Sevgi canım ne yaptın bebişi hissettin mi? Ben akşam içtim sütümü yattım karnıma şöle 2-3 pıt pıt ama tık yok(
günaydınnnn
annişler ya bende her sabah hissetmek umudu ile kalkıyorum ama yok yok
ya aynen bende. ama benim sürekli göbeğim kaşınıyor. Genişlediği içinmiş öyle tatlı tatlı kaşınıyo ki... Kaşımak da çok iyi değilmiş..
Günaydııınnnn kızlaarrrr
hafta sonu alışveriş için keşif yapmaya gidicez ne alacağımı bilmiyorum ama herşeye çok yabancıyımm çok değişik bir duygu
burada liste paylaşılmıştı bir süre önce ondan faydalanırım heralde
bizde cumartesi gidicezz alışverişe hem prima hediye paketimide alıcam o gün çok heycanlığım neler alıcaz acaba oğluşuma :)
kızlar ben iki araba arasında kaldım biri maxi cosi -mura diğeride kraft twist premium ikiside çok hoşuma gittiii araştıran oldumu hiç ??
Bu arada dünden beri tuvaletteyken çok kötü sancı giriyo kasıklarıma hemde baya alt tarafa yani çok korkuyorum ya neden böle oluyo ???
aa söylemeyi unuttum tabi banada geldi prima paketi içerisinde zıbın yok ama mama kabı, birkaç şampuan ve deterjan eşantiyonu, 4 adet yeni doğan bezi ,cd ve kitapçık
kızlar günaydın.öğleden sonra sağlık ocağına gidicem dün aradılar acaba tetanoz aşısınımı yapacak hemşire. 17+4 oldum.kalp atışlarınıda dinletirler inş.
canım maxi cosi lerin fiyatlarından haberin var mı ?????
günaydın güzel anne adayları ve tatlı bebişler
alışveriş telaşları başlamış ben almayı düşünmüyorum 8. ayıma kadar bebişimiz için bir miktar para koyduk kenara herşeyini rabbim nasip ederse toptan alıcam o zaman
ben artık miniğimi daha güzel hissediyorum 15 gündür onu hissetmeye başlayınca hamıle oldugumu anladım kıpırdayınca hemen onla konuşmaya başlıyorum :)))
kızlar artık eşim kafasını karnıma dayadıgımda kalp sesinide duyuyor sizde deneyin bakalım bu haftalarda muhtemelen duyacaktır eşleriniz hatta eşim hareketlerinide hissediyor
rabbim tamamına erdirsin inş. hamıleliklerimizi
bu haftalarda cok rahatım cok şükür bir sol tarafıma yatmak zor geliyor birde sag bacak aram özellikle akşamları cok kasılıyor
hergün 1 saat hafif tempolu yürüyüş yapıyorum
göbiş aldı başını gitti 74 kilo olmuşum 6 kilo almışım şimdilik normal sınırlarda görünüyor doktora sorarsan fazla tabi
epeydirde yazamandım kayınvalidemler bizdeydi 2 gün kaldılar giremedim pek
bizde havadisler böyle bakalım
bebişi görmeyede 20 gün var daha 9 ocakta şeker yüklememiz var inş. güzel sonuçlar alırız
canım maxi cosi lerin fiyatlarından haberin var mı ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?