demekki hehe
Kızlar ben de yatakta sağa sola dönerken artık bebişmin ağırlığını hissediyorum,önceden lap lup sağıma soluma dönüyordum.Karın bölgem de baya sertleşti orda olduğunu hissediyorum artık kızımın
Kızlar ben de yatakta sağa sola dönerken artık bebişmin ağırlığını hissediyorum,önceden lap lup sağıma soluma dönüyordum.Karın bölgem de baya sertleşti orda olduğunu hissediyorum artık kızımın
benim bugün 18+4 canım valla bende bilmiyorum nasıl azaltcaz ağrıları...
günaydın kızlar bebişimle biz geldikne güzel herkes öğrenmiş bebişinin cinsiyetini isim düşünmeye başlamış
kız olursa isim hazır bizde de ela koyucaz adını hatta zeynep ela da olabilir ama erkek ismi bulamıyorum
en son ultrasonda netleşmedi cinsiyetimiz bir hafta sonra 4 boyutlu ultrasona giricem o zaman netleşir inşallah
günaydın kızlar doktordan geldim şimdi 17hafta 2günlük hamileyim kızım olacak bir kızım var 2ciside geliyor inş 3lü test için kan verdim ultrasyonda herşey güzel göründü bebeğim 179gmış allahım hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş..
ayyy kızlar bu aradaa eşimmm Doruk isminii sonunda kabul ettii :) madem çok istiyosun öyle olsun hayatım dedi ...Doruk İnanç iki isim olabilir belkii
ne güzel bende hemen hissetsem ne güzel ocak.........
Sorma canım masmaın üstünde boş yer yok desem yeridir :) şu ayı atlatsak ocak ayında güzel geçer :))
off banada gecen gün kapıcının eşi sordu hamilemisin diye ya anladı yada bi komşudan duydu heralde :))) ne güldüm ama ya haberler çabuk yayılıyo
Mutluyummmmmmmm naıl koyucam çizelgeyi bi bilsem ah bi bilsem bende isterim tabiside ben bu siteye hamile kaldıktan sonra üye oldum hiçbişi bilmiyorum
gözün aydın canım allah sağlıkla kavuştursun
teşekkür ederim canım..hepimiz inş sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize
ben neden bişey hissetmiyorum acaba ya17+5 olduk bugun normal miii
Hoşgeldiniz canım senin ki pek nazlanmışş inş o zaman gösterir :) bi tanıdğım 7. ayında öğrenebilmiş cinsiyetini nasıl beklediniz o kadar dedim göstermeyince napıcaksın ki dedi :)
Herkese günaydınnnnnnnnn , cuma gününden beri yazamadım yıl sonu işler fenaa yoğunoğluşumuzla çalışıyoruz yaniii..Ne güzel alışverişler yapılmışş öyle bayıldım tulumlara bizde oğluşuma ciciler aldık , babası kot convers aldı :))) ama resim ekleyemiyorum ben neden ya (
Aramıza yeni katılanlar olmuşş hepiniz hoşgeldinizz ...
Bu arada benim kilolarda aldı başını gidiyo ya bişey yediğimde yok of napıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?