2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Gizemcim geçmiş olsun mu demem gerekiyo ne demem gerekiyo bilemedim. Çok üzüldüm yazdıklarına... Hepimizin evinde mutlaka bişiler oluyor. Üzülmemek elde değil. eşin umursamaz davranmış evet ama bence kesinlikle ağlama karşısında. Biz ağlarken bize acırlar bebeğimize acırlar diye bekliyoruz ama onlar bize acizmişiz gibi bakmaktan başka hiçbişey yapmıyorlar. Dik dur canım o seni umursamıyorsa sen onu hiç umursama. Benim evde ne olursa olsun kendime ait bi dünyam vardır. Eşime kızdığım an o dünyama geçerim. Çünkü kendimi üzsem anca yanıma kar kalır. sakın erkekleri biz kadınlar gibi düşünme hiç bi anda biz kadınlar gibi duygusal bakamazlar olaya...

evet canım kan hapıyla beraber bi vitamin alıyorum ama vitamini bırakıcam ben ya bencede aldırıyodur

canım sen kaç kilo aldın ben 19+0 oldum bugün 4 kilo almışım

Ah canım ya,bazen hepimizde yaşanıyor az çok böyle şeyler,birazda alıngan oluyoruz daha bir ilgi bekliyoruz ,karşılığını alamayınca da kendimizce ilgi çekmek için küçük oyunlara başvuruyoruz.
Ama hırpalaması kötü olmuş gerçekten ,kimbilir neler hissettin o an,konunda çok haklısın ama bebişimizi düşünüp konuyu pekte uzatmamak gerek bu durumlarda.Ben genelde kızgın olduğumda konuşmamayı tercih ediyorum ya da gidip biraz uzanıyorum ,biraz zaman geçince öfkem geçmiş oluyor zaten,o zaman daha mantıklı düşünebiliyorum.Yoksa sıcağı sıcağına olayı çözmeye kalktığımda olaylar daha da büyüyor.
Bişey diyemedim canım inşallah eşin hatasını anlar affettirmek için bişeyler yapar,sen de çok üzme canım kendini bebişini düşün,saçmasapan bir kavga yaşamıssınız sonuçta çok fazla büyütmeyin derim.

Canım üzme kendini erkekler hiçbir zaman bizim gibi duygusal olamazlar ve bizim gibi ince de düşünemezler, ne denir bilmiyorum ama kendini üzmemeye çalış. Bebeğin üşümüştür diye çok üzülmüşsün ayrıca aklında bulunsun sen ister sıcaktan yan ister soğuktan don bebeğin sıcaklığı dışarıdan hiç etkilenmez ve sabit sıcaklığını korur (sabit sıcaklığını tam hatırlayamadım ama 38-39 gibiydi galiba) her zaman için bu böyledir unutma sakın ve artık üzülmeyi bırak.

kızlaaarr moraliniz düzelsiiinn. 17+0 ken 6 kilo almıştııımmm topiliş ben :))

kızlar aslındda bu hafta doktorum 5.aya kadar hamile bayanların en fazla 2,5 ve 5 kilo alması gerekiyor dedi...çatlaklar için ise badem yağı ve bebe yağı kullanabilirsin dedi bende dün badem yağı özlü bebe yağı aldım johnsonsbaby marka

ama neden olmadı ((

Canım çizelgeyi yaptıktan sonra sağ tıkla,
URL adresini kopyalayı seç,
sonra konrtol panelinden profiline gel
düzenleden
WEP SİTE URL var oraya değilde
ÇİZELGE diye birşey var altta oraya kopyala adresi.
Ben de dün yanlış yere kopyalamıştım canım.
Belki sen de öyle yapmış olabilirsin.

çok haklısın canım. sanki yanında ağlayınca bana üzülür gelir öper ilgi gösterir die bekliyorum ama nerde. dediğin gibi karşısında tam bir aciz durumundayım. herseferinde yapmıycam dik durcam diyorum ama olmuyor. zaten duygusal bir yapım var. şimdi iyice duygusallaştım.

bilen varsa bana da bir yol göstersin sırtımın belimin ağrısından çatlıcam artık bir de kuyruk sokumu eklendi ağrılarıma :26:

Canım oturarak çalışıyorsan eğer,sandalyeye geçirilen bel için yastıklar var,bi arkadaş sağolsun bana almış,gerçekten çok rahat.Sırtın ve belin tam sandalyeye yapışıyor boşluk kalmıyor.Belki faydası olur.Benim belim ağrımıyor ama iyi geldi yine de ,belki ağrını hafifletir onlardan al canım.

kıyamam ben sana hiç. bak benim oğlum olcak. eşimi çok seviyorum ama bazen öle tartışıyoruz ki benihiç umursamıyor. bende diyorum ki oğlum var yaa hiç kimse umursamıyorsa oğlum var çok masum... zaten biz onları umursamayınca bi süre sonra onlar diyor noluyo die. duygusallığımızı anlamıyorlar anlamazlar da. Sen onun eşisin kızgınlık anında bizde onları umursamamayı bi başarsak tilkinin dönüp dolaşacağı kürkçü dükkanı. Sakın kendini üzme bebeşini düşün. babası düşünmüyosa sen 2 kat düşünmelisin o zaman. ama unutma babalar sadece sinirliyken bunları yapıyorlar. hepsinin sinirini derilerini yüzdürerek almak lazım ama işte...

günaydın mayıs anneleri ve prenses ve prensleri nasılsınız bakalım artık alışmış olduğumuz grip yine bizimlebizi çok sevdi gitmek bilmiyor o kadarda koruyorum kendimi ama neyse bu kış böle böle geçecek sanırım kızlar geçen kontrolde doktora çatlak olmaması için krem önermesini istemiştim bana medacassol diye bir merhem yazdı biraz araştırdım çatlaklar için faydalı bir krem ama çatlamayı önlermi bilmiyorum 10 tl gibi bir fiyatı ve ve sgk ödüyor o zaman ücretsiz alabiliyorsunuz kullanmaya başladım bakalım göbeğim çıkmasına rağmen şimdilik hiç çatlağım yok bakalım inşallah işe yarar
herkes ciciler almaya başlamış eşim hala yok olmaz diyor hele bir 7-8 aylık ol alırız diyor hatta doğsun bi sağsalim alırız diyordu da 7-8 aya düşürdük çok şükür artık bizde 7, ayda başlarız kızıma ciciler almaya teyzesi beşik alacaktı onada izin çıkmadıdaha erkenmiş neyse sağlıkla gelsinde kuzucum çıplak kalacak hali yok herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…