2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnn

annişler ya bende her sabah hissetmek umudu ile kalkıyorum ama yok yok

herkese günaydınnn , sabah sabah sinirlerim bozuldu iş yerindeki biri yüzünden herkes niye işini yapmıyo anlamıyorum ya !!!

Sizler nasılsınız bakalım ?Bebek arabaları bebek odaları konuşulmuş bende hala araştırıyorum araba konusunda acele etmicem oto koltuğunu alıp belki arabayı doğumdan sonraya bırakabiliriz yani doğumdan bi ay sonra gibi alabiliriz , herşey ne kadar pahalı nasıl yetişicez bilmiyorum walla :)

biangel_kujum aramıza hoşgeldin canım , kaç haftalık oldun?

Sevgi canım ne yaptın bebişi hissettin mi? Ben akşam içtim sütümü yattım karnıma şöle 2-3 pıt pıt ama tık yok (

gunaydın cnmm yok tatlım hıssedemıom her aksam yatıom yemekten sonra ama hıc hareket yok maleseff tembell benım yavru kuşş

ekinicm bende senın gıbı düşünüoyorumm bebek arabasını dogumdan sonra alcamm hemen alsak bıle kullanmıcazz sonuctaa acele etmeye gerek yokk

Günaydııınnnn kızlaarrrr

hafta sonu alışveriş için keşif yapmaya gidicez ne alacağımı bilmiyorum ama herşeye çok yabancıyımm çok değişik bir duygu

burada liste paylaşılmıştı bir süre önce ondan faydalanırım heralde

bizde cumartesi gidicezz alışverişe hem prima hediye paketimide alıcam o gün çok heycanlığım neler alıcaz acaba oğluşuma :)

kızlar ben iki araba arasında kaldım biri maxi cosi -mura diğeride kraft twist premium ikiside çok hoşuma gittiii araştıran oldumu hiç ??

Bu arada dünden beri tuvaletteyken çok kötü sancı giriyo kasıklarıma hemde baya alt tarafa yani çok korkuyorum ya neden böle oluyo ???

bizde cumartesi gidicezz alışverişe hem prima hediye paketimide alıcam o gün çok heycanlığım neler alıcaz acaba oğluşuma :)

aa söylemeyi unuttum tabi banada geldi prima paketi içerisinde zıbın yok ama mama kabı, birkaç şampuan ve deterjan eşantiyonu, 4 adet yeni doğan bezi ,cd ve kitapçık

canım maxi cosi lerin fiyatlarından haberin var mı ?????

aa söylemeyi unuttum tabi banada geldi prima paketi içerisinde zıbın yok ama mama kabı, birkaç şampuan ve deterjan eşantiyonu, 4 adet yeni doğan bezi ,cd ve kitapçık

yaaaa bana gelmedi prima paketi. 9'dan sonra gelecek demişlerdi. gittim sordum gelmemiş bende eşimin facebook'undan bi daha başvurdum yine ses seda yok...

kızlar günaydın.öğleden sonra sağlık ocağına gidicem dün aradılar acaba tetanoz aşısınımı yapacak hemşire. 17+4 oldum.kalp atışlarınıda dinletirler inş.

günaydın güzel anne adayları ve tatlı bebişler
alışveriş telaşları başlamış ben almayı düşünmüyorum 8. ayıma kadar bebişimiz için bir miktar para koyduk kenara herşeyini rabbim nasip ederse toptan alıcam o zaman
ben artık miniğimi daha güzel hissediyorum 15 gündür onu hissetmeye başlayınca hamıle oldugumu anladım kıpırdayınca hemen onla konuşmaya başlıyorum :)))
kızlar artık eşim kafasını karnıma dayadıgımda kalp sesinide duyuyor sizde deneyin bakalım bu haftalarda muhtemelen duyacaktır eşleriniz hatta eşim hareketlerinide hissediyor
rabbim tamamına erdirsin inş. hamıleliklerimizi
bu haftalarda cok rahatım cok şükür bir sol tarafıma yatmak zor geliyor birde sag bacak aram özellikle akşamları cok kasılıyor
hergün 1 saat hafif tempolu yürüyüş yapıyorum
göbiş aldı başını gitti 74 kilo olmuşum 6 kilo almışım şimdilik normal sınırlarda görünüyor doktora sorarsan fazla tabi
epeydirde yazamandım kayınvalidemler bizdeydi 2 gün kaldılar giremedim pek
bizde havadisler böyle bakalım
bebişi görmeyede 20 gün var daha 9 ocakta şeker yüklememiz var inş. güzel sonuçlar alırız

günaydın tosticim :) benim eşimde kulağını karnıma dayadığında hissedebiliyo su sesi falanda duyuyomuş içerde bişey çırpınıyo diyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…