kızlar günaydın. bugün hiç keyfim yerinde değil. dün gece yaşadıklarımı anlatayım size.
nerden başlasam bilmiyorum. bu aralar canım gerçekten sıkkın. işhayatı olsun ev hayatı olsun hiç birşeyden keyfi aldığım yok. ve hayatta yanlış seçimler yaptım şimdi onları çekiyorum. elimi ayağımı çektim nerdeyse herşeyden. inanın yaşamk bile zor geliyor.
dün gece eve gittim yemek yerken eşimle biraz konuştuk. şöyle böyle derken. ben canımın sıkkın olduğu konudan bahsettim ve ondan konuşmaya başladık. neyse eşimin umursamaz tavırları alaylı konuşmaları derken ben kaldıramadım gözlerimden yaşlar akmaya başladı. ben ne zaman ağlamaya başlasam eşim yine başladın dedi.gel bi kere öpeyim dedi yanığımdan öptü bilgisayaraın başına geçti. ben ama içerde hıçkıra hıçkıra ağlıyorum beni öle bıraktı die.yemek yiyoruz bu arada benim boğazımda kaldı herşey.
benim ağlamalarımı duyuncu küfür etmeye başladı. ne b.....k yediğin belli değil falan die saymaya başladı. ama beni görmelisiniz. neyse yarım saat kadar ağladım herhalde. sonra zar zor kalan ekmeğimi yemeğe çalıştım. sofrayı kaldırdım. içeri tlevizyon seyretmeye geçtim. saat 9'a geliyordu. bende bekliyorum yanıma gelicek. saat 10.30 oldu hala yanıma geldiği yok sonra bi iş yapılması gerekiyordu. odaya geldi yine öptü sarıldı. falan hiçbişey olmamış gibi o işi beraber hallettik. 15-20 dk sürdü. sonra yine hemen kalktı bilgisyarın başına geçti. 12.30'a kadar bir sefer olsun yanıma gelmedi. ben artık dayanmadım. gittim içeri kalk bilgisayardan işim var die. oda bi dk oyun oynuyorum bitsin dedi.( okey oynuyor bu arada my nette . karşıda insan olduğu için onlara yıp olur diyerek kalkmak istemiyor) bende kalk dedim. 1dk falan derken. baktım devam ediyor. tuttum modemi kapattım.
sonra ayağa kalktı senin canın zaten kavga etmek istiyor die. o sinirli tuttu beni kolumdan hırpaladı. az kalsın sandalyenin üstüne düşüyordum. ben yine başladım ağlamaya. bekliyorum ki ne oldu bebeğe bişey olmadı demi inş. demesini
mutfağa girdi. sigarasını içti. odaya gitti yattı. ben aralıksız ağlıyorum belki dayanamaz die. ışığı kapattım odanın kapısını kapattım hıçkıra hıçkıra ağlıyroum. ona inat olsun gece uyandığında beni yanında göremesin die orda yatmaya karar verdim. yastık yorgan olmadan. saat 2'ydi ehrhalde hatırlamıyorum. kendime engel olamıyorum. çok koydu yaptıkları. sonra orda uyuyup kalmışım. sabaha karşı titreyerek uyandım. dişlerim biribirine çarpıyor kendime engel olamıyorum. tuvalete girdim. dişlerim zangır zangır. üstüm açık uyuyunca donmuşum. napsam napsam die. onun yanında yatmak istemiyorum sabah kalktığında beni yanında göremezse üzülür belki die. neyse bebğimi düşünerek girdim. yatağa yanında uyudm.
normalde benden önce uyanır giderken beni öper. bişey istiyormusun die sormadan gitmezdi. bugün hiç yanıma bile gelmedi.
bunların hepsi boşta yaptığım herşeyden sırf bebeğim için pişmanlık duydum. onu o gece soğukta yatırmaya hakkım yoktu. şuanda acayip vicdan azabı çekiyorum. umutsuz bir şekildetekmelemesini bekliyorum.
Canım multivitamin ilacı kullanuyor musunu? Kan ilacı ile birlikte 2 tanede vitamin ilacı içiyorum. Geçen kontrolümde 1ayda 2 kilo aldığımı öğrendimDoktor dikkat et dedi ama hiç bahsetmedi içtiğim ilaçların kilo yaptığını Az önce başka topicte okudum multivitamin özellikle kilo alımını hızlandırıyormuş...Ye yapacağız doğuma kadar..Birde ilaçlara devam dedi (
canım multivitamin ilacı kullanuyor musunu? Kan ilacı ile birlikte 2 tanede vitamin ilacı içiyorum. Geçen kontrolümde 1ayda 2 kilo aldığımı öğrendimdoktor dikkat et dedi ama hiç bahsetmedi içtiğim ilaçların kilo yaptığını Az önce başka topicte okudum multivitamin özellikle kilo alımını hızlandırıyormuş...ye yapacağız doğuma kadar..birde ilaçlara devam dedi (
canım sen kaç kilo aldın ben 19+0 oldum bugün 4 kilo almışım
canım sen kaç kilo aldın ben 19+0 oldum bugün 4 kilo almışım
Ah canım ya,bazen hepimizde yaşanıyor az çok böyle şeyler,birazda alıngan oluyoruz daha bir ilgi bekliyoruz ,karşılığını alamayınca da kendimizce ilgi çekmek için küçük oyunlara başvuruyoruz.kızlar günaydın. bugün hiç keyfim yerinde değil. dün gece yaşadıklarımı anlatayım size.
nerden başlasam bilmiyorum. bu aralar canım gerçekten sıkkın. işhayatı olsun ev hayatı olsun hiç birşeyden keyfi aldığım yok. ve hayatta yanlış seçimler yaptım şimdi onları çekiyorum. elimi ayağımı çektim nerdeyse herşeyden. inanın yaşamk bile zor geliyor.
dün gece eve gittim yemek yerken eşimle biraz konuştuk. şöyle böyle derken. ben canımın sıkkın olduğu konudan bahsettim ve ondan konuşmaya başladık. neyse eşimin umursamaz tavırları alaylı konuşmaları derken ben kaldıramadım gözlerimden yaşlar akmaya başladı. ben ne zaman ağlamaya başlasam eşim yine başladın dedi.gel bi kere öpeyim dedi yanığımdan öptü bilgisayaraın başına geçti. ben ama içerde hıçkıra hıçkıra ağlıyorum beni öle bıraktı die.yemek yiyoruz bu arada benim boğazımda kaldı herşey.
benim ağlamalarımı duyuncu küfür etmeye başladı. ne b.....k yediğin belli değil falan die saymaya başladı. ama beni görmelisiniz. neyse yarım saat kadar ağladım herhalde. sonra zar zor kalan ekmeğimi yemeğe çalıştım. sofrayı kaldırdım. içeri tlevizyon seyretmeye geçtim. saat 9'a geliyordu. bende bekliyorum yanıma gelicek. saat 10.30 oldu hala yanıma geldiği yok sonra bi iş yapılması gerekiyordu. odaya geldi yine öptü sarıldı. falan hiçbişey olmamış gibi o işi beraber hallettik. 15-20 dk sürdü. sonra yine hemen kalktı bilgisyarın başına geçti. 12.30'a kadar bir sefer olsun yanıma gelmedi. ben artık dayanmadım. gittim içeri kalk bilgisayardan işim var die. oda bi dk oyun oynuyorum bitsin dedi.( okey oynuyor bu arada my nette . karşıda insan olduğu için onlara yıp olur diyerek kalkmak istemiyor) bende kalk dedim. 1dk falan derken. baktım devam ediyor. tuttum modemi kapattım.
sonra ayağa kalktı senin canın zaten kavga etmek istiyor die. o sinirli tuttu beni kolumdan hırpaladı. az kalsın sandalyenin üstüne düşüyordum. ben yine başladım ağlamaya. bekliyorum ki ne oldu bebeğe bişey olmadı demi inş. demesini
mutfağa girdi. sigarasını içti. odaya gitti yattı. ben aralıksız ağlıyorum belki dayanamaz die. ışığı kapattım odanın kapısını kapattım hıçkıra hıçkıra ağlıyroum. ona inat olsun gece uyandığında beni yanında göremesin die orda yatmaya karar verdim. yastık yorgan olmadan. saat 2'ydi ehrhalde hatırlamıyorum. kendime engel olamıyorum. çok koydu yaptıkları. sonra orda uyuyup kalmışım. sabaha karşı titreyerek uyandım. dişlerim biribirine çarpıyor kendime engel olamıyorum. tuvalete girdim. dişlerim zangır zangır. üstüm açık uyuyunca donmuşum. napsam napsam die. onun yanında yatmak istemiyorum sabah kalktığında beni yanında göremezse üzülür belki die. neyse bebğimi düşünerek girdim. yatağa yanında uyudm.
normalde benden önce uyanır giderken beni öper. bişey istiyormusun die sormadan gitmezdi. bugün hiç yanıma bile gelmedi.
bunların hepsi boşta yaptığım herşeyden sırf bebeğim için pişmanlık duydum. onu o gece soğukta yatırmaya hakkım yoktu. şuanda acayip vicdan azabı çekiyorum. umutsuz bir şekildetekmelemesini bekliyorum.
Kızlaaarr moraliniz düzelsiiinn. 17+0 ken 6 kilo almıştııımmm topiliş ben :))
17+5 im ve 5 kilo aldımm senin yolunda ilerliyorum :)
canım ilk gittiğim doktor beni tatmadığı için sağolsun kaçla başladığımı bilem bilmiyorum ama tahminimce 55 dim..şimcik 59( abowwww genişlicez şişcez bide üstüne üstük çatlıyacağızzzzzzzzz :53:
kızlaaarr moraliniz düzelsiiinn. 17+0 ken 6 kilo almıştııımmm topiliş ben :))
ama neden olmadı((
Gizemcim geçmiş olsun mu demem gerekiyo ne demem gerekiyo bilemedim. Çok üzüldüm yazdıklarına... Hepimizin evinde mutlaka bişiler oluyor. Üzülmemek elde değil. eşin umursamaz davranmış evet ama bence kesinlikle ağlama karşısında. Biz ağlarken bize acırlar bebeğimize acırlar diye bekliyoruz ama onlar bize acizmişiz gibi bakmaktan başka hiçbişey yapmıyorlar. Dik dur canım o seni umursamıyorsa sen onu hiç umursama. Benim evde ne olursa olsun kendime ait bi dünyam vardır. Eşime kızdığım an o dünyama geçerim. Çünkü kendimi üzsem anca yanıma kar kalır. sakın erkekleri biz kadınlar gibi düşünme hiç bi anda biz kadınlar gibi duygusal bakamazlar olaya...
kıslar dün akşam göbişimin resmini koydum kimsecikler bakmamış
Günaydınn hanımlar...Nasılsınız?
Sabahları kahvaltıda küçük domates ve salatalıklar var ya ondan yiyorum hormonsuzdur diye ama acaba yememeli miyim??Aklıma geldi birden sorayım istedim...
günaydın ne güzel online birini buldumm... bu bel ağrılarıı nasıl en az düzeye indircez kaç kaftaık hamilesin canım
bilen varsa bana da bir yol göstersin sırtımın belimin ağrısından çatlıcam artık bir de kuyruk sokumu eklendi ağrılarıma :26:
çok haklısın canım. sanki yanında ağlayınca bana üzülür gelir öper ilgi gösterir die bekliyorum ama nerde. dediğin gibi karşısında tam bir aciz durumundayım. herseferinde yapmıycam dik durcam diyorum ama olmuyor. zaten duygusal bir yapım var. şimdi iyice duygusallaştım.
süpersin canım nisan ayında foto ekliyoruz davullar olarak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?