2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

nasıl bakılıyo forum ilk defa kullanıyorum pek anlamıyorum :) ama bakmak isterim

Mayıs anneleri bölümüne giriğinde aşağıda sabit başlıklar var 2012 mayıs anneleri göbişleri diye..Ordan bakabilirsin canım :)

günaydın cnm, ben de yiyordum onlardan bak şimdi içime kurt düştü :S

Demekki artık yemeyecekmişiz canım..Evde olsam sorun değilde iş yerinde kahvaltı yapmakta bir sorun

canım göbüşş super masallahh bebısıneee zayıfsın sadece göbüş çıkmıs ne guzell

ne diyeceğimi bilemedim
ben de benzer bir durum yaşamıştım haftasonu, gerçi tam olarak eşimle değildi ama sabah ezanına kadar mütemadiyen ağladım hatta ezan vakti ceketimi giyip arabaya indim dolanırsam rahatlarım diye, soğuktan donunca kıyamadım yavruma tekrar eve çıktım :S
eve döner dönmez abdestimi aldım, sorun ailemizle ilgili de olsa o kadar uzun süre ağlamama izin verdiği beni teselli edemediği için eşime sırtımı döndüm yattım

mucizeyi taşıyan bizler olunca ağlamaya strese girmeye bile çekiniyor insan, bu da üstümüzde büyük bir baskıya neden oluyor
ben de o günden beri hissedemiyordum bebeğimi, küstürdüm diye üzülüyordum, dün internette uzun uzun araştırdım
kısa süreli stres ve ağlama nöbetlerinden ziyade uzun süreli stres ve gerginlik bizim ve dolayısıyla bebeğin dolaşım sistemine zarar verebilirmiş
stres döneminde CRH denen bir hormon salgılıyormuşuz ve bu hormonun devamlı salınımı bebeğe zarar verebilirmiş

şimdi sen bir de vicdan azabı duyup kendini üzme bence, kaçamak yapıp kahve içmişsin gibi düşün
sevdiğin birşeyleri yap mesela müzik dinle gez alışverişe çık...
güzelce bir duş al tövbe et
kendini stresli bir şekilde düşünür durumda olmaktan bi kurtar
eşinle de konuş
istersen sana o makaleyi yollarım eşine gönderir/okutursun ben öyle yaptım
bak, gerginlik bebeğimize bunları yapabilir, benim için değilse bile çocuğumuz için beni o duruma bir daha düşürme şeklinde konuştum
ben de kafama koydum canım sıkkın olduğu zaman hemen abdest alıyorum okuyorum elimi karnım koyup dualar ediyorum

hem düşnüünce böyle keyifli bir mucizeyi Rabbim bize nasip etmiş ne diye kafama onu bunu takıp tadını çıkarmayalım ki di mi ama hıhhh :89:

gördüm maşallah çok tatlı zaten normaldede zayıfsın belli :) kaç haftalıktın

canım sen kaç kilo aldın ben 19+0 oldum bugün 4 kilo almışım

yaa niye üzülüyosunuz kızlarrr şimdi kan hapı vitamin falan kullanıyoruz ya muhakkak etkisi vardır
ben de ilk defa 62,5u gördüm tartıda ama şeklimde hiçbir değişiklik olmadığı için takmadım kafama

60la başladım, ilk üç ay 57-57,5a indim, şimdi de 62,5 :S
toplamda beş, başladığım kiloma göre 2,5 kilo fena değil bence n'olcak

babam almış canım bugün onu taktım bence de işe yarayacak ama çalışırken istemsiz olarak ekrana doğru eğiliyorum çünkü sırtımı yastığa dayayıp oturunca kuyruk sokumum acıyor

bu kuyruk sokumu ağrısı nedir nerden çıktı bişi anlamadım 2-3 gündür kök söktürüyor bana oturuşum 1 saat kalkışım 1 saat

bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil ama birde fazla kilo doğumu zorlaştırıyo ya işin o tarafını düşünüyorum inşallah sağlıklı kilo alırız da sağlıklı bebişler getiririz dünyaya

Demekki artık yemeyecekmişiz canım..Evde olsam sorun değilde iş yerinde kahvaltı yapmakta bir sorun

ben bu sabah 6 gibi uyandım bebek içimde kazı çalışması yapıyor sanki
hissetmiyorum 2 gündür dyordum ya sanırım içe döndü çünkü içten içe sıkışıyorum hareketlerini hissediyorum ama dün kitapta da okudum bebeğin yüzü içe dönükken tekmelerini hareketlerini hissetmek pek mümknü olmuyormuş

neyse sadede geleyim

çok şükür namazı kılabildim hepinize dualar ettim kahvaltımızı da hazırladım evde yedik çıktık aman ne büyük rahatlıkmış ya yarım saat az uyucam kahvaltımı yapıp da gelicem bundan sonra
iş yerine tost zeytin falan getiriyordum ama evdeki gibi olmuyordu bundan sonra kahvaltısız çıkmak yok!!

Son düzenleme:
Günaydın mayıs anneleri..

uzun zamandır iş yoğunluğundan dolayı formu okusamda yazamıyorum.
bugün yavrumun cinsiyetini öğrendik..
19+5 iz bugün 304 gr olmuş kızımız....
benimde kızım olucak.. ilk hamile kaldığımda oğlan gibi geliyordu ama sonrasında hep kız gibiydi.. hiç şaşırmadım nedense öğrenince..

ama eminiz artık yavruma cicili şeyler alabilicem artık..:18::18::18:

allah dualarını kabul etsin canım..Senin adına sevindim gerçekten bende altıda kalkıyorum ama 7 ye 10 kala evden çıkıyorum kahvaltı yapamıyorum malesef ( ofiste peynir ekmek zeytin ezmesi filan öyle bi kahvaltı yapıyorum bu çiçek ekmekler oluyo ya top top ondan bi top yiyorum acaba çok mu yiyorum :)

indirim var haaanııımmmm :126:

madalion.com'da lierac krem indirime girmiş 100ml'si 75tl'den 45tl'ye düşmüş haber vereyim dedim
-ben bebeyağı+badem yağı kullanıyorum-

bir de limango'da mom-to-be hamile giyim mağazası kampanyası açılmış
geçen sefer markafoniden almıştım birkaç kıyafet hem çok uygun hem çok güzellerdi tavsiye ederim

markafoni'de de chicco indirimi var

ve KIZIMMM diye sevebileceksin :)
Allah bağışlasın cnm, hayırlı günler görsünler inşallah
bu arada dün IKEA'daydık resimleri de yükleyip birkaç ürün paylaşıcam
haftasonu muhtemelen ipini koparmışlar gibi alışveriş yapıcaz

gizem00 canım yaşadıklarına üzüldüm. Ancak unutmaki hepimiz şuanda hassas bir dönemdeyiz...Eşlerimizden çok fazla ilgili yardım bekliyoruz eminimki..Bana göre bunuistemek kadar doğal birşey olamaz ama onlar bizim gibi düşünselerdi söyletmezlerdi bile değil mi??Evde bende eşimle ara ara sıkıntılar yaşıyorum..Anlatamıyorum ama..En basitinden haftanın 6 günü çalışıyorum.1 günüde eve temizliğe ayırıyorum.Tabikide yardım bekliyorum eğilik kalkmak uzun süre ayakta kalmak koca süpürgeyi kaldırmak zor geliyor...Ütüsüydü yemeğiydi derken bunaldığım anlar oluyor..Ben tüm bunlara söyledirkende baba dediği tek şey yapma sana kim yap diyor..Allah aşkına ben yapmasam kim yapacak yapmazsanda evi b..k götürüyor der...Gelde anlat...
Herşeyden önemlisi bebeğin. Lütfen onu düşünerek hareket et..Uzatma bu gerginliği sonra daha kötü olur..Eşinin daha iyi olduğu bir günde konuşursun..İnş. hepimiz için herşey yolunda gider.

maşallah canım kızına inşallah herşey sonuna kadar böyle sorunsuz gider... Ağırlığıda çok güzel maşallah...

bütün vücudun değişime girmesi mantıklı geliyo kulağada, büyümesi bence şişlikten dolayıdır...ayak büyümez heralde ne bilim ya...ama bi sorun çıkmamasına sevindim canım. Bende şimdi markafoniden bot bakıyodum 1 numara büyük alsammı diyorum ilerde şişer diye...

cok degıl cnm kahvaltıda ekmek yıyorum bende sadece dıger öğünlerde arada yıyorumm ekmeği ama yıneden kılo alıyorum makarnada pek yapmam evde dısardada yemıyorum ama kılo alıyorum yanı anlamadım

malesef sabah 2 açma yedim çok sağlıksız ama çalışınca zor oluyo

günaydın kızlar, cuma günü kasıklarımda sancı vardı, bebeğim büyüyor,rahim gerilmesine bağlıdır dedim ama işe giderken biraz yürüdüm baktım iyice kötüleşmeye,sancılarım daha da artmaya başladı. doktorumu aradım hemen zaman kaybetme gel dedi,ultrasaonda çok şükür bebeğin keyfi yerinde dedi, hatta gelmişken dur cinsiyetine bakalım dedi. kızı gibi gördüm ama pozisyondan
çok net değil zaten haftaya üçlü taramaya geleceksin o zaman daha net söylerim dedi, bir kızım vardı ikinciside kız olsun istiyodum. bekarken bile iki evladım olursa cinsiyetleri aynı olsunki daha iyi anlaşırlar diye düşünüyodum. Allah sesimi duydu galiba.cumaya tekrar gidecem bakalım,üçlü taramamada inşallah normal çıkar. dua edin bana olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…